Depestel Joachim

Contactgegevens Depestel Joachim: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Depestel Joachim: address, phone, fax, email, website, opening hours

Depestel Joachim

Regio (region): Zedelgem, België

Adres (address): Oude Ieperweg 27 8210 Loppem (Zedelgem), België

Telefoon (phone): +32 (55) 318-21-17 +32 (55) 318-21-17

Fax (fax): +32 (4) 985-12-65 +32 (4) 985-12-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Depestel Joachim: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Depestel Joachim"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Depestel Joachim"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Depestel Joachim, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Depestel Joachim. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Depestel Joachim, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Depestel Joachim. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Depestel Joachim
Products information Depestel Joachim

BTW identificatienummer (tax): BE09859924316
Ondernemingsnummer: 4607086181
Hoofdstad (capital): 419,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 852,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in Depestel Joachim zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Depestel Joachim
(Get full report from official database of BE for Depestel Joachim)

Aanvulling soorten activiteiten voor Depestel Joachim
Addition kinds of activities for Depestel Joachim

449101. Marine laden en lossen diensten | Marine loading and unloading services
521199. Timmerhout en andere bouwmaterialen, nec | Lumber and other building materials, nec
14229907. Kuilen, mijnbouw, gebroken en gebroken steengroeven | Whiting mining, crushed and broken-quarrying
33410102. Zink smelten en raffineren (secundair) | Zinc smelting and refining (secondary)
39440000. Spellen, speelgoed en voertuigen van kinderen | Games, toys, and children's vehicles

Werken bij Depestel Joachim: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Depestel Joachim: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Depestel Joachim. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Depestel Joachim. Looking for open vacancies in other companies

 • Repairmedewerker Carglass (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: Synergie Bornem Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor Carglass Aartselaar zoeken wij een gemotiveerde repairmedewerker. Je zal het verwijderen en herstellen van sterretjes in de ruiten aangeleerd krijgen. Eventueel kan je op termijn doorgroeien tot vervanger van de volledige voorruiten. Hierbij is het belangrijk dat je graag in contact treedt met klanten.

 • CNC Operator (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: ASAP LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als operator sta je in voor het bedienen van een grote 5-assige hightech, state of the art freesmachine. We zoeken een operator die de tools en de fixtures op de freesmachine positioneert en voortgangs-en kwaliteitscontroles uitvoert.

 • PLOEGCHEF METAALSECTOR (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant, actief in de metaalsector, is voor hun atelier op zoek naar een ploegchef. Jouw taken als ploegchef: De mensen in productie nauwgezet opvolgen Bijsturen waar nodig Je leidt nieuwe mensen op Uitleg verschaffen over nieuwe procedures/machines Zelf meewerken in het atelier

 • Huishoudhulp Damme M/V (DAMME)

  Regio: DAMME

  Bedrijf: DAOUST BRUGGE

  Type: Dienstenchequebaan

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Lanaken, 16 uur per week (LANAKEN)

  Regio: LANAKEN

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week voor 2 gastgezinnen wonende te Lanaken. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Jobstudent customer care (iedere zondag) M/V (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in de regio Antwerpen zijn wij op zoek naar studenten die iedere zondag beschikbaar zijn. Als student zal je inkomde telefoons en e-mails beantwoorden. Je zal klanten verder helpen met het maken van een online afspraak. Bij klachten probeer je de klant zo goed mogelijk verder te helpen. Je kan klanten te woord staan in het Nederlands maar ook in het Frans is dit geen probleem voor jou.

 • Student with knowledge of BRETON (LEDEBERG)

  Regio: LEDEBERG

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of the specific pronunciation of BRETON. The job requires to do data quality checks in Breton (influenced by the region Brittany). You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

 • Project Engineer A&E&I (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Progressive Recruitment

  Type: Vaste Job

  Project Engineer Automation and/or E&I Voor een bedrijf dat actief is in de petrochemie zoek ik momenteel een Project Engineer Automation en een Project Engineer E&I om een nieuw project te leiden. Het betreft een uitbreidingsproject van enkele miljoenen waarin je mee de leiding zal nemen. Het bedrijf ligt op een fileluwe locatie op de Linkeroever van Antwerpen. De functie: Als Project Engineer overschouw je het project tijdens elke fase. Je zorgt hierbij ook voor ondersteuning op gebied van engineering. Je staat in voor haalbaarheidsstudies op gebied van budget en techniciteit. Verder sta je ook in voor het engineering ontwerp (concept). Je maakt de budgetten op aan de hand van de gedetailleerde ontwerpen die je maakte. Planning van de constructie en de volledige follow-up behoren ook tot je takenpakket. Tot slot sta je ook in voor de commissioning. Het gezochte profiel: Bij voorkeur ben je Burgerlijk Ingenieur of Industrieel Ingenieur. Qua ervaring heb je minstens twee jaren op de teller staan. In een groot project is het belangrijk dat je over goede communicatieve vaardigheden beschikt. Daarnaast is het belangrijk dat je sterk bent in het opmaken van planningen en een pro-actief ingesteld bent. Aanbod: De kans om deel uit te maken van een topproject dat je CV heel wat kleur zal geven. Verschillende doorgroeimogelijkheden, zowel op korte als op lange termijn. Mooi salarispakket dat afhangt van je ervaring. Door de ligging is het terrein goed bereikbaar voor iedereen die uit Oost-Vlaanderen en Antwerpen komt. Indien je de Kennedytunnel moet passeren kan je files vermijden door de glijtijden.

