Van Craen Dentaaltechniek

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • Van Craen Dentaaltechniek
Private companiesCoal Mining • Van Craen Dentaaltechniek

Contactgegevens Van Craen Dentaaltechniek: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Craen Dentaaltechniek: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Craen Dentaaltechniek

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ravesteinstraat 58; 3191; Boortmeerbeek (Hever), België

Telefoon (phone): 015 52 03 18 (+32-015 52 03 18) 015 52 03 18 (+32-015 52 03 18)

Fax (fax): 015 52 02 56 (+32-015 52 02 56) 015 52 02 56 (+32-015 52 02 56)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Craen Dentaaltechniek: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Craen Dentaaltechniek"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Craen Dentaaltechniek"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Craen Dentaaltechniek, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Craen Dentaaltechniek. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Craen Dentaaltechniek, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Craen Dentaaltechniek. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Craen Dentaaltechniek
Products information Van Craen Dentaaltechniek

BTW identificatienummer (tax): BE08105682373
Ondernemingsnummer: 6233337402
Hoofdstad (capital): 799,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 520,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Dental laboratories

Product categorie (product category): Repair of dentures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Craen Dentaaltechniek
(Get full report from official database of BE for Van Craen Dentaaltechniek)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Craen Dentaaltechniek
Addition kinds of activities for Van Craen Dentaaltechniek

873401. Stralingslaboratoria | Radiation laboratories
14810103. Test saai voor nonmetallische mineralen | Test boring for nonmetallic minerals
20489911. Vee feeds | Livestock feeds
31990109. richtkeggen | Whipstocks
32690101. Pannen: steengoed, grof aardewerk en aardewerk | Cookware: stoneware, coarse earthenware, and pottery
33550301. Extrusion ingot, aluminium: gemaakt in rollend molen | Extrusion ingot, aluminum: made in rolling mills
36340116. Sandwich broodroosters en grillen, elektrisch: huishouden | Sandwich toasters and grills, electric: household
37280107. Vinnen, vliegtuigen | Fins, aircraft
59610300. Boek en record clubs | Book and record clubs
73599909. Verhuur van winkels en werven apparatuur | Stores and yards equipment rental

Werken bij Van Craen Dentaaltechniek: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Craen Dentaaltechniek: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Craen Dentaaltechniek. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Craen Dentaaltechniek. Looking for open vacancies in other companies

  • Metselaar (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Let's Work Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bekwame klant van Let\\\'s Work regio Brugge zijn we op zoek naar een gemotiveerde en ervaren metser die juist dat extra tikkeltje pit bezit! Je belandt in een dynamisch bedrijf dat zijn zinnen zet op het specialiseren in verschillende gebieden binnen de metswereld. Samen met de medewerkers zorgt de firma voor een stipte en kwaliteitsvolle uitvoering van de projecten. Jouw takenpakket bestaat uit het metsen van zowel woning- als appartementsbouw. Ben jij een geboren metser en steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn!

  • HUISHOUDHULPEN GALMAARDEN (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit GALMAARDEN zoeken hulp in het huishouden. Dit is vooral het schoonmaken van hun woning en kan worden aangevuld met strijk en koken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • poetshulp dienstencheques regio Wijnegem - Ranst (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: PLUMEAU.NET

    Type: Dienstenchequebaan

    poetshulp bij particulieren in de regio Wijnegem-Ranst

  • Poetshulp regio Gent (centrum) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Gent (centrum) Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

  • Studentenjob hartje Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: FORUM CALL AALST

    Type: Studentenjob

    Het nieuwe Customer Care Center in Aalst heeft ondertussen met succes zijn eerste verjaardag gevierd en we zijn op zoek naar studenten die doorheen het jaar hun commerciële talenten willen verder ontplooien hier in het hartje van Aalst. Als commercieel talent neem je via de telefoon contact op met nieuwe en bestaande klanten. Je bekijkt hun situatie, luistert naar wat ze nodig hebben, speelt daarop in, legt uit wat je aanbiedt en... verkoopt. Bovendien zit je samen met de klant om eventuele problemen op te lossen of vragen te beantwoorden. Kortom: je krijgt de kans om het contact met de klant te onderhouden, hun verder te helpen met eventuele problemen/vragen en jouw commercialiteit volop aan te sterken. Je krijgt verschillende boeiende projecten voorgeschoteld. Bij elk nieuw project krijg je waardevolle skills aangeleerd die onmisbaar zijn voor commerciële talenten.

