VOEDINGSWAREN ANTHONISSEN NV

Particuliere bedrijvenRubber en diverse plastic producten • VOEDINGSWAREN ANTHONISSEN NV

Contactgegevens VOEDINGSWAREN ANTHONISSEN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VOEDINGSWAREN ANTHONISSEN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

VOEDINGSWAREN ANTHONISSEN NV

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Brederodestr. 101 2018 Antwerpen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-32-38-13-54 32-32-38-13-54

Fax (fax): 32-32-37-86-58 32-32-37-86-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VOEDINGSWAREN ANTHONISSEN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VOEDINGSWAREN ANTHONISSEN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VOEDINGSWAREN ANTHONISSEN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VOEDINGSWAREN ANTHONISSEN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VOEDINGSWAREN ANTHONISSEN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VOEDINGSWAREN ANTHONISSEN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VOEDINGSWAREN ANTHONISSEN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VOEDINGSWAREN ANTHONISSEN NV
Products information VOEDINGSWAREN ANTHONISSEN NV

BTW identificatienummer (tax): BE06339630126
Ondernemingsnummer: 7158935546
Hoofdstad (capital): 939,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 439,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in VOEDINGSWAREN ANTHONISSEN NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Supermarkets

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VOEDINGSWAREN ANTHONISSEN NV
(Get full report from official database of BE for VOEDINGSWAREN ANTHONISSEN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor VOEDINGSWAREN ANTHONISSEN NV
Addition kinds of activities for VOEDINGSWAREN ANTHONISSEN NV

7381. Detective en pantser auto diensten | Detective and armored car services
267908. Bouw-, isolatie- en verpakkingspapier | Building, insulating, and packaging paperboard
342300. Hand- en randgereedschappen, nec | Hand and edge tools, nec
508409. Verwerkings- en verpakkingsapparatuur | Processing and packaging equipment
679200. Olie royalty traders | Oil royalty traders
34849906. Revolvers of revolverdelen, 30 mm. | Revolvers or revolver parts, 30 mm. and below
79991507. Observatie toren operatie | Observation tower operation

Werken bij VOEDINGSWAREN ANTHONISSEN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VOEDINGSWAREN ANTHONISSEN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VOEDINGSWAREN ANTHONISSEN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VOEDINGSWAREN ANTHONISSEN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende M/V supermarkt Drongen 30u (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een supermarkt in Drongen zoekt Adecco een winkelbediende M/V om polyvalent te werken. Jouw takenpakket als winkelmedewerker ziet er als volgt uit: Je wordt op verschillende afdelingen ingezet, waaronder de vlees-, kaasafdeling en de bakkerij. Je bedient de klanten aan de toonbank met charcuterie en kaas. Je helpt mee aan de kassa wanneer nodig. Je vult verschillende afdelingen aan, ook in de koelafdeling en de bakkerij. Je spiegelt de producten en houdt rekening met de houdbaarheidsdata. Je onderhoudt de winkel mee waar nodig. Je volgt de stock op.

  • Huishoudhulp (M/V) Kaaskerke (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: Diensten aan Huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz.... Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jouw in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! Jouw persoonlijke coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Beschik je over een bromfiets of een wagen en ben je gemotiveerd? Solliciteer vandaag nog!

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Ruiselede (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Student(e) Atelier bakkerij (ERONDEGEM)

    Regio: ERONDEGEM

    Bedrijf: Synergie Aalst Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij, gevestigd te Aalst en Erondegem zijn we op zoek naar een vroege vogel die tijdens het weekend wil tewerkgesteld worden in het atelier van de winkel. Je zal hier helpen met het versieren van het gebak, maar ook meehelpen met de schoonmaak.Je zal op zaterdag en/of zondag werken, waarbij het startuur zal variëren tussen 5u en 7u30 's ochtends.

