Smets Ontstoppingsdienst

Contactgegevens Smets Ontstoppingsdienst: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Smets Ontstoppingsdienst: address, phone, fax, email, website, opening hours

Smets Ontstoppingsdienst

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nielsestraat 33; 2850; Boom, België

Telefoon (phone): 03 237 25 26; 03 844 28 41 (+32-03 237 25 26; 03 844 28 41) 03 237 25 26; 03 844 28 41 (+32-03 237 25 26; 03 844 28 41)

Fax (fax): 03 844 56 17 (+32-03 844 56 17) 03 844 56 17 (+32-03 844 56 17)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Smets Ontstoppingsdienst: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Smets Ontstoppingsdienst"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Smets Ontstoppingsdienst"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Smets Ontstoppingsdienst, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Smets Ontstoppingsdienst. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Smets Ontstoppingsdienst, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Smets Ontstoppingsdienst. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Smets Ontstoppingsdienst
Products information Smets Ontstoppingsdienst

BTW identificatienummer (tax): BE04573577880
Ondernemingsnummer: 8084533691
Hoofdstad (capital): 178,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 357,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Contractors - Sewing; Septic tanks

Product categorie (product category): Repair services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Smets Ontstoppingsdienst
(Get full report from official database of BE for Smets Ontstoppingsdienst)

Aanvulling soorten activiteiten voor Smets Ontstoppingsdienst
Addition kinds of activities for Smets Ontstoppingsdienst

1791. Structurele stalen erectie | Structural steel erection
316101. Kleding en kleding draagtassen | Clothing and apparel carrying cases
502302. Linnengoed en handdoeken | Linens and towels
07410000. Veterinaire diensten voor vee | Veterinary services for livestock
22950105. Pyroxyline beklede stoffen | Pyroxylin coated fabrics
32510200. Structurele klei tegel | Structural clay tile
34290000. Hardware, nec | Hardware, nec
39490600. Watersportartikelen | Water sports equipment
50949904. Pearls | Pearls
73890103. Makelaars, contract diensten | Brokers, contract services

Werken bij Smets Ontstoppingsdienst: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Smets Ontstoppingsdienst: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Smets Ontstoppingsdienst. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Smets Ontstoppingsdienst. Looking for open vacancies in other companies

  • Planner M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen in Asse zijn we momenteel op zoek naar een planner M/V. Je voornaamste taken zijn: - Dispatching van technische interventies; - Orderverwerking en facturatie; - Telefonisch onthaal; - Planning opmaken.

  • Gezocht: magazijnier met logisch denkvermogen (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Conway NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker sta je in voor het correct klaarmaken en wegzetten van de bestellingen (frisdrank, snoepgoed, tabak..). Conway werkt met de meest moderne technologieën onder andere pick-to-voice en pick-to-light. Doorheen het magazijn zijn bestellingen voor dezelfde klant klaargemaakt door verschillende orderpickers, jouw taak bestaat uit het correct samenvoegen van de de bestellingen voor eenzelfde klant, deze zo compact mogelijk te maken en klaarmaken voor verzending van de vrachtwagens. Je doet dit al wandelend.

  • chauffeur rijbewijs C + Polyvalent medewerker vaste planten (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In het voorjaar werk je voltijds als chauffeur + orderpicker, in de winterperiode werk je meer in het bedrijf zelf. De andere periodes is het een combinatie van de 2 afhankelijk van de bestellingen. TAKEN: - klaarzetten van bestellingen + laden en lossen van vrachtwagen - uitvoeren van de bestellingen - verspenen of stekken van jonge plantjes - knippen of snoeien van planten in groei met behulp van een manuele snoeischaar - inpotten en verpotten met behulp van een inpotmachine - potten op de transportband zetten en/of er terug afhalen - uitzetten van de potten op een containerveld - buitenzetten en of binnenhalen van de potten - wieden - water geven - inpakken van planten en verzendklaar maken - laden van planten op deense karren, met behulp van een manuele transpallet - algemene opkuiswerkzaamheden

  • Tijdelijke magazijnbediende (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als logistiek bediende zal je takenpakket onder meer bestaan uit: - opvolging binnen ERP pakket (navision) - ontvangst van chauffeurs - taken verdelen aan de magazijniers - administratieve controles - steekproef controles in het magazijn - kwalitatieve en kwantitatieve controles van in- en uitgaande goederen

  • Profileerder Machineverantwoordelijke Metaal (m/v) (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent verantwoordelijk voor de volledige profileerlijn. U staat in voor het bekomen van een koudvormend staalprofiel dat beantwoordt aan alle technische en kwalitatieve vereisten van de klant. Regelmatige productwissels maken de functie uitdagend. Je hebt de kennis van pneumatica, hydraulica, sterkteleer,... zijn essentieel in deze functie.

