Everaert Bart

Contactgegevens Everaert Bart: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Everaert Bart: address, phone, fax, email, website, opening hours

Everaert Bart

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Musschaverstraat 2 9850 Landegem (Nevele), België

Telefoon (phone): +32 (82) 702-31-76 +32 (82) 702-31-76

Fax (fax): +32 (83) 828-26-74 +32 (83) 828-26-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Everaert Bart: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Everaert Bart"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Everaert Bart"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Everaert Bart, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Everaert Bart. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Everaert Bart, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Everaert Bart. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Everaert Bart
Products information Everaert Bart

BTW identificatienummer (tax): BE08688781738
Ondernemingsnummer: 8384185791
Hoofdstad (capital): 925,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 132,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Everaert Bart zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Everaert Bart
(Get full report from official database of BE for Everaert Bart)

Aanvulling soorten activiteiten voor Everaert Bart
Addition kinds of activities for Everaert Bart

285101. Verf en verf additieven | Paints and paint additives
07610000. Boerenarbeiders | Farm labor contractors
20870204. Cordials, nonalcoholic | Cordials, nonalcoholic
34419907. Spoorwegrekken, voor het vervoer van voertuigen: staal | Railroad car racks, for transporting vehicles: steel
35789901. Betting machines, pari-mutuel | Betting machines, pari-mutuel
51930102. Planters en bloempotten | Planters and flower pots
92290102. Wetshandhavingsstatistiek centrum, overheid | Law enforcement statistics center, government

Werken bij Everaert Bart: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Everaert Bart: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Everaert Bart. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Everaert Bart. Looking for open vacancies in other companies

 • Assistent magazijnverantwoordelijke (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: Synergie Schoten Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor de dagelijkse ondersteuning en uitvoering van het volledige logistieke proces en draagt mee bij tot de orde- en netheid van het magazijn. Je bent de rechterhand van de magazijnverantwoordelijke en fungeert als back-up indien deze afwezig is. Je staat rechtstreeks in contact met alle gerelateerde afdelingen en interne klanten. Je bent verantwoordelijk voor de ontvangst van chauffeurs en zal helpen bij het laden en lossen van allerhande voertuigen.

 • Profileerder Machineverantwoordelijke Metaal (m/v) (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: [email protected] bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  U bent verantwoordelijk voor de volledige profileerlijn. U staat in voor het bekomen van een koudvormend staalprofiel dat beantwoordt aan alle technische en kwalitatieve vereisten van de klant. Regelmatige productwissels maken de functie uitdagend. Je hebt de kennis van pneumatica, hydraulica, sterkteleer,... zijn essentieel in deze functie.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 36 u Regio Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Jobstudenten verkoop slagerij (STADEN)

  Regio: STADEN

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

  Type: Studentenjob

  Voor een slagerij gelegen te Staden zijn we momenteel op zoek naar een gemotiveerde jobstudenten. Je staat in voor het bedienen van de klanten en het opruimen van de winkel na sluiting. Je werkt op zaterdag van 7u30-19u en/of zondag van 7-13u.

 • Jobstudenten gezocht !! (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Studentenjob

  Voor een bloeiend verpakkingsbedrijf gespecialiseerd in voedingswaren zoekt Let\\\'s Work jobstudenten. Je werkt als inpakker/productiemedewerker in een koude omgeving met oog voor hygiëne en kwaliteit.

 • Jobstudent (SINT-GILLIS-WAAS)

  Regio: SINT-GILLIS-WAAS

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • Chauffeur CE bouw (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Wij zijn dringend op zoek naar een chauffeur met geldig rijbewijs CE om van en naar werven te rijden. Je komt terecht in een familiaal bedrijf waar iedereen elkaar kent. Je zal ook instaan voor chappewerken uit te voeren (dit wordt aangeleerd). Je werkt 40u per week en wordt vergoed volgens paritair comtié 124 (bouw). Startuur is 7u30 (op depot zelf in Brugge) en je werkt tot 17u00 à 18u00.

 • VERPLEEGKUNDIGE DAGDIENST (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: Zorg voor Senioren

  Type: Vaste Job

  De residentie Woluwedal is een kleinschalig, familiaal woonzorgcentrum van 66 residenten. Wij streven als woonzorgcentrum voor een maximale autonomie bij onze bewoners. Zelfredzaamheid, een uitgebreid activiteitenprogramma en integratie van dementerende bewoners in onze dagelijkse werking zijn enkele van onze troeven. Als verpleegkundige sta je in voor: het bereiden en bedelen van medicatie bloedafnames, inspuitingen,... wondzorg de maandelijkse rondgang met CRA arts het opvolgen van het individuele zorgplan van de resident opstellen van vroegtijdige zorgplanningen ...

