A-AA PLOMBERIE URGENTE

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • A-AA PLOMBERIE URGENTE
Private companiesPaper and Allied Products • A-AA PLOMBERIE URGENTE

Contactgegevens A-AA PLOMBERIE URGENTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A-AA PLOMBERIE URGENTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

A-AA PLOMBERIE URGENTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Adolphe Buyl 56; 1050; Bruxelles (Ixelles), België

Telefoon (phone): 02 648 25 96 (+32-02 648 25 96) 02 648 25 96 (+32-02 648 25 96)

Fax (fax): 02 646 63 78 (+32-02 646 63 78) 02 646 63 78 (+32-02 646 63 78)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A-AA PLOMBERIE URGENTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A-AA PLOMBERIE URGENTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A-AA PLOMBERIE URGENTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A-AA PLOMBERIE URGENTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A-AA PLOMBERIE URGENTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A-AA PLOMBERIE URGENTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A-AA PLOMBERIE URGENTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A-AA PLOMBERIE URGENTE
Products information A-AA PLOMBERIE URGENTE

BTW identificatienummer (tax): BE08208953857
Ondernemingsnummer: 1476257324
Hoofdstad (capital): 979,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 726,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Contractors - Roofing; Bathroom installation & accessories; Boiler cleaning; Plumbing contractors; Sanitary articles - Installation & Repair; Water heaters

Product categorie (product category): Repair services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A-AA PLOMBERIE URGENTE
(Get full report from official database of BE for A-AA PLOMBERIE URGENTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor A-AA PLOMBERIE URGENTE
Addition kinds of activities for A-AA PLOMBERIE URGENTE

15419905. Industriële gebouwen, nieuwbouw, nec | Industrial buildings, new construction, nec
17919907. Precast betonconstructie of panelen, plaatsing van | Precast concrete structural framing or panels, placing of
35440104. Dies en sterven houders voor metalen snijden, vormen, sterven gieten | Dies and die holders for metal cutting, forming, die casting
70110202. Toeristische kampen, hutten, huisjes en rechtbanken | Tourist camps, cabins, cottages, and courts
72910000. Belastingdienstvoorbereiding | Tax return preparation services

Werken bij A-AA PLOMBERIE URGENTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A-AA PLOMBERIE URGENTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A-AA PLOMBERIE URGENTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A-AA PLOMBERIE URGENTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediende HR (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn momenteel op zoek naar een administratief bediende voor een tijdelijke ondersteuning van de HR afdeling. Je wordt ingeschakeld voor het opstellen van dossiers mbt tijdskrediet, het opvolgen van de tijdsregistratie, algemene administratieve ondersteuning, klassement,... Kortom een zeer gevarieerde job!

  • schrijnwerker (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    •De stabiliteit en de afmetingen van de gemaakte producten controleren en aanpassen (afschuren, waterpas maken, ...) •De samenhorende onderdelen voor deuren, trappen en ramen lijmen en mechanisch assembleren (opspannen, vastschroeven, ...) Het beslag bevestigen •De profielen maken Het hout zagen (massief, panelen, ...) De verbindingsstukken en profielen bewerken (vlakken, bijschaven, ...) •Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren •De zaag- en assemblagemarkeringen aanbrengen of overbrengen op de stukken (werkstukken afschrijven, paren en coderen)

  • ONDERSTEUNEND COMMERCIEEL BEDIENDE ACCOUNT MANAGER MET GOEIE TALENKENNIS FRANSE MARKT (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: AGO Roeselare Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Tielt zijn wij op zoek naar een ondersteunend commercieel bediende Frans markt. Je staat in voor: - een correcte klantenservice - opmaken van de offertes - klachtenbehandeling - volledige dossieropvolging

  • Busmechanieker (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: T-INTERIM LEUVEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Takenpakket: Onderhoud en herstellen van voertuigen Registratie van uitgevoerd onderhoud en gebruikte wisselstukken Voertuigen klaarmaken om naar een technische controle te gaan Constateren en melden van potentiële problemen of gevaren In geval van afwezigheid van de verantwoordelijke, zelf de eindcontrole op de uitgevoerde werken uitvoeren

  • SANITAIR INSTALLATEUR (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Melle zijn we op zoek naar een sanitair installateur. Je bent verantwoordelijk voor het aanleggen van sanitair in particuliere woningen. Alle facetten komen aan bod: vloerverwarming, afvoeren leggen, koud en warmwaterleidingen aanbrengen, zonneboiler aansluiten,...

  • Afwasser student (zaterdag-zondagochtend) (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij regio Lebbeke zoeken we een student afwasser om op zaterdag- en zondagochtend (ook feestdagen) de afwas van al het materiaal & de eindschoonmaak van de ateliervloer. Je werkt 1 weekend op de 2. Je start tussen 7u 's morgens - 8u 's morgens, dit wordt op voorhand besproken.

  • Jobstudent Recruiter - Intelect Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Intelect

    Type: Studentenjob

    Intelect is de partner van KMO's op het vlak van selectie, uitzend, advies en payroll. Over alle sectoren heen zoeken we voor onze klanten naar kandidaten die matchen met de bedrijfscultuur. Onze geheime wapens? Doorzettingsvermogen, humor, ons motto: "No Guts No Glory" en een passie voor talent en groei. Omdat die passie voor "groei" in ons DNA zit, staan we te popelen om uit te breiden en om binnenkort ons achtste kantoor te openen. Daarom zoeken we gepassioneerde studenten die mee willen bouwen aan onze groei. Hoe ziet jouw dag er uit? -Je zoekt actief naar potentiële kandidaten -Je screent kandidaten tijdens een telefonisch gesprek -Je interviewt kandidaten face to face -Je stelt potentiële kandidaten voor bij de klant -Je schrijft vacatures uit -Je staat in voor de volledige opvolging van je dossiers -Je begeleidt de kandidaat tot aan de ondertekening van de arbeidsovereenkomst -Je staat mee in voor algemene taken zoals onthaal, telefonie en administratieve ondersteuning van het kantoor.

