Teska

Contactgegevens Teska: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Teska: address, phone, fax, email, website, opening hours

Teska

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Westerwennel 25 3600 Genk, België

Telefoon (phone): +32 (56) 143-41-84 +32 (56) 143-41-84

Fax (fax): +32 (64) 486-52-12 +32 (64) 486-52-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Teska: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Teska"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Teska"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Teska, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Teska. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Teska, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Teska. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Teska
Products information Teska

BTW identificatienummer (tax): BE05107238769
Ondernemingsnummer: 1023345947
Hoofdstad (capital): 678,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 220,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in Teska zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Painting contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Teska
(Get full report from official database of BE for Teska)

Aanvulling soorten activiteiten voor Teska
Addition kinds of activities for Teska

805200. Intermediate care faciliteiten | Intermediate care facilities
15420405. Religieuze bouwconstructie | Religious building construction
29110206. oplosmiddelen | Solvents
30690208. Tegel, rubber | Tile, rubber
38260201. borescopen | Borescopes
44810000. Passagiersvervoer over zee, met uitzondering van veerboot | Deep sea passenger transportation, except ferry
75490301. Sleepdienst, auto | Towing service, automotive
95110203. Waterbeheer en kwaliteitsbureau, overheid | Water control and quality agency, government

Werken bij Teska: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Teska: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Teska. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Teska. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteurs(M/V) (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Overpelt zijn wij op zoek naar gemotiveerde monteurs. je gaat mee ter plaatste op de werf voor het plaatsen van industriële constructies Je bent bereid om eventueel te verblijven in het buitenland. Je vertrekt samen met je team uit Overpelt richting de werf.

 • Monteur magazijn (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor: - Het monteren van tractiebatterijen. - Het aanbrengen van buisjes om zuur van de ene naar de andere batterij over te brengen.

 • Elektricien (OPHASSELT)

  Regio: OPHASSELT

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In jouw functie zal je instaan voor het aansluiten van de nieuwe toestellen, zorgen voor een optimale bekabeling en plaatsen / aansluiten van elektrische kasten. Je zal steeds werken onder supervisie van een projectleider. De verplaatsingen zijn voornamelijk nationaal. Je komt terecht in een KMO bedrijf met familiaal karakter. Bedrijfsprofiel: Voor een toonaangevende speler in zijn sector zijn wij op zoek naar een elektricien in een familiaal bedrijf.

 • Productie operator (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf actief in de Agro-industrie zijn we op zoek naar productie operatoren. - Je staat in voor het bedienen van de productielijnen (menglijn, afzak, wikkelmachine, droger, ..) en stuurt deze bij waar nodig. - Kleine storingen aan de lijn oplossen - Zakken van 25 kg stapellen - Stalen nemen van het eindproduct en deze resultaten registreren - Installatie reingen

 • Wil je werken volgens eigen planning en uren? (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES - UNIT LOMMEL

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je een sociaal iemand en steek je graag de handen uit de mouwen? Is mensen helpen een passie en schrikt fysiek werk jou niet af? Versterk ons team en wordt huishoudhulp bij Domestic Services in Lommel. Bij ons is alles bespreekbaar, fulltime of deeltijdse planning....

 • Poetshulp Retie (RETIE)

  Regio: RETIE

  Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur ? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Studentenjob

  ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Gent. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

 • Student Magazijnmedewerker-orderpicker (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: NOLMANS RETAIL SUPPORT

  Type: Studentenjob

  De Magazijnmedewerker-orderpicker helpt de goederenstroom in het magazijn zo efficiënt en ordelijk mogelijk te verwerken. Hij helpt bij de ingangscontrole van de inkomende goederen, zodat de juiste identificatie en labeling kan gebeuren en de goederen op de juiste locatie in de rekken kunnen worden opgeslagen. Hij verzamelt de goederen die hem worden aangeduid en zorgt ervoor dat ze correct kunnen worden ingepakt en geïdentificeerd om op transport gezet te worden.

 • Studierelevante bijbaan customer service - Wielsbeke - min 1.5 dagen (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Wil je graag ervaring opdoen als student in een internationale firma? Wil je meedraaien op de "after sales" afdeling? Ben je beschikbaar om minimum 1.5 dagen per week te werken? Randstad Young Talents heeft de ideale job voor jou. Je komt terecht in een bedrijf in Wielsbeke waar je een tweetal dagen meedraait op de afdeling. Je staat in voor volgende taken: registratie van klachten mails behandelen allerhande administratie

 • PHP Developers (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ACCUMEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een klant uit het Gentse (burelen in de Ghelamco Arena) zijn we dringend (lees: onmiddellijk beschikbaar) op zoek naar PHP Developers. Het project: Fantopy, een "Fantasy Football Game". Fantopy is een online fantasy game waar spelers een eigen viruteel voetbalteam kunnen creëren en coachen. Na registratie creërt elke online speler een eigen team door echte voetballers te selecteren. Deze spelers in het team scoren punten gebaseerd op hun prestaties in matchen in de echte competitie.

 • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Ieper/Veurne) - Zelfstandige basis (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

  Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

  Bedrijf: X-Care

  Type: Zelfstandige activiteit

  X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor onze klanten, ziekenhuis en woon- en zorgcentra, zoeken wij verpleegkundigen die willen bijwerken op interimbasis of freelance-basis. Vroegdiensten, laatdiensten, nachten,... Aan jou om ons door te geven wat jou interesseert. Heb jij tijd en zin om af en toe in te springen? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt!

 • kelner(in) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: MUB'ART

  Type: Flexijob

  opdienen en afruimen. service meedraaien op de middag. alles weer in orde zetten voor de volgende shift

Zoek naar antwoorden van Teska in sociale netwerken
Look for responds of Teska in social networks

Lees alle opmerkingen voor Teska. Laat een reactie achter voor Teska. Teska bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Teska. Leave a respond for Teska. Teska on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Teska op de google maps. Adres en contacten Teska
Location of Teska on the google maps. Address and contacts of Teska

Andere gerelateerde bedrijven als come Teska Teska: Rahim | Socomegest SPRL | Gernay Jean-Jacques | M. RENODEYN | MARGARETHA VAN HOEY

Other related companies as Teska: Rahim | Socomegest SPRL | Gernay Jean-Jacques | M. RENODEYN | MARGARETHA VAN HOEY

Teska is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Teska, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05107238769. Het bedrijf Teska bevindt zich op het adres: Westerwennel 25 3600 Genk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 678,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 220,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Painting contractors. Producten gemaakt in Teska zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Teska is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Teska is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Teska, openstaande posities, locatie van Teska op de kaart.

Teska is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Teska, company assigned to the tax number BE05107238769. The company Teska is located at the address: Westerwennel 25 3600 Genk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 678,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 220,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Painting contractors. Products created in Teska were not found.
The main activity of Teska is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Teska is not available. You also can look at reviews of Teska, open positions, location of Teska on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Teska, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Teska, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Teska, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Teska, employees, financial statistics.