Vandenbriele BVBA

Contactgegevens Vandenbriele BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vandenbriele BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vandenbriele BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oostkaai 74 8904 Boezinge (Ieper), België

Telefoon (phone): +32 (53) 285-80-22 +32 (53) 285-80-22

Fax (fax): +32 (57) 137-56-20 +32 (57) 137-56-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vandenbriele BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vandenbriele BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vandenbriele BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vandenbriele BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vandenbriele BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vandenbriele BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vandenbriele BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vandenbriele BVBA
Products information Vandenbriele BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09444641113
Ondernemingsnummer: 8225982666
Hoofdstad (capital): 136,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 875,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in Vandenbriele BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Painting contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vandenbriele BVBA
(Get full report from official database of BE for Vandenbriele BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vandenbriele BVBA
Addition kinds of activities for Vandenbriele BVBA

20480105. Citruszaadmeel, bereid als diervoeder | Citrus seed meal, prepared as animal feed
51690000. Chemische producten en geassocieerde producten, niet inbegrepen | Chemicals and allied products, nec
61110104. Overheidslening voor de nationale hypotheek | Government national mortgage association
73130101. Radio reclame vertegenwoordiger | Radio advertising representative
95110203. Waterbeheer en kwaliteitsbureau, overheid | Water control and quality agency, government

Werken bij Vandenbriele BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vandenbriele BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vandenbriele BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vandenbriele BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier / Orderpicker (m/v) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Actief Interim Mechelen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in regio Sint-Katelijne-Waver zijn we op zoek naar dynamische Orderpickers (m/v). Als orderpicker, zorg je ervoor dat bestellingen correct klaargezet worden en tijdig vertrekken voor verzending. Dit gebeurt hoofdzakelijk manueel en met behulp van een handscansysteem. De te picken orders zijn zowel kleine producten als grotere stukken. Je werkt in teams van +/- 5 medewerkers en dit een wisselend 3 ploegenstelsel.

 • Dakwerker (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  ASAP Construct is op zoek naar dakdekkende arbeiders! Voor een welgekende firma in het Genkse zijn we op zoek naar arbeiders met een basiskennis en ervaring in het uitvoeren van platte daken oa roofing branden, verwerken van EPDM, PVC, bitumen, ... Samen met je ploegmaten zorg je voor een uitstekend dakbedekkingsresultaat adhv een technisch plan. Je ploegbaas zorgt voor de nodige ondersteuning.

 • Werfleider wegenbouw (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: ASAP Kempen Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als werfleider sta je in eerste instantie in voor de voorbereiding en de opvolging van een of meerdere werven. Na een intensieve inwerkperiode word je, als rechterhand van de projectleider, eveneens medeverantwoordelijk voor de organisatorische opvolging van alle activiteiten op de werf. Je bent doorlopend op het terrein, pakt problemen aan, volgt de vordering van de werken op en informeert jouw verantwoordelijke op regelmatige basis over het verloop ervan. Je verzekert de rentabiliteit van je werf en waakt eveneens over de veiligheid en de kwaliteit van de uitgevoerde werken.

 • Sales Assistant (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je takenpakket: Actief meewerken, beheren en opvolgen van verkoopkansen. Begeleiden van aanvragen van klanten en verkopers in het verkoopproces: specifieke behoeften van een klant, juiste oplossing voor klant bepalen, productconfiguratie, prijsberekening, offerte tot bestelbon klant . Aanmaken en onderhouden van klantgegevens, klantafspraken, telefoongesprekken, agenda’s Opmaken, uitsturen en opvolgen van offertes naar klanten in samenspraak met verkopers en bijkomende correspondentie . Garanderen van een goede samenwerking met de verkopers en een belangrijke interface zijn naar andere afdelingen: product team, after sales team, verhuur/occasie team. Commercieel ondersteunen van verkopers bij alle voorkomende telefonische en administratieve werkzaamheden Optimaliseren van bestaande verkoopprocessen en meewerken aan verbetertrajecten Ondersteunen promotieacties en organiseren product demo’s Je profiel:

 • Winkelmedewerker bakkerij Gentbrugge (GENTBRUGGE)

  Regio: GENTBRUGGE

  Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker voor een bakkerij in Gentbrugge. Jouw taken: Je staat in voor de verkoop van onze dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega's vorm je een hecht team dat sterk klant-en verkoopsgericht is Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor onze klanten Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen. Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Sinaai – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINAAI-WAAS)

  Regio: SINAAI-WAAS

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • student verkoop (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: t-interim Oudenaarde

  Type: Studentenjob

  Je wordt ingeschakeld als winkelmedewerker binnen een kledingszaak in Oudenaarde: In de beginfase omvat dit vooral het plooien van de kledij, het op orde houden van de winkel, mee helpen binnen de stock. Na verloop van tijd krijg je ook een kassa opleiding waardoor je een all-round medewerker wordt binnen het team. Je wordt ingeschakeld op jouw lesvrije dag!