  • Barman - kelner STUDENT of FLEXI JOB (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DE VAGANT

    Type: Studentenjob

    Zelfstandig bar werk in hét jenevercafé van Antwerpen. Bediening van klanten op het terras, in de zaal en aan de toog. Bereiden van warme en koude dranken aan de toog. Verdere taken bestaan uit afwassen, opruimen, het opendoen of sluiten van het café.

  • Jobstudenten voor september gezocht te Mortsel (m/v) (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: CARE

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we altijd gemotiveerde jobstudenten voor een leuke job in de schoonmaak gedurende de maand september te Mortsel. Je werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 7u tot 11u en op woensdag van 7u tot 10u. Wens je te solliciteren? Denk er dan zeker aan om volgende documenten toe te voegen: ° Student@Work attest ° Kopie van je identiteitskaart ° Verklaring op eer

  • JOBSTUDENT LEEFGROEPSBEGELEIDER WEEKEND (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: CKG DON BOSCO

    Type: Studentenjob

    -U werkt op zaterdag en/of zondag in een residentiële leefgroep met kinderen tussen 0 en 12 jaar. -U biedt de kinderen een fijne daginvulling door het aanbieden van leeftijdsgerichte activiteiten, gepaste verzorging en opvolging van de dagstructuur. -U voert een goede interne communicatie met de collega-begeleiders. -U onderhoudt ook goede contacten met de ouders en ondersteunt hen vanuit uw team bij de opvoeding van de kinderen.

  • Medewerker kwaliteit betonlabo (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: CLAVER RECRUITMENT

    Type: Vaste Job

    Als medewerker kwaliteit van het betonlabo sta je dagelijks in voor de diverse analyses op stalen afkomstig van verschillende producten en grondstoffen, met het oog op kwaliteitscontrole en certificatie. Naast het uitvoeren van verschillende analyses en proeven (zeefanalyses, identificatieproeven, expertiseopdrachten, kalkstudies, drukproeven,….), is het voornamelijk jouw taak om regelmatig en eigenhandig stalen te nemen van de gebroken granulaten, gestabiliseerde mengsels , stortklaar beton en bodem. Dit gebeurt zowel op de eigen site(s) als op locatie.

  • Therapeut (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

Zoek naar antwoorden van A-AA PLOMBERIE URGENTE in sociale netwerken
Look for responds of A-AA PLOMBERIE URGENTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor A-AA PLOMBERIE URGENTE. Laat een reactie achter voor A-AA PLOMBERIE URGENTE. A-AA PLOMBERIE URGENTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A-AA PLOMBERIE URGENTE. Leave a respond for A-AA PLOMBERIE URGENTE. A-AA PLOMBERIE URGENTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A-AA PLOMBERIE URGENTE op de google maps. Adres en contacten A-AA PLOMBERIE URGENTE
Location of A-AA PLOMBERIE URGENTE on the google maps. Address and contacts of A-AA PLOMBERIE URGENTE

Andere gerelateerde bedrijven als come A-AA PLOMBERIE URGENTE A-AA PLOMBERIE URGENTE: Jean-Pierre | FA. PIERRE-ANDR? | FRANCIS BEAURAIND | GILBERT VAN HEULE | Print & Display nv

Other related companies as A-AA PLOMBERIE URGENTE: Jean-Pierre | FA. PIERRE-ANDR? | FRANCIS BEAURAIND | GILBERT VAN HEULE | Print & Display nv

A-AA PLOMBERIE URGENTE is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A-AA PLOMBERIE URGENTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08208953857. Het bedrijf A-AA PLOMBERIE URGENTE bevindt zich op het adres: Avenue Adolphe Buyl 56; 1050; Bruxelles (Ixelles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 979,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 726,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Repair services. Lijst met producten zijn Contractors - Roofing; Bathroom installation & accessories; Boiler cleaning; Plumbing contractors; Sanitary articles - Installation & Repair; Water heaters.
De hoofdactiviteit van A-AA PLOMBERIE URGENTE is Papier en geallieerde producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A-AA PLOMBERIE URGENTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A-AA PLOMBERIE URGENTE, openstaande posities, locatie van A-AA PLOMBERIE URGENTE op de kaart.

A-AA PLOMBERIE URGENTE is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is A-AA PLOMBERIE URGENTE, company assigned to the tax number BE08208953857. The company A-AA PLOMBERIE URGENTE is located at the address: Avenue Adolphe Buyl 56; 1050; Bruxelles (Ixelles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 979,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 726,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Repair services. List of products are Contractors - Roofing; Bathroom installation & accessories; Boiler cleaning; Plumbing contractors; Sanitary articles - Installation & Repair; Water heaters.
The main activity of A-AA PLOMBERIE URGENTE is Paper and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of A-AA PLOMBERIE URGENTE is not available. You also can look at reviews of A-AA PLOMBERIE URGENTE, open positions, location of A-AA PLOMBERIE URGENTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A-AA PLOMBERIE URGENTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A-AA PLOMBERIE URGENTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A-AA PLOMBERIE URGENTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A-AA PLOMBERIE URGENTE, employees, financial statistics.