Berkenhof Rusthuis NV

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • Berkenhof Rusthuis NV
Private companiesMiscellaneous Repair Services • Berkenhof Rusthuis NV

Contactgegevens Berkenhof Rusthuis NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Berkenhof Rusthuis NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Berkenhof Rusthuis NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Paardskerkhofstraat 59A; 3870; Heers, België

Telefoon (phone): 011 48 18 75; 011 48 41 11 (+32-011 48 18 75; 011 48 41 11) 011 48 18 75; 011 48 41 11 (+32-011 48 18 75; 011 48 41 11)

Fax (fax): 011 48 18 76 (+32-011 48 18 76) 011 48 18 76 (+32-011 48 18 76)

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Berkenhof Rusthuis NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Berkenhof Rusthuis NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Berkenhof Rusthuis NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Berkenhof Rusthuis NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Berkenhof Rusthuis NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Berkenhof Rusthuis NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Berkenhof Rusthuis NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Berkenhof Rusthuis NV
Products information Berkenhof Rusthuis NV

BTW identificatienummer (tax): BE06656585693
Ondernemingsnummer: 9218322753
Hoofdstad (capital): 285,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 105,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in Berkenhof Rusthuis NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rest homes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Berkenhof Rusthuis NV
(Get full report from official database of BE for Berkenhof Rusthuis NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Berkenhof Rusthuis NV
Addition kinds of activities for Berkenhof Rusthuis NV

07230402. Fruit (verse) verpakkingsdiensten | Fruit (fresh) packing services
09710000. Jagen, vangst, spelvermeerdering | Hunting, trapping, game propagation
17999939. Airwave afscherming installatie voor computerzalen, enz. | Airwave shielding installation for computer rooms, etc.
32110201. Gelamineerd glas | Laminated glass
36990502. Beveiligingsapparatuur en -systemen | Security control equipment and systems
38450203. Dialyzers, electromedical | Dialyzers, electromedical
51690100. Alkalines en chloor | Alkalines and chlorine

Werken bij Berkenhof Rusthuis NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Berkenhof Rusthuis NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Berkenhof Rusthuis NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Berkenhof Rusthuis NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Product engineer (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een Product Engineer. Je takenpakket bestaat uit: - Omzetten van de ontwerpen (klant, architect) naar een product en uitwerken van 3D- & productietekeningen - Uitwerken van prototypes en presenteren aan de klanten i.s.m. de commerciële afdeling - Voorbereiden van de productie: opzoeken van materialen, opstellen van detailtekeningen, begeleiden van eerste runs - Bijsturen van de productie, doorvoeren van verbeteringen en uitwerken van varianten

  • Web developer (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je ontwerpt software om complexe technische oplossingen te voorzien aan een industriële omgeving. Je bouw aplicaties om data en afbeeldingen te implementeren in een industrieel proces. Je maakt van de wens van de klant een product. Je programmeert in Typescript en C#.

  • Orderpicker met reachtruckervaring (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij ervaring als orderpicker (M/V) en ben je op zoek naar een gevarieerde job? Dan is dit iets voor jou. Je werkt in het magazijn van een farmaceutisch distributiebedrijf in Bornem. Je staat op de verschillende werkposten in het magazijn. Je verwerkt de ontvangen goederen met behulp van de reachtruck. Je plaatst dozen op de band voor stockage. Je drukt bestellingen af via de computer en zet de dozen op paletten. Je controleert de bestellingen en wikkelt deze in per distributeur. Je werkt dagelijks van in daguren.

  • Orderpicker me doorgroeimogelijkheden (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als orderpicker sta je in voor het manueel picken van medicijnen volgens de bestelorders. Je helpt ook mee met het aanvullen van de automatische pickingmachine. Je werkt in de vaste namiddagploeg van 11u15-19u30. Deze vacature biedt de mogelijkheid om door te groeien naar een meer verantwoordelijke functie. Je zou gedeeltelijk de verantwoordelijkheid van het magazijn op jou nemen.

  • Process engineer (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als proces engineer en ben je verantwoordelijk voor het initiëren uitvoeren en coördineren van verbeter- en optimalisatieprojecten (met focus op automatisatie) in productie en logistiek. Dit doe je veelal op basis van de door jou uitgevoerde arbeidsanalyses. Deze projecten kunnen zich in verschillende domeinen situeren zoals veiligheid kwaliteit innovatie capaciteit doorlooptijd kostreductie automatisatie milieu enz. Je denkt proactief na over innovaties. In de rol van proces engineer sta je in voor het specifiëren inkopen implementeren van de vooropgestelde productie-installaties rekening houdend met het budget. Je standaardiseert en schrijft processen en bent ook verantwoordelijk voor het optimaliseren van de veiligheids- kwaliteits- en milieuaspecten van de productieprocessen. Je werkt in deze job samen met de operationele productiemedewerker en je overlegt constant met de R&D- IT- en aankoopafdeling.

