BERKENHOF/CARE OFF RESTEL FLATS

Particuliere bedrijvenNondepository Credit Institutions • BERKENHOF/CARE OFF RESTEL FLATS
Private companiesNondepository Credit Institutions • BERKENHOF/CARE OFF RESTEL FLATS

Contactgegevens BERKENHOF/CARE OFF RESTEL FLATS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BERKENHOF/CARE OFF RESTEL FLATS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BERKENHOF/CARE OFF RESTEL FLATS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Derbystraat 40; 9051; Gent (Sint-Denijs-Westrem - Afsnee), België

Telefoon (phone): 09 243 98 30; 050 35 11 08 (+32-09 243 98 30; 050 35 11 08) 09 243 98 30; 050 35 11 08 (+32-09 243 98 30; 050 35 11 08)

Fax (fax): +32 (84) 599-91-50 +32 (84) 599-91-50

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BERKENHOF/CARE OFF RESTEL FLATS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BERKENHOF/CARE OFF RESTEL FLATS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BERKENHOF/CARE OFF RESTEL FLATS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BERKENHOF/CARE OFF RESTEL FLATS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BERKENHOF/CARE OFF RESTEL FLATS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BERKENHOF/CARE OFF RESTEL FLATS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BERKENHOF/CARE OFF RESTEL FLATS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BERKENHOF/CARE OFF RESTEL FLATS
Products information BERKENHOF/CARE OFF RESTEL FLATS

BTW identificatienummer (tax): BE03760589599
Ondernemingsnummer: 3597717285
Hoofdstad (capital): 619,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 829,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Service residences

Product categorie (product category): Rest homes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BERKENHOF/CARE OFF RESTEL FLATS
(Get full report from official database of BE for BERKENHOF/CARE OFF RESTEL FLATS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BERKENHOF/CARE OFF RESTEL FLATS
Addition kinds of activities for BERKENHOF/CARE OFF RESTEL FLATS

5411. Kruidenierszaken | Grocery stores
922404. Brandbescherming, niveau van overheid | Fire protection, level of government
962103. Waterschepen en havenregulerende agentschappen | Water vessels and port regulating agencies
14990305. IJsland spar (optische kwaliteit calcite) mijnbouw | Iceland spar (optical grade calcite) mining
26210000. Papieren molens | Paper mills
26759901. Chipboard, geplakt, doodgesneden: uit gekochte materialen | Chip board, pasted, die-cut: from purchased materials
41110201. Streetcar operatie | Streetcar operation
57149904. Bekleding materialen | Upholstery materials
73190201. Circulaire en handbill distributie | Circular and handbill distribution

Werken bij BERKENHOF/CARE OFF RESTEL FLATS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BERKENHOF/CARE OFF RESTEL FLATS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BERKENHOF/CARE OFF RESTEL FLATS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BERKENHOF/CARE OFF RESTEL FLATS. Looking for open vacancies in other companies

  • productiemedewerker voeding - zwaar werk (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker om in een kaasfabriek in Brugge te werken,arbeider die graag zwaar werk wenst te doen. Je werkt in een koude omgeving in een voedingsbedrijf in Brugge. Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker om in een kaasfabriek in Brugge te werken. Taken: Dit is fysiek zeer belastend werk, vnl. voor de schouders. Deze vacature is in het afspuitlokaal, zeer belastend werk voor de schouders. Je staat in voor het afspuiten van tafels met een hoge drukspuit. Ook reinigen van plafonds, muren en vloeren maakt hier deel van uit.

  • Mechanicien personenwagens (M/V) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor algemeen onderhoud en nazicht van personenwagens, in de eerste plaats van de huismerken (Renault & Dacia), maar ook van andere merken. Je bent vooral sterk in alles wat te maken heeft met basis onderhoud en herstellingen: - Wagens keuringsklaar maken; - Olie verversen; - Allerlei filters vervangen; - Remschijven en remblokken vervangen; - Remtrommels strofvrij maken; - Schokdempers vervangen; - Spiraalveren vervangen Kan je onderstaande zaken ook? Dan heb je sowieso een streepje voor op andere kandidaten. - Distributieriem vervangen; - Koppeling vervangen; - Cilinderkoppakking vervangen Zijn er bij bovenstaande vereisten zaken die je niet kan? Geen probleem, opleiding wordt voorzien voor die zaken waar je nu nog minder sterk in staat.

  • POETSHULP regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant, een schoonmaakbedrijf, zijn we ook zoek naar een poetshulp met verantwoordelijkheidszin. Je werkt van maandag tot en met donderdag van 6 tot 14 uur of van 7u30 tot 15u30. Op vrijdag werk je van 6 tot 13u30 of van 7u30 tot 15 uur.

