KDC Schilderwerken

Contactgegevens KDC Schilderwerken: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KDC Schilderwerken: address, phone, fax, email, website, opening hours

KDC Schilderwerken

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Raapveld 17 9290 Uitbergen (Berlare), België

Telefoon (phone): +32 (3) 859-70-57 +32 (3) 859-70-57

Fax (fax): +32 (63) 289-28-94 +32 (63) 289-28-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KDC Schilderwerken: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KDC Schilderwerken"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KDC Schilderwerken"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KDC Schilderwerken, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KDC Schilderwerken. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KDC Schilderwerken, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KDC Schilderwerken. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KDC Schilderwerken
Products information KDC Schilderwerken

BTW identificatienummer (tax): BE09956054687
Ondernemingsnummer: 1519378662
Hoofdstad (capital): 893,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 410,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in KDC Schilderwerken zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Painting contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KDC Schilderwerken
(Get full report from official database of BE for KDC Schilderwerken)

Aanvulling soorten activiteiten voor KDC Schilderwerken
Addition kinds of activities for KDC Schilderwerken

8732. Commercieel nonphysisch onderzoek | Commercial nonphysical research
509101. Watersport apparatuur en benodigdheden | Watersports equipment and supplies
519103. Zaden en bollen | Seeds and bulbs
01610204. Snap boan farm (struik en pole) | Snap bean farm (bush and pole)
24410302. Stammenlatten, hout | Trunk slats, wood
24910000. Houtbescherming | Wood preserving
32810600. Curbing, plaveisel en loopbrug steen | Curbing, paving, and walkway stone
34639906. Machinale smeedstukken, nonferrous | Machinery forgings, nonferrous
35240100. Gras- en tuin trekkers en uitrusting | Lawn and garden tractors and equipment
50910301. Visserij | Fishing tackle

Werken bij KDC Schilderwerken: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KDC Schilderwerken: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KDC Schilderwerken. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KDC Schilderwerken. Looking for open vacancies in other companies

 • Beheerder Inningen (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Beheer van onbetaalde dossiers, zorgen voor de inning van de onbetaalde bedragen, de risico's beoordelen en de nodige waarborgen activeren. In teamverband het beheer verzekeren van de dossiers toegewezen aan de afdeling Pre-betwiste Zaken. Overgaan tot de inning van achterstallige of onbetaalde bedragen aan de hand van de beschikbare tools. Dagelijkse verwerking van briefwisseling, e-mails en inkomende/uitgaande oproepen. Het management op de hoogte brengen van ontdekte afwijkingen, gevallen van fraude. Bijdragen tot de realisatie van de doelstellingen.

 • BEDIENER AUTOMATISCH PICKINGSYSTEEM (M/V) 2 PLOEGEN - Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FORUM FOOD ROESELARE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  BEDIENER AUTOMATISCH PICKINGSYSTEEM (M/V)  2 PLOEGEN -  Roeselare Voor een groot voedingsbedrijf regio Roeselare zijn wij op zoek naar een medewerker om de producten in te scannen. U bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van klantenorders met behulp van de automatische pickingmachine, u vult het automatisch lagensysteem aan en lost eventuele kleine storingen op, afgewerkte paletten verplaats je met een heftruck en indien nodig helpt u ook in de handmatige picking.

 • Werkvoorbereider matrijzenbouw (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je wordt tewerkgesteld bij een fabrikant van spuitgietproducten met als voornaamste taken: Aanmaak van werkvoorbereiding voor nieuwe matrijsonderdelen en wijzigingen. Design van o.a. electodes voor de zinvonkmachines en aanmaak tekeningen voor herstellingen en wijzigingen aan matrijzen. Planning/prioriteiten voor opvolging van machinebewerking aan matrijsonderdelen. Aanmaak CNC programma's voor draadvonkmachine. Matrijsherstellingen en wijzigingen evalueren en daaraan gekoppelde machine-opdrachten bepalen en inplannen. Uitvoeren veiligheidsaudits.

