De Vijlder Marcel BVBA

Contactgegevens De Vijlder Marcel BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Vijlder Marcel BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Vijlder Marcel BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Termstraat 21 9270 Laarne, België

Telefoon (phone): +32 (4) 271-37-91 +32 (4) 271-37-91

Fax (fax): +32 (53) 314-76-99 +32 (53) 314-76-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Vijlder Marcel BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Vijlder Marcel BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Vijlder Marcel BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Vijlder Marcel BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Vijlder Marcel BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Vijlder Marcel BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Vijlder Marcel BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Vijlder Marcel BVBA
Products information De Vijlder Marcel BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05582397460
Ondernemingsnummer: 5561248779
Hoofdstad (capital): 989,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 526,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in De Vijlder Marcel BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Vijlder Marcel BVBA
(Get full report from official database of BE for De Vijlder Marcel BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Vijlder Marcel BVBA
Addition kinds of activities for De Vijlder Marcel BVBA

508705. Brandbestrijdingsapparatuur | Firefighting equipment
24110201. Rijden en boomen hout | Driving and booming timber
27529902. Modeplaten, gelithografeerd | Fashion plates, lithographed
32110300. Bouwglas | Construction glass
35590102. Knoop naaimachines | Button sewing machines
38230308. Turbiditeitsinstrumenten, industrieel proces type | Turbidity instruments, industrial process type
38410506. Iv transfusie apparaat | Iv transfusion apparatus
56990103. Werkkleding | Work clothing
91210103. Wetgevende vergadering | Legislative assembly
97119905. Militaire opleidingsscholen | Military training schools

Werken bij De Vijlder Marcel BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Vijlder Marcel BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Vijlder Marcel BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Vijlder Marcel BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Dakwerker (DILSEN-STOKKEM)

  Regio: DILSEN-STOKKEM

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Dilsen-Stokkem zijn we op zoek naar een dakwerker

 • Machine operator (vullijn) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR GENT ARBEIDERS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf actief in het verwerken en verpakken van potgronden zijn we op zoek naar vullijnoperatoren. Je bent verantwoordelijk voor het hele proces rond het verpakken van potgronden. Naast het afstellen van de machines ben je eveneens verantwoordelijk voor het bestellen van de basismaterialen die nodig zijn voor de productie, los je storingen op en rapporteer je naar de ploegbaas. Er wordt van je verwacht dat je het eindproduct aflevert dat voor 100% aan de normen beantwoordt.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Beernem - Oostkamp (BEERNEM)

  Regio: BEERNEM

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (DE PINTE)

  Regio: DE PINTE

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Student verpleegkunde (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Als student is een extra centje altijd handig. Helemaal mooi meegenomen is het als je dankzij je studentenjob ook nog eens nuttige praktijkervaring kan opdoen. Doorheen de week, tijdens het weekend of in de vakantieperiodes: jij geeft aan wanneer je kan werken en wij bekijken graag samen met jou de mogelijkheden!