  • Passie en interesse om als student te werken in een supermarkt (m/v) (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor verscheidene van onze klanten, goed draaiende supermarkten gelegen in de regio van Hasselt, Sint-Truiden, Herk-de-Stad, Zoutleeuw en Diepenbeek, zijn we op zoek naar enthousiaste en vlotte studenten die als verkoopmedewerker (m/v) willen meedraaien in de leuke teams van deze bedrijven! Je vult de rekken bij, je doet kassawerk en helpt de klanten, met een glimlach en vriendelijk woordje, verder in de winkel! Wij zoeken voornamelijk studenten die in het weekend zich kunnen vrijmaken. Hogeschool studneten die ook een vrije dag hebben in de week, kunnen zich aanmelden. Kom zeker eens met ons praten8 Samen vinden wij een leuke en toffe job voor job!!!

  • Student Databasebeheerder te Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: NEXIOS IT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een IT consultancy bedrijf, zijn we dringend op zoek naar een student-databasebeheerder. Je beheert de database op een professionele manier. Tot jouw takenpakket behoort o.a.: - beheer van databank - kandidaten opsporen - telefonische communicatie in Nederlands, Frans en Engels - afspraken vastleggen - onthalen en begeleiden van bezoekers - sorteren van de post - administratieve taken Je werkt enkele dagen per week. Data en uren zijn te bepalen.

  • Studenten voor weekendwerk mobiele ploeg winkelmedewerkers (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Staffing nv

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant zoeken wij gemotiveerde studenten voor het vullen van rekken in winkels en andere aanverwante taken. Vanuit Alken vertrek je met een team naar diverse winkels om te remoddelen, prijsindicaties aan te brengen, prijsindicaties uit te lezen e.d. Onze klant is een familiaal bedrijf met een open klimaat. Iedereen wordt er gewaardeerd en heerst een toffe onderlinge sfeer. Je vertrekt met een team naar een winkel waar je aan de hand van een plan, rekken gaat vullen, electronische prijsindicaties gaat aanbrengen, enzovoort. Heb je zin om een aantal zaterdagnamiddagen een centje bij te verdienen ? Hou je van afwisseling en is werken in een fabriek niets voor jou ? Wil je samen met je collega's instaan voor het remoddelen van winkels ? Je brengt digitale prijsindicaties aan op de rekken en allerhande aanverwante taken. Het is een leuke job voor iemand die graag van teamwork houdt en samen met het team een leuk resultaat wil neerzetten.

  • Projectcoördinator drinkwaterprojecten - Domeindiensten (Brugge) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: FARYS

    Type: Vaste Job

    Als senior projectcoördinator ‘Projecten’ sta je in voor de coördinatie en realisatie van opdrachten en projecten inzake het beheer en aanleg van het drinkwaternetwerk. Je coördineert de verschillende werven, fungeert als contactpersoon van de projecten en stuurt waar nodig bij. Instaan voor de voorbereiding en planning van opdrachten en projecten Analyseren van het probleem en omzetten in een project, inclusief timing Opmaak raming van het materiaal, aantal werkuren,… Organisatie van werfvergaderingen, maken van duidelijke afspraken met (onder-)aannemers en coördinatie met andere nutsmaatschappijen Optreden als contactpersoon voor de klant Instaan voor het opvolgen, bijsturen en afronden van de projecten Bewaken van het project, naar kwaliteit, timing en budget Oplossen van vragen en problemen die ontstaan in het project Toezicht en dagelijkse opvolging van de werf Evaluatie van het geleverde werk aan de hand van de gemaakte afspraken Afronden van de projectadministratie en controle van de facturen Rapporteren aan het diensthoofd om een adequate leiding, ontwikkeling en verbetering van de interne werkmethodes en –procedures te garanderen Rapporteren over geleverde prestaties en gebeurtenissen en instaan voor een vlotte informatiedoorstroming Gebreken detecteren, melden en verhelpen

  • MECHANIEKER (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: NINATRANS

    Type: Vaste Job

    Voor onze garage zijn we op zoek naar een polyvalente medewerker voor het onderhouds- en reparatiewerk van onze eigen vrachtwagens en opleggers. U bent flexibel ingesteld, hebt zin voor orde en organisatie en hebt passie voor vrachtwagens.

