Costenoble Luc BVBA

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • Costenoble Luc BVBA
Private companiesReal Estate • Costenoble Luc BVBA

Contactgegevens Costenoble Luc BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Costenoble Luc BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Costenoble Luc BVBA

Regio (region): Brugge, België

Adres (address): Watergang 15 8380 Dudzele (Brugge), België

Telefoon (phone): +32 (69) 459-18-86 +32 (69) 459-18-86

Fax (fax): +32 (14) 284-20-55 +32 (14) 284-20-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Costenoble Luc BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Costenoble Luc BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Costenoble Luc BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Costenoble Luc BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Costenoble Luc BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Costenoble Luc BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Costenoble Luc BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Costenoble Luc BVBA
Products information Costenoble Luc BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06760131835
Ondernemingsnummer: 3012420654
Hoofdstad (capital): 973,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 305,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in Costenoble Luc BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Costenoble Luc BVBA
(Get full report from official database of BE for Costenoble Luc BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Costenoble Luc BVBA
Addition kinds of activities for Costenoble Luc BVBA

343299. Loodgieterswerk en -benodigdheden | Plumbing fixture fittings and trim, nec
367500. Elektronische condensatoren | Electronic capacitors
26210107. Weefselpapier | Tissue paper
34979904. Gouden folie of blad | Gold foil or leaf
34979911. Zinkfolie | Zinc foil
50990504. Videocassettes, accessoires en benodigdheden | Video cassettes, accessories and supplies
58130104. Salon | Saloon
65419902. Titel reconveyance bedrijven | Title reconveyance companies
79999900. Amusement en recreatie, nec, nec | Amusement and recreation, nec, nec

Werken bij Costenoble Luc BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Costenoble Luc BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Costenoble Luc BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Costenoble Luc BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur CE (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  DROOM JIJ VAN EEN JOB ALS VRACHTWAGEN CHAUFFEUR MAAR JE HEBT GEEN RIJBEWIJS C OF CE? Geen probleem, wij helpen je op weg! voor een bedrijf te Brugge zijn wij op zoek naar gemotiveerde chauffeurs voor nationaal vervoer (Benelux, alsook een deel van Frankrijk). Je vertrekt 's morgens en gaat leveren bij de klant, je keert de dag zelf opnieuw terug naar het bedrijf. Je werkt van maandag tot vrijdag. optie vast!!

 • Orderpicker - tijdelijke opdracht (M/V) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een voedingsgroothandelaar gespecialiseerd in delicatessen en eindejaarsproducten, zijn we op zoek naar twee orderpickers voor een mooie tijdelijke opdracht. Eén orderpicker zal de verantwoordelijkheid dragen over de bestellingen en de andere persoon voor het laden, lossen en afhalen. Bestellingen: Op basis van de bestelbonnen pick je goederen, zet je alles klaar en controleer je de inhoud van de bestelling.   Je plaats alle producten volgens de gekende Fifo regel. Hierbij maak je gebruik van een stapelaar. Lader-losser: Je zorgt dat alles klaarstaat om afgehaald te worden en voert de nodige controles uit. Je helpt mee bij het laden en lossen van de goederen en stuurt het nodige aan. Hierbij maak je gebruik van een stapelaar. Voor beide functies, ben je tewerkgesteld in dag-uren waarbij je opstart om 7u30 of 8u. Dit van maandag tot vrijdag. Opstart: Zo snel mogelijk Duur: Tot januari

 • onderhoudstechnieker (LO-RENINGE)

  Regio: LO-RENINGE

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  herstellen van machines onderhouden van machines reinigen van toestellen

 • Technical Assistant in Grimbergen (GRIMBERGEN)

