Dezutter Guido

Contactgegevens Dezutter Guido: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dezutter Guido: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dezutter Guido

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Leopold II Laan 59 8670 Oostduinkerke (Koksijde), België

Telefoon (phone): +32 (53) 610-95-69 +32 (53) 610-95-69

Fax (fax): +32 (11) 181-91-89 +32 (11) 181-91-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dezutter Guido: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dezutter Guido"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dezutter Guido"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dezutter Guido, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dezutter Guido. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dezutter Guido, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dezutter Guido. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dezutter Guido
Products information Dezutter Guido

BTW identificatienummer (tax): BE03058837890
Ondernemingsnummer: 6337982177
Hoofdstad (capital): 670,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 537,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in Dezutter Guido zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dezutter Guido
(Get full report from official database of BE for Dezutter Guido)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dezutter Guido
Addition kinds of activities for Dezutter Guido

371301. Vrachtwagens en onderdelen | Truck bodies and parts
735909. Verhuur van muziekinstrumenten | Musical instrument rental services
17529906. Veerkrachtige vloer leggen | Resilient floor laying
27520303. Visitekaartjes, gelithografeerd | Visiting cards, lithographed
35310805. Emmers, uitgraving: clamshell, beton, dragline, enz. | Buckets, excavating: clamshell, concrete, dragline, etc.
35999906. Elektrische ontladingsbewerking (edm) | Electrical discharge machining (edm)
38429908. Fractuurapparatuur, chirurgisch | Fracture appliances, surgical
61119903. Federale intermediaire kredietbank | Federal intermediate credit bank

Werken bij Dezutter Guido: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dezutter Guido: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dezutter Guido. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dezutter Guido. Looking for open vacancies in other companies

 • UNICEF - HR ADMINISTRATION & PAYROLL OFFICER (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Select HR Zaventem

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Je staat autonoom in voor de uitvoering en coördinatie van de volledige personeelsadministratie: Het beheer van de personeelsdossiers (arbeidsovereenkomsten, vakantie-en afwezigheidsaanvragen, loopbaanonderbrekingen, sociale documenten, rapporteringen en statistieken,e.a.m...); Tijdige en correcte loonadsministratie in samenwerking met het sociaal secretariaat evenals de jaarlijkse (sociale & fiscale) afsluiting; Administratieve ondersteuning & begeleiding van het project over de herziening van de arbeidsvoorwaarden, Ondersteuning van de HR Manager bij de verschillende opdrachten/projecten, zoals o.a. bij aanwervingen : Opmaken en publiceren van vacatures op verschillende websites Beantwoorden en opvolgen van spontane sollicitaties Organiseren van afspraken bij functiebeschrijvingen/evaluaties, e.a.m.... Bedrijfsprofiel: Unicef België is op zoek naar een gedreven HR Administration & Payroll Officer gedurende één jaar.

 • Polyvalent administratief bediende (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT ZAVENTEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een marktleider in high-end gaming computers zijn wij op zoek naar een polyvalent administratief bediende om het team te versterken en een verdere groei te realiseren. Hiervoor zijn wij op zoek naar een commercieel talent met een boekhoudkundige achtergrond en een passie voor administratie. Functie: Met jouw gedrevenheid, passie en overtuiging zorg je ervoor dat je een kwaliteitsvolle ondersteuning biedt aan onze afdeling Sales, Marketing en Boekhouding. Inplannen van agenda’s, input van data, zowel digitaal als “manueel” klasseren en opvolging van mails is jou op het lijf geschreven. Je rapporteert aan de Sales Manager. Jouw werkweek loopt van maandag tem vrijdag.

 • Sondeermeester (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Konvert Construct Torhout

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma regio Kortrijk zijn we op zoek naar een sondeermeester. Je werkt zelfstandig (bodemonderzoek en funderingsadvies). Je voert op een verantwoorde manier het veldwerk uit: sonderingen en boringen Je bedient en onderhoudt daarvoor een sondeermachine Je werkt zowel voor ons bouwbedrijf als voor externe kanten op werven over gans België Je kunt occasioneel ingezet worden bij diverse teams als all-round hulpman ter ondersteuning Je pleegt op regelmatige basis en op een constructieve manier overleg met de werfleiding

 • Process engineer (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als proces engineer en ben je verantwoordelijk voor het initiëren uitvoeren en coördineren van verbeter- en optimalisatieprojecten (met focus op automatisatie) in productie en logistiek. Dit doe je veelal op basis van de door jou uitgevoerde arbeidsanalyses. Deze projecten kunnen zich in verschillende domeinen situeren zoals veiligheid kwaliteit innovatie capaciteit doorlooptijd kostreductie automatisatie milieu enz. Je denkt proactief na over innovaties. In de rol van proces engineer sta je in voor het specifiëren inkopen implementeren van de vooropgestelde productie-installaties rekening houdend met het budget. Je standaardiseert en schrijft processen en bent ook verantwoordelijk voor het optimaliseren van de veiligheids- kwaliteits- en milieuaspecten van de productieprocessen. Je werkt in deze job samen met de operationele productiemedewerker en je overlegt constant met de R&D- IT- en aankoopafdeling.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZEVENEKEN (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • schoonmaak(st)ers (HAALTERT)

  Regio: HAALTERT

  Bedrijf: PWA HAALTERT

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat in voor het schoonmaken van particuliere woningen in de gemeente groot Haaltert. Niet enkel schoonmaken kan er soms gevraagd worden maar volgende taken kunnen ook gevraagd worden om uitgevoerd te worden strijken, maaltijden bereiden, ... - U werkt in uw eigen regio met een deeltijds of voltijds contract waarbij we rekening proberen te houden met de samen afgesproken werkuren.