  • Docent Duits (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Zorgkundige WZC regio Ieper (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je ondersteunt de bewoners tijdens de verzorging Je biedt hulp bij activiteiten die voor de bewoner moeilijker gaan Je biedt naast praktische hulp ook een luisterend oor naar de bewoners en hun familie Je observeert en rapporteert

  • Flexijob zaalmedewerker (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: BOSHUIS

    Type: Flexijob

    Je doet de mise-en-place van de zaal en zet ze op orde, dekt de tafels, ontvangt de klanten, neemt de bestellingen op en geeft ze door aan het buffet- en/ of keukenpersoneel. Je stelt de gerechten voor aan de klanten, serveert ze, maakt de rekening en rekent af.

Zoek naar antwoorden van VOEDINGSWAREN ANTHONISSEN NV in sociale netwerken
Look for responds of VOEDINGSWAREN ANTHONISSEN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor VOEDINGSWAREN ANTHONISSEN NV. Laat een reactie achter voor VOEDINGSWAREN ANTHONISSEN NV. VOEDINGSWAREN ANTHONISSEN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VOEDINGSWAREN ANTHONISSEN NV. Leave a respond for VOEDINGSWAREN ANTHONISSEN NV. VOEDINGSWAREN ANTHONISSEN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VOEDINGSWAREN ANTHONISSEN NV op de google maps. Adres en contacten VOEDINGSWAREN ANTHONISSEN NV
Location of VOEDINGSWAREN ANTHONISSEN NV on the google maps. Address and contacts of VOEDINGSWAREN ANTHONISSEN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come VOEDINGSWAREN ANTHONISSEN NV VOEDINGSWAREN ANTHONISSEN NV: TRENDS REISBUREAU & AIRTICKET SHOP | P. RUELLE | YVES MONTAGNE | Chien Vert (Au) | EXACT

Other related companies as VOEDINGSWAREN ANTHONISSEN NV: TRENDS REISBUREAU & AIRTICKET SHOP | P. RUELLE | YVES MONTAGNE | Chien Vert (Au) | EXACT

VOEDINGSWAREN ANTHONISSEN NV is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is VOEDINGSWAREN ANTHONISSEN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06339630126. Het bedrijf VOEDINGSWAREN ANTHONISSEN NV bevindt zich op het adres: Brederodestr. 101 2018 Antwerpen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 939,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 439,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Supermarkets. Producten gemaakt in VOEDINGSWAREN ANTHONISSEN NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VOEDINGSWAREN ANTHONISSEN NV is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VOEDINGSWAREN ANTHONISSEN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VOEDINGSWAREN ANTHONISSEN NV, openstaande posities, locatie van VOEDINGSWAREN ANTHONISSEN NV op de kaart.

VOEDINGSWAREN ANTHONISSEN NV is a company, that was registered 1987 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is VOEDINGSWAREN ANTHONISSEN NV, company assigned to the tax number BE06339630126. The company VOEDINGSWAREN ANTHONISSEN NV is located at the address: Brederodestr. 101 2018 Antwerpen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 939,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 439,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Supermarkets. Products created in VOEDINGSWAREN ANTHONISSEN NV were not found.
The main activity of VOEDINGSWAREN ANTHONISSEN NV is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VOEDINGSWAREN ANTHONISSEN NV is not available. You also can look at reviews of VOEDINGSWAREN ANTHONISSEN NV, open positions, location of VOEDINGSWAREN ANTHONISSEN NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VOEDINGSWAREN ANTHONISSEN NV, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VOEDINGSWAREN ANTHONISSEN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VOEDINGSWAREN ANTHONISSEN NV, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VOEDINGSWAREN ANTHONISSEN NV, employees, financial statistics.