Delcourt Menuiserie

Contactgegevens Delcourt Menuiserie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Delcourt Menuiserie: address, phone, fax, email, website, opening hours

Delcourt Menuiserie

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Oscar Bricoult 10 6200 Châtelet, België

Telefoon (phone): +32 (61) 672-28-22 +32 (61) 672-28-22

Fax (fax): +32 (14) 480-91-13 +32 (14) 480-91-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Delcourt Menuiserie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Delcourt Menuiserie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Delcourt Menuiserie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Delcourt Menuiserie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Delcourt Menuiserie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Delcourt Menuiserie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Delcourt Menuiserie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Delcourt Menuiserie
Products information Delcourt Menuiserie

BTW identificatienummer (tax): BE08072998046
Ondernemingsnummer: 7643157958
Hoofdstad (capital): 656,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 414,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Delcourt Menuiserie zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Delcourt Menuiserie
(Get full report from official database of BE for Delcourt Menuiserie)

Aanvulling soorten activiteiten voor Delcourt Menuiserie
Addition kinds of activities for Delcourt Menuiserie

3491. Industriële afsluiters | Industrial valves
20220102. Pasta, kaas | Pastes, cheese
30890218. Tops: dispenser, shaker, etc .: kunststof | Tops: dispenser, shaker, etc.: plastics
32310107. Nieuwigheden, glas: fruit, gebladerte, bloemen, dieren, enz. | Novelties, glass: fruit, foliage, flowers, animals, etc.
35569905. Cracker maken machines | Cracker making machines
36480100. Buitenverlichtingsapparatuur | Outdoor lighting equipment
38240116. Voertentank meters | Vehicle tank meters
50470308. Medische laboratoriumapparatuur | Medical laboratory equipment
59990900. Medische apparatuur en benodigdheden | Medical apparatus and supplies

Werken bij Delcourt Menuiserie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Delcourt Menuiserie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Delcourt Menuiserie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Delcourt Menuiserie. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier/chauffeur C (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een houthandel in Tessenderlo zijn we op zoek naar een chauffeur C die het rijden wil combineren met magazijnwerk. Als chauffeur sta je in voor het leveren van houtmaatwerk (bv. deuren, keukens) aan particulieren en voor het transporteren van daktimmerhout naar werven. Je bent ook verantwoordelijk voor het laden en lossen van de vrachtwagen met een heftruck. De vrachtwagen is voorzien van een kraan. Je hebt een gevarieerde job, want je werkt ook als magazijnier: bv. bestellingen klaarzetten. De verhouding magazijnwerk en rijden is ongeveer 50/50. Tijdens de zomermaanden zal je meer rijden en in de winter sta je meer in het magazijn. Je werkt in dagdienst van 8u tot 16 à 17u. Langdurige opdracht, optie vast contract.

 • Projectstaffing verpleegkundige Medische Beeldvorming (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Care Talents Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In dit eerste project kom je terecht in een Zuid-West-Vlaams ziekenhuis op de afdeling Medische Beeldvorming. Je zal op een korte termijn volwaardig moeten meedraaien, dus ervaring op dergelijke afdeling is vereist. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • Account Manager Brussel (ELSENE)

  Regio: ELSENE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Zoek jij een job die bestaat uit Sales People- en Office Management? Als Account Manager te Brussel (Elsene) bestaat je job uit 3 luiken: SALES MANAGEMENT Je start je dag met een briefing waarin je in samenspraak met je team de prioriteiten en de te behalen doelen vastlegt. Je hebt een neus voor het spotten van opportuniteiten via netwerking jobboards kranten social media... Door middel van telefonische prospectie plan je je agenda in. Smeer alvast je kuiten in: we verwachten een 7tal bezoeken per dag bij klanten of prospecten.(80% hunting en 20% farming) Jouw professionele uitstraling sales-technische skills en negotiatievermogen zorgen ervoor dat jij de vacatures binnenhaalt. Je begeleidt de kandidaten wanneer zij op gesprek gaan bij de klant met als doel een nieuwe job voor onze kandidaat en een starter voor je kantoor. Het verlenen van HR advies als toegevoegde waarde aan je klant. PEOPLE MANAGEMENT Het managen van een uitzend-selectie kantoor alsof het je eigen zaak is. Prioriteiten leggen en je team in de juiste richting sturen. Op het juiste tijdstip coach manager of leider van je team zijn Je hands-on mentaliteit zorgt ervoor dat je functioneert als een echte 'manager by example'. Je beseft dat het woord TEAM staat voor Together Everyone Achieves More. OFFICE MANAGEMENT Het maandelijks realiseren van de vooropgestelde kantooromzet door middel van analyses budgettering en forecasting. Strategisch meedenken welke de noden voor je kantoor op korte en middellange termijn zijn en vervolgens je actieplan indien nodig bijstellen. Wekelijks rapporteren aan jouw Area Sales Director

 • Technisch tekenaar met groeimogelijkheden in een internationale omgeving (m-v) (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: Synergie Waregem Careers

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een internationaal actief en gerenommeerd bedrijf in Wielsbeke zijn wij op zoek naar een Technisch Tekenaar: Je wordt verantwoordelijk voor het uittekenen van legplannen voor afschotisolatie en het tekenen van 3D legplannen voor dakelementen. Daarnaast ondersteun je ons technisch bureau voor België en de exportlanden: Opmaken van technische documentatie. Technisch ondersteunen marketing bij opmaak commerciële documentatie. Adviesverlening aan architecten, aannemers, ... in samenspraak met collega's. Technisch ondersteunen van de commerciële binnen- en buitendienst van divisie Insulation.

