Van Kerkvoorde

Contactgegevens Van Kerkvoorde: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Kerkvoorde: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Kerkvoorde

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stationsstraat 174 9185 Wachtebeke, België

Telefoon (phone): +32 (57) 684-49-50 +32 (57) 684-49-50

Fax (fax): +32 (9) 872-93-95 +32 (9) 872-93-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Kerkvoorde: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Kerkvoorde"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Kerkvoorde"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Kerkvoorde, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Kerkvoorde. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Kerkvoorde, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Kerkvoorde. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Kerkvoorde
Products information Van Kerkvoorde

BTW identificatienummer (tax): BE01396606445
Ondernemingsnummer: 8608856201
Hoofdstad (capital): 205,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 651,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Van Kerkvoorde zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Painting contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Kerkvoorde
(Get full report from official database of BE for Van Kerkvoorde)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Kerkvoorde
Addition kinds of activities for Van Kerkvoorde

072102. Spruit- en takjesdiensten | Sprout and twig services
109499. Uranium-Radium-Vanadium Ertsen, Nec | Uranium-radium-vanadium ores, nec
371405. Motorremsystemen en onderdelen | Motor vehicle brake systems and parts
514199. Kruidenierswaren, algemene lijn, nec | Groceries, general line, nec
653103. Vastgoed notering diensten | Real estate listing services
833199. Jobopleiding en aanverwante diensten, nec | Job training and related services, nec
20450104. Brood- en broodsoortrollemengsels: van gekochte bloem | Bread and bread type roll mixes: from purchased flour
39490404. Sneeuwschoenen | Snow skis

Werken bij Van Kerkvoorde: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Kerkvoorde: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Kerkvoorde. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Kerkvoorde. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief medewerker sociaal verhuurkantoor Woondienst JOGI (ICHTEGEM)

  Regio: ICHTEGEM

  Bedrijf: SVK WOONDIENST JOGI

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  Woondienst JOGI is een sociaal verhuurkantoor en heeft als hoofdopdracht het huren van woningen op de private huurmarkt en deze door te verhuren aan gezinnen met beperkte financiële mogelijkheden. SVK Woondienst JOGI verhuurt woningen in Jabbeke, Oudenburg, Gistel, Ichtegem en Torhout. Taakomschrijving: Als administratief medewerker ondersteun je de dienst zodat een optimale interne werking en klantgerichte dienstverlening tot stand komt. Zelfstandig uitvoeren en controleren van diverse administratieve werkzaamheden. Administratieve ondersteuning door middel van invoeren administratieve gegevens en controle hiervan, o.a. huuropvolging, facturatie, boekhoudkundige verrichtingen. Instaan voor verzenden, verspreiden, klasseren, archiveren en kopiëren. Uitvoeren van administratieve taken in opdracht van de leidinggevende. Telefonisch onthaal en onthaal aan de balie. Informeren en correct doorverwijzen.

 • Onderhoudselektricien (DESSELGEM)

  Regio: DESSELGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Doelstelling van de functie : Verzekert de preventieve en curatieve maintenance operaties op de site in Desselgem op het gebied van de electrotechnieken om de continuiteit te vrijwaren. Aanbrengen van verbeteringen aan de bestaande installaties. Voor alle activiteiten die buiten de hierboven vermelde functieomschrijving vallen richt de elektriciën zich tot de maintenance verantwoordelijke. De maintenance verantwoordelijke dient ook op de hoogte gehouden te worden over de realisatie van zijn werk en de mogelijke problemen of moeilijkheden. De firma is een Europese producent van isolatiemateriaal (glaswol, blaaswol en geëxtrudeerd polystyreen). Hun verschillende productiefamilies bieden een uniek en ruim assortiment aan duurzame oplossingen voor alle toepassingen in nieuwbouw en renovatie, zowel voor residentiële als niet-residentiële gebouwen. De firma is een belgische fabrikant en reeds sinds 1968 in België aanwezig.

 • Meewerkend Voorman Logistiek (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je zal terechtkomen in een jonge firma in volle groei! Je zal samenwerken in een team van enthousiaste collega\\\'s. Het bedrijf is actief in verpakken, logistiek en voeding en werkt o.a. voor toonaangevende Europese voedingsbedrijven.

 • Onderhoudstechnieker (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je lokaliseert en verhelpt storingen aan mechanische, elektrische, pneumatische, hydraulische en elektronische systemen. Je bent verantwoordelijk voor het preventief onderhoud voor de aan jou toegewezen machines. Je bouwt samen met je collega’s een kennisdatabank op door een accurate verslaggeving en registratie. Je verricht kleine constructie- en plaatwerkzaamheden, ook solderen en lassen komt regelmatig voor. Input geven tot het aanpassen van schema’s na wijzigingen

 • SANITAIR INSTALLATEUR (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Melle zijn we op zoek naar een sanitair installateur. Je bent verantwoordelijk voor het aanleggen van sanitair in particuliere woningen. Alle facetten komen aan bod: vloerverwarming, afvoeren leggen, koud en warmwaterleidingen aanbrengen, zonneboiler aansluiten,...

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Lede (LEDE)

  Regio: LEDE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Bijverdienste: standenbouw events (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in Zele dat zich bezig houdt met de opbouw van evenementen zoekt Tempo-Team gemotiveerde mensen die wat willen bijverdienen: -opbouwen/ afbouwen van standen -inspringen op evenementen De werkdagen zijn vrijblijvend en zijn elke week anders.

