Boudart Menuiserie

Contactgegevens Boudart Menuiserie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Boudart Menuiserie: address, phone, fax, email, website, opening hours

Boudart Menuiserie

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Fichaux 1 6230 Pont-À-Celles, België

Telefoon (phone): +32 (14) 442-17-87 +32 (14) 442-17-87

Fax (fax): +32 (11) 502-76-41 +32 (11) 502-76-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Boudart Menuiserie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Boudart Menuiserie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Boudart Menuiserie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Boudart Menuiserie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Boudart Menuiserie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Boudart Menuiserie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Boudart Menuiserie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Boudart Menuiserie
Products information Boudart Menuiserie

BTW identificatienummer (tax): BE05695007324
Ondernemingsnummer: 5544219970
Hoofdstad (capital): 438,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 533,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in Boudart Menuiserie zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Boudart Menuiserie
(Get full report from official database of BE for Boudart Menuiserie)

Aanvulling soorten activiteiten voor Boudart Menuiserie
Addition kinds of activities for Boudart Menuiserie

1623. Water-, riool- en nutlijnen | Water, sewer, and utility lines
205200. Koekjes en crackers | Cookies and crackers
542102. Vleesmarkten, inclusief vriezervoorzieners | Meat markets, including freezer provisioners
22110801. Batiste, katoen | Batiste, cotton
26210901. Asbest gevuld papier | Asbestos filled paper
26310500. Karton, tagbord en strawboard | Cardboard, tagboard, and strawboard
35679907. Infrarood ovens, industrieel | Infrared ovens, industrial
38610502. Reproductie machines en apparatuur voor Brownprint | Brownprint reproduction machines and equipment
45810000. Luchthavens, vliegvelden en diensten | Airports, flying fields, and services
50850801. Abrasives | Abrasives

Werken bij Boudart Menuiserie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Boudart Menuiserie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Boudart Menuiserie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Boudart Menuiserie. Looking for open vacancies in other companies

 • Assistent Key account met een hart voor marketing! (SPIERE-HELKIJN)

  Regio: SPIERE-HELKIJN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste accountmanager met een passie voor marketing. Je bent het aanspreekpunt voor klanten en vertegenwoordigt het bedrijf in zijn winkels. Hierbij sta je in voor het dagelijks klantencontact. Jouw commerciële voeling en organisatietalent zorgen ervoor dat je de producten kan promoten. Als assistent key account benut je jouw commerciële vaardigheden om nieuwe kansen bij bestaande klanten te creëren, alsook het ontwikkelen van mogelijkheden bij prospecten. Samen met je team sta je in voor het verdelen van marketingmateriaal, maken van afspraken, opnemen van bestellingen en het opvolgen van je klantenbestand. Ook het organiseren van beurzen behoort tot jouw takenpakket. Kortom, wij zijn op zoek naar een commercieel en administratief talent.

 • Calculator deeltijds (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als calculator voer je berekeningen uit van de benodigde materialen en uren. Op basis hiervan stel je dan een begroting op. Die berekening maak je adhv bestekken, tekeningen en prijsgegevens. Naast dit alles maak je ook prijsoffertes,

 • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Lille (LILLE)

  Regio: LILLE

  Bedrijf: HET POETSPALEIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Lille, Vorselaar, Kasterlee, Gierle, Wechelderzande, Poederlee, Tielen, Lichtaart Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel in het bezit van een fiets? We bekijken graag samen met je de mogelijkheden.

 • Huishoudhulp DEELTIJDS Knokke (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Knokke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • huishoudhulp (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: SUSANA GOMES

  Type: Dienstenchequebaan

  Als poetsvrouw of poetsman word je in ons dienstenchequebedrijf ingeschakeld in huishoudelijke taken bij particuliere mensen thuis. Je hebt volgende taken: schoonmaken ruiten wassen wassen en strijken afwassen kleine naaiwerken bereiden van maaltijden boodschappen doen

 • Poetshulp Zaventem (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: PUUUR HAACHT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • Notulist (M/V) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ACTIEF GENT

  Type: Studentenjob

  Voor een klant van ons, gesitueerd in Gent - niet ver van Gent- Dampoort,- zijn wij regelmatig op zoek naar notulisten. De bedoeling is dat je tijdens een onderzoek, dat plaats heeft in de vorm van een groepsgesprek of interview, zo goed en nauwkeurig mogelijk uittypt wat er wordt gezegd. Het kan ook zijn dat je het werk van thuis uit kan doen via een link en nadien je werk per mail doorstuurt.

 • Jobstudent orderpicker tijdens schooljaar - m/v (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: ADECCO ONSITE VAN MARCKE

  Type: Studentenjob

  Wil je graag als jobstudent op je lesvrije (halve) dag een centje bijverdienen als orderpicker / magazijnier te Kortrijk? Dan hebben wij een leuke job voor jou! Van Marcke is een firma gespecialiseerd in sanitair en centrale verwarming. Voor de logistieke site in Kortrijk is Adecco Van Marcke op zoek naar jobstudenten die naar gelang hun beschikbaarheid kunnen ingezet worden. Jouw taken als jobstudent orderpicker / magazijnier zijn onder meer: orders klaarmaken / klaarzetten goederen voor chauffeurs, orders verpakken, laden van vrachtwagens, opkuisen van het magazijn.