  • Poetshulp regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die het verschil maakt bij onze particulieren? Actief NV is gelegen in Geel en zoekt enthousiaste medewerkers, die wensen te werken in het kader van dienstencheques. Wij bieden een deeltijdse betrekking naar eigen keuze. Je kan ook rekenen op persoonlijke begeleiding en opvolging op maat. Je bent verantwoordelijk voor het poetsen van de woning van jouw vaste particulieren en dit in de regio Geel.

  • Jobstudent - Verkoopmedewerker Traiteur (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent zijn dit jouw taken: Klanten met een glimlach bedienen. Correct afrekenen van bestellingen Maken van belegde broodjes Versnijden van fijne vleeswaren het uitscheppen van salades...

  • Toffe studentenjob in kledingzaak te Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR - SHOPS

    Type: Studentenjob

    - Je zorgt ervoor dat de winkel ordelijk en net is. - Je staat de klanten te woord en helpt hen graag verder. - Je zorgt ervoor dat de paskamers steeds proper ogen. - Je hangt kledij terug in de winkel. - Je plooit kledij netjes op. - Je kan kassawerk aangeleerd worden.

  • TECHNISCH MAGAZIJNBEDIENDE (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: EASY SYSTEMS BENELUX

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het stockbeheer (wat komt er binnen en wat gaat er buiten?) Je houdt de productie mee in het oog en zorgt dat er voldoende stock is om productieplanning te kunnen bijhouden. Met de levertermijn in het achterhoofd, zorg jij dat er steeds voldoende stock is van de producten, doet dus tijdig bijbestellingen. Je volgt de safetystocks op. Je plant transporten in, maakt de verzendingen klaar en je zorgt voor de orderpicking. Je staat in voor het inboeken in het ERP systeem. Je waakt samen met de productiemedewerkers over de kwaliteit van onze producten. Je bent bereid om sporadisch bij te springen bij eenvoudige bewerkingen (bv. zagen).

  • gyproc plaatser (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: LUMA GYPROC

    Type: Vaste Job

    Voor onze firma gespecialieerd in gyprocwerken zijn we op zoek naar een nieuwe werkkracht. Je wordt ingeschakeld in volgende taken: plaatsen van gyproc wanden en plafonds uitplamuren van de geplaatste gyproc plaatsen van dakisolaties Onze klanten zijn voornamelijk particulieren. Als je woonachtig bent in de omgeving van Genk dan halen we je 's morgens bij je thuis op en rijden samen naar de werf. Als je niet in de omgeving van Genk woont, kom je zelf tot aan het bedrijf en rijden we van daaruit samen naar de werf.

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) GENT (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

  • Kamermeisje (jongen) - EXTRA (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TER BRUGHE

    Type: Flexijob

    Wij zijn altijd op zoek naar extra's voor op zaterdag, zondag en feestdagen. Je helpt met klaarzetten en aanvullen van het ontbijtbuffet, tafels afruimen en afwassen. Je staat ook in voor het schoonmaken van de kamers en gemeenschappelijke delen. Kennis van het Nederlands is essentieel .

Zoek naar antwoorden van Berkenhof Rusthuis NV in sociale netwerken
Look for responds of Berkenhof Rusthuis NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Berkenhof Rusthuis NV. Laat een reactie achter voor Berkenhof Rusthuis NV. Berkenhof Rusthuis NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Berkenhof Rusthuis NV. Leave a respond for Berkenhof Rusthuis NV. Berkenhof Rusthuis NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Berkenhof Rusthuis NV op de google maps. Adres en contacten Berkenhof Rusthuis NV
Location of Berkenhof Rusthuis NV on the google maps. Address and contacts of Berkenhof Rusthuis NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Berkenhof Rusthuis NV Berkenhof Rusthuis NV: CAPRETTO | N. MATTE | ROGER VERFAILLIE | VAN CAUTER & ZN. | Smets Fruit & Sorteringen

Other related companies as Berkenhof Rusthuis NV: CAPRETTO | N. MATTE | ROGER VERFAILLIE | VAN CAUTER & ZN. | Smets Fruit & Sorteringen

Berkenhof Rusthuis NV is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Berkenhof Rusthuis NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06656585693. Het bedrijf Berkenhof Rusthuis NV bevindt zich op het adres: Paardskerkhofstraat 59A; 3870; Heers. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 285,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 105,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Rest homes. Producten gemaakt in Berkenhof Rusthuis NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Berkenhof Rusthuis NV is Diverse reparatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Berkenhof Rusthuis NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Berkenhof Rusthuis NV, openstaande posities, locatie van Berkenhof Rusthuis NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

Berkenhof Rusthuis NV is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Berkenhof Rusthuis NV, company assigned to the tax number BE06656585693. The company Berkenhof Rusthuis NV is located at the address: Paardskerkhofstraat 59A; 3870; Heers. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 285,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 105,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Rest homes. Products created in Berkenhof Rusthuis NV were not found.
The main activity of Berkenhof Rusthuis NV is Miscellaneous Repair Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Berkenhof Rusthuis NV is not available. You also can look at reviews of Berkenhof Rusthuis NV, open positions, location of Berkenhof Rusthuis NV on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Berkenhof Rusthuis NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Berkenhof Rusthuis NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Berkenhof Rusthuis NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Berkenhof Rusthuis NV, employees, financial statistics.