  • Gemotiveerde huishoudhulp voor regio Oedelem/Beernem (deeltijds of voltijds) (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: TRIXXO HOME OEDELEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van poetsen en wil jij er ook jouw job van maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden jou een aangename werkomgeving met leuke klanten en een consulente die jou respectvol en correct behandelt. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer... jij bent onze grootste troef! Jouw taak bestaat hoofdzakelijk uit het onderhoud/schoonmaken van de woning van onze particulieren maar kan aangevuld worden met volgende taken: wassen en strijken, boodschappen doen en koken. Werken met dienstencheques kan zowel deeltijds als voltijds. Je spreekt met jouw consulent af welke dagen en uren jij wenst te werken. Een rooster op maat voor een perfect evenwicht tussen werk en privé! Werk je momenteel al als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

  • Goedbetaalde huishoudhulp bij Zorgbehoevenden regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: PARTENA DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken en eventueel koken en boodschappen doen. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. Je houdt ervan om te werken bij zorgbehoevende personen (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • STUDENT hotelmedewerker (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: S VILLA

    Type: Studentenjob

    Je brengt jouw liefde voor de horeca over op de gasten, hebt de touwtjes in handen, bent vlot en zelfstandig. Takenpakket: Jij bent het aanspreekpunt voor gasten Je bent medeverantwoordelijk voor de receptie met de daarbij horende administratieve werkzaamheden Je geeft leiding aan studenten, begeleid en instrueert hen tijdens hun werk Je versterkt de housekeeping Je staat in voor het checken/controleren van de hotelkamers Je bedient onze gasten op het terras en serveert het ontbijt Je staat mee in voor het wassen en strijken van het linnengoed Doordeweeks overnachten er vooral zakelijke gasten in ons hotel. In het weekend verblijven er vooral (inter)nationale toeristen. Een uitdaging voor jou om aan de behoeften en wensen van iedere gast te voldoen. Jij bent daarom dus ook flexibel, stressgevoelig en bent gedreven in je werk en doet dit met passie. Werk je graag in een klein en jong team? Mail ons dan vandaag nog!

  • Helpdesk operator @Sebeco (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: SEBECO

    Type: Vaste Job

    SEBECO is een innovatief contact center te Gent. Wij danken ons 30 jaar ervaring aan de inzet van elk van onze gewaardeerde medewerkers. Wij zoeken dan ook iemand die graag initiatief toont en zich inzet voor klanten en collega’s. Begin de dag met een glimlach … bij SEBECO. Welke uitdagingen staan jou te wachten als helpdesk operator: Opleiding volgen: je volgt de georganiseerde briefings en opleidingen voor elk project waaraan je deelneemt. Klanteninteractie; je beantwoordt oproepen en mails van klanten, doet zelf oproepen naar klanten, geeft informatie en doet aan verkoopsbevordering. Registratie: je verzorgt een tijdige en correctie registratie van de communicatie en doet de correcte en tijdige naverwerking binnen de afgesproken service levels, regels en doelstellingen. Administratie: je houdt de eigen administratie nauwgezet bij teneinde een juiste project- en personeelsopvolging mogelijk te maken (invullen dagverslag, aanvragen verlof,...). Startdatum: zo snel mogelijk!

  • MAGAZIJNMEDEWERKER met veel administratieve & telefonische taken te Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: CELEKO

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons zijn we opzoek naar een vlotte magazijnmedewerker die graag administratief werk wil verrichten! Je komt terecht in een tof team, dit kan ik je persoonlijk garanderen! Onze klant gaat SAMEN met jou investeren in je carrière. Een grondige opleiding & begeleiding, indien nodig, is dan ook vanzelfsprekend! Je gaat ingezet worden in het magazijn. Je gaat als hoofdtaak de buitendienst ondersteunen. Je takenpakket bestaat uit: - telefonische dienstverlening ( beantwoorden vragen klanten, vragen vertegenwoordigers, ...) - bestellingen/leveringen plaatsen & opvolgen - stockbeheer - er moet NIET gewerkt worden met heftruck of transpalet ACHTERGROND AUTOMOTIVE ( onderdelen) is super belangrijk omdat je deze kennis dagdagelijks nodig hebt om je job kwalitatief goed uit te kunnen voeren!

  • Kwaliteitsverantwoordelijke Productiefirma Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een van onze klanten, een productiefirma met verschillende Gentse vestigingen, zoeken we een kwaliteitsverantwoordelijke voor een van de vestigingen. Vanuit deze rol zorg je ervoor dat zowel de vooropgestelde kwaliteits- en hygiëne vereisten in elke stap van het productieproces worden nageleefd door middel van de nodige kwaliteits- en hygiënesystemen. Je zorgt er ook voor dat de kwaliteitsnormen van de groep, strategieën en beleidsmaatregelen hieromtrent op de vestiging worden gerespecteerd. Daarnaast ben je ook de promotor voor het kwaliteitsbewustzijn op de vestiging door in te zetten op voortdurende opleiding, motivatie, stimulatie, controle en communicatie van kwaliteitsproblemen en –prestaties.