 • JOBSTUDENT Afwasser - Kasteel De Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

  Regio: ZILLEBEKE

  Bedrijf: COREX

  Type: Studentenjob

  “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Kasteel de Paliance (Ieper) is op zoek naar een gemotiveerde afwasser !! Taken: * Borden (machinaal) en pottenwas. * Algemeen onderhoud van het keukengedeelte

 • HULPELECTRICIEN / HANDLANGER voor de werven in Antwerpen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ELEKTROPLAN

  Type: Vaste Job

  Je assisteert op de werf op van aanvang tot afwerking . Je helpt mee met het plaatsen van leidingen, stopcontacten, verlichting, beveiliging, toegangscontrole, aansluiten borden, aansluitingen, indienststellingen e.d. Je hebt inzicht in de werken en beschikt over de postitieve spirit op de werken grondig af te werken. Een eerste werkervaring is een voordeel.

 • SQL/BI Developer (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een geronommeerde internationale retail keten, zijn wij op zoek naar een SQL/BI Developer. Binnen deze rol ontwikkel en onderhoudt je de procedures om data uit de verschillende brondatabanken te halen (ETL) enerzijds en communicatie tussen verschillende databases anderzijds. Je stabiliseert en onderhoudt de huidige operationele (OLTP) en rapporterings (DWH) databases. Je werkt mee aan een goede SQL Server infrastructuur (bijvoorbeeld opvolging van performantie en availability van de servers en waar mogelijk verbeteren). Je ontwikkelt en optimaliseert de management rapportering voor de verschillende afdelingen. Tenslotte maak je kwalitatieve ad-hoc data en rapporten die de gebruikers ondersteunen bij het uitvoeren van business analyses.

 • Freelance docent Barbier Brugge (SINT-MICHIELS)

  Regio: SINT-MICHIELS

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

 • flexi's Pizzakoerier - Pizza Hut Delivery Berchem (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Flexijob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

Zoek naar antwoorden van Vandenbriele BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Vandenbriele BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vandenbriele BVBA. Laat een reactie achter voor Vandenbriele BVBA. Vandenbriele BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vandenbriele BVBA. Leave a respond for Vandenbriele BVBA. Vandenbriele BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vandenbriele BVBA op de google maps. Adres en contacten Vandenbriele BVBA
Location of Vandenbriele BVBA on the google maps. Address and contacts of Vandenbriele BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Vandenbriele BVBA Vandenbriele BVBA: FLAGROTIME O O D | JOZEF LAUREYNS | B.L.V. | CORINNE | LULU AU ZOO

Other related companies as Vandenbriele BVBA: FLAGROTIME O O D | JOZEF LAUREYNS | B.L.V. | CORINNE | LULU AU ZOO

Vandenbriele BVBA is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vandenbriele BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09444641113. Het bedrijf Vandenbriele BVBA bevindt zich op het adres: Oostkaai 74 8904 Boezinge (Ieper). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 136,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 875,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Painting contractors. Producten gemaakt in Vandenbriele BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vandenbriele BVBA is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vandenbriele BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vandenbriele BVBA, openstaande posities, locatie van Vandenbriele BVBA op de kaart.

Vandenbriele BVBA is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vandenbriele BVBA, company assigned to the tax number BE09444641113. The company Vandenbriele BVBA is located at the address: Oostkaai 74 8904 Boezinge (Ieper). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 136,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 875,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Painting contractors. Products created in Vandenbriele BVBA were not found.
The main activity of Vandenbriele BVBA is Membership Organizations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Vandenbriele BVBA is not available. You also can look at reviews of Vandenbriele BVBA, open positions, location of Vandenbriele BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vandenbriele BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vandenbriele BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vandenbriele BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vandenbriele BVBA, employees, financial statistics.