De Tremerie Th

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • De Tremerie Th
Private companiesTobacco Products • De Tremerie Th

Contactgegevens De Tremerie Th: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Tremerie Th: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Tremerie Th

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Impasse du Piroy 2 1367 Autre-Eglise (Ramillies), België

Telefoon (phone): +32 (14) 464-72-77 +32 (14) 464-72-77

Fax (fax): +32 (56) 944-48-95 +32 (56) 944-48-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Tremerie Th: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Tremerie Th"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Tremerie Th"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Tremerie Th, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Tremerie Th. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Tremerie Th, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Tremerie Th. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Tremerie Th
Products information De Tremerie Th

BTW identificatienummer (tax): BE05854309082
Ondernemingsnummer: 2227447509
Hoofdstad (capital): 735,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 349,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in De Tremerie Th zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Tremerie Th
(Get full report from official database of BE for De Tremerie Th)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Tremerie Th
Addition kinds of activities for De Tremerie Th

239206. Slip deksels en pads | Slip covers and pads
251700. Houten televisie en radio kasten | Wood television and radio cabinets
17919905. Ijzerwerk, structureel | Iron work, structural
20489902. Ingeblikte diervoeding (behalve hond en kat) | Canned pet food (except dog and cat)
23960103. Linnen, handtas of zakboek | Linings, handbag or pocketbook
30110104. Fiets binnenbuizen | Bicycle inner tubes
34449911. Stokken en balken, plaatwerk | Studs and joists, sheet metal
38290502. Electrogamma ray loggers | Electrogamma ray loggers
39490505. Cartridge riemen, sport type | Cartridge belts, sporting type
72990900. Kleding verhuur diensten | Clothing rental services

Werken bij De Tremerie Th: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Tremerie Th: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Tremerie Th. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Tremerie Th. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur koepels & lichtstraten (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Zo, de laatste stukken van de verpakking werden opgeruimd. Zoals steeds wil je nadat de laatste koepel geplaatst werd de werf netjes achterlaten. Trots kijk je nog eens terug op het mooie werk dat je hebt verricht. Samen met je collega’s stap je in de bedrijfswagen en rijd je terug naar Harelbeke, waar het bedrijf gelegen is. Vandaag waren het vooral koepels bij particulieren die geplaatst werden, morgen staan er enkele lichtstraten in een nieuw magazijn op de planning. Er zitten er zelfs enkele tussen die je ook zal moeten aansluiten aan de motor. Die opgedane elektrische kennis zal je dus opnieuw nodig hebben. Heerlijk toch die afwisseling! Eenmaal terug in het bedrijf laden jullie het materiaal voor morgen al in de bestelwagen, zodat je morgen in alle vroegte kan vertrekken naar de eerste klant van die dag. Ondertussen maak je nog een praatje met de collega’s van de namiddagploeg in de productie-afdeling. Ze zijn volop bezig met het assembleren van de koepels die jij binnenkort gaat monteren. Tevreden maar moe van de lange werkdag vertrek je naar huis, waar je je thermos al klaar zet, want morgen is het terug vroeg dag.

 • Polyvalent Logistiek Medewerker (HOEGAARDEN)

  Regio: HOEGAARDEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je maakt deel uit van een team dat instaat voor het uitvoeren van value added services binnen onze logistieke omgeving. Deze services bestaan uit een breed activiteitenpallet : Simkaart verwerking. Samenhorende producten assembleren of opdrachten voorbereiden om te versturen naar externe werkplaats. Kwaliteitscontrole op extern uitgevoerde opdrachten. Klaar maken eindgebruikers zendingen bestaande uit een beperkt aantal producten. Service na verkoop, Behandeling van retours klanten. Uitvoeren of coördineren van inpakopdrachten en toezien op de kwaliteit van de uitgevoerde werken.

