DERAEDT POL & Zn

Contactgegevens DERAEDT POL & Zn: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DERAEDT POL & Zn: address, phone, fax, email, website, opening hours

DERAEDT POL & Zn

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Woumenweg 204 8600 Diksmuide, België

Telefoon (phone): +32 (53) 249-61-96 +32 (53) 249-61-96

Fax (fax): +32 (13) 776-32-44 +32 (13) 776-32-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DERAEDT POL & Zn: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DERAEDT POL & Zn"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DERAEDT POL & Zn"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DERAEDT POL & Zn, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DERAEDT POL & Zn. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DERAEDT POL & Zn, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DERAEDT POL & Zn. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DERAEDT POL & Zn
Products information DERAEDT POL & Zn

BTW identificatienummer (tax): BE09406188964
Ondernemingsnummer: 4061065673
Hoofdstad (capital): 126,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 892,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in DERAEDT POL & Zn zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Painting contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DERAEDT POL & Zn
(Get full report from official database of BE for DERAEDT POL & Zn)

Aanvulling soorten activiteiten voor DERAEDT POL & Zn
Addition kinds of activities for DERAEDT POL & Zn

571904. Venster meubilair | Window furnishings
769913. Reparatie van recreatieve voertuigen | Recreational vehicle repair services
07230405. Vruchtenvoorkooldiensten | Fruit precooling services
22820302. Mohairgaren: draaien, wikkelen of spoelen | Mohair yarn: twisting, winding, or spooling
23429902. Korset accessoires: klemmen, verblijven, enz. | Corset accessories: clasps, stays, etc.
44829901. Auto aanstekers (veerboten) | Car lighters (ferries)

Werken bij DERAEDT POL & Zn: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DERAEDT POL & Zn: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DERAEDT POL & Zn. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DERAEDT POL & Zn. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoper huishoudproducten (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als verkoper van huishoudproducten staat u altijd klaar om te luisteren naar de klant. U geeft advies en speelt zo goed mogelijk in op hun wensen. Ook wordt er verwacht dat u zorgt voor een mooie presentatie van de afdeling.

 • External Sales (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Talentus Herentals

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Je bent de referentie voor jouw klanten en hebt aandacht voor wat er op de markt beweegt. Je realiseert vooropgesteld doelstellingen en streeft naar de jaarlijkse groei van jouw klantenportefeuille. Je hebt een goed oog voor de klantenbehoeften en weet deze als geen ander te analyseren. Je verzorgt de nodige administratie (offertes opmaken, dossierbeheer,...) Je kan nieuwe klanten en opportuniteiten detecteren.

 • Monteur verwarming en sanitair - ref 078 (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Om alles van leidingen te leggen en aan te sluiten, zoeken we bij voorkeur ervaren mensen. Dit is zowel voor nieuwbouw als voor renovatie. In onderaanneming, maar ook bij particulieren.

 • ateliermedewerker rubber (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Let's Work is op zoek naar een ateliermedewerker voor onze klant actief in de rubbersector. U bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de orders, kwaliteitscontrole en voorraadbeheer. bedienen van machines/ plaatsen van snaren/ bekleden van trommels Uw doel is om afgewerkte producten af te leveren met oog op precisie en kwaliteit. U werkt in dagregimeµ U ziet werk

 • Werken als huishoudhulp regio Laakdal? Kies voor Domestic Services! (LAAKDAL)

  Regio: LAAKDAL

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Haaltert (HAALTERT)

  Regio: HAALTERT

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Huishoudhulp met dienstencheques in Moerkerke - Damme (DAMME)

  Regio: DAMME

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

 • Student productiemedewerker (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

  Type: Studentenjob

  Student productiemedewerker (m/v) gezocht te Heusden-Zolder Voor een bedrijf gelegen in Heusden-Zolder zijn wij op zoek naar een student voor de Kerstvakantie 26/12/18 - 04/1/19. Als productiemedewerker heb je een gevarieerd takenpakket: Je pakt verschillende staven droogijs in Je vult flessen met Co2 Je stapelt deze dozen of flessen op een pallet Je werkt in een 2-ploegenstelsel.

 • STUDENT SEPTEMBER: Magazijnier M/V (SINT-PIETERS-LEEUW)

  Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant gelegen te Sint-Pieters-Leeuw zijn wij op zoek naar extra studenten tijdens de maand september. Samen met de techniekers zal je de camionettes inventariseren. Je kijkt na of alle nodige stukken erin zitten en telt na. VG.943/buosa

 • PREVENTIE- EN SECURITY ADVISOR (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: Hays Zaventem

  Type: Vaste Job

  * Retail sector * Preventieadviseur niveau 1 * Anderlecht Hays Construction & Property is op zoek naar een preventieadviseur en security-adviseur voor een bekende internationale klant in de retailsector. Als preventieadviseur ben je de persoon die instaat voor het verzekeren van het welzijn van je collega's en de klanten. Je zal bestaande en nieuwe risico's identificeren en tot het minimum beperken. Daarnaast sta je ook in voor het vermijden van diefstal en fraude binnen deze retailomgeving. Je zal hierbij de safety en security strategie implementeren en procedures standaardiseren. Je draagt de verantwoordelijkheid over de EHBO-ploeg en op strategisch vlak zal je samen met de verantwoordelijke de budgetten beheren en opvolgen.

