Termot S

Contactgegevens Termot S: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Termot S: address, phone, fax, email, website, opening hours

Termot S

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Krekelstraat 10 8750 Zwevezele (Wingene), België

Telefoon (phone): +32 (63) 225-36-13 +32 (63) 225-36-13

Fax (fax): +32 (63) 717-38-97 +32 (63) 717-38-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Termot S: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Termot S"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Termot S"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Termot S, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Termot S. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Termot S, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Termot S. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Termot S
Products information Termot S

BTW identificatienummer (tax): BE07531921386
Ondernemingsnummer: 8822540283
Hoofdstad (capital): 843,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 709,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Termot S zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Painting contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Termot S
(Get full report from official database of BE for Termot S)

Aanvulling soorten activiteiten voor Termot S
Addition kinds of activities for Termot S

22610209. Waterafstotend afwerking van katoenen breedgeweven stoffen | Water repellency finishing of cotton broadwoven fabrics
25110505. Secretarissen, huishouden: hout | Secretaries, household: wood
50840708. Opnamemateriaal en accessoires | Recording instruments and accessories
51220303. Biologische producten en geassocieerde producten | Biologicals and allied products
51690100. Alkalines en chloor | Alkalines and chlorine
63519902. Credit en andere financiële aansprakelijkheidsverzekering | Credit and other financial responsibility insurance
87420501. Bedrijfsdoelstellingen en beleidskonsultant | Corporate objectives and policies consultant

Werken bij Termot S: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Termot S: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Termot S. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Termot S. Looking for open vacancies in other companies

 • Payroll Administrator tijdelijk (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je wordt een expert in sociale wetgeving en je verzekert een snelle en uitstekende loonadministratie en de administratie voor de sociale wetgeving voor uitzendkrachten van Randstad en Tempo-Team. Je verzorgt m.a.w een correcte en tijdige betaling van de lonen, de input van de prestaties, het beheer van recupuren, de opvolging van repayments, de behandeling van correcties en de afhandeling van de sociale documenten (vnl. ziekte). Je geeft eveneens eerstlijns advies m.b.t. het sociaal-juridisch kader aan de consulenten van Randstad en Tempo-Team.

 • Dossierbeheerder (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Itzu Jobs NV

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is een groeiende organisatie met een digitale mindset en een nononse aanpak. - Je bent gemotiveerd om elke dag opnieuw een goede service te garanderen. - Je hebt een goed oog voor detail en controleert de dossiers nauwlettend. - Je bent nauwkeurig en verantwoordelijk (balansen, jaarrekeningen, fiscale aangiftes, e.d.) - Je bent gek op audits. Je voert deze dan ook uit op gevoerde boekhoudingen én rapporteert ze op kantoor en bij de klant.

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Laarne (LAARNE)

  Regio: LAARNE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Huishoudhulp in Lier (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Aalter (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: De Zon, de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Thuiszorg De Zon is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Thuiszorg De Zon is de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw, een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • Gezocht; Studenten voor een delicatessenzaak te Aalter (M/V) (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: SYNERGIE JOBS

  Type: Studentenjob

  Voor een delicatessenzaak te Aalter, zijn wij op zoek naar studenten voor de afdeling beenhouwerij. Ben jij beschikbaar het volledig jaar door om in het weekend bij te werken? Zo ja, dan kan deze vacature iets zijn voor jou. Je staat in voor de verkoop, behandelen van klanten, snijden van vlees, maken van broodjes, verpakken van kaas/vlees.

 • Jobstudent (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • CHAUFFEUR CE - BRANDSTOFFEN (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: DE SAERT

  Type: Vaste Job

  Je levert brandstoffen (gasolie, mazout, ...) bij onze klanten in de ruime omgeving van Baasrode.