 • Service Technieker Buitenland (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: Konvert Interim Deinze

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf regio Deinze/Nazareth zijn we dringend op zoek naar een service technieker die tot 70% van de tijd wil werken in het buitenland. Dit kunnen occasioneel verplaatsingen zijn van maandag tot vrijdag, maar ook gedurende een aantal weken. Als servicetechnieker ben je verantwoordelijk voor onderhoud en herstelling (zowel mechanisch als elektrisch) van silo-installaties, transport- en doseerinstallaties in België en regelmatig in het buitenland. Na een vakkundige opleiding word je ingeschakeld in een permanentieregeling.

 • Restaurant Manager (M/V) (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: Van der Valk Hotel Brussels Airport

  Type: Vaste Job

  Ben jij de gastheer of gastvrouw waar wij naar op zoek zijn? Draag jij een kwalitatieve service hoog in het vaandel, leg je gasten graag in de watten en beschik je over de leidinggevende capaciteiten om jouw hospitality passie en mind-set op een team over te brengen? Dan word jij als Restaurant Manager misschien wel het toekomstige gezicht van ons fine-dining restaurant Catharina! Een dag uit het leven van een Restaurant Manager bij Van der Valk… Wij beloven dat je je geen moment zal vervelen. Bij deze een greep uit het takenpakket van onze toekomstige collega: Je neemt de rol als gastheer/gastvrouw met glans op en wordt zo het belangrijkste aanspreekpunt voor onze gasten; Je werkt operationeel mee én superviseert de werkzaamheden in het restaurant en aan de bar; Je bent het schoolvoorbeeld wat betreft professionalisme, gastvriendelijkheid en collegialiteit; Je fungeert als liaison qua communicatie tussen keuken- en zaalactiviteiten; Dankzij jouw gedegen menu- en drankenkennis adviseer je de gasten als de beste bij hun keuze; Samen met de Director of F&B draag je mee bij aan de ontwikkeling van het team.

 • Dakwerker (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: GELDHOF WERRY

  Type: Vaste Job

  Je wordt ingeschakeld voor de werken aan hellende daken en plaatsing van zonnepanelen. De werkuren zijn afhankelijk van de uit te voeren opdracht. Je vertrekt iedere dag vanuit de populierenstraat. Je werkt steeds in klein team, nooit alleen.

 • Administratief bediende / binnendienst (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: TECHNICAS

  Type: Vaste Job

  TECHNICAS BVBA, gevestigd te LONDERZEEL, is fabrikant van containers en allerhande metaalconstructies, waaronder compacteer machines, afvaltransportsystemen en diverse toebehoren. Ter ondersteuning van ons team zijn wij op zoek naar (M/V) : Gedreven, all-round bediende voor binnendienst met wisselwerking tussen : ondersteunend orderverwerking : input orders / logistiek / voorraad opvolgen ondersteunend buitendienst : o.a. offertes maken – tel. contact/informeren klant - … (algemeen) administratieve taken

Zoek naar antwoorden van Depestel Joachim in sociale netwerken
Look for responds of Depestel Joachim in social networks

Lees alle opmerkingen voor Depestel Joachim. Laat een reactie achter voor Depestel Joachim. Depestel Joachim bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Depestel Joachim. Leave a respond for Depestel Joachim. Depestel Joachim on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Depestel Joachim op de google maps. Adres en contacten Depestel Joachim
Location of Depestel Joachim on the google maps. Address and contacts of Depestel Joachim

Andere gerelateerde bedrijven als come Depestel Joachim Depestel Joachim: FORTIS | A D Delhaize Lips | DE BLAISANT DAGVERZORINGSCENTRUM VOOR BEJAARDEN | B. QUEVRIN | VALERIE SAMAIN

Other related companies as Depestel Joachim: FORTIS | A D Delhaize Lips | DE BLAISANT DAGVERZORINGSCENTRUM VOOR BEJAARDEN | B. QUEVRIN | VALERIE SAMAIN

Depestel Joachim is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Zedelgem, België. De volledige naam van het bedrijf is Depestel Joachim, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09859924316. Het bedrijf Depestel Joachim bevindt zich op het adres: Oude Ieperweg 27 8210 Loppem (Zedelgem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 419,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 852,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Depestel Joachim zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Depestel Joachim is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Depestel Joachim is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Depestel Joachim, openstaande posities, locatie van Depestel Joachim op de kaart.

Depestel Joachim is a company, that was registered 1986 in Zedelgem region, Belgium. Full name of company is Depestel Joachim, company assigned to the tax number BE09859924316. The company Depestel Joachim is located at the address: Oude Ieperweg 27 8210 Loppem (Zedelgem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 419,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 852,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Carpenters. Products created in Depestel Joachim were not found.
The main activity of Depestel Joachim is Primary Metal Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Depestel Joachim is not available. You also can look at reviews of Depestel Joachim, open positions, location of Depestel Joachim on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Depestel Joachim, Zedelgem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Depestel Joachim, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Depestel Joachim, Zedelgem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Depestel Joachim, employees, financial statistics.