 • Commercieel bediende (INGELMUNSTER)

  Regio: INGELMUNSTER

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  voor een bedrijf regio Ingelmunster zoeken wij EEN COMMERCIEEL BEDIENDE BOUW/INDUSTRIE/WERKPLAATSUITRUSTING (M/V)   Veelvuldig klantencontact per telefoon, e-mail en fax m.b.t.: Omzetting referenties (crossing) Beschikbaarheid en prijs van onderdelen Status lopende bestellingen Ingeven voorraad administratie (inkomende en uitgaande goederen) Communicatie met leveranciers over bestellingen, leveringstermijnen  e.d. Beheer documentatie en prijslijsten

 • Machine operator (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: Konvert Interim Boom

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je hebt logisch/technisch inzicht, je kan overweg met de computer en wil je als machine operator aan de slag? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Als aanvulling van ons team zijn we op zoek naar een operator die zal instaan voor het bedienen van een machine voor het bewerken van veiligheidsglas. Samen met je collega's help je mee aan de groei van een vooruitstrevend bedrijf in Bornem. Je taken als operator bestaan o.a. uit de bevoorrading van de lijn, het bewerken van glas en het klaarzetten voor verzending. Aangezien de job toch wat fysiek belastend werk met zich meebrengt, zijn we op zoek naar iemand die graag de handen uit de mouwen steekt! Heb je al wat ervaring met de computer, dan is dit zeker een pluspunt.

 • Studentenjob - orderpicker - Beveren-Leie (BEVEREN-LEIE)

  Regio: BEVEREN-LEIE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een logistiek bedrijf in regio Waregem ben ik op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde studenten die willen werken als orderpicker tijdens de herfstvakantie en/of kerstvakantie. Volgende taken worden door jou uitgevoerd: Je maakt de bestellingen klaar aan de hand van picklijsten met behulp van een scanner. Werkuren: 8u30 tot 16u18!  Loon: 11.3409 Tewerkstelling vindt plaats in Waregem. Interesse? Ik ontvang graag jouw CV en jouw data van beschikbaarheid op het volgende mailadres: [email protected]   Bedrijfsprofiel: Onze klant heeft meer dan 150 jaar ervaring in logistieke opslag en transport. De firma stockeert voornamelijk kledij en toebehoren. In West-Vlaanderen hebben zij twee vestigingen; Beveren-Leie en Kruishoutem. Hun andere vestigingen situeren zich over de hele wereld. 

 • winkelbediende student ZEB FASHION (SINT-ELOOIS-VIJVE)

  Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

  Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Voor de ZEB-winkel in Sint-Eloois-Vijve zijn we op zoek naar studenten M/V die in de week of in het weekend kunnen werken, zowel tijdens het schooljaar als de vakantie. Jouw taken: Je staat samen met het vaste personeel van ZEB in voor de verkoop in de winkel. Je helpt klanten verder en als de gepaste maat niet meer aanwezig is, ga je in de stock kijken of stel je een ander product voor. Je helpt mee aan de paskamers en vouwt volgens de aangeleerde techniek de kleding juist op. Daarnaast word je opgeleid om aan de kassa te werken. Je verrekent de verkochte artikelen, stelt hen een lidkaart of andere promoties voor en zorgt dat ze de winkel tevreden buiten stappen.

 • jobstudent slagerij (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: VAN RAEMDONCK-HEYNINCKX

  Type: Studentenjob

  u staat in voor het versnijden van vleeswaren en de bediening van klanten.

 • Wegenwerker Regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Willemen Infra nv

  Type: Vaste Job

  Aanvulling van een bestaande ploeg betonarbeiders uit regio Sint-Niklaas. De betonarbeider in de wegenbouw brengt gesloten wegverhardingen en funderingen aan in beton, alsook betonnen stootbanden (type New Jersey) langs autostrades. Hij staat in voor de herstellingen aan deze verhardingslagen en dit volgens de regels van de kunst. Het aanbrengen van betonnen verhardingslagen gebeurt vrijwel altijd machinaal. Een ploeg betonarbeiders bestaat uit een machinist voor het besturen van de betonmachine en een aantal helpers die een aantal manuele en een aantal ondersteunende taken uitvoeren. Zie filmpje via deze link: https://www.youtube.com/watch?v=XQKAsmDB-K4 of van een groter werk: https://www.youtube.com/watch?v=xtbEkc-0O8Q . Zie ook https://www.facebook.com/leiedal/videos/1902258446481775/?hc_ref=ARRO2RcR3cN391fsuVVQ7GlChLbicnRQTYbA7Vq1c-5nGxvGDwsfZ4dO3SmxozwNWVs&pnref=story U wordt 's morgens thuis opgehaald met de camionette en jullie rijden dan verder naar de werf, hoofdzakelijk in uw eigen provincie maar mogelijks ook in aanleunende provincies. U hoeft uiteraard niet naar ons hoofdkantoor te komen voor het woon-werkverkeer. Fysisch soms zwaar werk (rugbelastend werk, heffen en tillen). Wij voorzien een interne opleiding. U woont in Sint-Niklaas (ophaling met de firma camionette en dan verplaatsing naar de - soms verre - werven).

