Galle Tandlabo "Express"

Particuliere bedrijvenNondepository Credit Institutions • Galle Tandlabo "Express"
Private companiesNondepository Credit Institutions • Galle Tandlabo "Express"

Contactgegevens Galle Tandlabo "Express": adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Galle Tandlabo "Express": address, phone, fax, email, website, opening hours

Galle Tandlabo "Express"

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Auguste Demaeghtlaan 4; 1500; Halle, België

Telefoon (phone): 02 356 66 00; 0475 53 54 39 (+32-02 356 66 00; 0475 53 54 39) 02 356 66 00; 0475 53 54 39 (+32-02 356 66 00; 0475 53 54 39)

Fax (fax): 02 356 66 00 (+32-02 356 66 00) 02 356 66 00 (+32-02 356 66 00)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Galle Tandlabo "Express": n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Galle Tandlabo "Express""? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Galle Tandlabo "Express""? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Galle Tandlabo "Express", België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Galle Tandlabo "Express". Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Galle Tandlabo "Express", Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Galle Tandlabo "Express". Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Galle Tandlabo "Express"
Products information Galle Tandlabo "Express"

BTW identificatienummer (tax): BE06757659912
Ondernemingsnummer: 7051818847
Hoofdstad (capital): 901,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 358,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in Galle Tandlabo "Express" zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Repair of dentures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Galle Tandlabo "Express"
(Get full report from official database of BE for Galle Tandlabo "Express")

Aanvulling soorten activiteiten voor Galle Tandlabo "Express"
Addition kinds of activities for Galle Tandlabo "Express"

244102. Hoesjes, hout | Cases, wood
249399. Gekonstitueerde houtproducten, n.v. | Reconstituted wood products, nec
20489910. Bevroren huisdieren (behalve hond en kat) | Frozen pet food (except dog and cat)
32720206. Silo staven, gegoten steen of beton | Silo staves, cast stone or concrete
42129900. Lokale vrachtwagens, zonder opslag, nec | Local trucking, without storage, nec
73420200. Pestbestrijdingsdiensten | Pest control services

Werken bij Galle Tandlabo "Express": vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Galle Tandlabo "Express": vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Galle Tandlabo "Express". Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Galle Tandlabo "Express". Looking for open vacancies in other companies

  • Operator vaste nacht (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten te Bocholt, zijn we op zoek naar een operator Takenpakket: - Het bedienen van de machine - Kleine storingen verhelpen - Zorgen voor een goed verloop van de productielijn - Controleren van het fabricatieproces - Parameters aanpassen indien nodig - Kwaliteitsanalyses uitvoeren - Reinigen van de machines en installaties - Afwijkingen doorgeven aan de teamleaders - Melden van grondstof- of materiaaltekorten aan de teamleader - Je hebt diverse contacten met de afdeling planning en het afdelingshoofd - Je voert 20% administratie uit

  • Business Analyst (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant ,gevestigd in Bornem, zijn wij op zoek naar een Insurance, Maintenance & Remarketing Associate voor een tijdelijke opdracht tot en met juni 2019. Je komt terecht in een lease- en financieringsmaatschappij, dat deel uitmaakt van een internationale groep binnen de automotive sector en verdeler is van een premium automerk. Heb je een passie voor cijfers, een goed analytisch inzicht en een achtergrond in verzekeringen? Dan is dit jouw kans op een top job! Als Insurance, Maintenance & Remarketing Associate assisteer je bij de ontwikkelijng van de bestaande & toekomstige verzekerings- & onderhoudsactiviteiten, alsook bij de verbetering van verkoop- & operationele processen via workshops & projecten. Jouw verantwoordelijkheden: Opvolgen van projectactiviteiten met de provider(s). Helpen bij het opzetten van incentives voor verkopers / dealers en bonusregelingen. Implementatie van doelen voor verzekerings- en onderhoudsactiviteiten met specifieke KPI's alsook het proces van vernieuwing, CRM en cross-selling. Assisteren bij het opzetten van dealer- en interne trainingen voor verzekeringen en onderhoud. Je staat mee in voor het behalen van bedrijfsdoelstellingen voor verzekeringen en onderhoud, en voor de lokale verzekeringssamenwerking op te ontwikkelen producten. Implementatie en onderhoud van verkoopprocessen voor verzekeringen en onderhoud, alsook marketing-, communicatie- en campagnevereisten behoren tot jouw takenpakket. Verder voer je regelmatig updates uit over de huidige marktverzekerings- en onderhoudsomgeving.

  • Zaalmedewerk(st)er (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Xtra-interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Xtra is een selectie- en uitzendbedrijf dat bruggen bouwt tussen bedrijven en mensen. Dat doen we door tastbare meerwaarde te bieden bij selectie en retentie van menselijk kapitaal en kandidaten te begeleiden op hun pad naar de juiste job, op de juiste plaats en op het juiste moment. Voor onze klant, een leuke sportgelegenheid in Mechelen, zijn wij op zoek naar een zaalmedewerk(st)er voor een fulltime job. Je voornaamste taken zijn menu's uitdelen, bestellingen opnemen, gerechten en drank opdienen, afruimen en de afwas doen. Het uurrooster is week om week wat anders, maar je hebt wel een vast uurrooster. De uren kunnen uitlopen tot 1u s'nachts.