  Regio: GRIMBERGEN

  Bedrijf: OFFICE TEAM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Technical Assistant in Grimbergen. Onze klant is een grote KMO, die actief is in de technische sector, gelegen in Grimbergen. Ze zijn dringend op zoek naar een Technical Assistant (M/V) met min. 5 jaar relevante ervaring, in het bezit van een Bachelor/Master of gelijkwaardig door ervaring. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Technical Assistant (M/V) zijn: Je staat in voor de administratieve ondersteuning van de Projectmanager, Sustainable Manager en de Facility Manager; Je biedt administratieve ondersteuning gedurende het volledige verloop van projecten; Je beheert het overzicht van milieuvergunningen in overleg met de projectmanagers en derden; Je verleent administratieve ondersteuning bij bouw- en renovatieprojecten (verzekeringen, milieuvergunningen, verklaringen inzake sociale zekerheid, contracten), alsook voor de raamovereenkomsten; Je beheert de administratie van acceptatiecertificaten, bankgaranties, as-built en PID-bestanden; Je staat in voor een uniform archiveringssysteem, overzicht van alle bestanden, sites, projecten; Je bouwt het digitale en technische archief op; Je verleent administratieve ondersteuning bij het opstellen van structurele WDP-rapportage/sjablonen; Je organiseert formele en informele vergaderingen (driemaandelijks DEV teamoverleg, CTO consultatie); Je beheert de maandelijkse planning van de externe Projectmanagers; Je plant een tweewekelijkse overlegvergadering met de CTO met het oog op het rapporteren over de stand van zaken. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Arbeiders ruwbouw regio Herentals (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wil jij graag aan de slag op projecten in de regio Kempen? Wij zoeken arbeiders ruwbouw voor de GROTE nieuwbouwprojecten!

 • LESGEVER MULTIMOVE (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks multimove vanaf januari in Machelen zijn wij op zoek naar een losse lesgever. De data en uren staan nog niet vast maar is bespreekbaar in overleg met de lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

 • Persoonlijk assistent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: TEMPO-TEAM MEDICA

  Type: Studentenjob

  Ben jij een student en zoek je nog toffe job waarbij jij jouw sociale persoonlijkheid kunt inzetten? Vind je het leuk om te zwemmen? Woon je in regio Gent? Dan hebben wij de ideale job voor jou! Patrick is een sympathieke meneer die een persoonlijke assistent zoekt. Jouw dag begint met een drankje en een babbel bij Patrick thuis. Een taxi komt jullie oppikken en zet jullie af aan het zwembad. Je helpt Patrick in zijn zwemkleren en jullie zwemmen samen (Patrick kan zelfstandig zwemmen). Na het zwemen drinken jullie nog iets samen. De werkdag(en) zijn bespreekbaar. De werkuren zijn van 13h-17h. Alle kosten; zwembadticket, drankjes en taxi worden door Patrick gedekt. Patrick heeft soms fysieke ondersteuning nodig, dus een beetje fysieke kracht om hem te helpen is noodzakelijk.

 • Magazijnier LiquidFloors (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: LIQUID FLOORS

  Type: Vaste Job

  Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor de ontvangst van de goederen. Je beheert de voorraad en controleert de leveringen. Je zorgt ervoor dat alle kwaliteitseisen worden nageleefd. Je bent medeverantwoordelijk voor een ordelijk en gestructureerd magazijn. Verwacht: Je bent verantwoordelijk voor de logistieke opvolging van het magazijn en de nodige materialen. Hiervoor zal je instaan voor volgende taken: Magazijnbeheer van A tot Z Coördineren en controleren van logistieke activiteiten bij ontvangst, verzending en levering van goederen Opvolgen van terugkerende pakketten Stockbeheer Organisatie en verdeling van werkmaterialen Bestellingen plaatsen van alle nodige werfmaterialen Factuurcontrole t.o.v. bestelbon Opvolgen van herstellingen en garantie werkmaterialen Besturen van heftruck

 • Verkoper Audio & TV (30u) (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: Media Markt (Makro site) Machelen

  Type: Vaste Job

  Media Markt is met meer dan 1.000 winkels de absolute N° 1 in consumer electronics, huishoudelektro, multimedia, CD en DVD in Europa. Het geheim van ons succes? Het talent en de passie van onze medewerkers, aan wie we autonomie en verantwoordelijkheden toevertrouwen. In het kader van onze continue groei en de daaraan gekoppelde ontwikkeling en promotie van onze medewerkers, zijn wij steeds op zoek naar nieuw talent (m/v). Jouw uitdaging Als verkoper ben je actief aanwezig voor de klanten op de winkelvloer. Je bezit een passie voor muziek en allerlei audioapparaten zoals koptelefoon, speakers,... Teven heb je ook affiniteit met TV en foto-toestellen. Je wil deze passie ook graag delen met onze klanten. Je zorgt met andere woorden voor een optimale verkoop, zowel voor de klant als voor de winkel. Daartoe informeer je je actief over de evoluties binnen je gamma en signaleer je lacunes. Je test toestellen uit, je geeft productpresentaties en bent raadgever voor de klanten in het gebruik van de gekochte producten. In samenwerking met je collega’s sta je in voor een aantrekkelijke presentatie van de goederen. Verder volg je het assortiment administratief op (verkoops- en bestelbon, levensloop van producten, promotionele acties, …)