  • Chauffeur rijbewijs B rollend materieel - vast contract - interne opleiding (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Konvert Interim Zelzate

    Type: Vaste Job

    Konvert is op zoek naar operatoren die willen werken op de terreinen van Arcelor Mittal Gent. Jouw job zal bestaan uit het vervoeren van schroot. Je doet dit met behulp van een kraan of Terberg. Bijkomende taken zijn het reinigen van het voertuig en het proper houden van de werkoppervlakte. Je past jouw rijstijl aan naargelang het werfterrein. Heb je nog geen ervaring met rollend materieel? Geen enkel probleem, de firma biedt een interne opleiding aan!

  • Freelance docent lomi lomi massage Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Schoonheidsschool VZW is een opleidingsverstrekker voor volwassenen. We bieden beroepsgerichte cursussen aan. Via onze school kan je cursussen volgen die je voorbereiden op een nieuwe carrière binnen diverse bedrijfssectoren. Onze avond- en weekendopleidingen zijn ontwikkeld door zelfstandige ondernemers en docenten met jarenlange ervaring in de praktijk. Voor onze cursus zijn we op zoek naar een gemotiveerde docent. Als freelance docent bij de Schoonheidsschool geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring en op basis van de richtlijnen en cursusmateriaal. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Verder sta je als docent ook in voor het corrigeren van de huistaken van onze studenten en de inhoudelijke ondersteuning bij hun opleiding.

  • KELNER / BARMAN (m/v) (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: THERMEN LONDERZEEL

    Type: Flexijob

    Het is onze bedoeling om de klanten te laten genieten van een dagje ontspanning. Het hoort dan ook bij je takenpakket om met de andere medewerkers hieraan mee te werken. Je bedient de klanten aan de bar. Je bereidt en serveert koude en warme dranken en cocktails. Je wast de glazen af en vult de ijskast. Daarnaast neem je de bestellingen op van drank en eten aan de tafels in ons restaurant.

Zoek naar antwoorden van BERKENHOF/CARE OFF RESTEL FLATS in sociale netwerken
Look for responds of BERKENHOF/CARE OFF RESTEL FLATS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BERKENHOF/CARE OFF RESTEL FLATS. Laat een reactie achter voor BERKENHOF/CARE OFF RESTEL FLATS. BERKENHOF/CARE OFF RESTEL FLATS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BERKENHOF/CARE OFF RESTEL FLATS. Leave a respond for BERKENHOF/CARE OFF RESTEL FLATS. BERKENHOF/CARE OFF RESTEL FLATS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BERKENHOF/CARE OFF RESTEL FLATS op de google maps. Adres en contacten BERKENHOF/CARE OFF RESTEL FLATS
Location of BERKENHOF/CARE OFF RESTEL FLATS on the google maps. Address and contacts of BERKENHOF/CARE OFF RESTEL FLATS

Andere gerelateerde bedrijven als come BERKENHOF/CARE OFF RESTEL FLATS BERKENHOF/CARE OFF RESTEL FLATS: JANSSENS HAYDEE | BOULANGERIE KEYMOLEN | IWV | IJSSALON VALENTIJN | DE BERG

Other related companies as BERKENHOF/CARE OFF RESTEL FLATS: JANSSENS HAYDEE | BOULANGERIE KEYMOLEN | IWV | IJSSALON VALENTIJN | DE BERG

BERKENHOF/CARE OFF RESTEL FLATS is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BERKENHOF/CARE OFF RESTEL FLATS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03760589599. Het bedrijf BERKENHOF/CARE OFF RESTEL FLATS bevindt zich op het adres: Derbystraat 40; 9051; Gent (Sint-Denijs-Westrem - Afsnee). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 619,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 829,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Rest homes. Lijst met producten zijn Service residences.
De hoofdactiviteit van BERKENHOF/CARE OFF RESTEL FLATS is Nondepository Credit Institutions, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BERKENHOF/CARE OFF RESTEL FLATS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BERKENHOF/CARE OFF RESTEL FLATS, openstaande posities, locatie van BERKENHOF/CARE OFF RESTEL FLATS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BERKENHOF/CARE OFF RESTEL FLATS is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is BERKENHOF/CARE OFF RESTEL FLATS, company assigned to the tax number BE03760589599. The company BERKENHOF/CARE OFF RESTEL FLATS is located at the address: Derbystraat 40; 9051; Gent (Sint-Denijs-Westrem - Afsnee). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 619,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 829,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Rest homes. List of products are Service residences.
The main activity of BERKENHOF/CARE OFF RESTEL FLATS is Nondepository Credit Institutions, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BERKENHOF/CARE OFF RESTEL FLATS is not available. You also can look at reviews of BERKENHOF/CARE OFF RESTEL FLATS, open positions, location of BERKENHOF/CARE OFF RESTEL FLATS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BERKENHOF/CARE OFF RESTEL FLATS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BERKENHOF/CARE OFF RESTEL FLATS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BERKENHOF/CARE OFF RESTEL FLATS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BERKENHOF/CARE OFF RESTEL FLATS, employees, financial statistics.