 • Teamleader (M/V) Expert Cleaning Regio Leuven (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: CARE

  Type: Vaste Job

  Voor de versterking van ons team zijn wij op zoek naar een: Teamleader (M/V) Expert Cleaning Regio Leuven Gewoon schoonmaken? Care Expert Cleaning helpt mee nieuwe geneesmiddelen ontdekken en produceren. Care Expert Cleaning reinigt en desinfecteert cleanrooms en labo’s in de farmaceutische, medische en technologische industrie. Werken in een cleanroom is niet evident, dit vergt structuur, organisatie en discipline. Procedures moeten strikt gevolgd worden en je maakt schoon wat visueel niet vuil is. Daarom werkt Care Expert Cleaning met perfectionisten, met mensen met een grote drive, die daarenboven leergierig zijn. Functie Als teamleader ben je het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Bij de klant ben jij verantwoordelijk voor het georganiseerde verloop van de reinigingswerkzaamheden. Dit doe je door de werkzaamheden te plannen, te inspecteren maar bovenal door de juiste leiding te geven aan onze medewerkers op de werkvloer. Je weet je team te coachen zodat onze cleaning operators probleemloos alle procedures volgen en voldoen aan de veiligheids- en kwaliteitsvereisten van de klanten. Een greep uit je takenpakket: Opstellen van de planning van de cleaning operators Opvolging van de werkzaamheden Controle van de kwaliteit van de werkzaamheden Single point of contact voor de aan jou toegewezen klanten Je geeft leiding aan de cleaning operators die tewerkgesteld zijn bij je klanten Aanwerven van cleaning operators in samenwerking met HR Enkele administratieve taken, zoals het opmaken van rapportages, plaatsen van bestellingen, beheren van gepresteerde uren, voorbereiding van facturatie

 • Hoofdarts (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: REGIONAAL ZIEKENHUIS HEILIG HART

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als lid van het directiecomité geeft u mee vorm aan de missie en de visie van het ziekenhuis. U neemt de organisatie en coördinatie van de medische activiteiten voor uw rekening met oog voor kwaliteit en samenwerking. U neemt initiatieven om de ziekenhuisartsen te betrekken bij een geïntegreerde werking via effectieve medische stafwerking. U werkt mee aan de uitbouw van het ziekenhuisnetwerk Oost-Vlaams-Brabant, en de verdere uitbouw van de transmurale zorg naar de eerstelijnszone. U werkt samen met alle belanghebbenden een regionaal zorgstrategisch plan uit. U ontwikkelt een duidelijke visie op de gezondheidszorg en denkt mee op strategisch niveau. Als lid van het directiecomité bent u nauw betrokken bij de voorbereidingen en realisatie van het nieuwbouwziekenhuis. U rapporteert aan de algemeen directeur.

Zoek naar antwoorden van DERAEDT POL & Zn in sociale netwerken
Look for responds of DERAEDT POL & Zn in social networks

Lees alle opmerkingen voor DERAEDT POL & Zn. Laat een reactie achter voor DERAEDT POL & Zn. DERAEDT POL & Zn bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DERAEDT POL & Zn. Leave a respond for DERAEDT POL & Zn. DERAEDT POL & Zn on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DERAEDT POL & Zn op de google maps. Adres en contacten DERAEDT POL & Zn
Location of DERAEDT POL & Zn on the google maps. Address and contacts of DERAEDT POL & Zn

Andere gerelateerde bedrijven als come DERAEDT POL & Zn DERAEDT POL & Zn: ALEX HARDY | Vervecken Rudy | MESTDAGH | LIBERTEL CITY GARDEN | OPTIQUE MICHILS

Other related companies as DERAEDT POL & Zn: ALEX HARDY | Vervecken Rudy | MESTDAGH | LIBERTEL CITY GARDEN | OPTIQUE MICHILS

DERAEDT POL & Zn is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DERAEDT POL & Zn, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09406188964. Het bedrijf DERAEDT POL & Zn bevindt zich op het adres: Woumenweg 204 8600 Diksmuide. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 126,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 892,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Painting contractors. Producten gemaakt in DERAEDT POL & Zn zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DERAEDT POL & Zn is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DERAEDT POL & Zn is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DERAEDT POL & Zn, openstaande posities, locatie van DERAEDT POL & Zn op de kaart.

DERAEDT POL & Zn is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is DERAEDT POL & Zn, company assigned to the tax number BE09406188964. The company DERAEDT POL & Zn is located at the address: Woumenweg 204 8600 Diksmuide. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 126,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 892,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Painting contractors. Products created in DERAEDT POL & Zn were not found.
The main activity of DERAEDT POL & Zn is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DERAEDT POL & Zn is not available. You also can look at reviews of DERAEDT POL & Zn, open positions, location of DERAEDT POL & Zn on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DERAEDT POL & Zn, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DERAEDT POL & Zn, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DERAEDT POL & Zn, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DERAEDT POL & Zn, employees, financial statistics.