CLAES BVBA

Contactgegevens CLAES BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLAES BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

CLAES BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gustaaf Van der Steenstraat 82 1750 Gaasbeek (Lennik), België

Telefoon (phone): +32 (9) 557-37-44 +32 (9) 557-37-44

Fax (fax): +32 (71) 852-80-45 +32 (71) 852-80-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLAES BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLAES BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLAES BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLAES BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLAES BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLAES BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLAES BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLAES BVBA
Products information CLAES BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01778930664
Ondernemingsnummer: 7848602294
Hoofdstad (capital): 737,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 528,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in CLAES BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLAES BVBA
(Get full report from official database of BE for CLAES BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor CLAES BVBA
Addition kinds of activities for CLAES BVBA

943199. Administratie van volksgezondheidsprogramma's, nv | Administration of public health programs, nec
35319900. Bouwmachines, NIET | Construction machinery, nec
35450302. Arbors (gereedschapstoebehoren) | Arbors (machine tool accessories)
35899904. Hogedrukreiniger | High pressure cleaning equipment
51129904. enveloppen | Envelopes
75490100. Automotive onderhoudsdiensten | Automotive maintenance services

Werken bij CLAES BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLAES BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLAES BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLAES BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Tijdelijke administratieve functie op financiële afdeling: schoolverlaters zijn welkom (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor de financiële afdeling zijn we op zoek naar een tijdelijke collega die verantwoordelijk zal zijn voor de post- en factuurverwerking. Je controleert de facturen en volgt de betalingen op, (inkomende als uitgaande facturen). Je bent het eerste aanspreekpunt voor leveranciers, klanten en collega's en hebt verschillende administratieve taken. Het gaat over een opdracht van +-1 jaar.

 • Bandenmonteur Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor de bediening van de klanten. Je monteert, balanceert en herstelt de banden van zowel personenwagens als vrachtwagens Je hebt een passie voor auto's Je bent bereid te depanneren buiten de werkuren (mits wettelijke vergoeding)

 • Huishoudhulp met Dienstencheques Roeselare (deeltijds) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

 • Tijdelijke opdracht winkelbediende herenwinkel (oktober) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Studentenjob

  Je werkt voor een deel in de stock om de kledij voor te bereiden in de winkel, daarnaast help je mee bij de verkoop van de kledij. Je geeft advies waar nodig en helpt de klanten op een vriendelijke en klantgerichte manier. Je bent iemand die graag de handen uit de mouwen steekt. Daarnaast stel je jou flexibel op naar werkuren toe.

 • Jobstudent zorgkundige (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: DE REFUGE

  Type: Studentenjob

  Vzw de Refuge is op zoek naar een enthousiaste jobstudent zorgkundige die ons team wil versterken in het weekend en de vakantieperiodes. Job: Als jobstudent zorgkundige sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: Je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, ... Daarbij geef je de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel. Je werkt nauw samen met verpleegkundigen en zorgkundigen.

 • Jobstudent (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Jobstudent (m/v) Begijnendijk (Betekom) (BEGIJNENDIJK)

  Regio: BEGIJNENDIJK

  Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

  Type: Studentenjob

  Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

 • Chauffeur C / CE (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Wij zoeken momenteel een ervaren vrachtwagenchauffeur die een zeker affiniteit heeft met industrie en werven. Voor metaalbewerkingen aan machineonderdelen ben jij de persoon die met de vrachtwagen ter plaatste gaat. Je bent dan ook zeker en vast bereid om mee te werken tijdens de montage bij levering, en het aanleveren van materiaal. Daarnaast vragen we ook aan jou of je bereid bent om mee te werken in ons metaalatelier en ondersteunende taken uit te voeren, zoals kleine ritten met onze bestelwagen.

 • Preventieadviseur psychosociale aspecten regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: IDEWE