  • Industrialisation Engineer | link R&D/productie | multinational (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    Dé link tussen R&D en productie! Je bent nauw betrokken bij de introductie van nieuwe producten op de werkvloer. Je legt de optimale condities vast, stelt de nodige workflows op, doet werkpostanalyse en maakt de nodige programma’s aan. Je zorgt ervoor dat de productiedossiers opgesteld worden en je ontwikkelt de nodige tools. Je bent er ook voortdurend op uit om de productieprocessen te verbeteren. Je stelt procesparameters op en waakt erover dat ze gerespecteerd worden. Je stelt een onderhoudsplan op en kijkt toe op de naleving ervan. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de precalculatie bij nieuwe producten en nacalculatie bij lopende producten. Voor dit alles sta je in nauw contact met de R&D‐ingenieurs binnen deze elektronica-afdeling, met de productievestiging in het buitenland, met klanten en met de aankoopdienst en leveranciers.

  • SITE SUPERVISOR PIPING (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Select Projects Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor een klant in Zwijndrecht zijn we momenteel op zoek naar een SITE SUPERVISOR PIPING (M/V). Onze klant is de referentie op het vlak van innovatieve multitechnische installaties en diensten voor de sectoren infrastructuur, gebouwen, industrie, energie en olie & gas. Haar expertise omvat een brede waaier van disciplines zoals elektriciteit, instrumentatie, mechanica, piping, automatisatie en onderhoud.    Taken: Je organiseert en leidt een werf met onder andere werkkrachten, materieel en middelen, in overeenstemming met de financiële middelen. Afhankelijk van de grootte van de werf ben je verantwoordelijk voor de realisatie van een gedeelte of voor alle werkzaamheden. Je rapporteert aan de project manager. Naast de coördinatie op de werf zelf, verzeker je ook de administratieve opvolging, bijvoorbeeld voor het bepalen van mankracht of materieel, voor het opmaken van vorderingsstaten of werkstaten of voor de voorbereiding van werfvergaderingen. WERKVOORBEREIDING Doornemen van de werkinstructies samen met de project manager Werfbezoek en evaluatie van de montagewerkzaamheden Zoeken van oplossingen voor technische problemen rekening houdend met het vooropgestelde buget Bepalen van de werkvolgorde bepalen van de middelen: benodigde materialen, gereedschappen, personeel,... WERKVERDELING Briefing van de werkplanning met de brigadiers en hun teams Controle op orde, netheid en veiligheid van de werf en opstellen van de gevraagde rapporten Leiding geven aan, organiseren en coördineren van de verschillende ploegen (5 - 20 werknemers) en werfactiviteiten. De ploegen staan onder leiding van een brigadier Controleren of de afgesproken termijnen gerespecteerd worden Nagaan of de uitvoering van het project overeenkomt met de vraag van de klantonthaal, coördinatie en administratie van de betrokken onderaannemers Informatie uitwisselen met de klanterkende inspectiebureaus contacteren en de nodige inspecties organiseren EINDE WERF Opmaken van de punch list: openstaande taken oplijsten en uitvoering ervan opvolgen Actieve deelname aan debriefing van de werfhulp bij het opstellen van het technisch dossier en verzamelen van de benodigde documenten hiervoor WERKOMSTANDIGHEDEN Je werkt op de werven zelf, in nauw contact met de arbeiders, de klant en de project manager. De werven kunnen klein, middelmatig tot zeer groot zijn, afhankelijk van uw profiel en capaciteiten           Bedrijfsprofiel: Select Projects maakt deel uit van een internationale full-service Human Resources-organisatie, Select HR. Select Projects is specialist in het aanbieden van oplossingen via projectsourcing. Vanuit onze vestigingen in België, Nederland en Dubai bieden wij ondersteuning aan bedrijven die behoefte hebben aan ervaren specialisten/projectmedewerkers in verscheidene werkgebieden. We onderscheiden ons door onze goede opvolging en service naar al onze klanten en onze medewerkers.

  • Gebouwbeheerder - syndicus (Leopoldsburg) (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: Ulvenhout Vastgoed BVBA

    Type: Vaste Job

    Wegens sterke groei zijn wij op zoek naar een bijkomend syndicus of gebouwbeheerder. Je zal na een inloopperiode zelfstandig je eigen gebouwen beheren. Als gebouwenbeheerder ben je verantwoordelijk voor het technisch, financieel en administratief beheer van gebouwen. We werken met een innovatief softwarepakket dat je hierbij zal helpen.