 • Persoonlijk assistent (LEDEBERG)

  Regio: LEDEBERG

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een budgethouder met een fysieke beperking zijn we op zoek naar een persoonlijk assistent die hem 's avonds kan bijstaan. Hij is op zoek naar 1 of 2 persoonlijke assistenten/verzorgenden/verpleegkundigen die zouden kunnen helpen voor zijn avondverzorging. Het is de bedoeling een 5-tal personen te hebben (hij heeft er nu al 3) die elkaar kunnen aflossen. Dus zelfs iemand die bv maar 3 maal per maand kan of enkel de donderdag, zou hij kunnen gebruiken. Het is de bedoeling om telkens in het begin van de maand een rooster op te maken naargelang ieders beschikbaarheid. De zorg zelf duurt ongeveer een 30 min. Taken : helpen met uitkleden condoomcatheder aanbrengen positionering in bed (kussens op juiste plaats onder benen en voeten plaatsen) meestal nog wat drinken geven en wat kleins om te eten Alles zal natuurlijk genoeg voorgetoond worden en kan eigenlijk door iedereen uitgevoerd worden, maar iemand met ervaring in zorg of verpleging is natuurlijk handig. Er is een mooie verloning voorzien. Het tijdstip is meestal vanaf 21u. Kandidaten die liever later komen zijn ook zeker welkom, maar later dan 01.00 is moeilijk.

 • Jobstudent Technische dienst - Tekenen in E-plan voor 2 weken in Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: TEMPO TEAM OFFICE

  Type: Studentenjob

  Plannen / projecten herbekijken met een verantwoordelijke - Tekenen met E-Plan

 • SR Dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant Sint -Gillis-Waas (SINT-GILLIS-WAAS)

  Regio: SINT-GILLIS-WAAS

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Dit kantoor is op zoek naar iemand die: Ervaring heeft als dossierbeheerder Niet te ver van huis wilt werken Een stabiele vaste job wilt Wilt doorgroeien op termijn Over sterke kennis en motivatie beschikt. Dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant: de functie Je volgt dossiers op van begin tot eind, van inboekwerk tot adviesverlening, van A tot Z. Het pure inboekwerk is uiteraard tot een minimum herleid: meer junior collega's zullen hiervoor aangesteld zijn. Jouw taak bestaat uit het voorbereiden en afsluiten van balansen en jaarrekeningen. Het is belangrijk dat je ook over een goede fiscale kennis beschikt zodat je ook de aangiftes kan verzorgen (personenbelasting, vennootschapsbelasting en btw).

 • Accountant / Dossierbeheerder - Groei naar vennoot - Herent (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Dit accountantskantoor in Herent is momenteel op zoek naar een ervaren Accountant / Dossierbeheerder om hun team van 7 dossierbeheerder te versterken. Ze hebben dit jaar hun 40 jarig bestaan gevierd en sinds de oprichting heeft de vennoot een interessant en gevarieerd portfolio opgebouwd dat bestaat uit eenmanszaken en vennootschappen. De relaties met deze klanten zijn uiteraard zeer goed onderbouwd en worden met een persoonlijke aanpak onderhouden. Accountant / Dossierbeheerder - Taken Je krijgt de volledige eindverantwoordelijkheid voor de dossiers die voorbereid worden door de je collega's. Dossiers afsluiten en optimaliseren Adviezen opstellen en bespreken met klanten Bijstand leveren bij fiscale controles Begeleiden van fusies, splitsingen, herstructureringen,… … Je wordt de rechterhand van de vennoot en neemt met verloop van tijd steeds meer verantwoordelijkheden op inzake het beleid van het kantoor.

 • instituteur maternel (FRASNES-LEZ-ANVAING)

  Regio: FRASNES-LEZ-ANVAING

  Bedrijf: ADMINISTRATION COMMUNALE

  Type: Werfreserve

  1 leerkracht kleuteronderwijs in onze immersieschool (50% frans-50% engels) te Saint-Sauveur

Zoek naar antwoorden van Van Kerkvoorde in sociale netwerken
Look for responds of Van Kerkvoorde in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Kerkvoorde. Laat een reactie achter voor Van Kerkvoorde. Van Kerkvoorde bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Kerkvoorde. Leave a respond for Van Kerkvoorde. Van Kerkvoorde on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Kerkvoorde op de google maps. Adres en contacten Van Kerkvoorde
Location of Van Kerkvoorde on the google maps. Address and contacts of Van Kerkvoorde

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Kerkvoorde Van Kerkvoorde: FORTIS | 'T HOF TER DONCK | TORRES ET DEFOSSEZ | ADELINE HIGUET | Berger (Studio)

Other related companies as Van Kerkvoorde: FORTIS | 'T HOF TER DONCK | TORRES ET DEFOSSEZ | ADELINE HIGUET | Berger (Studio)

Van Kerkvoorde is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Kerkvoorde, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01396606445. Het bedrijf Van Kerkvoorde bevindt zich op het adres: Stationsstraat 174 9185 Wachtebeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 205,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 651,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Painting contractors. Producten gemaakt in Van Kerkvoorde zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Kerkvoorde is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Kerkvoorde is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Kerkvoorde, openstaande posities, locatie van Van Kerkvoorde op de kaart.

Van Kerkvoorde is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Kerkvoorde, company assigned to the tax number BE01396606445. The company Van Kerkvoorde is located at the address: Stationsstraat 174 9185 Wachtebeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 205,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 651,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Painting contractors. Products created in Van Kerkvoorde were not found.
The main activity of Van Kerkvoorde is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Kerkvoorde is not available. You also can look at reviews of Van Kerkvoorde, open positions, location of Van Kerkvoorde on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Kerkvoorde, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Kerkvoorde, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Kerkvoorde, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Kerkvoorde, employees, financial statistics.