  • Service engineer (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd in duurzame brandveiligheid, zijn we op zoek naar een service technieker. Het bedrijf biedt een totaalpakket van producten en diensten aan en gaat samen met de klanten op zoek naar de meest efficiënte manier om zich te beveiligen tegen brand. Binnen het PES (pre-engineered sytems) departement is er door de jaren heen specifieke beveiliging opgebouwd voor concrete risico-installaties bij klanten. De best bekende vinden vandaag hun toepassing via dampkapbeveiliging in de horeca en de chemische sector, maar elk bedrijf met een concreet object met een potentieel brandrisico kan door ons bekeken worden voor objectbeveiliging. Dit kan gaan van beveiliging van stuurkasten, motorcompartimenteringen, beveiliging van machines, etc. Binnen dit departement zijn wij momenteel op zoek naar een installatie technieker: Je staat in voor de plaatsing en/of herstelling van noodverlichting- & haspelprojecten Je bent verantwoordelijk voor het plaatsen, aansluiten en indienststellen van elektrisch gestuurde blussystemen in allerlei toepassingen zoals beveiliging machines, stuurkasten, zendmasten, batterijladers,.. Je vertrekt dagelijks van thuis naar de klant en werkt over heel België

  • Enthousiaste HUISHOUDHULPEN regio Stekene (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP REGIO MOORSLEDE (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: GREENHOUSE IZEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Sint-Eloois-Winkel en regio Moorslede zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Verkoopmedewerker - RETAIL (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant uit Lier, een bekende kledingketen, zijn wij dringend op zoek naar een medewerker. Je zal instaan om klanten verder te helpen, kledij te rangschikken, ... Ben jij beschikbaar om te werken op donderdag 11/10 van 13:00-17:00 ? Dan zijn we op zoek naar jou !

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Enthousiaste vertegenwoordigers voor energiecontracten (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Brand Promoters

    Type: Vaste Job

    Brand Promoters is een sales - jong en dynamisch bedrijf met NO LIMITS Waardoor we ook opzoek zijn naar jong en dynamische vertegenwoordigers zonder grenzen. - Zegt het je wel wat, een uurtje later beginnen ? - Zit verkopen in je bloed ? - Deins je er niet voor om koude prospectie te doen ? - Spreekt werken in je eigen omgeving, met de nodige vrijheid je aan ? Brand Promoters is een sales bedrijf die de verkoop van groene en hernieuwbare energieproducten realiseert. Met verscheidene producten in ons gamma kunnen wij de ideale oplossing bieden aan zowel partucilieren als zelfstandigen. Voor een groot energiebedrijf in Belgie zoeken we enkele verkopers (fulltime of parttime mogelijk) die verantwoordelijk zijn voor het bezoeken van B2C en B2B prospecten (deur aan deur), het peilen naar hun behoefte en het genereren van een verkoop.

  • Friturist (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Het Frit - Fontein

    Type: Flexijob

    Je bakt snacks en frietjes. Je beheert de kassa en neemt bestellingen op. Je verzorgt de mise en place van de toonbank. Je leeft de richtlijnen na inzake hygiëne, kwaliteit en veiligheid.

Zoek naar antwoorden van Smets Ontstoppingsdienst in sociale netwerken
Look for responds of Smets Ontstoppingsdienst in social networks

Lees alle opmerkingen voor Smets Ontstoppingsdienst. Laat een reactie achter voor Smets Ontstoppingsdienst. Smets Ontstoppingsdienst bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Smets Ontstoppingsdienst. Leave a respond for Smets Ontstoppingsdienst. Smets Ontstoppingsdienst on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Smets Ontstoppingsdienst op de google maps. Adres en contacten Smets Ontstoppingsdienst
Location of Smets Ontstoppingsdienst on the google maps. Address and contacts of Smets Ontstoppingsdienst

Andere gerelateerde bedrijven als come Smets Ontstoppingsdienst Smets Ontstoppingsdienst: NEW DEC | Dominicy sprl Pindière | COIFFURE MARLEEN | FIAT FINANCE | BRAS. GROND-& AFBRAAKWERK

Other related companies as Smets Ontstoppingsdienst: NEW DEC | Dominicy sprl Pindière | COIFFURE MARLEEN | FIAT FINANCE | BRAS. GROND-& AFBRAAKWERK

Smets Ontstoppingsdienst is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Smets Ontstoppingsdienst, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04573577880. Het bedrijf Smets Ontstoppingsdienst bevindt zich op het adres: Nielsestraat 33; 2850; Boom. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 178,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 357,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Repair services. Lijst met producten zijn Contractors - Sewing; Septic tanks.
De hoofdactiviteit van Smets Ontstoppingsdienst is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Smets Ontstoppingsdienst is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Smets Ontstoppingsdienst, openstaande posities, locatie van Smets Ontstoppingsdienst op de kaart.

Smets Ontstoppingsdienst is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Smets Ontstoppingsdienst, company assigned to the tax number BE04573577880. The company Smets Ontstoppingsdienst is located at the address: Nielsestraat 33; 2850; Boom. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 178,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 357,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Repair services. List of products are Contractors - Sewing; Septic tanks.
The main activity of Smets Ontstoppingsdienst is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Smets Ontstoppingsdienst is not available. You also can look at reviews of Smets Ontstoppingsdienst, open positions, location of Smets Ontstoppingsdienst on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Smets Ontstoppingsdienst, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Smets Ontstoppingsdienst, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Smets Ontstoppingsdienst, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Smets Ontstoppingsdienst, employees, financial statistics.