Poncin SPRL

Contactgegevens Poncin SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Poncin SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Poncin SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chemin de Sainte-Ode 6 6971 Champlon (Tenneville), België

Telefoon (phone): +32 (11) 439-11-93 +32 (11) 439-11-93

Fax (fax): +32 (61) 362-87-74 +32 (61) 362-87-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Poncin SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Poncin SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Poncin SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Poncin SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Poncin SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Poncin SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Poncin SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Poncin SPRL
Products information Poncin SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03298889160
Ondernemingsnummer: 9067535400
Hoofdstad (capital): 897,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 237,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in Poncin SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Poncin SPRL
(Get full report from official database of BE for Poncin SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Poncin SPRL
Addition kinds of activities for Poncin SPRL

3694. Motor elektrische apparatuur | Engine electrical equipment
15220202. Renovatie, hotel / motel | Renovation, hotel/motel
28130000. Industriële gassen | Industrial gases
30890205. Kledinghangers, kunststoffen | Clothes hangers, plastics
33120403. Rails, gerold of vernieuwd | Rails, rerolled or renewed
34319900. Metaal sanitair, n.v. | Metal sanitary ware, nec
35310406. Betonbewerking apparatuur | Concrete grouting equipment
50659900. Elektronische onderdelen en uitrusting, nec, nec | Electronic parts and equipment, nec, nec
83220300. Emergency Social Services | Emergency social services

Werken bij Poncin SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Poncin SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Poncin SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Poncin SPRL. Looking for open vacancies in other companies

 • Hotelreceptionist(e) (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: ASAP GEEL

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Het merendeel van de tijd ligt jouw focus op de hotelreceptie. Je staat in voor het in orde brengen van reservaties alsook de bijhorende administratie. Verder ben je het eerste aanspreekpunt voor de hotelgasten en help je hen zo veel mogelijk verder. In drukke perioden is het mogelijk dat je ook een helpende hand bent in de bar, restaurant en seminariezalen.

 • Machine-operator 2 ploegen of vaste nacht (m/v) (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Van zodra je aankomt op het werk, is er een aangename en energieke sfeer te vinden. Na een babbel met de collega’s over afgelopen weekend, vliegen jullie er samen in op een goed tempo! Je zorgt ervoor dat de rubberen laarzen die je maakt, kwalitatief en volgens de richtlijnen gemaakt worden a.d.h.v. de machine (carrousel) die jij bedient. Eenmaal de laars klaar is, spuit je de machine proper om nadien terug de stalen tip en kous eroverheen te trekken zodat de volgende laarzen kunnen worden aangemaakt. Indien jij iemand bent die graag werkt in een groot en proper bedrijf met repetitief werk en collega's die vrienden worden, dan ben jij dé persoon die we zoeken! Aangezien het bedrijf steeds meer en meer uitbreidt, ben jij meer dan welkom!

 • Chauffeur D toerisme - voltijds (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar buschauffeurs die graag in de toerismesector willen werken. Wij zoeken enthousiaste chauffeurs D die zowel nationaal als internationaal groepen willen vervoeren op uitstappen en reizen, overnachting op locatie is mogelijk. Dit voor onbepaalde duur.

 • Chauffeur C (M/V) (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Wijnegem zijn wij op zoek naar een fysiek sterke chauffeur C. Tot jouw takenpakket behoort: Leveren van materiaal aan zelfstandigen en werven Ontvangen van betalingen Zelfstandig laden en lossen (met en zonder hulp) met laadklep en transpalet Vaste route Je vertrekt tussen 05u en 07u 's ochtends en doet dagen van +/- 11u per dag

 • HUISHOUDHULP (M/V) AALTER (deeltijds - zelf te kiezen) (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Huishoudhulp regio Adegem- voltijds / deeltijds (ADEGEM)

  Regio: ADEGEM

  Bedrijf: HOME FOR YOU

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Adegem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

 • Winkelmedewerker (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt te Westmalle zoeken we gemotiveerde werknemers die op oproepbasis willen werken. Deze job gaat vooral over het helpen aan de frisdrankafdeling en meehelpen in het magazijn. Na een periode van flexibiliteit, bestaat er een mogelijkheid tot een vast contract bij de klant zelf. taken: klanten verder helpen vrachtwagen mee helpen lossen aanvullen van frisdrank

 • Onderhoudselektriciens (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: SVK NV

  Type: Vaste Job

  Opsporen en herstellen van defecten aan elektrische installaties en infrastructuur. Uitvoeren van preventieve werkzaamheden aan elektrische installaties en hoogspanning. Uitvoeren van software wijzigingen in PLC (Siemens) en in frequentieregelaars (Danfos, Lenze en Altivar) . Ondersteunen van de productie bij de opstart van machines.