  Type: Vaste Job

  De Groep IDEWE verleent een breed gamma aan diensten gericht op gezondheid, veiligheid, welzijn en milieu op het werk. Met meer dan 800 medewerkers regionaal gespreid over 9 locaties werken wij in Vlaanderen, Brussel en Wallonië samen voor ruim 35000 klanten uit de industrie, de privé- en de openbare dienstverlening. Wij ondersteunen hen bij het opzetten en uitvoeren van preventief medisch toezicht en alle aspecten van risicobeheersing (arbeidsveiligheid, bedrijfshygiëne, milieuzorg, ergonomie, psychosociale aspecten van het werk, verzuimbeleid,…). Door onze groei zijn wij momenteel op zoek naar een Preventieadviseur psychosociale aspecten regio Antwerpen Jouw perspectief Als preventieadviseur krijg je de kans om actief bij te dragen aan het mentale welzijn van werknemers. Jouw interventies situeren zich op het interpersoonlijke, op het team- en organisatieniveau. Je opdracht omvat een boeiende mix van persoonlijke begeleiding, bemiddeling, teambegeleiding en het geven van opleidingen. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor directie, HR en de Interne Preventieadviseur zodat je hen gericht kan ondersteunen in het opzetten van een kwalitatief preventiebeleid. Na de inwerkperiode sta je in voor de wettelijk omschreven taken van een preventieadviseur psychosociale aspecten. Dit omvat o.a. : · Het opvangen en begeleiden van interventieverzoeken; Het uitvoeren van kwantitatieve en kwalitatieve risicoanalyses in bedrijven; Het ondersteunen van onze klanten bij het opstellen van een algemeen psychosociaal preventiebeleid (zoals een beleid rond ziekteverzuim, stress en burnout, ongewenst grensoverschrijdend gedrag); Het geven van opleidingen (vb. aan vertrouwenspersonen, opleidingen rond thema’s als ziekteverzuim, stress en burn-out, gezonde veerkracht,…). Je maakt deel uit van een regionaal team waarin ook adviseurs uit andere disciplines (arbeidsgeneeskunde, arbeidsveiligheid, ergonomie) meewerken.

 • Projectleider bouw (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: TecQuality Deinze

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant actief binnen een niche segment in de industriebouw zijn wij momenteel op zoek naar een PROJECTLEIDER - ACCOUNTMANAGER. In team met de calculator en de afdelingsverantwoordelijke sta je als accountmanager in voor de opmaak van de offerte en de verkoop van de bouwprojecten. - je genereert omzet door relatiemanagement, werving van nieue klanten en de opmaak van prijsvoorstellen voor binnenkomende bouwdossiers - je hebt de nodige contacten met architecten, studieburelen, algemene aannemers en bouwheren - samen met de calculator analyseer je de bouwdossiers grondig, onderzoek je leemtes en mogelijke optimalisaties en finaliseer je de prijsopgave - je bent een belangrijke schakel en mee verantwoordelijk voor het binnenhalen van projecten

 • Vivid Resourcing - Lead Java Developer (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  I am working directly with a client based in Bruges who is looking for a lead Java developer for a 12-month freelance contract with extensions.     Role To take a leading role in the development of a new application You will be expected to collaborate with architects and technical analysts You will be asked to help with coaching more Junior developer when necessary   Requirements  Several years' experience working as a Java developer Experience with SpringBoot and Hibernate Experience working with architects and analysts would be beneficial Good knowledge of Angular framework is desirable - version 5 if possible Knowledge of Web Services (SOAP/Rest) is desirable Dutch is mandatory English would be a bonus   Details   Location: Bruges   Duration: 12 Months+ Start Date: ASAP     If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.

 • Kinderanimator (Provincie Antwerpen)

  Regio: Provincie Antwerpen

  Bedrijf: ANIMAGIE

  Type: Werfreserve

  Voor onze evenementen in kinderanimatie voor bedrijven en bij mensen thuis,leggen wij momenteel een wervingsreserve aan. Als animator zal je instaan voor volgende taken: Knutselactiviteiten Grime, ballonplooien, ... Je werkt op basis van een door ons voorbereid draaiboek.

Zoek naar antwoorden van CLAES BVBA in sociale netwerken
Look for responds of CLAES BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLAES BVBA. Laat een reactie achter voor CLAES BVBA. CLAES BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLAES BVBA. Leave a respond for CLAES BVBA. CLAES BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLAES BVBA op de google maps. Adres en contacten CLAES BVBA
Location of CLAES BVBA on the google maps. Address and contacts of CLAES BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come CLAES BVBA CLAES BVBA: BROUWERIJ DE DOOL | Windmolders-Vandersmissen Zakenkantoor NV | BUREAU VANSEER C & Y | CAM?L?ON STORE | HILDE VAN DER PERRE

Other related companies as CLAES BVBA: BROUWERIJ DE DOOL | Windmolders-Vandersmissen Zakenkantoor NV | BUREAU VANSEER C & Y | CAM?L?ON STORE | HILDE VAN DER PERRE

CLAES BVBA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CLAES BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01778930664. Het bedrijf CLAES BVBA bevindt zich op het adres: Gustaaf Van der Steenstraat 82 1750 Gaasbeek (Lennik). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 737,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 528,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in CLAES BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CLAES BVBA is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLAES BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLAES BVBA, openstaande posities, locatie van CLAES BVBA op de kaart.

CLAES BVBA is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is CLAES BVBA, company assigned to the tax number BE01778930664. The company CLAES BVBA is located at the address: Gustaaf Van der Steenstraat 82 1750 Gaasbeek (Lennik). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 737,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 528,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Carpenters. Products created in CLAES BVBA were not found.
The main activity of CLAES BVBA is Wholesale Trade - Durable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CLAES BVBA is not available. You also can look at reviews of CLAES BVBA, open positions, location of CLAES BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLAES BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLAES BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLAES BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLAES BVBA, employees, financial statistics.