Dubray Georges SPRL

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • Dubray Georges SPRL
Private companiesAgricultural Services • Dubray Georges SPRL

Contactgegevens Dubray Georges SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dubray Georges SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dubray Georges SPRL

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Chaussée de Bruxelles 286 1401 Baulers (Nivelles), België

Telefoon (phone): +32 (57) 825-75-98 +32 (57) 825-75-98

Fax (fax): +32 (60) 893-94-31 +32 (60) 893-94-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dubray Georges SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dubray Georges SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dubray Georges SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dubray Georges SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dubray Georges SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dubray Georges SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dubray Georges SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dubray Georges SPRL
Products information Dubray Georges SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06086669921
Ondernemingsnummer: 9524017333
Hoofdstad (capital): 240,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 212,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in Dubray Georges SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dubray Georges SPRL
(Get full report from official database of BE for Dubray Georges SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dubray Georges SPRL
Addition kinds of activities for Dubray Georges SPRL

25190204. Rattan meubels: opgevuld of gewoon | Rattan furniture: padded or plain
31110302. Currying van leer | Currying of leather
38739903. Chronometers, lente wond | Chronometers, spring wound
51220101. schoonheidsmiddelen | Cosmetics
79991600. Tour- en gidsdiensten | Tour and guide services
80499901. acupuncteur | Acupuncturist

Werken bij Dubray Georges SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dubray Georges SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dubray Georges SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dubray Georges SPRL. Looking for open vacancies in other companies

 • Bestuurder montagekraan (m/v) (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  U monteert prefabelementen met een montagekraan. Tussentijds helpt u ook mee op de werf. Gedegen opleiding in een stabiele en moderne werkomgeving. Verloning volgens PC bouw.

 • Assistent preventie - tijdelijk ( eind april) (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio Wevelgem zijn wij tijdelijk op zoek naar een assistent preventie. Je staat in voor de administratieve ondersteuning van de preventieadviseur. Dit houdt volgende zaken in: onthaal, orderinput, bestellingen opvolgen, agendebeheer, vergaderingen en meetings organiseren...

 • Technisch Operator vaste nacht regio Waregem: Let's Work Together! (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Let's Work Waregem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Graag ben je verantwoordelijk voor het bedienen van geautomatiseerde machines. Volgens opgegeven instructies stel je de parameters in en volg je nauwgezet de kwaliteit op. Hierbij coördineer je ook de planning en sta je in voor een optimale werking van de productielijn. Solliciteer snel voor JOUW TOP JOB bij Let\'s Work Waregem! 056 62 28 10

 • HUISHOUDHULPEN HALFTIJDS SINT AMANDS (SINT-AMANDS)

  Regio: SINT-AMANDS

  Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Sint Amands zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • HUISHOUDHULP HEIST OP DEN BERG (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen regio Heist-op-den-Berg (Begijnendijk) zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Roeselare 13 u , combineren met andere gezinnen is mogelijk! (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Continuïteit & spontaniteit is hier heel belangrijk bij dit gezin.De uren zijn als volgt ; ma.di.woe van 16:00-19:00 & de vrijdag van 15:00-19:00.Bent u een betrouwbaar persoon , rustgevend & punctueel, dan ben je hier zeker aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • HUISHOUDHULP Ertvelde (ERTVELDE)

  Regio: ERTVELDE

  Bedrijf: DE MANGELAAR

  Type: Dienstenchequebaan

  Je gaat poetsen bij particulieren in regio Ertvelde.

 • Jobstudenten gezocht bij Panos Gent-Zuid (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: DELI GENT ZUID

  Type: Studentenjob

  Voor de uitbreiding van ons team zijn we dringend op zoek naar een gemoteveerde student. Dringend iemand nodig die maandag overdag kan werken. Studenten die in de ochtend kunnen werken. Ook andere momenten kunnen ingevuld worden.

 • Mecanieker . (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: SOFIDEL Benelux

  Type: Vaste Job

  · Je voert onderhoudswerkzaamheden en curatieve herstellingen uit aan alle installaties van de afdeling op mechanisch en hydraulisch gebied, zodat productieonderbrekingen vermeden worden. · Je monteert, demonteert en stelt allerhande productiemachines af. Je bewerkt materialen en maakt hierbij gebruik van handgereedschappen. Ook bedien je een rolbrug en bestuur je een heftruck.

 • Medewerker technische helpdesk (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Jouw takenpakket zal zijn: Je biedt zowel telefonisch als geschreven support aan klanten in verband met technische issues. Je staat klaar met een persoonlijke service. Je zorgt voor een oplossing op maat. Bedrijfsprofiel: Voor onze groeiende klant te Sint- Truiden zijn wij opzoek naar medewerkers die andere personen/bedrijven graag verder helpen door het oplossen van hun technische problemen. Ben jij in het bezit van technische capaciteiten of heb je veel interesse in de wereld van IT en technologie? Dan zal deze vacature jou zeker aanspreken!

 • LEERKRACHTEN BIJLES WISKUNDE (regio MECHELEN/ANTWERPEN) (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: M2018.

 • KELNER BRASSERIE (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: MEZZANINE

  Type: Flexijob

  Zaal (bediening) en toog in brasserie (centrum Leuven)

Zoek naar antwoorden van Dubray Georges SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Dubray Georges SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dubray Georges SPRL. Laat een reactie achter voor Dubray Georges SPRL. Dubray Georges SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dubray Georges SPRL. Leave a respond for Dubray Georges SPRL. Dubray Georges SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dubray Georges SPRL op de google maps. Adres en contacten Dubray Georges SPRL
Location of Dubray Georges SPRL on the google maps. Address and contacts of Dubray Georges SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Dubray Georges SPRL Dubray Georges SPRL: De Smedt BVBA | BRYON LUCIEN | JOHN FRASER | DE SCHRYVERE VALERIE | Furore Magazine

Other related companies as Dubray Georges SPRL: De Smedt BVBA | BRYON LUCIEN | JOHN FRASER | DE SCHRYVERE VALERIE | Furore Magazine

Dubray Georges SPRL is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is Dubray Georges SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06086669921. Het bedrijf Dubray Georges SPRL bevindt zich op het adres: Chaussée de Bruxelles 286 1401 Baulers (Nivelles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 240,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 212,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Dubray Georges SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dubray Georges SPRL is Landbouwdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dubray Georges SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dubray Georges SPRL, openstaande posities, locatie van Dubray Georges SPRL op de kaart.

Dubray Georges SPRL is a company, that was registered 1987 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is Dubray Georges SPRL, company assigned to the tax number BE06086669921. The company Dubray Georges SPRL is located at the address: Chaussée de Bruxelles 286 1401 Baulers (Nivelles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 240,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 212,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Carpenters. Products created in Dubray Georges SPRL were not found.
The main activity of Dubray Georges SPRL is Agricultural Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Dubray Georges SPRL is not available. You also can look at reviews of Dubray Georges SPRL, open positions, location of Dubray Georges SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dubray Georges SPRL, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dubray Georges SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dubray Georges SPRL, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dubray Georges SPRL, employees, financial statistics.