 • Technisch aankoper DV00506 (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: Darwin

  Type: Vaste Job

  Na een begeleide opleiding in het systeem en onze producten, krijg je de volgende verantwoordelijkheden: Je initieert, onderhandelt en sluit (raam)contracten af met preferred suppliers. Je interpreteert bestelvoorstellen uit het ERP-systeem en zet ze om in bestellingen. Je overlegt met leveranciers en interne klanten om de beste service te leveren tegen de best onderhandelde kosten. Je volgt de openstaande bestellingen en leveringen op, ten einde op tijd te kunnen leveren aan de klant. Je evalueert regelmatig ons leveranciersbestand en gaat op zoek naar nieuwe opportuniteiten. Je beoordeelt en selecteert nieuwe leveranciers in een internationale context. Je voert marktonderzoeken uit om jouw interne klanten te adviseren. Je hebt oog voor nieuwe productietechnieken en bespreekt dit met onze R&D- en productieafdeling. Je behandelt vragen van de klant die variëren van kwaliteitsafwijkingen t.e.m. factuurproblemen. Je rapporteert aan de aankoopmanager.

 • Medewerker registratie Foodlabo - late shift (m/v) (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: EUROFINS FOOD TESTING BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Eurofins Food Testing voert laboanalyses uit op diverse voedingsstalen. Als administratief medewerker in de afdeling registratie ben je verantwoordelijk voor volgende taken: permanentie receptie (in ontvangst nemen van voedingsstalen afgeleverd door klanten of koeriers) het correct registreren van inkomende voedingsstalen in het softwarepakket (input parameters en andere info), bij onduidelijkheden de klant contacteren facturatie van de geregistreerde monsters

 • ZELFSTANDIGE, sportieve VERDELERS van voedingssuplementenM/V (Regio Tienen)

  Regio: Regio Tienen

  Bedrijf: MiekBrebels.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die interesse hebben in BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE en SPORTIEVE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must.Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

 • Barverantwoordelijke (Zwitserland)

  Regio: Zwitserland

  Bedrijf: Intersoc

  Type: Werfreserve

  Als barverantwoordelijke sta je in voor de organisatie van het werk achter de bar. Je stelt de werkroosters op van de barmedewerkers en geeft hen de nodige instructies. Je controleert dagelijks de voorraad en geeft de nodige interne bestellingen door. Je bedient mee de klanten, geeft uitleg over het barassortiment en doet de correcte afrekening via het kassasysteem. Je houdt je bar proper en kijkt erop toe dat andere medewerkers dit ook doen. Bij speciale gelegenheden zorg je voor een feestelijke drank (incl. presentatie).

Zoek naar antwoorden van Poncin SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Poncin SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Poncin SPRL. Laat een reactie achter voor Poncin SPRL. Poncin SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Poncin SPRL. Leave a respond for Poncin SPRL. Poncin SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Poncin SPRL op de google maps. Adres en contacten Poncin SPRL
Location of Poncin SPRL on the google maps. Address and contacts of Poncin SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Poncin SPRL Poncin SPRL: BRUINTJE BEVEREN | Dennis Hair Club | RAPID'HAIR | BUREAU DE KORT & PARTNERS | PAUL HUYBRECHTS

Other related companies as Poncin SPRL: BRUINTJE BEVEREN | Dennis Hair Club | RAPID'HAIR | BUREAU DE KORT & PARTNERS | PAUL HUYBRECHTS

Poncin SPRL is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Poncin SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03298889160. Het bedrijf Poncin SPRL bevindt zich op het adres: Chemin de Sainte-Ode 6 6971 Champlon (Tenneville). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 897,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 237,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Poncin SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Poncin SPRL is Leder- en leerproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Poncin SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Poncin SPRL, openstaande posities, locatie van Poncin SPRL op de kaart.

Poncin SPRL is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Poncin SPRL, company assigned to the tax number BE03298889160. The company Poncin SPRL is located at the address: Chemin de Sainte-Ode 6 6971 Champlon (Tenneville). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 897,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 237,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Carpenters. Products created in Poncin SPRL were not found.
The main activity of Poncin SPRL is Leather and Leather Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Poncin SPRL is not available. You also can look at reviews of Poncin SPRL, open positions, location of Poncin SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Poncin SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Poncin SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Poncin SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Poncin SPRL, employees, financial statistics.