RESTAURANT MARATHON

Contactgegevens RESTAURANT MARATHON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RESTAURANT MARATHON: address, phone, fax, email, website, opening hours

RESTAURANT MARATHON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FELIX BEERNAERTSPLEIN 43; 9230; WETTEREN, België

Telefoon (phone): 93699483 (+32-93699483) 93699483 (+32-93699483)

Fax (fax): +32 (53) 329-43-99 +32 (53) 329-43-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RESTAURANT MARATHON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RESTAURANT MARATHON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RESTAURANT MARATHON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RESTAURANT MARATHON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RESTAURANT MARATHON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RESTAURANT MARATHON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RESTAURANT MARATHON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RESTAURANT MARATHON
Products information RESTAURANT MARATHON

BTW identificatienummer (tax): BE02931121826
Ondernemingsnummer: 5040222167
Hoofdstad (capital): 285,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 851,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Gamme de prix: 12.5 - 25 Euros. Type de Cuisine: Végétarienne,Grecque. Types de Repas: Plats Végétaliens,Plats Végétariens. Aménagements & Services: Accès pour Les Moins Valides,Parking. Cadre & Atmosphère: Affaire. Heures d'ouvertures Spéciales: Ouverture Nocturne Tardive. Services: Chiens Admis. Tenue Conseillée: Libre.. Types de Cuisine: Grecque.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RESTAURANT MARATHON
(Get full report from official database of BE for RESTAURANT MARATHON)

Aanvulling soorten activiteiten voor RESTAURANT MARATHON
Addition kinds of activities for RESTAURANT MARATHON

251502. Meubelsveren | Furniture springs
286906. Aldehyden en ketonen | Aldehydes and ketones
32720601. Betongewricht matrassen voor rivierversnelling | Concrete articulated mattresses for river revetment
33550202. Staven, gerold, aluminium | Rods, rolled, aluminum
37210100. Gemotoriseerde vliegtuigen | Motorized aircraft
87310102. Biotechnisch onderzoek, commercieel | Biotechnical research, commercial

Werken bij RESTAURANT MARATHON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RESTAURANT MARATHON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RESTAURANT MARATHON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RESTAURANT MARATHON. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur verwarming en sanitair - ref 078 (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om alles van leidingen te leggen en aan te sluiten, zoeken we bij voorkeur ervaren mensen. Dit is zowel voor nieuwbouw als voor renovatie. In onderaanneming, maar ook bij particulieren.

  • Onderhoudstechnieker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Brugge zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. Jouw takenpakket: - Uitvoeren van het onderhoud, technische interventies en de herstelling van installaties en machines binnen diverse technische afdelingen. Dit zodat de continuïteit van de verschillende productieafdelingen gegarandeerd kan worden. - Meehelpen bij het installeren van nieuwe apparatuur - Preventieve onderhoudstaken uitvoeren - Voorbereiden en uitvoeren van diverse werkzaamheden en herstellingen op technisch gebied aan installaties en machines, dit volgens de procedures en veiligheidsvoorschriften.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES regio Deinze - Eke - Zulte (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken UREN EN DAGEN OVEREEN TE KOMEN - kan deeltijds of voltijds U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto.

  • Huishoudhulp te Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: STUZO

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor enkele gezinnen omgeving Drongen zijn we op zoek naar een geschikte huishoudhulp. De taken omvatten vooral schoonmaken, opruimen en eventueel strijken.

  • Student technische dienst 1 dag per week Sint-Katelijne-Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE UNIVEG

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Sint-Katelijne-Waver zijn we op zoek naar een student technische dienst. Je taak zal bestaan uit verschillende klusjes zoals schilderwerken, lampen vervangen,... Ben jij 1 dag per week vrij tussen maandag en vrijdag (niet in het weekend)? Ben je iemand die graag de handen uit de mouwen steekt? Volg jij een technische opleiding of heb je een technische achtergrond? Reageer dan snel want dan ben jij de student die we zoeken!

  • iCT SUPPORT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AG REAL ESTATE

    Type: Vaste Job

    Teneinde de continue werking van het informaticanetwerk binnen onze organisatie te verzekeren, werk je met de gebruikers en de service desk van AG Insurance en zal je er over waken dat de dagelijkse operationele taken correct worden uitgevoerd: Je superviseert de installatie van hard- en software, met inbegrip van “master upgrades” geleverd door onze dienstverlener. Je superviseert en coördineert aanpassingen aan het “thin client” programma voor de gebruikers in onze winkelcentra. Je coördineert het verwelkomingsproces op IT-niveau voor nieuwe medewerkers. Je staat in voor de invoer en de opvolging van de procedures voor de uitbating van de infrastructuur alsook de updates van deze procedures. Je identificeert, kwalificeert en lost eenvoudige problemen verbonden aan de infrastructuur (die geen gebruik vereisen van een administrator account) op. Je biedt ondersteuning aan de eindgebruikers in geval van technische informatica problemen, in geval van meer complexe problemen overdracht aan de betrokken personen en update via de ticketing applicatie. Je staat in voor het beheer van de systemen - controle van de toepassing van de regels in verband met paswoorden, bijhouden van de toelatingsmatrix en de SAP print queues en update van gebruikersaccounts, beheer van de configuratie van Office 365 voor de gebruikers van onze winkelcentra. Je bent SPOC van de internet site voor de ontwikkelaars, de hosts en uitvoering van de backup procedures.