 • Bijverdienste nachtverpleegkundige klinische studies data entry (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  We zoeken nachtverpleegkundigen die interesse hebben in klinische studies. Tijdens de nacht ben je verantwoordelijk voor de patiënten die verblijven. Je volgt eventueel de nodige parameters op, maar in tussentijd doe je de data input van de gegevens die overdag verzameld zijn. Dit doe je zeer nauwkeurig en volgens het afgesproken protocol van de studie. Dit is een bijverdienste die afhankelijk is van het aantal studies. We zoeken verpleegkundigen die zich een 4 à 5 nachten per maand beschikbaar willen/kunnen stellen. Je krijgt een doorgedreven opleiding on the job.

 • Expert Non-Automotive BOAR (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: DEKRA BELGIUM

  Type: Vaste Job

  De afdeling DEKRA Expert Services is de innovatieve marktleider in het uitvoeren van schadebegrotingen in Brand, Aansprakelijkheid en andere risico’s voor verzekeraars. Voor deze afdeling zijn we op zoek naar gemotiveerde experten. Na een interne opleidingsperiode (duur afhankelijk van diploma en voorkennis) breng je individueel bezoeken bij schadelijders voor nazicht van schadegevallen. De expertises betreffen voornamelijk gebouwschades veroorzaakt door brand, water/vocht, ongevallen en andere risico’s. Je zal daarbij zowel de oorzaak moeten onderzoeken als de omvang van de schade moeten ramen, de schade toetsen aan de polisvoorwaarden, de mogelijke tussenkomst van de verzekeraar evalueren en de nodige uitleg verschaffen aan de partijen ter plaatse. Je bent de draaischijf tussen alle betrokken partijen (opdrachtgevers, verzekerden, tegenpartijen). Indien noodzakelijk dien je tevens een overeenkomst op te stellen met de betrokken partijen om de schadebedragen vast te leggen. Je staat mee in voor de administratieve afhandeling van de dossiers in samenwerking met je dossierbeheerders.

 • Operator Controlekamer (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: G-BLOC

  Type: Vaste Job

  Je regelt, superviseert en reguleert de machines die houtafval verwerken tot blokken voor paletten. - Je controleert de uitrusting en de installaties. Je voert preventief en correctief basisonderhoud uit. Je neemt stalen. - Je voert standaard en niet-standaard bedieningen uit, maakt filters en apparatuur schoon. Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van 13 computerschermen en de aansturing van de machines. - Je controleert en interpreteert de belangrijkste parameters (energieverbruik, temperatuur...) en het verloop van de verschillende productiefases. - Je noteert/identificeert afwijkingen op basis van meetresultaten. Je bepaalt bijsturingen en hun urgentie. - Je spoort storingen en hun oorzaken op - Je houdt werkingsgegevens (incidenten, energieverbruik) van de installaties bij en analyseert ze. Je geeft belangrijke info door aan je collega's bij de shiftwissel. Je werkt volgens de veiligheid- en productievoorschriften. Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de werkplek. Je rapporteert aan de Plant Manager.

 • Bachelor in de logopedie (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

Zoek naar antwoorden van Boudart Menuiserie in sociale netwerken
Look for responds of Boudart Menuiserie in social networks

Lees alle opmerkingen voor Boudart Menuiserie. Laat een reactie achter voor Boudart Menuiserie. Boudart Menuiserie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Boudart Menuiserie. Leave a respond for Boudart Menuiserie. Boudart Menuiserie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Boudart Menuiserie op de google maps. Adres en contacten Boudart Menuiserie
Location of Boudart Menuiserie on the google maps. Address and contacts of Boudart Menuiserie

Andere gerelateerde bedrijven als come Boudart Menuiserie Boudart Menuiserie: ASLK-CGER Bank | Soper SA | Van Goethem Gebr | LA SOURCE | CENTR. MUTUAL. CHR?TIENNE

Other related companies as Boudart Menuiserie: ASLK-CGER Bank | Soper SA | Van Goethem Gebr | LA SOURCE | CENTR. MUTUAL. CHR?TIENNE

Boudart Menuiserie is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Boudart Menuiserie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05695007324. Het bedrijf Boudart Menuiserie bevindt zich op het adres: Rue du Fichaux 1 6230 Pont-À-Celles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 438,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 533,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Boudart Menuiserie zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Boudart Menuiserie is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Boudart Menuiserie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Boudart Menuiserie, openstaande posities, locatie van Boudart Menuiserie op de kaart.

Boudart Menuiserie is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Boudart Menuiserie, company assigned to the tax number BE05695007324. The company Boudart Menuiserie is located at the address: Rue du Fichaux 1 6230 Pont-À-Celles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 438,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 533,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Carpenters. Products created in Boudart Menuiserie were not found.
The main activity of Boudart Menuiserie is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Boudart Menuiserie is not available. You also can look at reviews of Boudart Menuiserie, open positions, location of Boudart Menuiserie on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Boudart Menuiserie, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Boudart Menuiserie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Boudart Menuiserie, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Boudart Menuiserie, employees, financial statistics.