 • Meewerkende assistent ploegbaas - 2 ploegen - logistiek (RUMST)

  Regio: RUMST

  Bedrijf: ASAP XL Cummins

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor Cummins in Rumst zijn we op zoek naar een assistent ploegbaas. 90% van de taak draai je mee als meewerkende magazijnier. De overige tijd ondersteun je mee je ploegbaas en als deze afwezig is, vervang je hem. Hierdoor dien je enerzijds goed mee te draaien in teamverband, anderszijds dien je afstand te bewaren want indien je deze vervangt, wordt je geacht om je team aan te sturen. Hoofdtaak: - verwerken van inkomende goederen - werken met een handscanner - correcte input in het warehousesysteem - ervaring met machines (reachtruk, heftruck,...) is een pluspunt backup: - vervangen van de ploegbaas gedurende zijn afwezigheid (ziekte, vakantie, opleiding,...) - team aansturen (+-10 a 15 personen) - overzicht houden van de productiviteit die behaald moet worden - correcte input in de datasystemen - basiskennis Excel en Engelse taal is vereist Indien interesse, stuur zeker je cv door naar [email protected]

 • Technisch medewerker productie (NIEUWKERKE)

  Regio: NIEUWKERKE

  Bedrijf: T-INTERIM IEPER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor het evalueren en opvolgen van de optimale werking van de optische controle- en snijsystemen in de frietlijn/vlokkenlijn. Continu verbeteren van de optische controle systemen is jouw grootste uitdaging. Je zorgt voor een vlotte communicatie naar productie en technische dienst. Deze functie is een job “on the floor” met enige administratieve taken. Je bent tewerkgesteld in een dag regime maar occasioneel kan op zaterdagvoormiddag een interventie uitgevoerd worden.

 • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Brakel - Lierde - Geraardsbergen (BRAKEL)

  Regio: BRAKEL

  Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

  Type: Dienstenchequebaan

  Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

 • Handlanger tentenbouw (HAMONT-ACHEL)

  Regio: HAMONT-ACHEL

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Studentenjob

  Je bent de eerste 3 weken van september beschikbaar? Dan is deze afwisselende job in een tof team zeker iets voor jou! Jouw takenpakket bestaat uit: de opbouw van (party)tenten aankleding, vloeren plaatsen,...

 • Student winkelbediende (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: ADECCO AALTER

  Type: Studentenjob

  Voor een non-food retailer te Maldegem zijn wij op zoek naar studenten die kunnen werken in het weekend tijdens het schooljaar. Je hebt de keuze tussen zaterdag en zondag, maar er wordt wel verwacht dat je elke week kan werken. Je zal de rekken aanvullen Kassawerk Klanten helpen

 • Project engineer - investeringsprojecten bij Chemours (chemie) (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: VANDER MEIREN & PAUWELS REKRUTERING

  Type: Vaste Job

  Onze klant, Chemours Belgium (www.chemours.com) is een Amerikaanse beursgenoteerde wereldleider in chemische toepassingen. Zij zoeken een Projectleider CAPEX projecten. In 2017 realiseerde Chemours een omzet van 6,2 miljard dollar. In België heeft Chemours twee locaties (hoofdzetel en logistiek centrum in Kallo en een productieplant in Mechelen) en tellen ze momenteel 110 vaste medewerkers. De firma kan terugvallen op een hecht team van betrokken medewerkers. De cultuur kenmerkt zich door een open sfeer, goede interne en externe relaties en door de drive om zich continu te willen verbeteren. De Belgische entiteit kan dan ook mooie cijfers voorleggen en behoort op mondiaal vlak zeker tot de referentieplants. Chemours België is wereldwijd de enige fabriek die zowel water-, solvent- als solvent-medisch gebaseerde coatings (merknaam Teflon™) produceert voor een uiteenlopend arsenaal aan toepassingen (bvb. consumer bak- en braadpannen, kledij, deodorants, smartphones, medische/farmaceutische toepassingen, etc.). Vander meiren & Pauwels Rekrutering zoekt voor Chemours Belgium - uitvalsbasis Mechelen - een m/v: Project Engineer - investeringsprojecten Sleutelrol op de site van Chemours Mechelen // Je neemt de leiding in uiteenlopende investeringsprojecten // Modernisering van de procesinstallaties, uitbreiding van de fabriek, gebouwentechnieken, utilities, supply chain & warehouse engineering… Functieomschrijving Als Project Engineer ben je verantwoordelijk voor de organisatie van A tot Z en de opvolging van een diverse portfolio aan investeringsprojecten. Je maakt deel uit van een hecht en dynamisch team van collega’s dat als doelstelling heeft om de fabriek verder te moderniseren. De site in Mechelen behoort al tot de beter presterende afdelingen van Chemours op mondiaal vlak, maar innovatie en optimalisatie blijven prioriteiten. Jouw rol is dan ook van groot belang: je neemt als project engineer de lead in het beheren van alle CAPEX projecten in Mechelen. .................................................. Voor de meest volledige functie-omschrijving, verwijzen wij u graag door naar onze website: https://vp-recruitment.be/vacatures/

 • Jurist dossierbeheerder (KNESSELARE)

  Regio: KNESSELARE

  Bedrijf: ANN CHIJS

  Type: Vaste Job

  Jurist dossierbeheerder in een notariskantoor Het zelfstandig beheren en opvolgen van klantendossiers in diverse materies, zoals verkoop, krediet, schenking, vereffening/verdeling, huwelijkscontract, nalatenschap, echtscheiding, beslag, vennootschappen,... ontvangst en besprekingen met cliënten,...

