PHILIPPE DEPUYDT

Contactgegevens PHILIPPE DEPUYDT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PHILIPPE DEPUYDT: address, phone, fax, email, website, opening hours

PHILIPPE DEPUYDT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): REINAERT DE VOSLAAN 27; 1180; UKKEL/UCCLE, België

Telefoon (phone): 23755506 (+32-23755506) 23755506 (+32-23755506)

Fax (fax): +32 (19) 506-68-36 +32 (19) 506-68-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PHILIPPE DEPUYDT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PHILIPPE DEPUYDT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PHILIPPE DEPUYDT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PHILIPPE DEPUYDT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PHILIPPE DEPUYDT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PHILIPPE DEPUYDT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PHILIPPE DEPUYDT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PHILIPPE DEPUYDT
Products information PHILIPPE DEPUYDT

BTW identificatienummer (tax): BE01256256103
Ondernemingsnummer: 1956909179
Hoofdstad (capital): 755,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 432,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in PHILIPPE DEPUYDT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PHILIPPE DEPUYDT
(Get full report from official database of BE for PHILIPPE DEPUYDT)

Aanvulling soorten activiteiten voor PHILIPPE DEPUYDT
Addition kinds of activities for PHILIPPE DEPUYDT

7538. Algemene auto reparaties | General automotive repair shops
228402. Draad van natuurlijke vezels | Thread from natural fibers
621100. Beveiligingsmakelaars en dealers | Security brokers and dealers
20999914. Popcorn, verpakt: behalve al popped | Popcorn, packaged: except already popped
26530203. Hempen, solide vezel: gemaakt van aangekochte materialen | Hampers, solid fiber: made from purchased materials
27520801. Afdichtingen, gelithografeerd | Seals, lithographed
62319900. Beveiliging en commodity exchanges, nec | Security and commodity exchanges, nec

Werken bij PHILIPPE DEPUYDT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PHILIPPE DEPUYDT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PHILIPPE DEPUYDT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PHILIPPE DEPUYDT. Looking for open vacancies in other companies

  • Financial controller (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent als financial controller de analytische rechterhand van de CFO. Na grondige inwerkperiode heb je je opgewerkt als eindverantwoordelijke van de interne accounting, facturatie, debiteurenbeheer & HR-administratie. In deze functie fungeer je ook als aanspreekpunt van de leveranciers en denk je me na over de projecten voor de verbetering van het intern financieel departement. Naast dit takenpakket combineer je vlot met de opvolging van het algemeen financieel beleid van de onderneming door de financiële cijfers te verzamelen, analyseren én interpreteren. Doorgroeien in deze job is ook een leuk gegeven daar je het intern toegepaste beleid mag gaan toepassen bij klanten.

  • Onderhoudstechnieker | 2 ploegen | Regio: Kaulille (KAULILLE)

    Regio: KAULILLE

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant een metaalverwerkend bedrijf zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker in 2 ploegen. Je zal kleine storingen oplossen aan de productiemachines en preventief en curatief onderhoud uitvoeren.

  • Bouwarbeider (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Lummen is Konvert Construct opzoek naar een gedreven bouwarbeider. Je taken gaan voornamelijk bestaan uit de renovatie of restauratie van gebouwen. Zowel ruwbouw als dak- en gevelwerken. Ervaring is een pluspunt maar zeker geen absolute vereiste. Vooral een grote dosis motivatie en een positieve mentaliteit is voor ons belangrijk. Ben jij de persoon die we zoeken? Aarzel dan niet en neem contact op via [email protected] of 011/60.33.67

  • Bordenbouwer (m/v) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Veurne zoeken wij een bordenbouwer om het atelier te versterken. Je maakt hierbij zelfstandig elektrische en mechanische borden voor industriële klanten.

  • AY Accountant (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een bedrijf gelegen in Kallo is op zoek naar een AY Accountant om het team te versterken. Heb je voeling met de boekhouding, ben je snel beschikbaar en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Dan is deze job iets voor jou! Het takenpakket als AY Accountant Analytische boekhouding van 10 entiteiten Controleren van de rekeningen Opvolgen van openstaande facturatie Boeken van betalingen Klant- en leveranciersfacturatie verwerken en boeken Maandelijks afsluitingen Je rapporteert naar de hoofdboekhouder die de eindverantwoordelijkheid draagt

  • Verantwoordelijke Verkoop Binnendienst (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Zandhoven, actief in machinebouw zijn we op zoek naar een verantwoordelijke verkoop binnendienst. Je helpt mee offertes opstellen en bespreekt dit met de klanten. Je overlegt met de zaakvoerder bij de opmaak van de planning. Je ondersteunt de technische dienst met kennis en toepassingen die zij kunnen gebruiken.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS WAARSCHOOT (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: GREENHOUSE EEKLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Waarschoot en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Student technische dienst 1 dag per week Sint-Katelijne-Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE UNIVEG

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Sint-Katelijne-Waver zijn we op zoek naar een student technische dienst. Je taak zal bestaan uit verschillende klusjes zoals schilderwerken, lampen vervangen,... Ben jij 1 dag per week vrij tussen maandag en vrijdag (niet in het weekend)? Ben je iemand die graag de handen uit de mouwen steekt? Volg jij een technische opleiding of heb je een technische achtergrond? Reageer dan snel want dan ben jij de student die we zoeken!

