Libert D

Contactgegevens Libert D: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Libert D: address, phone, fax, email, website, opening hours

Libert D

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Henri Léonard 42 7170 La Hestre (Manage), België

Telefoon (phone): +32 (71) 785-98-14 +32 (71) 785-98-14

Fax (fax): +32 (56) 673-16-52 +32 (56) 673-16-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Libert D: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Libert D"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Libert D"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Libert D, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Libert D. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Libert D, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Libert D. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Libert D
Products information Libert D

BTW identificatienummer (tax): BE08845336914
Ondernemingsnummer: 1555633544
Hoofdstad (capital): 642,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 807,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in Libert D zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Libert D
(Get full report from official database of BE for Libert D)

Aanvulling soorten activiteiten voor Libert D
Addition kinds of activities for Libert D

422199. Opslag en opslag van landbouwproducten, niet inbegrepen | Farm product warehousing and storage, nec
27410304. Directories, telefoon: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Directories, telephone: publishing only, not printed on site
33660103. Bussen en lagers, koper (niet gereinigd) | Bushings and bearings, copper (nonmachined)
35370102. Containers (metaal), luchtvracht | Containers (metal), air cargo
36120111. Spanningsregelende transformatoren, elektrische stroom | Voltage regulating transformers, electric power
37289909. R en d door fabrikanten, vliegtuigonderdelen en hulpapparatuur | R and d by manuf., aircraft parts and auxiliary equipment
38250101. Generator en generator testers | Alternator and generator testers
52719900. Stacaravans, nec | Mobile home dealers, nec

Werken bij Libert D: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Libert D: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Libert D. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Libert D. Looking for open vacancies in other companies

 • Contract Coördinator Zaventem (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: OfficeTeam

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Contract Coördinator (M/V) voor een bedrijf in Zaventem. Het bedrijf is een internationale speler. Als Contract Coördinator heb je de volgende verantwoordelijkheden: * Je zorgt voor een administratieve opvolging van de servicecontracten van onze klanten; * Je waakt over de correcte en tijdige aanlevering van alle nodige documenten naar interne en externe klanten; * Je communiceert met interne departementen zoals customer service, sales, service, finance,… over lopende zaken; * Je neemt ownership bij het oplossen van eventuele problemen; * Je zorgt dat de doorlooptijd van de 'order-to-cash' cyclus zo kort mogelijk wordt gehouden door een proactieve aanpak. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • bevrachter (M/V) (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: ASAP BEVEREN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  -       Dagelijks contact met klanten, partners, filialen en agenten. - Organiseren van de U toegewezen transportopdrachten. - administratieve afhandeling van uw transporten - kostprijs negotiëren, onderhandelen, commerciële feeling - nieuwe contacten leggen met binnen-en buitenlandse transporteurs-onderaannemers - Organiseren van  FTL zendingen , groupage , deelpartijen. - Problem solving skills

 • Passie om te rijden als chauffeur C, daguren & nationaal (m/v) (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een gezond en mooi groeiend bedrijf in Genk zijn we op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega die houdt van rijden met een vrachtwagen! Elke ochtend (om 6u) laad je je truck in Genk en vertrek je vandaar voor rittten in gans België. Het is jouw taak om sanitair en verwarmingsmateriaal te gaan leveren bij klanten en dit doe je op een goedgeluimde en positieve manier. Je bent immers op dat moment een van de ambassadeurs van het bedrijf! Het betreft een langdurige tewerkstelling met mogelijkheid tot vaste aanwerving. Je krijgt een mooie verloning en in heel het bedrijf heerst er een aangename werksfeer.

 • Plaatser inox en metalen deuren (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: t-interim Waregem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor finishing Touch van het bedrijf. Je werkt de stukken af in het bedrijf en plaatst ze nauwkeurig bij de klant. Je hebt basiskennis van plaatsen, siliconen, verlijmen en ook van metaalconstructie want vaak zal je hulp in de werkplaats niet overbodig zijn. U hebt ook oog voor detail en perfectie. ALL ROUND zijn is dus de boodschap. Bedrijfsprofiel: Voor een  familiebedrijf regio Waregem zijn we op zoek naar een splaatser. Je staat in voor plaatsen van ramen en deuren met een collega.