 • Gepassioneerde financieel adviseur verzekeringen B2B! (M/V) (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een onafhankelijk en zeer goed draaiend verzekeringskantoor met een verfrissende en kwalitatieve aanpak, zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega die als ervaren adviseur hun team wil komen versterken! * Als financieel adviseur sta je in voor een pro-actieve begeleiding van voornamelijk de bedrijfsleiders van grotere bedrijven. Je zorgt ervoor dat deze klanten nauwgezet worden opgevolgd en het juiste advies krijgen op vlak van oa. beleggingsmogelijkheden * Je bent de vlotte, betrouwbare gesprekspartner van jouw cliënten betreffende de financiële opvolging van hun dossiers. Je houdt alle dossier volledig op punt en helpt de cliënt verder bij mogelijke vragen of oplossingen. Kortom, een klant volledig 'ontzorgen' in zijn finaciële verzekeringszaken zit in jouw bloed!

 • Massagetherapeut-ontspanningsmassage (HEFFEN)

  Regio: HEFFEN

  Bedrijf: DE SADELEIR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor Praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een massagetherapeut, specialisatie ontspanningsmassage. Je werkt samen met schoonheidsspecialist, sportcoach, voetreflexoloog, studiecoach, loopbaanbegeleider,...

 • KEUKENMEDEWERKER FLEXIJOB (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: BRASSERIE CENTRAL

  Type: Flexijob

  Voor onze zaak zoeken wij gemotiveerde medewerker voor hulp in onze keuken. U helpt bij de voorbereiding, wast groenten, serveert gerechten op borden en helpt mee voor algemeen onderhoud van de keuken. Interesse? Solliciteer snel.

 • Winkel en horeca medewerker (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: SMAAKMARKT

  Type: Flexijob

  Meehelpen winkel, broodjes en bereidingen maken, Kassa, afwassen,...

Zoek naar antwoorden van De Tremerie Th in sociale netwerken
Look for responds of De Tremerie Th in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Tremerie Th. Laat een reactie achter voor De Tremerie Th. De Tremerie Th bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Tremerie Th. Leave a respond for De Tremerie Th. De Tremerie Th on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Tremerie Th op de google maps. Adres en contacten De Tremerie Th
Location of De Tremerie Th on the google maps. Address and contacts of De Tremerie Th

Andere gerelateerde bedrijven als come De Tremerie Th De Tremerie Th: Pauwels L | COSMOLINGUA | KIEBOOMS | ROMAIN BRIERS | MICHEL VUYLSTEKE

Other related companies as De Tremerie Th: Pauwels L | COSMOLINGUA | KIEBOOMS | ROMAIN BRIERS | MICHEL VUYLSTEKE

De Tremerie Th is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Tremerie Th, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05854309082. Het bedrijf De Tremerie Th bevindt zich op het adres: Impasse du Piroy 2 1367 Autre-Eglise (Ramillies). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 735,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 349,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in De Tremerie Th zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Tremerie Th is Tabaksproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Tremerie Th is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Tremerie Th, openstaande posities, locatie van De Tremerie Th op de kaart.

De Tremerie Th is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Tremerie Th, company assigned to the tax number BE05854309082. The company De Tremerie Th is located at the address: Impasse du Piroy 2 1367 Autre-Eglise (Ramillies). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 735,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 349,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Carpenters. Products created in De Tremerie Th were not found.
The main activity of De Tremerie Th is Tobacco Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of De Tremerie Th is not available. You also can look at reviews of De Tremerie Th, open positions, location of De Tremerie Th on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Tremerie Th, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Tremerie Th, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Tremerie Th, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Tremerie Th, employees, financial statistics.