 • SAP Specialist FiCO (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

  Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

  Bedrijf: AURES JOBS BVBA

  Type: Vaste Job

  Onze klant is een sterk internationaal gericht familiebedrijf, financieel en historisch verankerd in Zuid-West-Vlaanderen. Met hun 750 medewerkers realiseren ze een omzet van 400 miljoen euro en jaarlijks leggen ze indrukwekkende groeicijfers voor. Ze zijn actief in de productie van voedingsmiddelen, bestemd voor retail en industrie. Hun bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door een grote mate van professioneel Westvlaams entrepreneurship, gekoppeld aan een doordachte en intense investeringspolitiek waarbij ze er steeds naar streven, door een ultramodern machinemark in combinatie met up to date software en automatiseringstools samen met het team gedreven medewerkers, de klanten te overtreffen in hun verwachtingen. In het kader van het groeiverhaal van de organisatie, zijn we op zoek naar een SAP specialist FiCo met zin om autonoom verschillende projecten te trekken. Functie Als SAP specialist, ben je verantwoordelijk voor 4 domeinen binnen de module FiCo: Ten eerste zal je instaan voor de functionele implementatie van verschillende projecten. Daarbij sta je in voor het analyseren, vormgeven, uitvoeren en documenteren van de projecten. Je stelt alternatieven voor indien er zich problemen optreden of verbeteringen noodzakelijk zijn. Je assisteert bij de verbeteringen van bestaande en nieuwe configuraties in SAP. Vervolgens zorg je voor de verdere ontwikkeling van de SAP modules. Afhankelijk van de specifieke bedrijfsnoden, reik je verschillende oplossingen aan. Je zorgt dat alle technische documentatie volledig en up-to-date is. Je schrijft alle technische specificaties uit voor de ABAP ontwikkelaars. Daarnaast sta je in voor de training en opleiding van de medewerkers. Door de vereiste kennis over te brengen naar de medewerkers, zorg je voor de continuïteit van de onderneming. Tot slot sta je in voor een duurzame ondersteuning van de gebruikers.

 • winkel- en magazijnmedewerker (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: BEECKMAN & CO MACHINES

  Type: Vaste Job

  Al meer dan 80 jaar zijn wij gespecialiseerd in de verkoop en dienst na verkoop (klein onderhoud) van machines voor tuin en park. We zijn op zoek naar een enthousiaste winkelmedewerker-magazijnier. Dit zijn jouw voornaamste taken: Je verkoopt tuinmachines (grasmaaiers, zitmaaiers, bosmaaiers, haagscharen, enz), onderdelen en toebehoren. Je maakt de verkochte toestellen gebruiksklaar en je geeft technische uitleg aan de koper. Je staat in voor het winkel- en magazijnbeheer van deze machines en onderdelen.

 • POLYVALENT MEDEWERKER communicatie & administratie (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: DE MILIEUBOOT

  Type: Vaste Job

  Wij op zoek naar een nieuwe medewerker voor een gevarieerde functie in het kader van een 'Startjob' : communicatie, redactiewerk en administratie. Activiteiten, verantwoordelijkheden en taken: Tijdens de beginperiode van deze 'Startjob' leer je de verschillende aspecten van onze werking kennen, de partnerorganisaties, de bestaande subsidiërende overheden, de projecten en educatieve producten. Je leert ook de structuur en de geschiedenis van De Milieuboot kennen. Je zal in een eerste fase vooral de bestaande medewerkers ondersteunen die de projecten beheren: Redactioneel werk, communicatie, promotie van de activiteiten – in de eerste plaats het project van de ‘Educatieve Milieuboottochten’, contacten met de scholen, groepen, medewerkende wateractoren. Alle administratieve taken die bij de werking horen Verwerking van de inschrijvingen voor de educatieve milieuboottochten en vormings- en studiedagen. Hulp bij de projectaanvragen en de rapporteringen. Meehelpen om nieuwe projecten te schrijven, er financiering voor te zoeken en op poten te zetten. De administratieve opvolging (begroting, boekhouding, financiën, ...) van de projecten. Je groeit gaandeweg naar meer verantwoordelijkheid voor deze belangrijke aspecten van onze werking.

 • Kinderpsycholoog / Kinderpsychologe (DESSEL)

