ATELIER DE CONSTR POLYESTER

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • ATELIER DE CONSTR POLYESTER
Private companiesReal Estate • ATELIER DE CONSTR POLYESTER

Contactgegevens ATELIER DE CONSTR POLYESTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ATELIER DE CONSTR POLYESTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

ATELIER DE CONSTR POLYESTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Rentiers 125; 7100; La Louvière (Haine-Saint-Paul), België

Telefoon (phone): 064 26 58 43 (+32-064 26 58 43) 064 26 58 43 (+32-064 26 58 43)

Fax (fax): 064 26 60 28 (+32-064 26 60 28) 064 26 60 28 (+32-064 26 60 28)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ATELIER DE CONSTR POLYESTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ATELIER DE CONSTR POLYESTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ATELIER DE CONSTR POLYESTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ATELIER DE CONSTR POLYESTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ATELIER DE CONSTR POLYESTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ATELIER DE CONSTR POLYESTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ATELIER DE CONSTR POLYESTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ATELIER DE CONSTR POLYESTER
Products information ATELIER DE CONSTR POLYESTER

BTW identificatienummer (tax): BE08785461425
Ondernemingsnummer: 2398834228
Hoofdstad (capital): 615,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 478,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Polyester; Ponds - Laying-out & Access.

Product categorie (product category): Resins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ATELIER DE CONSTR POLYESTER
(Get full report from official database of BE for ATELIER DE CONSTR POLYESTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor ATELIER DE CONSTR POLYESTER
Addition kinds of activities for ATELIER DE CONSTR POLYESTER

144699. Industrieel zand, nec | Industrial sand, nec
323199. Producten van gekochte glas, nec | Products of purchased glass, nec
354900. Metaalbewerkingsmachines, niet inbegrepen | Metalworking machinery, nec
35370201. Vliegtuigen laadliften | Aircraft loading hoists
35479901. Apparatuur voor ferro- en non-ferromolen, hulp | Ferrous and nonferrous mill equipment, auxiliary
50470308. Medische laboratoriumapparatuur | Medical laboratory equipment
80490400. Psycholoog, psychotherapeut en hypnotiseur | Psychologist, psychotherapist and hypnotist

Werken bij ATELIER DE CONSTR POLYESTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ATELIER DE CONSTR POLYESTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ATELIER DE CONSTR POLYESTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ATELIER DE CONSTR POLYESTER. Looking for open vacancies in other companies

  • Multimediatechnieker M/V (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant een nationale speler in telefonie, internet en digitale tv zijn wij op zoek naar multimediatechniekers. Je zal instaan voor de aansluiting van het internet, digitale tv en telefoon in particuliere woningen. Eveneens zal je instaan voor de installatie van ISDN, PSTN, ADT,.... Om je job goed uit te kunnen voeren is er een uitgebreide opleiding voorzien binnen het bedrijf zelf.

  • Onderhoudstechnieker (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud, de dagelijkse interventies en de algemene onderhoudstaken van onze productie- en verpakkingsmachines. Je bent sterk in het analyseren van storingen en weet snel en efficient in te grijpen bij eventuele defecten

  • Installatietechnieker (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waasland zijn we op zoek naar een installatietechnieker. U komt terecht in een dynamisch team. U zal instaan voor het installeren en herstellen van de systemen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Linden, 18 uur per week (LINDEN)

    Regio: LINDEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 18 uren per week, te presteren in 3 dagen (liefst op dinsdag, donderdag en vrijdag), voor een gastgezin wonende te Linden. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken, boodschappen doen en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • VERTALER NEDERLANDS ENGELS - JOBSTUDENT (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: PRAXIS BVBA

    Type: Studentenjob

    Voor de vertaling van ons didactisch materiaal zijn wij op zoek naar een vertaler Nederlands - Engels (jobstudent) 1 dag per week Start opdracht: onmiddellijk voor onbepaalde duur

