Meynen P

Contactgegevens Meynen P: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Meynen P: address, phone, fax, email, website, opening hours

Meynen P

Regio (region): Hasselt, België

Adres (address): Diestersteenweg 348 3510 Kermt (Hasselt), België

Telefoon (phone): +32 (84) 658-52-80 +32 (84) 658-52-80

Fax (fax): +32 (82) 663-57-91 +32 (82) 663-57-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Meynen P: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Meynen P"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Meynen P"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Meynen P, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Meynen P. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Meynen P, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Meynen P. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Meynen P
Products information Meynen P

BTW identificatienummer (tax): BE03176940917
Ondernemingsnummer: 4344512939
Hoofdstad (capital): 378,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 428,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in Meynen P zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Meynen P
(Get full report from official database of BE for Meynen P)

Aanvulling soorten activiteiten voor Meynen P
Addition kinds of activities for Meynen P

201302. Voorbereide varkensproducten, uit gekweekt varkensvlees | Prepared pork products, from purchased pork
17919905. Ijzerwerk, structureel | Iron work, structural
17999943. Renovatie van vliegtuiginterieurs | Renovation of aircraft interiors
23949904. Zeilen: gemaakt van aangekochte materialen | Sails: made from purchased materials
25110601. Cedar kisten | Cedar chests

Werken bij Meynen P: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Meynen P: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Meynen P. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Meynen P. Looking for open vacancies in other companies

 • kindbegeleider (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: OCMW ALGEMEEN BESTUUR

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  De kindbegeleider werkt nauw samen met de agogisch medewerker van het KOALA-project en begeleidt de activiteiten die binnen het KOALA-project georganiseerd worden. De kindbegeleider focust tijdens de activiteiten vooral op de kinderen, maar onderhoudt ook goede contacten met de ouders. Hij/zij is tevens op regelmatige basis aanwezig in de kinderdagverblijven en fungeert hier – samen met de agogisch medewerker – als brugfiguur tussen de kinderdagverblijven en de kind- en ouderwerking.

 • Loodgieter (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Kontich zijn wij op zoek naar een LOODGIETER (M/V). Je monteert en herstelt sanitaire installaties en zal zelfstandig werken uitvoeren.  

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Werchter (WERCHTER)

  Regio: WERCHTER

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • Student Video-Editor (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Accent

  Type: Studentenjob

  Je verzorgt zowel zelfstandig als in teamverband het opstellen van productfilmpjes van de audiovisuele producten. Dit kan gaan van het filmen in de studio tot het editen van het gemaakte beeldmateriaal.

 • STUDENT Barman (20u/week) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Camping Campina / BVBA Dageraad 16

  Type: Studentenjob

  In onze brasserie, gelegen op de Dageraadplaats, zijn wij op zoek naar een positief en enthousiast persoon om ons team te versterken. Je neemt de bestellingen op, je staat in voor het serveren van de gerechten en dranken. Je ruimt de tafels af en dekt ze in. Je zorgt voor de bediening zowel aan de bar, in de zaal als op het terras.

 • Project Manager (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: AURES JOBS BVBA

  Type: Vaste Job

  Onze klant is een gevestigd studiebureel uit Waregem. Hun expertise ligt in de grotere bouwprojecten in Vlaanderen. Door de structurele groei kijken ze nu uit voor de versterking van hun Service after Sales departement met een extra ervaren Project Manager. Functie Als industrieel ingenieur bouwkunde bied jij technische ondersteuning zowel naar de klant als naar je salescollega’s. Samen met je diensthoofd ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de nodige studies, inclusief complexe calculaties, stabiliteitsberekeningen, … Je maakt de offerte op en na het afronden van de verkoop,sta je in voor de verdere afhandeling van het dossier: dienst-na-verkoop, nacalculaties, … Je werkt heel nauw samen met de productiemanager zodat de uitwerking van de studie in productie kan gerealiseerd worden. Hierdoor ben je vaak terug te vinden op de werkvloer. Naast de uitwerking van de verschillende projecten sta je ook in voor de verdere optimalisatie s van bestaande producten als het helpen ontwikkelen van nieuwe producten.

 • zelfstandig psycholoog (KERMT)

  Regio: KERMT

  Bedrijf: DE SPRINGBAL

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor het uitbouwen van een multidisciplinaire praktijk voor kinderen en jong volwassenen , De Springbal, zijn wij op zoek naar een kinderpsycholoog. Je werkt op zelfstandige basis maar in samenspraak met het team (kiné en logo) en onze visie. Wij zoeken een collega om ons bij te staan in het opsporen én begeleiden van leerproblemen en ontwikkelingsproblemen zoals ASS, AD(H)D, gedragsproblemen, intelligentieonderzoek.... Ook voor ontwikkelen van eigen ideeën is er zeker plaats binnen onze praktijk. Wij zijn voortdurend in ontwikkeling. Uren zijn in opbouw.