  Regio: DESSEL

  Bedrijf: FOKUS PRAKTIJKHUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Fokus PraktijkHuis is een dynamische groepspraktijk voor algemeen welzijn. Bent u als kinderpsycholoog / kinderpsychologe op zoek naar een sfeervolle en inspirerende ruimte om uw klanten te begeleiden? Een plaats die vlot bereikbaar en heel toegankelijk is? Dan is Fokus PraktijkHuis ideaal. Wij verhuren in een mooi, rustig en praktisch huis 2 ingerichte gesprekskamers, 1 ingerichte kamer voor behandelingen, een ruime polyvalente kamer met ingerichte keuken en een prachtige tuin in een groene, rustige en discrete omgeving. Wij zoeken een kinderpsycholoog / kinderpsychologe die zich op zelfstandige basis (minimum 2 dagen per week) kan vestigen in onze praktijk. De integriteit, autonomie en persoonlijke verantwoordelijkheid staan centraal in onze zorg. We willen samenwerken in gelijkwaardigheid: met mensen, met collega's en met de hulpverleners die betrokken zijn bij het traject. Onze zorg is ook kwaliteitsvolle zorg: wij baseren ons op een cliëntcenterent en experiëntele disciplines en zullen zorgvragen op een holistische manier benaderen en opvolgen. Als hulpverlener scholen we ons daarom voortdurend bij en zorgen voor onze zelfontplooiing.

 • FREELANCE STUDIECOACH FRANS (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: RE-MIND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ons Re-Mind team heeft versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen & studiecoaching te kunnen invullen. Heel specifiek zoeken wij momenteel iemand die de Franse taal vlot beheerst en vol passie taalgevoel en grammaticaregels weet over te brengen. Je bent minstens twee uur per week beschikbaar. Meer uren coachen kan uiteraard ook! Klinkt interessant? Dat is het zeker en vast!

 • Natuurlijk gezond consulent (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

  Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

  Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

 • flexijobs zaal (SIJSELE)

  Regio: SIJSELE

  Bedrijf: POORTERSHUYZE

  Type: Flexijob

  Wij zoeken voor maandag, dinsdag, vrijdag en ook voor het weekend zaterdag of/en zondag! flexi-job voor de zaal!! u bent klantvriendelijk u bent een teamplayer u bent gemotiveerd en gebeten door horeca u bent stressbestendig u heeft reeds wat ervaring in de zaalbediening u ziet werk contacteer ons 050-36.09.30

Zoek naar antwoorden van De Vijlder Marcel BVBA in sociale netwerken
Look for responds of De Vijlder Marcel BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Vijlder Marcel BVBA. Laat een reactie achter voor De Vijlder Marcel BVBA. De Vijlder Marcel BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Vijlder Marcel BVBA. Leave a respond for De Vijlder Marcel BVBA. De Vijlder Marcel BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Vijlder Marcel BVBA op de google maps. Adres en contacten De Vijlder Marcel BVBA
Location of De Vijlder Marcel BVBA on the google maps. Address and contacts of De Vijlder Marcel BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come De Vijlder Marcel BVBA De Vijlder Marcel BVBA: BALDER | YVAN SCHAGHT | Décométal SPRL | JAN DE MAEYER | CHANTIER GODEAU

Other related companies as De Vijlder Marcel BVBA: BALDER | YVAN SCHAGHT | Décométal SPRL | JAN DE MAEYER | CHANTIER GODEAU

De Vijlder Marcel BVBA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Vijlder Marcel BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05582397460. Het bedrijf De Vijlder Marcel BVBA bevindt zich op het adres: Termstraat 21 9270 Laarne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 989,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 526,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in De Vijlder Marcel BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Vijlder Marcel BVBA is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Vijlder Marcel BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Vijlder Marcel BVBA, openstaande posities, locatie van De Vijlder Marcel BVBA op de kaart.

De Vijlder Marcel BVBA is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Vijlder Marcel BVBA, company assigned to the tax number BE05582397460. The company De Vijlder Marcel BVBA is located at the address: Termstraat 21 9270 Laarne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 989,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 526,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Carpenters. Products created in De Vijlder Marcel BVBA were not found.
The main activity of De Vijlder Marcel BVBA is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of De Vijlder Marcel BVBA is not available. You also can look at reviews of De Vijlder Marcel BVBA, open positions, location of De Vijlder Marcel BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Vijlder Marcel BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Vijlder Marcel BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Vijlder Marcel BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Vijlder Marcel BVBA, employees, financial statistics.