BUREAU DE KORT & PARTNERS

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • BUREAU DE KORT & PARTNERS
Private companiesLeather and Leather Products • BUREAU DE KORT & PARTNERS

Contactgegevens BUREAU DE KORT & PARTNERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUREAU DE KORT & PARTNERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUREAU DE KORT & PARTNERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VAN DE WEYNGAERTPLEIN 37; 2180; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 36653940 (+32-36653940) 36653940 (+32-36653940)

Fax (fax): +32 (84) 157-87-43 +32 (84) 157-87-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUREAU DE KORT & PARTNERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUREAU DE KORT & PARTNERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUREAU DE KORT & PARTNERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUREAU DE KORT & PARTNERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUREAU DE KORT & PARTNERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUREAU DE KORT & PARTNERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUREAU DE KORT & PARTNERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUREAU DE KORT & PARTNERS
Products information BUREAU DE KORT & PARTNERS

BTW identificatienummer (tax): BE03347503662
Ondernemingsnummer: 4626037597
Hoofdstad (capital): 799,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 805,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in BUREAU DE KORT & PARTNERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Opsporingsdiensten and detectivebureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUREAU DE KORT & PARTNERS
(Get full report from official database of BE for BUREAU DE KORT & PARTNERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUREAU DE KORT & PARTNERS
Addition kinds of activities for BUREAU DE KORT & PARTNERS

0119. Cash korrels, nec | Cash grains, nec
355504. Gravure machines en uitrusting, met uitzondering van platen | Engraving machinery and equipment, except plates
507501. Airconditioning en ventilatie apparatuur en benodigdheden | Air conditioning and ventilation equipment and supplies
35679909. Lacquering, Japanovens | Lacquering, japanning ovens
63210202. Broederschade- en zorgverzekeringsorganisaties | Fraternal accident and health insurance organizations

Werken bij BUREAU DE KORT & PARTNERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUREAU DE KORT & PARTNERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUREAU DE KORT & PARTNERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUREAU DE KORT & PARTNERS. Looking for open vacancies in other companies

  • operator, magazijnier in de bouwsector (M/V) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT DENDERMONDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je drie collega's zorg je ervoor dat de betoncentrale blijft draaien. Na een korte opleiding ben je in de mogelijkheid om deze centrale te bedienen. Deze job biedt jou heel wat afwisseling, je werkt zowel in het magazijn als in de centrale. Dagelijks de klanten helpen en laden met de bull zijn taken die je niet afschrikken. Je werkt in dagdienst tussen 6u en 15u of van 9u tot 18u, uiteraard bieden zij flexibliteit volgens jouw voorkeuren.

  • Accounts Payable - Sint-Agatha-Berchem (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Accounts Payable (m/v) voor een internationaal bedrijf in Sint-Agatha-Berchem. Het bedrijf is gevestigd in Sint-Agatha-Berchem en makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Accounts Payable zijn: Je volgt alle Nederlandse verkooppunten op en boekt de aankoopfacturen in; Je biedt ondersteuning bij de maandelijkse en jaarlijkse afsluitingen; Je verzorgt de Btw-aangifte; Je verzorgt het contact met leveranciers; Je voert ad hoc administratieve taken uit. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Productiemedewerkers steriele zone | Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als wereldleider in oogzorg ontwikkelt en produceert dit bedrijf innovatieve geneesmiddelen en medische hulpmiddelen (contactlenzen, oogzorgproducten, ...) die beantwoorden aan de behoeften in oogzorg van jong en oud. Wij zoeken extra medewerkers voor de filling zone van de oogdruppels. In deze steriele zone zal je instaan voor de voorverpakking en kwaliteitscontrole van deze producten.

  • Poetshulp regio Zoutleeuw (ZOUTLEEUW)

    Regio: ZOUTLEEUW

    Bedrijf: IRON MURPHY

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij klanten thuis. Taken die je uitvoert bij de klanten: stof wegen, sanitair poetsen, afstofzuigen, dweilen, ramen poetsen, kasten uitvegen, keukentoestellen reinigen, vuilbakken leegmaken,... .

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kortenaken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in MECHELEN – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit, snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studenten Frituurmedewerker (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: T-INTERIM EEKLO

    Type: Studentenjob

    Als frituurmedewerker heb je verschillende taken, namelijk: Je neemt bestellingen op van de klanten. Je legt alles van snacks klaar voor de keuken. Je helpt bij het correct afbakken van snacks en frieten. Je maakt broodjes, salades, etc. klaar. Je staat in voor het onderhoud van de volledige frituur (schoonmaak, afwas, etc.). Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een frituur in Maldegem, zijn we op zoek naar jobstudenten die op regelmatige basis kunnen meehelpen, voornamelijk in het weekend. Dit kan zowel in de zaak als met de mobiele frituur zijn.