  • Team Assistant Sales & Marketing departement (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Als Team Assistant van het Sales & Marketing Assistant ondersteun je de Business Unit General Medicines Belux. Dit team bestaat uit 8 managers en 20tal vertegenwoordigers. Samen met de Personal Assisstant - die tevens jouw opstart jouw mentor zal zijn - zal je administratieve ondersteuning bieden, voornamelijk op vlak van Sales en Marketing ondersteuning. Je takenpakket ziet er als volgt uit: - Je beantwoordt vragen en verzoeken en volgt deze ook op; - Je dient de onkostennota’s van de commerciële medewerkers in en volgt ze op; - Je bereidt mailings voor; - Je stelt de contracten op voor commerciële activiteiten en volgt deze op tot de facturatie; - Je verzamelt handtekeningen; - Je staat in voor een correct en nauwkeurig klassement; - Je onderhoudt contact met verschillende partijen zowel intern als extern; - Je verwerkt staalaanvragen en volgt deze op; - Je staat in voor de leveringen van materiaal aan de commerciële medewerkers; - Je voert bestellingen in en volgt deze op tot facturatie voor het marketing team; - Je voert vertalingen uit; - Je beheert de voorraad van het promotiemateriaal; - Je staat in voor de organisatie van vergaderingen.

  • Tweetalige (NL/FR) Management Assistant - Nossegem - DIRECT VAST CONTRACT (NOSSEGEM)

    Regio: NOSSEGEM

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Vaste Job

    Als HR Consultancy bedrijf, biedt onze klant diensten op maat aan in het kader van strategisch, organisatie- en HR advies, rekrutering, selectie en talentmanagement. De oplossingen die ze aanreiken, steunen op de nauwe samenwerking met onze klant, de kennis, de expertise en het teamwerk van onze consultants. Om tot een maximaal resultaat te komen, geloven ze in het samen investeren in een open en transparante lange termijn relatie, een partnership waarin wederzijds vertrouwen en verantwoordelijkheid de belangrijkste waarden zijn. Als geboren planner en organisator orkestreer je in het secretariaat de optimale werking van onze vestiging. Je staat in voor agendabeheer, regelt alle correspondentie en onderhoudt telefonische en rechtstreekse contacten met klanten en kandidaten. Je reageert alert op hun vragen en noden en zorgt voor een goede informatiedoorstroming naar de consultants. Je onthaalt dagelijks de kandidaten en begeleidt hen bij de opstart van hun testen. Meer concreet start je de testafname op en verzorg je de administratieve flow van afgewerkte rapporten naar onze opdrachtgevers. Verder beheer je de voorraad van kantoor- en onderhoudsmateriaal. Je werkt nauw samen met de Managing Consultant, alsook met het volledige team van consultants.

  • Productie Ingenieur (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Regis Consult - Matching Expectations

    Type: Vaste Job

    Ben jij een Industrieel of Burgerlijk Ingenieur en heb je ervaring als productie ingenieur? Weet jij een goed overzicht te bewaren en kan je er voor zorgen dat de productie vlot blijft lopen? Dan ben jij de productie ingenieur die wij zoeken! Als productie ingenieur: zorg je dat de productie goed verloopt, rekening houdend met veiligheid, efficiëntie, kwaliteit en productiviteit; ben je verantwoordelijk voor onderhoudsmaatregelen; analyseer je technische storingen en denk je na over oplossingen; weet je een overzicht bewaren waardoor je de productieomgeving goed kan evalueren; denk je mee na over verbeteringen in de productie en je start hiervoor ook projecten op; werk je nauw samen met de productieploegen.