 • Kinesitherapeut - Groepspraktijk K-fit (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: K-FIT

  Type: Zelfstandige activiteit

  We zijn een multidisciplinaire praktijk waar iedere therapeut de kans krijgt om zijn eigen specialisaties (verder) te ontwikkelen. We streven ernaar om iedere persoon, zowel volwassenen als kinderen, binnen hun eigen fysieke mogelijkheden te begeleiden en te stimuleren tot een zo actief mogelijk leven. Hierbij willen we gezondheidszorg aanbieden op een toegankelijke manier waarbij de patiënt centraal staat. Wij zijn op dit moment op zoek naar een gemotiveerde en gedreven collega (bij voorkeur met enige jaren ervaring) om ons team te vervoegen. Het betreft een deeltijdse invulling verdeeld over 2 à 3 dagen. Op termijn kan dit verder uitgebouwd worden, indien gewenst. Wanneer en hoeveel per dag is overeen te komen. Specialisatie in manuele therapie en/of sportrevalidatie is een pluspunt. Je wordt verloond op zelfstandige basis. De therapie wordt zowel in de praktijk als aan huis gegeven dus het bezit van een wagen is vereist. Belangrijke waarden voor ons zijn : open communicatie (naar collega’s, patiënten, artsen), collegiaal, flexibel en stiptheid. Wij zijn allemaal gedeconventioneerde kinesitherapeuten.

 • Afwasser M/V (SCHELLEBELLE)

  Regio: SCHELLEBELLE

  Bedrijf: DRIEGHE - DE MULDER

  Type: Flexijob

  Voor onze brasserie 'de Plaetse' in Schellebelle, zijn wij op zoek naar een toffe nieuwe medewerker. Voor de afwas op vrijdagavond en zondag, in de drukkere periodes komt daar woensdag en donderdagavond bij. Zijn wij opzoek naar een medewerker die ordelijk en net hoog in het vaandel draagt. Iemand die zin heeft om in een toffe omgeving terecht te komen. Wij zoeken een flexijobber. Is afwassen jouw passie en wil je graag iets bijverdienen, aarzel niet en contacteer ons. Bekijk ook zeker even onze website www.deplaetse-schellebelle.be

Zoek naar antwoorden van KDC Schilderwerken in sociale netwerken
Look for responds of KDC Schilderwerken in social networks

Lees alle opmerkingen voor KDC Schilderwerken. Laat een reactie achter voor KDC Schilderwerken. KDC Schilderwerken bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KDC Schilderwerken. Leave a respond for KDC Schilderwerken. KDC Schilderwerken on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KDC Schilderwerken op de google maps. Adres en contacten KDC Schilderwerken
Location of KDC Schilderwerken on the google maps. Address and contacts of KDC Schilderwerken

Andere gerelateerde bedrijven als come KDC Schilderwerken KDC Schilderwerken: MULTI-POINTS-SERVICES | Sintubin S | ILSE BOTHUYNE | S. RANIERI | IDcreation

Other related companies as KDC Schilderwerken: MULTI-POINTS-SERVICES | Sintubin S | ILSE BOTHUYNE | S. RANIERI | IDcreation

KDC Schilderwerken is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KDC Schilderwerken, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09956054687. Het bedrijf KDC Schilderwerken bevindt zich op het adres: Raapveld 17 9290 Uitbergen (Berlare). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 893,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 410,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Painting contractors. Producten gemaakt in KDC Schilderwerken zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KDC Schilderwerken is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KDC Schilderwerken is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KDC Schilderwerken, openstaande posities, locatie van KDC Schilderwerken op de kaart.

KDC Schilderwerken is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is KDC Schilderwerken, company assigned to the tax number BE09956054687. The company KDC Schilderwerken is located at the address: Raapveld 17 9290 Uitbergen (Berlare). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 893,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 410,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Painting contractors. Products created in KDC Schilderwerken were not found.
The main activity of KDC Schilderwerken is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of KDC Schilderwerken is not available. You also can look at reviews of KDC Schilderwerken, open positions, location of KDC Schilderwerken on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KDC Schilderwerken, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KDC Schilderwerken, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KDC Schilderwerken, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KDC Schilderwerken, employees, financial statistics.