 • METSER (HERTSBERGE)

  Regio: HERTSBERGE

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als metser: Kan je volledig zelfstandig werken Beschik je over de nodige passie voor je werk Ben je een echte teamplayer Heb je inzicht in het werk Kan je planlezen Heb je een technische achtergrond Werk je volgens de veiligheidsvoorschriften Kan je profielen uitzetten Kan je façade en ruwbouw metsen Kan je zowel in de mortel als met lijm metsen Heb je ervaring met klein handgereedschap

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO GENTBRUGGE (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • HUISHOUDHULP VOOR EEKLO (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Eeklo.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Stevoort - Sint-Lambrechts-Herk (STEVOORT)

  Regio: STEVOORT

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Huishoudhulp regio Zandhoven (ZANDHOVEN)

  Regio: ZANDHOVEN

  Bedrijf: STEAM & CLEAN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ... Aantal uren en dagen in overleg Goede verloning Werk in eigen streek Vast contract Verplaatsingsvergoeding Was-en telefoonvergoeding Eindejaarspremie Werkkledij Geen avond- of weekendwerk Hoe solliciteren Stuur een email naar [email protected] met je naam, adres, telefoonnummer en email-adres. Beschrijf daarin bondig wat je werkervaring is en wat je graag zou willen doen. Wij zorgen voor je planning in een vast uurrooster (deeltijds of voltijds) met een contract van onbepaalde duur. Je hoeft geen diploma te hebben, werkervaring is meegenomen, maar geen must. Nederlands begrijpen is meegenomen.

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Sint-amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

  Regio: SINT-AMANDSBERG

  Bedrijf: PARTENA DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Afwasser student (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: AXXES - JAWI

  Type: Studentenjob

  Voor ons restaurant aan de kinepolis zijn wij op zoek naar studenten om af te wassen

 • Uitbater Bed & Breakfast (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: HUIS VAN DIJCK

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een nieuwe kleine B&B / vakantiehuis in de westhoek met 5/7 kamers zijn we op zoek naar een uitbater/beheerder. goedlachs, hands on, gastvrij, gevoel voor lekker eten, poetsgraag, interesse in regio toerisme, zin om gasten een warm onthaal te bieden Je staat in voor het geheel van deze uitbating: ontvangen van de gasten, poetsen van de kamers, was en strijk, reservaties, onderhoud kamers en beheer van het gebouw, serveren van ontbijt.

Zoek naar antwoorden van Delcourt Menuiserie in sociale netwerken
Look for responds of Delcourt Menuiserie in social networks

Lees alle opmerkingen voor Delcourt Menuiserie. Laat een reactie achter voor Delcourt Menuiserie. Delcourt Menuiserie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Delcourt Menuiserie. Leave a respond for Delcourt Menuiserie. Delcourt Menuiserie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Delcourt Menuiserie op de google maps. Adres en contacten Delcourt Menuiserie
Location of Delcourt Menuiserie on the google maps. Address and contacts of Delcourt Menuiserie

Andere gerelateerde bedrijven als come Delcourt Menuiserie Delcourt Menuiserie: Cetec BVBA | MAISON MAIT? BIJOUX | F.C. VELDEGEM | CATH?RINE RENQUET | MPL Solutions

Other related companies as Delcourt Menuiserie: Cetec BVBA | MAISON MAIT? BIJOUX | F.C. VELDEGEM | CATH?RINE RENQUET | MPL Solutions

Delcourt Menuiserie is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Delcourt Menuiserie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08072998046. Het bedrijf Delcourt Menuiserie bevindt zich op het adres: Rue Oscar Bricoult 10 6200 Châtelet. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 656,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 414,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Delcourt Menuiserie zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Delcourt Menuiserie is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Delcourt Menuiserie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Delcourt Menuiserie, openstaande posities, locatie van Delcourt Menuiserie op de kaart.

Delcourt Menuiserie is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Delcourt Menuiserie, company assigned to the tax number BE08072998046. The company Delcourt Menuiserie is located at the address: Rue Oscar Bricoult 10 6200 Châtelet. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 656,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 414,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Carpenters. Products created in Delcourt Menuiserie were not found.
The main activity of Delcourt Menuiserie is Pipelines, Except Natural Gas, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Delcourt Menuiserie is not available. You also can look at reviews of Delcourt Menuiserie, open positions, location of Delcourt Menuiserie on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Delcourt Menuiserie, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Delcourt Menuiserie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Delcourt Menuiserie, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Delcourt Menuiserie, employees, financial statistics.