  • Mesena zoekt freelance tandarts assistent(e), tandjes en administratie zijn jouw passie (West-VL) (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: MESENA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij verwachten van jou dat: - Je praktijkassistentie aan de tandarts biedt en zijn administratie verzorgt. - Je gedreven en enthousiast bent. - Je ervoor zorgt dat onze zorgprofessional door jouw hulp een betere werk-privé balans krijgt. - Jouw positiviteit en enthousiasme ‘besmettelijk’ werkt. - Je een optimale tevredenheid en gemoedsrust creeërt bij je klant, clean desk bij het verlaten van de werkpost. - Je de activiteiten beheerst eigen aan een praktijk en deze met de glimlach vlot uitvoert. - Je coördineert en organiseert, je werkt aan een optimale workflow binnen de praktijk van de zorgverlener. - Je vingers zijn in staat om over het klavier te razen en je gebruikt moeiteloos de partituren van Office ( Word, Excel, Outlook, Powerpoint ) - Je kan goed overweg kan met sociale media. - Je hebt goeie kennis van de voornaamste softwareprogramma's voor tandartsen. - Je hebt al de nodige ervaring opgedaan want er wordt verwacht dat je direct aan de slag kan.

  • Advocaat-medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JOHAN VAN KELST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Advant is een middelgroot kantoor gespecialiseerd in verzekeringsrecht, bouwrecht, handelsrecht en aansprakelijkheidsrecht Het kantoor richt zich in zowel burgerrechtelijke als handelsrechtelijke aangelegenheden tot professioneel en privaat cliënteel, op zowel nationaal als internationaal vlak. Ter versterking van het team wordt gezocht naar een gedreven en gemotiveerde advocaat die zijn / haar activiteiten wenst uit te bouwen binnen een kostendelende associatie.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Flexi-zaalmedewerker (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: VENNEPARK

    Type: Flexijob

    Je werkt in de bediening als barman of ober.

Zoek naar antwoorden van ATELIER DE CONSTR POLYESTER in sociale netwerken
Look for responds of ATELIER DE CONSTR POLYESTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor ATELIER DE CONSTR POLYESTER. Laat een reactie achter voor ATELIER DE CONSTR POLYESTER. ATELIER DE CONSTR POLYESTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ATELIER DE CONSTR POLYESTER. Leave a respond for ATELIER DE CONSTR POLYESTER. ATELIER DE CONSTR POLYESTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ATELIER DE CONSTR POLYESTER op de google maps. Adres en contacten ATELIER DE CONSTR POLYESTER
Location of ATELIER DE CONSTR POLYESTER on the google maps. Address and contacts of ATELIER DE CONSTR POLYESTER

Andere gerelateerde bedrijven als come ATELIER DE CONSTR POLYESTER ATELIER DE CONSTR POLYESTER: FORTIS | CASSART D ETS | VAN LABEKE | C.S. PECROT-BOSSUT | CINDA

Other related companies as ATELIER DE CONSTR POLYESTER: FORTIS | CASSART D ETS | VAN LABEKE | C.S. PECROT-BOSSUT | CINDA

ATELIER DE CONSTR POLYESTER is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ATELIER DE CONSTR POLYESTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08785461425. Het bedrijf ATELIER DE CONSTR POLYESTER bevindt zich op het adres: Rue des Rentiers 125; 7100; La Louvière (Haine-Saint-Paul). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 615,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 478,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Resins. Lijst met producten zijn Polyester; Ponds - Laying-out & Access..
De hoofdactiviteit van ATELIER DE CONSTR POLYESTER is Onroerend goed, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ATELIER DE CONSTR POLYESTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ATELIER DE CONSTR POLYESTER, openstaande posities, locatie van ATELIER DE CONSTR POLYESTER op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ATELIER DE CONSTR POLYESTER is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is ATELIER DE CONSTR POLYESTER, company assigned to the tax number BE08785461425. The company ATELIER DE CONSTR POLYESTER is located at the address: Rue des Rentiers 125; 7100; La Louvière (Haine-Saint-Paul). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 615,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 478,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Resins. List of products are Polyester; Ponds - Laying-out & Access..
The main activity of ATELIER DE CONSTR POLYESTER is Real Estate, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ATELIER DE CONSTR POLYESTER is not available. You also can look at reviews of ATELIER DE CONSTR POLYESTER, open positions, location of ATELIER DE CONSTR POLYESTER on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ATELIER DE CONSTR POLYESTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ATELIER DE CONSTR POLYESTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ATELIER DE CONSTR POLYESTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ATELIER DE CONSTR POLYESTER, employees, financial statistics.