Wipe Wood BVBA

Contactgegevens Wipe Wood BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Wipe Wood BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Wipe Wood BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vossenberg 2 2200 Herentals, België

Telefoon (phone): +32 (11) 603-85-74 +32 (11) 603-85-74

Fax (fax): +32 (64) 996-31-28 +32 (64) 996-31-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Wipe Wood BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Wipe Wood BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Wipe Wood BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Wipe Wood BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Wipe Wood BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Wipe Wood BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Wipe Wood BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Wipe Wood BVBA
Products information Wipe Wood BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01392211914
Ondernemingsnummer: 4790008544
Hoofdstad (capital): 178,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 744,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Wipe Wood BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Wipe Wood BVBA
(Get full report from official database of BE for Wipe Wood BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Wipe Wood BVBA
Addition kinds of activities for Wipe Wood BVBA

206100. Ruwe rietsuiker | Raw cane sugar
02410000. Zuivelboerderijen | Dairy farms
26790603. Teletypewriter papier, rollen met koolstof | Teletypewriter paper, rolls with carbon
30890403. Solderen, laarzen of schoenen solderen: kunststoffen | Soling strips, boot or shoe: plastics
35599901. Ammunitie en explosieven, laden machines | Ammunition and explosives, loading machinery
39110201. Sigaretten, edelmetaal | Cigar cases, precious metal
47890000. Transportdiensten, niet inbegrepen | Transportation services, nec
50519908. Vellen, verzinkt of ander gecoat | Sheets, galvanized or other coated
59991402. Fotokopieerapparaten | Photocopy machines
76990602. Marine engine reparatie | Marine engine repair

Werken bij Wipe Wood BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Wipe Wood BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Wipe Wood BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Wipe Wood BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Technieker (m/v) (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze firma is gespecialiseerd in het verkopen en plaatsen van algemene elektriciteitswerken, sanitaire installaties, centrale verwarming en verschillende ventilatie systemen. Zowel particulieren, bedrijven als openbare instellingen kunnen beroep doen op ons voor nieuwbouwprojecten en renovaties. Wij bieden onze klanten een kwalitatieve, snelle afwerking gecombineerd met een professionele dienst na verkoop. Wij streven er ook naar om ons cliënteel een zo volledig mogelijk pakket van onze diensten aan te bieden.

 • Smaaktesten medewerker - Colruyt Group (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: Startpeople

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als tester zal je de clienteel van de Colruyt-winkel aanspreken en hen vragen of zij wensen deel te nemen aan de smaaktest met onze huismerken en die van onze concullega's. Afhankelijk van het type product krijgt de klant max 4 producten te proeven. Adhv een tablet zal de klant per product 9-tal vragen beantwoorden. Een proefsessie van een tester neemt 5 tot 10min in beslag. Onze medewerkers bereiden ter plaatse de proefsessie voor (producten ompakken op schaaljtes of potjes, voorzien water en beschuiten, opkuisen proefhokjes) terwijl de andere collega potentiële testers aanspreekt en begeleidt indien nodig. Indien een de klant deelneemt krijgt hij/zij als bedanking na het invullen van de vragenlijst een staal van het in kwestie geproefde product van ons huismerk mee naar huis

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Wachtebeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WACHTEBEKE)

  Regio: WACHTEBEKE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp DEELTIJDS Knokke (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Knokke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • HUISHOUDHULP regio ARDOOIE bij 1 klant(M/V) (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Student Tentenopbouw (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant zijn we op zoek naar een stevige tentenbouwer. Hij/zij zal instaan voor de opbouw van tenten op verschillende locaties en evenementen.

 • Jobstudent tuinbouw (VELDEGEM)

  Regio: VELDEGEM

  Bedrijf: ADECCO TORHOUT

  Type: Studentenjob

  Voor een tuinbouwbedrijf te Veldegem zijn we op zoek naar een jobstudent om mee te helpen eind augustus en september. Takenpakket: U gaat mee op baan en helpt mee met o.a. vegen, groenafval in zakken doen,...

