Van Beek Luc

Contactgegevens Van Beek Luc: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Beek Luc: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Beek Luc

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Creyboschlaan 6 2520 Oelegem (Ranst), België

Telefoon (phone): +32 (3) 197-34-95 +32 (3) 197-34-95

Fax (fax): +32 (61) 341-49-38 +32 (61) 341-49-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Beek Luc: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Beek Luc"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Beek Luc"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Beek Luc, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Beek Luc. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Beek Luc, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Beek Luc. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Beek Luc
Products information Van Beek Luc

BTW identificatienummer (tax): BE02051391601
Ondernemingsnummer: 1617156982
Hoofdstad (capital): 599,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 340,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Van Beek Luc zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Beek Luc
(Get full report from official database of BE for Van Beek Luc)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Beek Luc
Addition kinds of activities for Van Beek Luc

13899916. Verwijdering van condensaat benzine uit veld (verzamelen) lijnen | Removal of condensate gasoline from field (gathering) lines
14999916. Scoria mijnbouw | Scoria mining
22840300. Naald- en handwerkdraad | Needle and handicraft thread
28420402. Desinfectiemiddelen, huishoudelijke of industriële planten | Disinfectants, household or industrial plant
33540103. Staven, geëxtrudeerd, aluminium | Rods, extruded, aluminum
34929904. Slang- en buiskoppelingen, hydraulisch / pneumatisch | Hose and tube couplings, hydraulic/pneumatic
35429904. Machines voor het vormen van elastische membraanmetalen | Elastic membrane metal forming machines
39530110. Tijdstempels, hand: rubber of metaal | Time stamps, hand: rubber or metal

Werken bij Van Beek Luc: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Beek Luc: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Beek Luc. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Beek Luc. Looking for open vacancies in other companies

 • Master data medewerker regio Kortrijk (tijdelijk/interim optie vast) (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Ergon Recruitment Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Samen met je collega's sta je in voor alle master data processen m.b.t. de producten. Je bent het eerste aanspreekpunt en hebt volgend takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor een nauwkeurige en stipte bepaling, opmaak en onderhoud van productcodes. Dit doe je voor alle producten en productcategorieën bij alle afdelingen van de organisatie; Op basis van je grondig inzicht over product- en procesparameters van de supply chain en de onderliggende processen, kan je dit omzetten naar procedures en werkinstructies; Je bent verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie wat betreft de master data; Je garandeert de kwaliteit van de master data in diverse databestanden. Hiervoor breng je op zelfstandige en proactieve wijze structurele verbeteringen aan. Je ontwikkelt de procedures, processen en werkinstructies en zorgt voor een vlotte toepassingen, zowel binnen je eigen team als bij andere betrokken afdelingen; Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie en opvolging van verschillende afdelingen bij de creatie van bijkomende specifieke data die nodig is voor de lancering en wijziging in het portfolio of de supply chain; Je helpt bij diverse projecten m.b.t. master data; Je rapporteert over projecten en processen m.b.t. master data bij andere afdelingen en binnen je eigen afdeling.

 • Technieker / operator waterzuivering - eco (WIJTSCHATE)

  Regio: WIJTSCHATE

  Bedrijf: ADECCO IEPER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij de gemotiveerde operator / technieker die wij zoeken? Wij zoeken een technieker / operator waterzuivering voor een voedingsbedrijf te Heuvelland. Tewerkstelling in dagploeg. Als operator / technieker bestaat is je takenpakket zeer gevarieerd. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen van de waterzuivering, waterpark en kamerfilterpers en neemt stalen voor het labo. Als technieker zijn de eerste kleine reparaties je zelf uit te voeren, je krijgt assistentie bij grotere reparaties. Je onderhoud de installatie, ook de reiniging vallen onder jouw verantwoordelijkheid. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk als operator voor de nieuwe darmwasinstallatie, je neemt planning op voor afzet van afvalstromen en je rapporteert aan milieu-en projectverantwoordelijke. De omgeving nethouden is een evidentie.

 • Dakwerker (LUBBEEK)

  Regio: LUBBEEK

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in regio Lubbeek zijn we op zoek naar een ervaren dakwerker. Je staat in voor het herstellen en plaatsen van hellende en platte daken. Daarnaast sta je ook in voor het plaatsen van isolatie en gevelbekleding. Je vertrekt dagelijks vanuit het bedrijf naar de verschillende werven.  

 • Huishoudhulp (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Agilitas Oudenaarde

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis.                                                                                          Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Drongen, DRINGEND solliciteer via sms (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • GEMOTIVEERDE HUISHOUDHULP (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: BREESE DIENSTENONDERNEMING

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zoeken een gemotiveerde huishoudhulp! Je zal algemene huishoudelijke taken uitvoeren bij de klanten / gezinnen thuis (poetsen, wassen, strijken, ...).

 • Etudiant(e) - week-end (HERSEAUX)

  Regio: HERSEAUX

  Bedrijf: ADECCO MOUSCRON

  Type: Studentenjob

  Pour une friterie, snack de la région de Mouscron, Adecco cherche des étudiants motivés pour assurer le service du midi et soir durant les week-ends. Votre rôle sera de servir les clients, prendre les commandes et de préparer les hamburgers, frites....