  • KAPPER / KAPSTER (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ANNA BEAUTY

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn dringend op zoek naar een nieuwe medewerker op zelfstandige basis. Je staat in voor de verzorging van de haren van de klanten van ons schoonheidssalon. Je staat volledig zelf in voor de werking en organisatie van het kapsalon.

  • Commercieel vertegenwoordiger (M/V) NL/FR (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Screening Media

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onmiddellijk opgenomen in het team, u geniet van dynamische et praktische opleidingen die u aanleert met onze methodes en producten om te gaan. U bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van uw klantenbestand. U biedt aangepast oplossingen gericht naar de vraag van de klant. U prospecteert en neemt afspraken uw streek. U bouwt een stevige, trouwe en langdurige relatie op met uw klanten. Na afspraak verplaatst u zich naar de potentiële klant om onze diensten voor te stellen, en u verwezenlijkt uw objectieven door een stevige argumentatie gebaseerd op de actuele markt.

  • PSYCHOLOOG / PSYCHOTHERAPEUT (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PSYTEAM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om aan de toegenomen vraag uit de regio en omstreken tegemoet te komen zoeken wij voor verdere uitbouw van onze groepspraktijk een psychotherapeut (psycholoog) (m/v) die als zelfstandige (in hoofd- of bijberoep) wil helpen praktijk en zorg in de streek verder uit te bouwen. Als aanvulling op het bestaande therapeutisch aanbod zoeken wij verder nog naar bijkomende gemotiveerde psycholoog/psychotherapeut (M/V) met specialisatie in de gedragstherapie.

  • souschef (GREMBERGEN)

    Regio: GREMBERGEN

    Bedrijf: M&C

    Type: Flexijob

    Voor ons restaurant Sable 2 zijn wij op zoek naar een souschef om ons team te versterken. Je staat in voor de koude en warme kant in de keuken Je assisteert de chef-kok waar nodig Je zorgt mee voor een vlotte service

Zoek naar antwoorden van Van Craen Dentaaltechniek in sociale netwerken
Look for responds of Van Craen Dentaaltechniek in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Craen Dentaaltechniek. Laat een reactie achter voor Van Craen Dentaaltechniek. Van Craen Dentaaltechniek bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Craen Dentaaltechniek. Leave a respond for Van Craen Dentaaltechniek. Van Craen Dentaaltechniek on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Craen Dentaaltechniek op de google maps. Adres en contacten Van Craen Dentaaltechniek
Location of Van Craen Dentaaltechniek on the google maps. Address and contacts of Van Craen Dentaaltechniek

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Craen Dentaaltechniek Van Craen Dentaaltechniek: Vera Shoe | SHOTOKAN | GARAGE MIKO | Claire.DK | ATELIERS CAUCHETEUX

Other related companies as Van Craen Dentaaltechniek: Vera Shoe | SHOTOKAN | GARAGE MIKO | Claire.DK | ATELIERS CAUCHETEUX

Van Craen Dentaaltechniek is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Craen Dentaaltechniek, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08105682373. Het bedrijf Van Craen Dentaaltechniek bevindt zich op het adres: Ravesteinstraat 58; 3191; Boortmeerbeek (Hever). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 799,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 520,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Repair of dentures. Lijst met producten zijn Dental laboratories.
De hoofdactiviteit van Van Craen Dentaaltechniek is Steenkoolmijnen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Craen Dentaaltechniek is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Craen Dentaaltechniek, openstaande posities, locatie van Van Craen Dentaaltechniek op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van Craen Dentaaltechniek is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Craen Dentaaltechniek, company assigned to the tax number BE08105682373. The company Van Craen Dentaaltechniek is located at the address: Ravesteinstraat 58; 3191; Boortmeerbeek (Hever). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 799,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 520,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Repair of dentures. List of products are Dental laboratories.
The main activity of Van Craen Dentaaltechniek is Coal Mining, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Craen Dentaaltechniek is not available. You also can look at reviews of Van Craen Dentaaltechniek, open positions, location of Van Craen Dentaaltechniek on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Craen Dentaaltechniek, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Craen Dentaaltechniek, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Craen Dentaaltechniek, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Craen Dentaaltechniek, employees, financial statistics.