 • Vrijwillige THERAPEUTEN regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: STERKKAMP

  Type: Studentenjob

  Wat verwachten we van jou? Je geeft volgens een uitgewerkt draaiboek therapie aan maximum acht deelnemers Je ondersteunt de animator tijdens de animatie-activiteiten Je begeleidt je groepje kinderen gedurende een hele week In Antwerpen tijdens herfst-, krokus-, paas-, en zomervakantie. #opvoeder#begeleider#therapeut#psycholoog#leerkracht#animator#psychologie

 • Commercieel projectleider (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: CTRL-F

  Type: Vaste Job

  In aanvangsfase zal je samenwerken met de bestaande werfleiders en technisch commerciële mensen. Wanneer je na de inwerkperiode klaar bent om zelfstandig te werken, is het de bedoeling dat je eigen projecten/klanten gaat beheren/zoeken. In deze functie ben je veel op de baan en is het de bedoeling dat je de werkdag zo optimaal mogelijk organiseert. Taken die in de gemiddelde werkdag voorkomen zijn: Werfbezoeken / werfinspecties (kwaliteit, veiligheid en milieu) Onderhoud van klantenrelaties en verder uitbouwen van het eigen klantennetwerk Offertes opmaken Werfanalyse voor toekomstige jobs + bijhorende materiaallijsten opmaken Nacalculatie van uitgevoerde werven Communiceren met de planning en andere betrokken partijen Als projectleider is het ook de bedoeling dat je bij zoveel mogelijk opstartende werven aanwezig bent. Dit betekent dat je niet vies mag zijn van vroeg opstaan. Je moet mensen kunnen ondersteunen/motiveren om de werkzaamheden zo accuraat, correct en veilig mogelijk uit te voeren. Goede sociale vaardigheden zijn een must. Je moet op verschillende niveau's kunnen praten met mensen. Veiligheid krijgt de hoogste prioriteit binnen ons bedrijf. Je bent als commerciële ook afhankelijk van diverse diensten/mensen waarmee je moet samenwerken. Kunnen onderhandelen, assertief zijn en relativeren zijn 3 eigenschappen die je moet bezitten om vlot te kunnen functioneren in ons bedrijf. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie.

 • Junior Design Engineer (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: FREESTONE

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, gelegen in regio Gent en actief binnen de duurzame energiesector, zijn we op zoek naar een Junior Design Engineer. De Junior Design Engineer staat, onder begeleiding van de project manager, mee in bij de ontwikkeling en realisatie van verschillende engineeringprojecten. • De planning en doeleinden van de projecten opstellen en naleven • In samenwerking met de bouwheer en andere ontwikkelaars meewerken aan de conceptuele uitwerking van het project • De juiste afmetingen van installaties, uitrustingen en werken verzekeren • Verstrekken van richtlijnen aan het teken- en rekenteam • Controleren van opstelling en vooruitgang van de grafische documenten en meetstaten • Uitwerken van ontwerpnota’s, voorstudies, bestekken, adviesnota’s... • Het budget van de onderzochte werkzaamheden opvolgen • Controleren van offertes van inschrijvers • Controleren van de uitrustingen in de fabriek en op de site • Het opvolgen en controleren van de uitgevoerde werken

 • Customer service medewerker - Dublin (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: CAREERTROTTER