 • Loodgieter (m/v) (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze partner zijn wij op zoek naar een installateur sanitair en CV om op verschillende locaties te werken in Vlaams-Brabant. Je werkt voor de afdeling "Building" Waaruit bestaat jouw takenpakket? Je legt aanvoer- en afvoerleidingen voor water- en gastoevoer. Je installeert of herstelt sanitaire voorzieningen, kranen, gasboilers en andere toestellen voor waterverwarming. Je plaatst, regelt, onderhoudt en herstelt installaties voor centrale verwarming. Je bewerkt en legt leidingen Je snijdt en zaagt buizen op maat, ontbraamt ze en buigt ze. Je maakt en/of monteert allerlei verbindingen. Je plaatst verwarmingsketels, brandstoftanks en radiatoren en sluit ze aan.

 • Laboratoriumverantwoordelijke (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Maandag® Antwerpen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als laboratoriumverantwoordelijke bezit je over een organisatorisch talent en de nodige peopleskills. Je stuurt een 30-tal medewerkers aan en staat voor hen paraat bij problemen of vragen. Daarnaast ben je ook zelf actief op de werkvloer, met je team meewerken om stalen te onderzoeken en analyseren behoort tot je takenpakket. Verder zorg je voor de opvolging van interne en externe kwaliteitscontroles, sta je in het voor het uittesten en op punt stellen van nieuwe technieken en analyses.

 • Huishoudhulp/poetshulp regio Roeselare-Ledegem-Izegem (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Aarschot (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: WGK Diest

  Type: Studentenjob

  De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling omvat Tremelo, Begijnendijk, en Aarschot

 • Student(e) afwas (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: D'AFSPRAAK

  Type: Studentenjob

  Verzorgen en organiseren van het vaatwerk

 • Redders en toezichthouders (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een nieuw sportcomplex in Lommel zoeken wij redders en toezichthouders die flexibel willen en kunnen werken. Als redder ben je houder van een hoger reddersdiploma en voer je op vriendelijke en professionele wijze eenvoudige werkzaamheden uit in het rondom het zwembad, zodanig dat voldaan wordt aan de gestelde eisen m.b.t. veiligheid, netheid en hygiëne. Als toezichthouder zorg je dat kinderen, tieners en volwassenen veilig kunnen zwemmen. Daarnaast zorg jij voor dat extra beetje gastgerichtheid, door de wensen en behoeftes te herkennen en hierop te reageren. Samen met je collega's zorg je dat het zwemwater voor iedereen schoon en toegankelijk is.

 • Grondwerker met rijbewijs C (of CE) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: AMERY

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor de kabelwerken. Je herstelt de bestrating. Je voert handboringen uit. ... Je zal werken op werven die zich bevinden over heel Vlaanderen.

 • Psychotherapeut met extra expertise in psychotraumatologie (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: 2 DEVELOP U

  Type: Zelfstandige activiteit

  2developU is een organisatie aan het Sint Pietersstation te Gent. Met onze centrale ligging zijn we bereikbaar en toegankelijk voor een brede doelgroep. Onze expertise ligt specifiek bij: stress, burn & bore out, depressie, hoogsensitiviteit, traumaverwerking, rouw, existentiële vragen rond leven & dood, ... We werken vanuit een interdisciplinaire en holistische visie waarbij het algemeen welzijn van de cliënt centraal staat. Door groei zijn we op zoek naar een psychotherapeut met extra expertise in trauma die ons team mee kan versterken.

Zoek naar antwoorden van Libert D in sociale netwerken
Look for responds of Libert D in social networks

Lees alle opmerkingen voor Libert D. Laat een reactie achter voor Libert D. Libert D bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Libert D. Leave a respond for Libert D. Libert D on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Libert D op de google maps. Adres en contacten Libert D
Location of Libert D on the google maps. Address and contacts of Libert D

Andere gerelateerde bedrijven als come Libert D Libert D: Leboutte SPRL | FA. SALMON-STESSEL | Jegama SPRL | PHILIPPE DEPUYDT | Schena Michel

Other related companies as Libert D: Leboutte SPRL | FA. SALMON-STESSEL | Jegama SPRL | PHILIPPE DEPUYDT | Schena Michel

Libert D is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Libert D, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08845336914. Het bedrijf Libert D bevindt zich op het adres: Rue Henri Léonard 42 7170 La Hestre (Manage). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 642,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 807,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Libert D zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Libert D is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Libert D is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Libert D, openstaande posities, locatie van Libert D op de kaart.

Libert D is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Libert D, company assigned to the tax number BE08845336914. The company Libert D is located at the address: Rue Henri Léonard 42 7170 La Hestre (Manage). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 642,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 807,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Carpenters. Products created in Libert D were not found.
The main activity of Libert D is Printing, Publishing and Allied Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Libert D is not available. You also can look at reviews of Libert D, open positions, location of Libert D on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Libert D, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Libert D, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Libert D, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Libert D, employees, financial statistics.