Monsieur J

Particuliere bedrijvenBosbouw • Monsieur J
Private companiesForestry • Monsieur J

Contactgegevens Monsieur J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Monsieur J: address, phone, fax, email, website, opening hours

Monsieur J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bosduivenlaan 10 8420 Klemskerke (De Haan), België

Telefoon (phone): +32 (13) 147-61-58 +32 (13) 147-61-58

Fax (fax): +32 (51) 256-44-51 +32 (51) 256-44-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Monsieur J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Monsieur J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Monsieur J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Monsieur J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Monsieur J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Monsieur J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Monsieur J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Monsieur J
Products information Monsieur J

BTW identificatienummer (tax): BE07150695800
Ondernemingsnummer: 3787506103
Hoofdstad (capital): 543,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 808,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Monsieur J zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Monsieur J
(Get full report from official database of BE for Monsieur J)

Aanvulling soorten activiteiten voor Monsieur J
Addition kinds of activities for Monsieur J

3465. Automotive stampings | Automotive stampings
722199. Fotografische studio's, portret, nec | Photographic studios, portrait, nec
01399904. Munt boerderij | Mint farm
20329902. Varkensvlees: verpakt in blikjes, potten, enz. | Mincemeat: packaged in cans, jars, etc.
27820104. Albums opnemen | Record albums
32690000. Aardappelproducten, nec | Pottery products, nec
80639901. Geestelijk ziekenhuis, met uitzondering van de mentaal retarded | Mental hospital, except for the mentally retarded
92210403. Politie bescherming, provincie overheid | Police protection, county government

Werken bij Monsieur J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Monsieur J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Monsieur J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Monsieur J. Looking for open vacancies in other companies

 • Tijdelijke medewerker zuivel (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: move interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  U staat in voor de zuivelafdeling. D.w.z dat u de vershoud-datums dagelijks nakijkt en schikt volgens houdbaarheid. U vult de tekorten aan en zorgt voor een nette en verzorgde uitstraling. U helpt klanten bij vragen en blijft steeds vriendelijk. U springt bij waar nodig.

 • Customer Service Advisor | voltijds | Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Customer Service Advisor behandel je op professionele wijze een brede waaier aan vragen en problemen met betrekking tot de diensten en producten van de klant. Je fungeert in een adviserende rol en biedt effectieve en efficiënte oplossingen aan. Je staat in contact met de klanten en geeft hen advies op maat. Je biedt de juiste antwoorden en/of een correcte diagnose bij het oplossen van problemen en vragen met betrekking tot de diverse producten en diensten. Je streeft voortdurend naar een kwalitatief dossierbeheer met het oog op snelheid, nauwkeurigheid en efficiëntie. Je neemt initiatief bij het voorstellen van mogelijke verbeteringen van onze klantprocessen met als doel een maximale klantentevredenheid na te streven. Je verzekert het administratieve beheer, de verwerking én de opvolging van de binnenkomende oproepen.

 • Arbeiders ruwbouw regio Herentals (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wil jij graag aan de slag op projecten in de regio Kempen? Wij zoeken arbeiders ruwbouw voor de GROTE nieuwbouwprojecten!

 • Arbeider lakstraat vaste nacht of twee ploegen m/v (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een toonaangevend bedrijf binnen de regio Waregem zijn wij momenteel op zoek naar een oprekker voor de poederlaklijn M/V Je werkt in een team om aluminium onderdelen tijdig en kwaliteitsvol aan verschillende afdelingen 'on time' af te leveren. Je job bestaat in het lakken van zowel profielen als afgewerkte producten in het vooropgestelde kleur. Je staat in voor het bedienen van de poederlakinstallatie, onderdeel van een poederlaklijn. Je werkt zowel op een automatisch als handmatig station. Je zorgt met de juiste kleurrecepturen voor een hoogkwalitatieve afwerking. Je volgt ook het voor- en nabehandelingsproces om de vereiste kwaliteit te garanderen.

 • Huishoudhulp Dienstencheques regio Bonheiden (BONHEIDEN)

  Regio: BONHEIDEN

  Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

  Type: Dienstenchequebaan

  Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

 • Jobstudent zomer GOM (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: SYNERGIE

  Type: Studentenjob

  Welkom bij Synergie! Deze zomer start jij als student bij GOM, hiervoor sta je onder contract bij Synergie. Om de samenwerking zo goed mogelijk te laten verlopen, zijn er een aantal administratieve documenten die zo snel mogelijk in orde gebracht moeten worden.

 • Animator om spelactiviteiten te begeleiden tijdens schoolvakantie - Heist-Op-Den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Zin in een leuke vakantiejob als spel animator? De kinderen hebben een bepaald thema gekozen en doen minimaal 3 uur per dag het door hen gekozen thema. De verschillende activiteiten zijn leren programmeren, minecraft of fotografie. Als spelanimator zorg je voor de ontspanning tussen de thema lessen in, je doet een leuk spel of maakt iets creatief, bij voorkeur in het thema dat ze gekozen hebben. De groepen wisselen af tussen de thema activiteit en spel. We verwachten van jou dat je de kinderen begeleidt en boeiende activiteiten aanbiedt. Je doet dit zelfstandig in kleine groep (+/- 12 kinderen) of samen met een andere moni voor een grotere groep.