  • Jobstudent ZEB Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: T-INTERIM BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent bij ZEB, zorg je ervoor dat de winkel eraltijd netjes bijligt en dat de klanten met raad en daad bijgestaan worden. Alsstudent sta je zelfverzekerd in jouw schoenen en durf je de klant aan tespreken in de winkel. Daarnaast begeleid je de klant bij het afronden van hunaankopen door een goede service aan de kassa. Het opplooien van dekledingstukken en meehelpen in de stock hoort tevens tot je dagtaak. Bedrijfsprofiel: ZEB heeft zich van een oorspronkelijke jeansstore,ontwikkeld tot één van de grootste modeketens op de Belgische markt.Ondertussen herbergen zij meer dan 70 diverse merken. Met hun expertise endeskundige uitleg proberen ze iedere klant bij te staan in de zoektocht naarhun eigen look.

  • VOLWAARDIG DOSSIERBEHEERDER HASSELT | In dit boekhoudkantoor... (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    ...werken 5 gedreven collega's samen om de klanten te ondersteunen, ...heerst er dagelijks een fijne sfeer onderling, ...bestaat er een vlakke structuur, waardoor jij dicht bij de zaakvoerder en je klanten staat. Hun vacature momenteel gaat uit naar een ervaren dossierbeheerder die graag zelfstandig dossiers zou behandelen en veel ruimte krijgt voor groei binnen het kantoor. Deed jij al enkele jaren ervaring op en zie je jezelf wel werken in deze omgeving? Contacteer ons dan nu voor meer informatie! Volwaardig Dossierbeheerder | Boekhoudkantoor | De jobomschrijving Na een grondige inwerking behandel je een eigen portfolio aan dossiers van A tot Z, Hierbij horen de fiscale aangiftes, het opstellen van de balansen en een correcte afsluiting, Voer jij graag zelf besprekingen met de klanten? Hier ondersteunt de zaakvoerder je graag mee in combinatie met het behalen van een titel!

  • Projectleider m/v (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Vaste Job

    Je bent dagdagelijks verantwoordelijk voor de organisatie van de werf, de coördinatie en controle van de onderaannemers. Je staat in voor de begeleiding van en het toezicht op de arbeiders. Het maken van een gedetailleerde werfvoorbereiding en een planning voor levering van materialen en/of onderaannemers. Daarbij leid je de werfvergaderingen en volgt de werfadministratie op alsook controle op de naleving van de kwaliteits, milieu- en veilig. Het opstellen van een financiële planning a.d.h.v. rendementen en budgetten is voor jou niet vreemd. Je bewaakt de vooropgestelde planning en zal proactief bijsturen. Je rapporteert aan het management.

  • Zelfstandig Logopedist (M/V) (TILDONK)

    Regio: TILDONK

    Bedrijf: OOKJG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de uitbreiding van de praktijk zijn we op zoek naar een enthousiaste en leergierige collega met een bijzondere interesse in leer, articulatie- en taalstoornissen. Waarbij kinderen terecht kunnen voor leer-, taal-, articulatie- en vloeiendheids stoornissen. Daarnaast kunnen ook andere stoornissen aan bod komen of uitgebouwd worden. Het gaat om dag- en avonduren op de praktijk, eventueel verder uit te bouwen naar scholen. Ervaring is niet noodzakelijk als je gemotiveerd bent om bij te leren en je in het bezit bent van een professionele bachelor of master in de logopedie. Je krijgt administratieve ondersteuning en kan gebruik maken van de reeds aanwezige materialen in de kabinetten.

Zoek naar antwoorden van PHILIPPE DEPUYDT in sociale netwerken
Look for responds of PHILIPPE DEPUYDT in social networks

Lees alle opmerkingen voor PHILIPPE DEPUYDT. Laat een reactie achter voor PHILIPPE DEPUYDT. PHILIPPE DEPUYDT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PHILIPPE DEPUYDT. Leave a respond for PHILIPPE DEPUYDT. PHILIPPE DEPUYDT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PHILIPPE DEPUYDT op de google maps. Adres en contacten PHILIPPE DEPUYDT
Location of PHILIPPE DEPUYDT on the google maps. Address and contacts of PHILIPPE DEPUYDT

Andere gerelateerde bedrijven als come PHILIPPE DEPUYDT PHILIPPE DEPUYDT: PTIMOUN GARDERIE | Schrooyen B | Brix Fran?oise | COLLIGNON BETTY | P?TISSERIE SCHAMP & FILS

Other related companies as PHILIPPE DEPUYDT: PTIMOUN GARDERIE | Schrooyen B | Brix Fran?oise | COLLIGNON BETTY | P?TISSERIE SCHAMP & FILS

PHILIPPE DEPUYDT is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PHILIPPE DEPUYDT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01256256103. Het bedrijf PHILIPPE DEPUYDT bevindt zich op het adres: REINAERT DE VOSLAAN 27; 1180; UKKEL/UCCLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 755,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 432,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Producten gemaakt in PHILIPPE DEPUYDT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PHILIPPE DEPUYDT is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PHILIPPE DEPUYDT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PHILIPPE DEPUYDT, openstaande posities, locatie van PHILIPPE DEPUYDT op de kaart.

PHILIPPE DEPUYDT is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is PHILIPPE DEPUYDT, company assigned to the tax number BE01256256103. The company PHILIPPE DEPUYDT is located at the address: REINAERT DE VOSLAAN 27; 1180; UKKEL/UCCLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 755,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 432,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Products created in PHILIPPE DEPUYDT were not found.
The main activity of PHILIPPE DEPUYDT is Printing, Publishing and Allied Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PHILIPPE DEPUYDT is not available. You also can look at reviews of PHILIPPE DEPUYDT, open positions, location of PHILIPPE DEPUYDT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PHILIPPE DEPUYDT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PHILIPPE DEPUYDT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PHILIPPE DEPUYDT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PHILIPPE DEPUYDT, employees, financial statistics.