 • Masterdata medewerk(st)er | Kortrijk (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: HR Concept

  Type: Vaste Job

  Als masterdata medewerker sta je in voor een correct beheer en de administratieve opvolging van de data in onze IT-systemen zoals ERP en PIM, om zo de kwaliteit van onze werking en dienstverlening te kunnen bijsturen en optimaliseren. Concreet verzamel, controleer en update je data van nieuwe en bestaande producten, documentatie, specificaties en locatiebeheer, dit in onderling overleg met masterdata beheerder. Bij wijzigingen zorg je voor correcte input en opvolging. Je brengt de betrokken partijen op de hoogte.

 • Enthousiaste taaltrainers Duits - Antwerpen - Regio Mechelen (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: TinC

  Type: Zelfstandige activiteit

  TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Duits in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

 • BEGELEIDER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: BUITENSCHOOLSE OPVANG

  Type: Werfreserve

  Je staat als kinderbegeleider in voor de buitenschoolse opvang van kinderen tussen 2,5 en 12 jaar. Je speelt met de kinderen, organiseert spelletjes en activiteiten. Daarnaast heb je ook de nodige aandacht voor verzorging, rust en hygiëne. Je werkt samen in een team. Je informeert de ouders over het verloop van de opvangdag.

 • Wervingsreserve administratief medewerk(st)er algemene diensten (LEDE)

  Regio: LEDE

  Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR LEDE

  Type: Werfreserve

  Het gemeentebestuur legt een wervingsreserve aan voor de functie van administratief medewerker algemene diensten: secretariaat; financiën; burgerzaken; technische dienst - subdienst administratie; stedenbouw; milieu en landbouw. Ben je een communicatief en klantvriendelijk persoon met zin voor organisatie, administratieve nauwkeurigheid en gedrevenheid? Dan is een job als administratief medewerker in onze organisatie beslist iets voor je! De wervingsreserve wordt vastgelegd voor de duur van één jaar. Deze kan verlengd worden met één jaar. Bij afwezigheden van personeel of toename van werk kan geput worden uit deze wervingsreserve. Afhankelijk van de nood aan personeel en van je plaats op de rangschikking kan je een deeltijds of voltijds contract van bepaalde of onbepaalde duur aangeboden worden.

Zoek naar antwoorden van Everaert Bart in sociale netwerken
Look for responds of Everaert Bart in social networks

Lees alle opmerkingen voor Everaert Bart. Laat een reactie achter voor Everaert Bart. Everaert Bart bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Everaert Bart. Leave a respond for Everaert Bart. Everaert Bart on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Everaert Bart op de google maps. Adres en contacten Everaert Bart
Location of Everaert Bart on the google maps. Address and contacts of Everaert Bart

Andere gerelateerde bedrijven als come Everaert Bart Everaert Bart: COIFFURE WILLY | BEGRAFENISSEN CREEMERS | YOUCOUNCOUN PALACE | AU GREZ GOURMET | HUIS VERMEULEN

Other related companies as Everaert Bart: COIFFURE WILLY | BEGRAFENISSEN CREEMERS | YOUCOUNCOUN PALACE | AU GREZ GOURMET | HUIS VERMEULEN

Everaert Bart is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Everaert Bart, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08688781738. Het bedrijf Everaert Bart bevindt zich op het adres: Musschaverstraat 2 9850 Landegem (Nevele). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 925,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 132,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Everaert Bart zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Everaert Bart is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Everaert Bart is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Everaert Bart, openstaande posities, locatie van Everaert Bart op de kaart.

Everaert Bart is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Everaert Bart, company assigned to the tax number BE08688781738. The company Everaert Bart is located at the address: Musschaverstraat 2 9850 Landegem (Nevele). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 925,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 132,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Carpenters. Products created in Everaert Bart were not found.
The main activity of Everaert Bart is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Everaert Bart is not available. You also can look at reviews of Everaert Bart, open positions, location of Everaert Bart on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Everaert Bart, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Everaert Bart, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Everaert Bart, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Everaert Bart, employees, financial statistics.