 • Atlassian Professional (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: ABANO

  Type: Vaste Job

  Is het jouw droom om teams op de best mogelijke manier te helpen werken door hun processen volledig te optimaliseren en te automatiseren? Of door de tools te implementeren waarmee ze Scrum, Kanban, CI / CD, geautomatiseerde testen en volledige team tracking kunnen gebruiken? Solliciteer naar deze baan en help klanten via de Atlassian Tools zoals bijvoorbeeld Jira, Confluence, Bitbucket, Bamboo, ... om hun manier van werken te optimaliseren!

 • Teamcoach ( zelfstandig ) (Regio Genk)

  Regio: Regio Genk

  Bedrijf: G&V Recruiting

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als teamcoach doe je het proces van A tot Z Je gaat opzoek naar de juiste kandidaten via verschillende netwerken Je neemt gesprekken af Je start de mensen succesvol op Je begeleid je team naar gewenste doelstellingen

 • BIJLESLERAREN VOOR ANALYTISCHE VAKKEN (regio Haacht - Aarschot - Diest/VLAAMS-BRABANT) (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

  Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

  Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: HAD2018

 • Zelfstandig verpleegkundige (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: Thuisverpleging Vitalim

  Type: Zelfstandige activiteit

  Door een sterke groei van onze dienstverlening in de regio Zedelgem/Brugge zijn we vanuit Thuisverpleging Vitalim op zoek naar bijkomende enthousiaste & gemotiveerde zelfstandige collega- verpleegkundigen Onze missie is dan ook dat het welzijn van onze patiënten te allen tijde centraal staat. Als zelfstandige thuisverpleegkundige neem je deel in het aan huis uitvoeren van de zorgen van onze patiënten. Je komt terecht in een klein gedreven team, met goede ondersteuning en mogelijkheid om bijkomende opleidingen te volgen Ben je geïnteresseerd om deze missie mee te verwezenlijken en zich te engageren op lange termijn (voltijdse en/of deeltijdse basis)? Stuur jouw CV door Wat wordt er van jou verwacht? Je bent dus verantwoordelijk voor de dagelijkse verzorging van de patiënt in samenwerking met jouwcollega’s. Jouw taken bestaan voornamelijk uit: ð De nodige en correcte verpleegkundige verstrekkingen uitvoeren ð Communicatie met de patiënt ð Opvolging van het patiëntendossier Kortom, je zorgt ervoor dat de patiënt het nodige comfort en welzijn krijgt.

 • Flexi medewerker horeca zondagnamiddag (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: STEGMANN DEINZE

  Type: Flexijob

  Een tearoom in het centrum van Deinze is op zoek naar een flexi medewerker om mee te helpen elke zondagmiddag van 12u tot 17u. Je bestelt de klanten in de zaal of terras en je rekent af.

Zoek naar antwoorden van Monsieur J in sociale netwerken
Look for responds of Monsieur J in social networks

Lees alle opmerkingen voor Monsieur J. Laat een reactie achter voor Monsieur J. Monsieur J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Monsieur J. Leave a respond for Monsieur J. Monsieur J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Monsieur J op de google maps. Adres en contacten Monsieur J
Location of Monsieur J on the google maps. Address and contacts of Monsieur J

Andere gerelateerde bedrijven als come Monsieur J Monsieur J: BOUCHERIE VERHOEVEN | BEGRAFENISSEN VENDRICKX | ISABELLA DEL BINO | VERTRIEST A. & A. | Goblet Ph

Other related companies as Monsieur J: BOUCHERIE VERHOEVEN | BEGRAFENISSEN VENDRICKX | ISABELLA DEL BINO | VERTRIEST A. & A. | Goblet Ph

Monsieur J is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Monsieur J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07150695800. Het bedrijf Monsieur J bevindt zich op het adres: Bosduivenlaan 10 8420 Klemskerke (De Haan). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 543,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 808,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Monsieur J zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Monsieur J is Bosbouw, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Monsieur J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Monsieur J, openstaande posities, locatie van Monsieur J op de kaart.

Monsieur J is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Monsieur J, company assigned to the tax number BE07150695800. The company Monsieur J is located at the address: Bosduivenlaan 10 8420 Klemskerke (De Haan). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 543,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 808,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Carpenters. Products created in Monsieur J were not found.
The main activity of Monsieur J is Forestry, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Monsieur J is not available. You also can look at reviews of Monsieur J, open positions, location of Monsieur J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Monsieur J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Monsieur J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Monsieur J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Monsieur J, employees, financial statistics.