 • Verpleegkundige spoedgevallen (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: REGIONAAL ZIEKENHUIS HEILIG HART

  Type: Vaste Job

  Je vertrekt voor jouw zorgverlening, vanuit de principes van het systematisch verpleegkundig handelen. Je bent in staat de vitale functies bij de patiënten te vrijwaren, te stabiliseren en te herstellen en deze te observeren en te bewaken zo nodig door middel van aangepaste apparatuur. Je bent in staat aan de patiënten in acuut levensbedreigende toestand continu een algemene en gespecialiseerde verpleegkundige zorg te verstrekken. Je zal alle informatie die nodig is voor het genezingsproces van de patiënt kenbaar maken aan andere betrokken gezondheidsmedewerkers. Je levert een bijdrage in het realiseren van een multidisciplinaire behandeling en begeleiding van de patiënt.

 • Monteur sanitair en centrale verwarming (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Als monteur zal je HVAC installaties en sanitaire installaties plaatsen. Concreet gaat dit oververwarming, sanitair, leidingen en airco’s in appartementsgebouwen en particuliere woningen. Dit gebeurt aan de hand van een plan.

 • Klinisch psycholoog - Psychologisch consulent (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: PSYCHOLOGENPRAKTIJK KRIEKELAAR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn op zoek naar Klinisch Psychologen en Psychologisch Consulenten die een eigen zelfstandige praktijk willen oprichten (maar niet goed weten waar te beginnen;-) en dit binnen het concept van een praktijk-netwerk. Vanuit dit concept krijg je alle tools in handen, en word je ondersteund bij alle aspecten van de uitbouw van een eigen satteliet-praktijk binnen het netwerk van Psychologenpraktijk Kriekelaar.

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Huldenberg (HULDENBERG)

  Regio: HULDENBERG

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers. Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak. Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

 • PROJECTMANAGER BOUWHEER (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1673960-inline.html?cid=Partner_VDAB * Projectmanager - Gedelegeerd Bouwheer * Investeerder en ontwikkelaar van semi-industrieel vastgoed * Uitvalsbasis Kempen, projecten in België en buurlanden Onze klant is een internationale investeerder in semi-industrieel/logistiek vastgoed. Dit innovatief bedrijf streeft naar creatieve, esthetische, ecologische en economische bouwprojecten. Ter uitbreiding van het bouwkundig team zijn we samen met dit bedrijf op zoek naar een gedreven projectmanager. Als projectmanager treed je op als bouwheer en ben je eindverantwoordelijk voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. De gebouwen zijn voornamelijk semi-industrieel, kantoren, logistieke centra... Er wordt steeds aandacht besteed aan zowel het esthetische als het praktische. Concreet start jouw job vanaf de projectdefinitie over het ontwerp, de uitvoering tot de definitieve oplevering. Gedurende het volledige proces bewaak je planning, budget en kwaliteit. Je werkt nauw samen met de klant, de architect en alle andere betrokken partijen (aannemers, leveranciers, studiebureau ...). In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de bedrijfsleider.

Zoek naar antwoorden van Dezutter Guido in sociale netwerken
Look for responds of Dezutter Guido in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dezutter Guido. Laat een reactie achter voor Dezutter Guido. Dezutter Guido bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dezutter Guido. Leave a respond for Dezutter Guido. Dezutter Guido on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dezutter Guido op de google maps. Adres en contacten Dezutter Guido
Location of Dezutter Guido on the google maps. Address and contacts of Dezutter Guido

Andere gerelateerde bedrijven als come Dezutter Guido Dezutter Guido: FORTIS | Fontaine P | PETRA GEELEN | NIC DE MUYNCK | Blekkaard (De)

Other related companies as Dezutter Guido: FORTIS | Fontaine P | PETRA GEELEN | NIC DE MUYNCK | Blekkaard (De)

Dezutter Guido is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dezutter Guido, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03058837890. Het bedrijf Dezutter Guido bevindt zich op het adres: Leopold II Laan 59 8670 Oostduinkerke (Koksijde). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 670,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 537,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Dezutter Guido zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dezutter Guido is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dezutter Guido is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dezutter Guido, openstaande posities, locatie van Dezutter Guido op de kaart.

Dezutter Guido is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dezutter Guido, company assigned to the tax number BE03058837890. The company Dezutter Guido is located at the address: Leopold II Laan 59 8670 Oostduinkerke (Koksijde). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 670,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 537,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Carpenters. Products created in Dezutter Guido were not found.
The main activity of Dezutter Guido is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Dezutter Guido is not available. You also can look at reviews of Dezutter Guido, open positions, location of Dezutter Guido on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dezutter Guido, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dezutter Guido, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dezutter Guido, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dezutter Guido, employees, financial statistics.