  • sanitair installateur (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sanitair installateur sta je in voor : het plaatsen regelen en herstellen van installaties voor centrale verwarming en sanitair het kappen sluipen en leggen van leidingen het plaatsen en aansluiten van verwarmingsketels mazoutketels en radiatoren aansluiten van allerlei soorten kranen gebruiksklaar maken van alle elektrische installaties

  • Operator inpak vaste weekendploeg - regio Ieper (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator inpakmachine ben je verantwoordelijk voor het inpakken en de conditionering van diverse prodcuten met als doel een correct ingepakt en gestapeld product te bekomen. Jouw takenpakket: instellen & klaarzetten van de inpakinstallatie uitvoeren kwaliteitscontroles instellen van de correcte etikettering oplossen van mogelijke storingen voorzien van een voldoende voorraad verpakking & palletten ...

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Landen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP ZONNEBEKE (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: GREENHOUSE IEPER

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Zonnebeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp - Deeltijds (Regio Oostkamp - Beernem) (M/V) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: UW HELPENDE HAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Heb je zin voor orde en netheid ? Dan ben je bij ons aan het juiste adres ! Als huishoudhulp bestaat uw taak voornamelijk uit het schoonmaken van privé-woningen. Volgens uw mogelijkheden kan dit aangevuld worden met strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken (verstelwerk) en koken. Vanuit het kantoor krijg je de nodige ondersteuning en opvolging. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, afkomst, geaardheid of handicap, ook 45-plussers zijn welkom.

  • Student verkoopmedewerker te Knokke-Heist (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak te Knokke-Heist zijn wij opzoek naar een zeer enthousiaste Student verkoopsmedewerker die op woensdagnamiddag aan de slag wil. Is jouw grootste passie mode? Zit de verkoopmicrobe in jou? Dan bent u de student die we zoeken!

  • Jobstudent koerier (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: VERMEERSCH CATERING

    Type: Studentenjob

    Voor onze groot- en kleinhandel in voedingsproducten zijn we op zoek naar jobstudenten-koeriers. Je hebt volgende taken: Je levert met een bestelwagen voedingsproducten af bij onze klanten (bakkers, beenhouwers, restaurants en hotels) in de regio Knokke-Heist. Je laat de leveringsbonnen aftekenen en soms ontvang je de betalingen. Je staat in voor het laden en lossen van de bestelwagen. Je helpt binnengekomen goederen bij ons in het magazijn weg zetten.

  • Dossierbeheerder / Accountant voor familiale omgeving - Roesela (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Werken in eigen streek in een family friendly kantoor? Het is mogelijk. Met hun flexibele werktijden en werkschema's die aan jouw wensen zijn aangepast kan jij je gezinsleven vlot combineren met je werkleven. Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Als rechterhand van de vennoot assisteer je hem bij zijn taken. Je zal een 30-tal dossiers van volledig van A-Z afwerken. Je werkt heel nauw samen met twee bedrijfsleiders die je dossiers superviseren. Zo kan je op korte termijn veel bijleren. Je bent het aanspreekpunt bij uitstek van je klanten. Ze kunnen naar jou toekomen met al hun vragen en ook voor advies inzake diverse aangelegenheden kunnen ze bij jou terecht.

  • VERKOOPSMEDEWERKER (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: VANGROOTLOON

    Type: Flexijob

    U staat in voor: het helpen in de kleine keuken (broodjes, croques...) het onderhoud van de winkel afruimen van tafels

Zoek naar antwoorden van Galle Tandlabo "Express" in sociale netwerken
Look for responds of Galle Tandlabo "Express" in social networks

Lees alle opmerkingen voor Galle Tandlabo "Express". Laat een reactie achter voor Galle Tandlabo "Express". Galle Tandlabo "Express" bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Galle Tandlabo "Express". Leave a respond for Galle Tandlabo "Express". Galle Tandlabo "Express" on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Galle Tandlabo "Express" op de google maps. Adres en contacten Galle Tandlabo "Express"
Location of Galle Tandlabo "Express" on the google maps. Address and contacts of Galle Tandlabo "Express"

Andere gerelateerde bedrijven als come Galle Tandlabo "Express" Galle Tandlabo "Express": FLHOLLEEN BVBA | CENTRE SPORTIF GRAND-LEEZ | LINDA VERDEYEN | KINDERDAGVERBLIJF BRENTA | CLAUDE JACQUET

Other related companies as Galle Tandlabo "Express": FLHOLLEEN BVBA | CENTRE SPORTIF GRAND-LEEZ | LINDA VERDEYEN | KINDERDAGVERBLIJF BRENTA | CLAUDE JACQUET

Galle Tandlabo "Express" is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Galle Tandlabo "Express", bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06757659912. Het bedrijf Galle Tandlabo "Express" bevindt zich op het adres: Auguste Demaeghtlaan 4; 1500; Halle. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 901,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 358,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Repair of dentures. Producten gemaakt in Galle Tandlabo "Express" zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Galle Tandlabo "Express" is Nondepository Credit Institutions, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Galle Tandlabo "Express" is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Galle Tandlabo "Express", openstaande posities, locatie van Galle Tandlabo "Express" op de kaart.

Galle Tandlabo "Express" is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Galle Tandlabo "Express", company assigned to the tax number BE06757659912. The company Galle Tandlabo "Express" is located at the address: Auguste Demaeghtlaan 4; 1500; Halle. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 901,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 358,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Repair of dentures. Products created in Galle Tandlabo "Express" were not found.
The main activity of Galle Tandlabo "Express" is Nondepository Credit Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Galle Tandlabo "Express" is not available. You also can look at reviews of Galle Tandlabo "Express", open positions, location of Galle Tandlabo "Express" on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Galle Tandlabo "Express", N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Galle Tandlabo "Express", medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Galle Tandlabo "Express", N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Galle Tandlabo "Express", employees, financial statistics.