 • telecom installateurs (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: REBUILD

  Type: Vaste Job

  we zoeken kandidaten voor proximus fuctie telecom installateur

 • Bediende verzekering - regio Oudenaarde - Onmiddelijke vaste indienstname + wagen (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Vaste Job

  Voor ons verzekeringskantoor zijn we op zoek naar een bediende (met ervaring in) verzekeringen. Je taak bestaat enerzijds uit bureauwerk (adviseren van klanten, opvragen van offertes, ...) en anderzijds uit het onthaal van klanten. Je maakt een analyse van hun verzekeringsbehoeften en geeft hen het correcte advies!

 • POLYVALENT ADMINISTRATIEF BEDIENDE M/V (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: INTELECT

  Type: Vaste Job

  Als Polyvalent Bediende met goede talenkennis Nederlands en Frans werk je in een dynamische, jonge en internationale werkomgeving. Met je sterke talenkennis ondersteun je de collega's van Import en Exportmet administratieve taken en telefonische klantopvolging in de 2 talen Je bent o.a. verantwoordelijk voor volgende taken: - het opvolgen van inkomende orders en bestellingen via mail/telefoon/fax - orderverwerking in het systeem + opvolging van stock en leveringen - Speciale transporten regelen - facturatie - klantbeheer en klantenbinding van bestaande klanten met als doel meer opportuniteiten te benutten en de klanttevredenheid te vergroten.

 • Helpdesk Engineer (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: Centric Belgium NV

  Type: Vaste Job

  Door een groeiend klantenbestand, zoeken we een nieuwe collega voor het Helpdesk-team. Hij / zij draagt zorg voor de correcte afhandeling van klantenoproepen. Heb je interesse om Helpdesk Engineer te worden, dan is dit wat we van jou verwachten: • Je bent een behulpzame en deskundige gesprekspartner voor onze klanten. • Je draagt zorg voor het beantwoorden van functionele vragen en het herstellen van storingen bij onze klanten. • Je steunt hierbij op de bestaande procedures en werkinstructies. • Je analyseert het verzoek en stelt de juiste diagnose van de probleemsituatie. • Je handelt elk contact correct af, niet-opgeloste calls stuur je door aan de juiste afdeling. Je zorgt daarbij voor juiste feedback naar de klant. • Je registreert de activiteiten correct en verzorgt de nodige feedback aan alle betrokken partijen. • Je stelt verbeteringen van de werkinstructies voor waar mogelijk en bewaakt een kwaliteitsvolle dienstverlening.

Zoek naar antwoorden van Termot S in sociale netwerken
Look for responds of Termot S in social networks

Lees alle opmerkingen voor Termot S. Laat een reactie achter voor Termot S. Termot S bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Termot S. Leave a respond for Termot S. Termot S on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Termot S op de google maps. Adres en contacten Termot S
Location of Termot S on the google maps. Address and contacts of Termot S

Andere gerelateerde bedrijven als come Termot S Termot S: KAPSALON MARIE-JEANE | GARAGE VAN DEN HENDE | PETANQUEBANEN SPORTHAL KIEL | BEAT PRODUCTIONS | Axymatic

Other related companies as Termot S: KAPSALON MARIE-JEANE | GARAGE VAN DEN HENDE | PETANQUEBANEN SPORTHAL KIEL | BEAT PRODUCTIONS | Axymatic

Termot S is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Termot S, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07531921386. Het bedrijf Termot S bevindt zich op het adres: Krekelstraat 10 8750 Zwevezele (Wingene). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 843,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 709,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Painting contractors. Producten gemaakt in Termot S zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Termot S is Olie- en gaswinning, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Termot S is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Termot S, openstaande posities, locatie van Termot S op de kaart.

Termot S is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Termot S, company assigned to the tax number BE07531921386. The company Termot S is located at the address: Krekelstraat 10 8750 Zwevezele (Wingene). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 843,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 709,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Painting contractors. Products created in Termot S were not found.
The main activity of Termot S is Oil and Gas Extraction, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Termot S is not available. You also can look at reviews of Termot S, open positions, location of Termot S on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Termot S, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Termot S, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Termot S, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Termot S, employees, financial statistics.