 • Aankoop Assistent (m/v) (BUGGENHOUT)

  Regio: BUGGENHOUT

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor Ontex Buggenhout zijn we op zoek naar een aankoop assistent (m/v). Op basis van opgestelde parameters en targets, zorgt de aankoop assistent voor een continue beschikbaarheid van verpakkingen binnen zijn/haar verantwoordelijkheidsdomein. De assistent onderhoudt een perfecte relatie met zijn leveranciers en andere departementen voor een vlotte bevoorrading van het productieproces. Tevens staat deze persoon de product manager bij in het tijdig opstellen en doorsturen van allerlei gevraagde informatie naar sales toe bij nieuwe projectaanvragen. Werkzaamheden: Tijdig plaatsen van bestellingen voor stickers en labels , en bijsturen van die bestellingen in functie van de productieplanning. Dagelijks opvolgen van orderbevestigingen, zowel van verpakkingen, grondstoffen als van de afgewerkte producten die we niet zelf produceren maar aankopen. Dagelijkse call off’s van karton, en hiervan de orderconfirmatie die via EDI verloopt controleren. Controle en vrijgave van facturen van stickers en labels Opmaken van technische datasheets en pallettisatie schema’s voor nieuwe projecten en het onderhouden ervan.

 • Zelfstandige energieadviseur (Provincie Limburg)

  Regio: Provincie Limburg

  Bedrijf: WECLO PARTNERS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken nog 3 zelfstandige (dus met ondernemingsnummer en op zelfstandige basis) energieadviseurs met ervaring, die mee energie en telecom gaat aanbieden op markten en beurzen. Dit zijn zowel week- als avondmarkten. In drukke periodes kan het zijn dat er 7/7 gewerkt moet worden. Regio Antwerpen en Limburg. Er zijn geen investeringen nodig en u krijgt alle nodige materiaal ter beschikking. U werkt samen met mensen die al jaren ervaring hebben in deze sector en er hun missie van maken klanten minder te laten betalen. De kandidaten die wij zoeken zijn punctueel, respectvol, eerlijk en niet bang om goed door te werken.

 • Flexijob: Hulpkok (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: BISTRO-OPERA

  Type: Flexijob

  De missie van Bistro Opera en catering Food for You is het creëren van een goed en voldaan gevoel bij onze klanten. Aan de positieve bloei en groei die “Opera” heeft mogen verwezenlijken, merken we dat deze inzet van ons geapprecieerd wordt door vele van onze klanten. Ons team kookt nog met passie voor ingrediënten en creativiteit. Zo behaalden we onlangs de Hospitality Award 2016 voor klantvriendelijkste Belgische brasserie. Met catering Food for You verzorgen wij diverse feesten zoals: personeelsfeest, BBQ, verjaardag, receptie, communiefeestje, .. Is koken jouw passie? Ben jij gemotiveerd? Herken jij je in onderstaand profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou om ons team te vervoegen! TAKEN: Je bent de rechterhand van de chefkok in onze Belgische keuken; Mise en place van koude en warme gerechten; Meer info? Neem een kijkje op www.bistro-opera.be.

 • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

  Regio: ZILLEBEKE

  Bedrijf: COREX

  Type: Flexijob

  “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van Meynen P in sociale netwerken
Look for responds of Meynen P in social networks

Lees alle opmerkingen voor Meynen P. Laat een reactie achter voor Meynen P. Meynen P bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Meynen P. Leave a respond for Meynen P. Meynen P on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Meynen P op de google maps. Adres en contacten Meynen P
Location of Meynen P on the google maps. Address and contacts of Meynen P

Andere gerelateerde bedrijven als come Meynen P Meynen P: Oostbouw BVBA | COIFFURE CARINE | RESTAURANT MARATHON | C. PAXION | RUDY VERHAEST

Other related companies as Meynen P: Oostbouw BVBA | COIFFURE CARINE | RESTAURANT MARATHON | C. PAXION | RUDY VERHAEST

Meynen P is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Hasselt, België. De volledige naam van het bedrijf is Meynen P, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03176940917. Het bedrijf Meynen P bevindt zich op het adres: Diestersteenweg 348 3510 Kermt (Hasselt). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 378,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 428,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Meynen P zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Meynen P is Algemene Merchandise Stores, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Meynen P is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Meynen P, openstaande posities, locatie van Meynen P op de kaart.

Meynen P is a company, that was registered 1989 in Hasselt region, Belgium. Full name of company is Meynen P, company assigned to the tax number BE03176940917. The company Meynen P is located at the address: Diestersteenweg 348 3510 Kermt (Hasselt). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 378,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 428,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Carpenters. Products created in Meynen P were not found.
The main activity of Meynen P is General Merchandise Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Meynen P is not available. You also can look at reviews of Meynen P, open positions, location of Meynen P on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Meynen P, Hasselt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Meynen P, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Meynen P, Hasselt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Meynen P, employees, financial statistics.