 • Reclame bedeler in Viersel (VIERSEL)

  Regio: VIERSEL

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

 • Kapper / Kapster (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: KWA'FUUR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Heb je zin in een nieuwe uitdaging? Heb je ervaring in het vak? Ben je bereid om binnen een bestaande zaak op zelfstandige basis te werken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je zal werken als kapper/kapster op zelfstandige basis. Je wordt ingezet voor het hele takenpakket. Dit omvat: knippen van dames en heren, brochen, kleuren, permenant / opsteekkapsel zijn een pluspunt.

 • Recruiter met kennis van de Automotive sector (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: HEIWEGEN CONSULTANCY

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wie zijn we... hoe werken we... Heiwegen Consultancyis al 25 jaar het HR- adviesbureau voor de totale automotive sector in Nederland ( www.heiwegen.nl) , in België en Luxemburg sinds 2011 ( www.heiwegen.be). Onze visie is dat een persoonlijke benadering zorgt voor een persoonlijke relatie. Daarom richten wij ons, met specifieke consultants op specifieke marktsegmenten, hierdoor zijn wij vanuit inhoudelijke kennis professionele gesprekspartners voor de totale mobiliteitsmarkt. Inmiddels zijn we allang niet meer alleen bekend door onze succesvolle werving en selectie voor technische, commerciële, staf-, kader- en managementfuncties maar door een integere, persoonlijke benadering en de kwaliteit van onze dienstverlening, zijn wij voor meer en meer klanten de HR business partner voor alle vraagstukken rondom personeel en organisatie. Om onze groeiambities voor België en Luxemburg de komende jaren verder vorm te geven, zijn we op zoek naar extra recruiters. We werkenin eerste instantie via het netwerk van de consultants, het kennen van personen in deze business opent deuren om rond de tafel te gaan zitten en ons verhaal van "specialist in de automotive recrtuering" te brengen. Als consultant werk je op zelfstandige basis waarbij een interessante verdeelsleutel gehanteerd wordt

Zoek naar antwoorden van Costenoble Luc BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Costenoble Luc BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Costenoble Luc BVBA. Laat een reactie achter voor Costenoble Luc BVBA. Costenoble Luc BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Costenoble Luc BVBA. Leave a respond for Costenoble Luc BVBA. Costenoble Luc BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Costenoble Luc BVBA op de google maps. Adres en contacten Costenoble Luc BVBA
Location of Costenoble Luc BVBA on the google maps. Address and contacts of Costenoble Luc BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Costenoble Luc BVBA Costenoble Luc BVBA: Professions Esthétiques Groupe (Les) SPRL | PAINTBALL ADVENTURE SPORTS | MANEGE CALYPSO | A.A.A. AUTO INTERMOBILES | LUC HUYGHE

Other related companies as Costenoble Luc BVBA: Professions Esthétiques Groupe (Les) SPRL | PAINTBALL ADVENTURE SPORTS | MANEGE CALYPSO | A.A.A. AUTO INTERMOBILES | LUC HUYGHE

Costenoble Luc BVBA is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Brugge, België. De volledige naam van het bedrijf is Costenoble Luc BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06760131835. Het bedrijf Costenoble Luc BVBA bevindt zich op het adres: Watergang 15 8380 Dudzele (Brugge). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 973,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 305,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Costenoble Luc BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Costenoble Luc BVBA is Onroerend goed, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Costenoble Luc BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Costenoble Luc BVBA, openstaande posities, locatie van Costenoble Luc BVBA op de kaart.

Costenoble Luc BVBA is a company, that was registered 1989 in Brugge region, Belgium. Full name of company is Costenoble Luc BVBA, company assigned to the tax number BE06760131835. The company Costenoble Luc BVBA is located at the address: Watergang 15 8380 Dudzele (Brugge). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 973,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 305,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Carpenters. Products created in Costenoble Luc BVBA were not found.
The main activity of Costenoble Luc BVBA is Real Estate, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Costenoble Luc BVBA is not available. You also can look at reviews of Costenoble Luc BVBA, open positions, location of Costenoble Luc BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Costenoble Luc BVBA, Brugge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Costenoble Luc BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Costenoble Luc BVBA, Brugge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Costenoble Luc BVBA, employees, financial statistics.