 • Test Engineer (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: CTG Belgium

  Type: Vaste Job

  CTG België is een IT-consultancy bedrijf en tevens de marktleider in Software Testing. We staan in voor resultaatgerichte testoplossingen, gaande van functionele testen en performantie testen tot test automation. We geven advies en opleiding, o.a. over test design technieken, over test tools en over het optimaliseren van testprocessen en -organisaties. Onze testoplossingen worden ondersteund door STBoX™, onze test methodologie, die gebaseerd is op een jarenlange testprojectervaring. CTG garandeert de beste business oplossing voor testprojecten en dit omwille van onze expertise en kennis op vlak van commerciële (HP, Microsoft, ...) en open source (Selenium, Watir, ...) test tools. Voor de invulling van onze testprojecten in Vlaanderen, Brussel en Waals-Brabant zijn we op zoek naar Test Engineers. Functieomschrijving Tijdens de testprojecten bij onze klanten sta je in voor de diverse software tests. Je wordt onder andere ingeschakeld voor het testen van web services, mobile apps of ERP pakketten, het uitvoeren van integratie-, systeem- en acceptatietesten of performance en security testen of het automatiseren van testen. Als Test Engineer bij CTG kom je in aanraking met verschillende domeinen bij ICT en speel je een sleutelrol binnen het development proces. Afhankelijk van je eigen ambities en competenties krijg je de kans om door te groeien tot Test Consultant, Test Expert of Test Manager.

 • Gepassioneerde veiligheidscoördinator brand- en noodplanning! (m/v) (Regio Geel-Mol)

  Regio: Regio Geel-Mol

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een gekend en goed draaiend bedrijf gespecialiseerd in de verwerking van radioactieve afvalstoffen en de ontmanteling van nucleaire installaties, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven veiligheidscoördinator! Je biedt ondersteuning bij de interne noodplanorganisatie en brandpreventie binnen de dienst Veiligheid, Beveiliging en Milieu. Het takenpakket omvat het volgende: – Uitwerken van veiligheidsrichtlijnen – Optimaliseren van de huidige noodplanwerking – Organiseren en coördineren van interne noodplanoefeningen en opleidingen – Voorbereiden en begeleiden van stuurgroepvergaderingen – Opvolgen van nieuwe wet- en regelgeving en het implementeren ervan – Leiden van grote veiligheidsprojecten (bijv. de nucleaire noodplanoefening in 2019) – Ondersteunen van de dienst brandpreventie op administratief gebied – Inplannen van onderhoudswerkzaamheden aan gebouwen en infrastructuur

 • Handlanger betonboorder/ervaren betonboorder (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Q.B. EUROPE

  Type: Vaste Job

  Wegens uitbreiding van onze werkzaamheden zoeken wij ter versterking van ons team gemotiveerde betonboorders, zowel handlangers als ervaren boorders. Het boren en zagen van beton in zowel kleinschalige projecten als grote werven Ervaring in deze specifieke sector is niet verreist maar wel een mooie sollicitie troef Wij zoeken kandidaten die zelfstandig kunnen werken en oplossingen zoeken Minstens in bezit zijn van rijbewijs B Collegiaal en eerlijk zijn Samenwerken met collega's ongeacht nationaliteit Bewust zijn voor de veiligheid van hemzelf en zijn omstanders Respect voor klanten, collega's en materialen

 • Teamleiders Health & Beauty (Regio Tienen)

  Regio: Regio Tienen

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

 • Project manager (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1673607-inline.html?cid=Partner_VDAB Heb je een oog voor detail en wil je elke badkamer op het hoogste niveau afleveren? Klantenbegeleiding en opvolging zitten in jouw bloed? Dan is de functie van Project manager misschien wel iets voor jou! Ontdek het hier! Voor de vacature van Project manager binnen Steylaerts NV (Lier) zijn wij op zoek naar iemand die volgende taken op zich neemt : Je coördineert en leidt badkamerrenovaties van opmeting tot afrekening; Je bewaakt doorlopend de hoge standaarden van Steylaerts; Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en plaatsers; Je vormt een team met je Project Assistant; Je zorgt voor coaching en planning van eigen mensen en onderaannemers.

Zoek naar antwoorden van Van Beek Luc in sociale netwerken
Look for responds of Van Beek Luc in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Beek Luc. Laat een reactie achter voor Van Beek Luc. Van Beek Luc bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Beek Luc. Leave a respond for Van Beek Luc. Van Beek Luc on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Beek Luc op de google maps. Adres en contacten Van Beek Luc
Location of Van Beek Luc on the google maps. Address and contacts of Van Beek Luc

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Beek Luc Van Beek Luc: MONCARCY BEDRIJFSADVIES | VVW-MAASLAND | Delta Financial Services | ELIE RIGELLE | LA MAISON LI?GEOISE

Other related companies as Van Beek Luc: MONCARCY BEDRIJFSADVIES | VVW-MAASLAND | Delta Financial Services | ELIE RIGELLE | LA MAISON LI?GEOISE

Van Beek Luc is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Beek Luc, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02051391601. Het bedrijf Van Beek Luc bevindt zich op het adres: Creyboschlaan 6 2520 Oelegem (Ranst). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 599,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 340,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Van Beek Luc zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Beek Luc is Watervervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Beek Luc is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Beek Luc, openstaande posities, locatie van Van Beek Luc op de kaart.

Van Beek Luc is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Beek Luc, company assigned to the tax number BE02051391601. The company Van Beek Luc is located at the address: Creyboschlaan 6 2520 Oelegem (Ranst). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 599,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 340,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Carpenters. Products created in Van Beek Luc were not found.
The main activity of Van Beek Luc is Water Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Beek Luc is not available. You also can look at reviews of Van Beek Luc, open positions, location of Van Beek Luc on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Beek Luc, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Beek Luc, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Beek Luc, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Beek Luc, employees, financial statistics.