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Kessel-Lo (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling bestaat uit Kessel-Lo, Lubbeek & Holsbeek

  • Student JBC Houthalen (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Verwerken van binnengekomen leveringen, op orde houden van de winkel en paskamers, plooien van kleding, verderhelpen van de klanten

  • Montagetechnieker Liften Regio West-Vlaanderen (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: KONE BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Montage technieker - Liften Als Montage Technieker sta je in voor de installatie en montage van een lift in een nieuw of bestaand gebouw. Je doet dit in verschillende types van gebouwen: residentieel, commercieel, kantoren, zorginstellingen, … De werkzaamheden voer je uit aan de hand van montage-procedures en plannen. Je staat in voor de volledige montage van de lift en alle afwerkingen (signalisatie, verlichting, sensoren, informatie-schermen in de lift,…). Jouw verantwoordelijkheden Je staat in voor een veilige en kwalitatieve installatie, je volgt hiervoor de KONE-procedures Je staat in voor de werkplekomgeving en veiligheid op de werf tijdens de montage Je communiceert met de klant over dagelijkse zaken Je rapporteert aan jouw supervisor over de voortgang van de werkzaamheden Vereisten Je beschikt ten minste over een BSO-diploma elektromechanica, elektriciteit of elektronica Je spreekt vlot Nederlands Je bent in het bezit van een rijbewijs B Je bent klantvriendelijk en je hecht veel belang aan veiligheid Ervaring in de sector is een plus, maar is geen vereiste (er wordt interne opleiding voorzien) Ons aanbod Dit is een mooie opportuniteit voor zowel ervaren techniekers als schoolverlaters om in een dynamische onderneming terecht te komen. Je geniet van zowel de voordelen van een kleine en lokale organisatie in de regio, als de voordelen van een internationale en succesvolle organisatie. Wij moedigen onze medewerkers aan om zich te ontwikkelen en bieden uiteenlopende carrièremogelijkheden aan. In 2018 behaalde KONE België voor het tweede jaar op rij het van Top Employers-certificaat! We bieden een aantrekkelijk salaris aan in een internationaal, groeiend bedrijf. Bijkomend geniet je van verschillende extralegale voordelen.

  • Commercieel verantwoordelijke (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een firma actief in de voedingsector, is Konvert office op zoek naar een Commercieel verantwoordelijke m/v: Functie: - Je staat in voor het beheer van de actuele klanten en agenten: bezoeken, beursdeelnames, telefonische gesprekken, opvolging van e-mail verkeer, naleving van de lopende contracten, voorstellingen en bevragingen i.v.m. nieuwe smaken, producten, verpakkingen e.d. - Je denkt actief mee op vlak van marketing en productmanagement , waarmee je de nieuwe tendenzen (suiker, vet%, hartige producten, calorieën, nieuwe type eco-verpakkingen…) op de markt opmerkt of aanvoelt en doorgeeft aan de dienst product ontwikkeling - Je bestudeert ook op het internet, bij concurrenten en in de markt zelf aangeboden producten om opportuniteiten te ontdekken - Jouw doel is uiteraard om een merkelijk grotere omzet aan rendabele prijzen te realiseren en dit kan enkel door de opbouw van lange termijn relaties met bovenmelde spelers - Je werkt mee aan de digitale optimalisering van de websites, brochures, facebook….

  • Thuisverpleegkundige regio Keerbergen (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige in de thuiszorg verzorg je de mensen in hun thuissituatie . Je biedt dan ook een uitgebreid pakket aan kwalitatieve verpleegkundige zorg aan, en bouwt een hechte band met hen op. In deze thuiszorgorganisatie zal je veel in contact komen met palliatieve patiënten. Je volgt de instructies op van de verantwoordelijke en zorgt voor een continue kwalitatieve zorgverlening.

Zoek naar antwoorden van BUREAU DE KORT & PARTNERS in sociale netwerken
Look for responds of BUREAU DE KORT & PARTNERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUREAU DE KORT & PARTNERS. Laat een reactie achter voor BUREAU DE KORT & PARTNERS. BUREAU DE KORT & PARTNERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUREAU DE KORT & PARTNERS. Leave a respond for BUREAU DE KORT & PARTNERS. BUREAU DE KORT & PARTNERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUREAU DE KORT & PARTNERS op de google maps. Adres en contacten BUREAU DE KORT & PARTNERS
Location of BUREAU DE KORT & PARTNERS on the google maps. Address and contacts of BUREAU DE KORT & PARTNERS

Andere gerelateerde bedrijven als come BUREAU DE KORT & PARTNERS BUREAU DE KORT & PARTNERS: PRةMAMAN | INTERNATIONAL MANAGEMENT CIE | FREDERIK DEVISCH | TIEBOUT | JULES MARCHAND

Other related companies as BUREAU DE KORT & PARTNERS: PRةMAMAN | INTERNATIONAL MANAGEMENT CIE | FREDERIK DEVISCH | TIEBOUT | JULES MARCHAND

BUREAU DE KORT & PARTNERS is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUREAU DE KORT & PARTNERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03347503662. Het bedrijf BUREAU DE KORT & PARTNERS bevindt zich op het adres: VAN DE WEYNGAERTPLEIN 37; 2180; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 799,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 805,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Opsporingsdiensten and detectivebureaus. Producten gemaakt in BUREAU DE KORT & PARTNERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BUREAU DE KORT & PARTNERS is Leder- en leerproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUREAU DE KORT & PARTNERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUREAU DE KORT & PARTNERS, openstaande posities, locatie van BUREAU DE KORT & PARTNERS op de kaart.

BUREAU DE KORT & PARTNERS is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUREAU DE KORT & PARTNERS, company assigned to the tax number BE03347503662. The company BUREAU DE KORT & PARTNERS is located at the address: VAN DE WEYNGAERTPLEIN 37; 2180; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 799,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 805,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Opsporingsdiensten and detectivebureaus. Products created in BUREAU DE KORT & PARTNERS were not found.
The main activity of BUREAU DE KORT & PARTNERS is Leather and Leather Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BUREAU DE KORT & PARTNERS is not available. You also can look at reviews of BUREAU DE KORT & PARTNERS, open positions, location of BUREAU DE KORT & PARTNERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUREAU DE KORT & PARTNERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUREAU DE KORT & PARTNERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUREAU DE KORT & PARTNERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUREAU DE KORT & PARTNERS, employees, financial statistics.