  Type: Vaste Job

  Werken in Dublin, Ierland Je gaat werken in Dublin als Nederlandstalige customer service medewerker voor een van de snelst groeiende werkgevers in Ierland. Onze klant biedt superieure klantendienst en IT-support aan voor een paar van de snelst groeiende merken wereldwijd. Je gaat werken in Dublin en daarnaast verdien jij een salaris van €28.000 bruto per jaar en een fantastisch relocatiepakket, dus lees snel verder! Wat ga je doen in deze baan? Als customer service medewerker in Dublin ben jij verantwoordelijk voor de volgende taken: Je neemt telefoontjes aan, beantwoordt e-mails en probeert, indien mogelijk, technische support aan te bieden 1e-lijn technische support bieden aan alle klanten en problemen die niet opgelost kunnen worden escaleren Controleren en bijhouden van de database Uitstekende technische ondersteuning leveren is ten alle tijden van groots belang Voor wie ga je werken? Onze klant is een Iers succesverhaal dat langzaam begonnen is, maar de laatste jaren enorm hard gegroeid is. Onze klant helpt snel groeiende internationale merken door voor hen de klantendienst te verzorgen en technische support aan te bieden. Onze klant heeft het hoofdkantoor in Cork, maar heeft ook een supergaaf kantoor in Dublin. In de laatste vier jaar zijn zij van 300 medewerkers naar meer dan 2000 medewerkers gegroeid. Werken in Dublin voor deze werkgever is een ideale eerste stap naar een veelbelovende carrière. Waar zijn wij naar op zoek? Wil jij de nieuwe customer service medewerker worden, dan moet je voldoen aan de volgende vereisten: Uitstekende beheesing van de Nederlandse taal Goede beheersing van de Engelse taal Uitstekende communicatieve vaardigheden zowel schriftelijk als mondeling Minimaal 6 maanden ervaring in IT support/customer service Redelijke basiskennis van IT Logisch nadenken en probleemoplossende vaardigheden Waar ga je werken? Als customer service medewerker ga je werken in Dublin, de hoofdstad van Ierland. Dublin is vanuit Nederland goed te bereiken met meerdere dagelijkse vluchten. Het staat bekend als een stad waar menig Nederlander is begonnen met werken in het buitenland, iets wat voor velen waarschijnlijk wel de beste move voor hun carrière is geweest, want Dublin wordt ook wel “The Silicon Valley of Europe” genoemd. Verder is het een enorm leuke stad met supergezellige pubs en met mooie natuur om de stad heen. Sollicitatieprocedure en salaris Wil jij de nieuwe customer service medewerker in Dublin worden zul je een sollicitatieproces van 3 stappen doorlopen. Een snelle screening via de telefoon, gevolgd door een beoordeling van je talenkennis en IT-kennis, en tot slot heb je een sollicitatiegesprek via Skype. Krijg je de baan, dan is het salaris voor customer service medewerker €28.000 bruto per jaar. Ook krijg je 2 weken betaalde accomodatie wanneer je begint, zodat je tijd hebt om je eigen plek te vinden. Verder kun je nog bonussen krijgen en werk je in een van de coolste kantoren van Dublin! Heb jij interesse in deze customer service vacature en denk je dat wonen en werken in Dublin iets is voor jou, Soliciteer vandaag nog! Heb je nog vragen dan kan je altijd ons bellen via +353 15 24 24 20.

 • KEUKENMEDEWERKER ZONDAG (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AMFORA

  Type: Flexijob

  Trendy brasserie/taverne zoekt een keukenmedewerker ter ondersteuning van het bestaande team in het bereiden van lichte snacks, de mise-en-place en afwas.

Zoek naar antwoorden van Wipe Wood BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Wipe Wood BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Wipe Wood BVBA. Laat een reactie achter voor Wipe Wood BVBA. Wipe Wood BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Wipe Wood BVBA. Leave a respond for Wipe Wood BVBA. Wipe Wood BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Wipe Wood BVBA op de google maps. Adres en contacten Wipe Wood BVBA
Location of Wipe Wood BVBA on the google maps. Address and contacts of Wipe Wood BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Wipe Wood BVBA Wipe Wood BVBA: ANTONIA LUCA | SPAQUE | Fux E | Van Dyck Lieve | Hepp

Other related companies as Wipe Wood BVBA: ANTONIA LUCA | SPAQUE | Fux E | Van Dyck Lieve | Hepp

Wipe Wood BVBA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Wipe Wood BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01392211914. Het bedrijf Wipe Wood BVBA bevindt zich op het adres: Vossenberg 2 2200 Herentals. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 178,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 744,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Wipe Wood BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Wipe Wood BVBA is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Wipe Wood BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Wipe Wood BVBA, openstaande posities, locatie van Wipe Wood BVBA op de kaart.

Wipe Wood BVBA is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Wipe Wood BVBA, company assigned to the tax number BE01392211914. The company Wipe Wood BVBA is located at the address: Vossenberg 2 2200 Herentals. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 178,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 744,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Carpenters. Products created in Wipe Wood BVBA were not found.
The main activity of Wipe Wood BVBA is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Wipe Wood BVBA is not available. You also can look at reviews of Wipe Wood BVBA, open positions, location of Wipe Wood BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Wipe Wood BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Wipe Wood BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Wipe Wood BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Wipe Wood BVBA, employees, financial statistics.