  • Chauffeur C - drankenhandel (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: YILDIRIM HORECA

    Type: Vaste Job

    Drankenhandel Yildirim is een groeiend bedrijf wat een gigantisch assortiment van voedingsmiddelen leveren aan zowel particulieren als bedrijven (kleinhandel en groothandel). Drankenhandel Yildirim is op zoek naar een chauffeur C. Je staat in voor het leveren van de producten aan klanten in Limburg en het laden en lossen van de goederen.

  • PRAKTIJKTRAINERS ONDERHOUD TUINMACHINES (WEST- EN OOST-VLAANDEREN) ZELFSTANDIGE BASIS (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: PCLT

    Type: Zelfstandige activiteit

    PROVINCIE WEST- EN OOST-VLAANDEREN Voor onze drukke winterperiode zoekt het PCLT extra praktijktrainers. U geeft praktijkopleiding basisonderhoud tuinmachines (haagschaar, kettingzaag, bosmaaier, ....), defecten analyseren en verhelpen. U wordt aangestuurd door een ervaren opleidingscoördinator. Bij succes jaarlijks herhaalbaar.

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) TEMSE (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

  • Kapper M/V ( leercontract ) (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: SIMON

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract bij Elithair in Haacht . Afhankelijk van je achtergrond start je met wassen en zal je worden opgeleid voor snit en brushing.

  • FLEXI Verko(o)p(st)er/workshopbegeleid(st)er ZAHIA MECHELEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ZAHIA

    Type: Flexijob

    Functie: - je helpt in het dagelijks reilen en zeilen van de winkel in Mechelen - je ontvangt de klanten en adviseert hen op een persoonlijke en vriendelijke manier - je rondt zelfstandig de verkoop af en bedient de kassa - je wordt ingeschakeld bij het herstellen en maken van juwelen op bestelling - je assisteert bij de workshops, na je opleiding geef je zelf workshops - je verwerkt leveringen en houdt de winkel netjes

  • Flexi's keuken- Pizza Hut Delivery Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van RESTAURANT MARATHON in sociale netwerken
Look for responds of RESTAURANT MARATHON in social networks

Lees alle opmerkingen voor RESTAURANT MARATHON. Laat een reactie achter voor RESTAURANT MARATHON. RESTAURANT MARATHON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RESTAURANT MARATHON. Leave a respond for RESTAURANT MARATHON. RESTAURANT MARATHON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RESTAURANT MARATHON op de google maps. Adres en contacten RESTAURANT MARATHON
Location of RESTAURANT MARATHON on the google maps. Address and contacts of RESTAURANT MARATHON

Andere gerelateerde bedrijven als come RESTAURANT MARATHON RESTAURANT MARATHON: Moons Chr | Praet-Loopmans BVBA | Mast N | L.S.B. BLOKHUTTEN BVBA | Ernoux B

Other related companies as RESTAURANT MARATHON: Moons Chr | Praet-Loopmans BVBA | Mast N | L.S.B. BLOKHUTTEN BVBA | Ernoux B

RESTAURANT MARATHON is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RESTAURANT MARATHON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02931121826. Het bedrijf RESTAURANT MARATHON bevindt zich op het adres: FELIX BEERNAERTSPLEIN 43; 9230; WETTEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 285,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 851,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is RESTAURANTS: RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER. Lijst met producten zijn Gamme de prix: 12.5 - 25 Euros. Type de Cuisine: Végétarienne,Grecque. Types de Repas: Plats Végétaliens,Plats Végétariens. Aménagements & Services: Accès pour Les Moins Valides,Parking. Cadre & Atmosphère: Affaire. Heures d'ouvertures Spéciales: Ouverture Nocturne Tardive. Services: Chiens Admis. Tenue Conseillée: Libre.. Types de Cuisine: Grecque..
De hoofdactiviteit van RESTAURANT MARATHON is Algemene Merchandise Stores, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RESTAURANT MARATHON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RESTAURANT MARATHON, openstaande posities, locatie van RESTAURANT MARATHON op de kaart.

RESTAURANT MARATHON is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is RESTAURANT MARATHON, company assigned to the tax number BE02931121826. The company RESTAURANT MARATHON is located at the address: FELIX BEERNAERTSPLEIN 43; 9230; WETTEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 285,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 851,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is RESTAURANTS: RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER. List of products are Gamme de prix: 12.5 - 25 Euros. Type de Cuisine: Végétarienne,Grecque. Types de Repas: Plats Végétaliens,Plats Végétariens. Aménagements & Services: Accès pour Les Moins Valides,Parking. Cadre & Atmosphère: Affaire. Heures d'ouvertures Spéciales: Ouverture Nocturne Tardive. Services: Chiens Admis. Tenue Conseillée: Libre.. Types de Cuisine: Grecque..
The main activity of RESTAURANT MARATHON is General Merchandise Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of RESTAURANT MARATHON is not available. You also can look at reviews of RESTAURANT MARATHON, open positions, location of RESTAURANT MARATHON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RESTAURANT MARATHON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RESTAURANT MARATHON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RESTAURANT MARATHON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RESTAURANT MARATHON, employees, financial statistics.