Poumay J

Contactgegevens Poumay J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Poumay J: address, phone, fax, email, website, opening hours

Poumay J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Palmiers 41 1150 Sint-Pieters-Woluwe (Brussel), België

Telefoon (phone): +32 (53) 539-46-77 +32 (53) 539-46-77

Fax (fax): +32 (87) 533-97-49 +32 (87) 533-97-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Poumay J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Poumay J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Poumay J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Poumay J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Poumay J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Poumay J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Poumay J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Poumay J
Products information Poumay J

BTW identificatienummer (tax): BE02100280761
Ondernemingsnummer: 4726837158
Hoofdstad (capital): 110,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 101,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in Poumay J zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Poumay J
(Get full report from official database of BE for Poumay J)

Aanvulling soorten activiteiten voor Poumay J
Addition kinds of activities for Poumay J

228102. Kunstmatige en synthetische vezelgarens, gesponnen | Manmade and synthetic fiber yarns, spun
228400. Draadmolens | Thread mills
275906. Letterpress en schermafdrukken | Letterpress and screen printing
23410202. Panties: vrouwen, misses ', kinderen en zuigelingen' | Panties: women's, misses', children's, and infants'
24410101. Ammunitie dozen, hout | Ammunition boxes, wood
34999922. Strapping, metaal | Strapping, metal
36450102. Lichte tinten, metaal | Light shades, metal
38450111. Endoscopische apparatuur, electromedical, nec | Endoscopic equipment, electromedical, nec
40139902. Logging spoorwegen | Logging railroads
48220206. Telegraafdiensten | Telegraph services

Werken bij Poumay J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Poumay J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Poumay J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Poumay J. Looking for open vacancies in other companies

 • Metserdiender (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: MOONEN JAN

  Type: Vervanging brugpensioen

  Ter vervanging van een bruggepensioneerde zijn we op zoek naar een metserdiender. Jouw taken zijn: Dienen van de metsers Algemene metselwerken Bedienen torenkraan

 • Schrijnwerker voor machine afdeling (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een zeer stabiel bedrijf, gelegen te Lokeren, dat sinds 1945 vol passie in hun productieafdeling houten buitenschrijnwerk van de hoogste kwaliteit vervaardigd zijn we op zoek naar een ervaren machinale houtbewerker. Je weet hoe je moet werken op de tafelfreesmachine, de breedbandschuurmachine, de langgatboor, de vierzijdige schaafmachine, ... Je kan probleemloos worden ingezet voor de assembalge van schrijnwerk. Ben jij een vakman in hart en nieren? Werk jij graag mee aan het realiseren van het droomproject? Dan ben jij onze geschikte kandidaat!

 • CNC - bediener (HULDENBERG)

  Regio: HULDENBERG

  Bedrijf: Konvert Construct Leuven

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant, gelegen te Waver - Huldenberg, zoekt een operator hout-CNC ter permanente vervanging. Hun ideale kandidaat heeft ten minste een opleiding genoten tot CNC-frezer óf/en heeft hier ook ervaring in. Het allerbelangrijkste is dat jij als kandidaat gemotiveerd bent en je interesse in de job en materialen groot is. Een opleiding wordt voorzien op de vloer, je wordt allesbehalve alleen gelaten, integendeel. Oh en wist je al dat dit volgens de bouwsector wordt verloond, met een minimum van €14,189?!

 • Gemotiveerde huishoudhulp voor regio Oedelem (deeltijds of voltijds) (OEDELEM)

  Regio: OEDELEM

  Bedrijf: TRIXXO HOME OEDELEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij van poetsen en wil jij er ook jouw job van maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden jou een aangename werkomgeving met leuke klanten en een consulente die jou respectvol en correct behandelt. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer... jij bent onze grootste troef! Jouw taak bestaat hoofdzakelijk uit het onderhoud/schoonmaken van de woning van onze particulieren maar kan aangevuld worden met volgende taken: wassen en strijken, boodschappen doen en koken. Werken met dienstencheques kan zowel deeltijds als voltijds. Je spreekt met jouw consulent af welke dagen en uren jij wenst te werken. Een rooster op maat voor een perfect evenwicht tussen werk en privé! Werk je momenteel al als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u bij 1 gezin in Oostrozebeke (OOSTROZEBEKE)

  Regio: OOSTROZEBEKE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder zijn/haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je komt terecht in een aangename werkomgeving, waar je met respect behandeld wordt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Enthousiaste Thuishulp regio Sint-Andries (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: PLUS HOME services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Huishoudhulp met Dienstencheques in Deinze (deeltijds) (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

 • Studenten op afroepbasis week en/of weekend | regio Mortsel en omstreken (MORTSEL)

  Regio: MORTSEL

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Studentenjob

  De studentenvacatures beginnen binnen te stromen dus we zijn op zoek naar een aantal studenten: Orderpicken en samenstellen van foodboxen in Hoboken, vast voor enkele dagen per week Op afroepbasis helpen bij het afleveren en monteren van zitkrukjes samen met een collega Voor in de maanden juli/augustus/september zoeken we ook studenten die een aantal weken aan een stuk kunnen werken bij verschillende klanten: administratie, logistieke taken, ...

 • Medewerkers gezocht voor flexibele pool H&M (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor H&M zijn wij op zoek naar extra medewerkers voor de flexibele pool. Wat is de flexibele pool? Volgens de drukte in de winkel en de levering van goederen worden er extra medewerks ingeschakeld om die drukte mee te helpen ontvangen. Deze planning kan dus heel flexibel zijn. Dit kan zowel zijn voor de stock, winkel en/of kassa. Ben jij op zoek naar een bijverdienste? Ben je student en ben je toch wel 2 à 3 dagen per week beschikbaar of beschikbaar in de vakanties? Ben je op zoek naar een vaste job en wil je ondertussen graag op flexibele basis aan het werk blijven? Dan is dit de job voor jou! Wij schakelen je in bij H&m volgens jouw beschikbaarheden en de mogelijkheden bij H&M.

 • operator cnc machine (DESSELGEM)

  Regio: DESSELGEM

  Bedrijf: [email protected] bvba

  Type: Vaste Job

  voor een klant waregem zijn we op zoek naar een cnc operator

 • Freelance boekhouding 0.5 à 1 dag/week (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: GLOBIUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ik ben op zoek naar administratieve en financiële ondersteuning onder de vorm van een freelance boekhouder (m/v/x) voor een halve dag tot 1 dag in de week, tijdelijk of permanent (overeen te komen). Facturatie, boeken van aankoopfacturen, BTW-aangifte, diverse boekingen, afschrijvingen, debiteurenbeheer, controle en rapportage,... Eventueel ook ingave van data voor de loonverwerking (via Acerta)

 • Electricien/klusjesman flexijob weekend (m/v) (DE HAAN)

  Regio: DE HAAN

  Bedrijf: Sunparks De Haan

  Type: Flexijob

  We zijn op zoek naar een all round klusjesman op flexi-job basis voor in het weekend. Deze vacature is dus enkel geldig als u reeds in vast dienstverband werkt en extra wil bijverdienen. Je bent een handige Harry en wordt ingeschakeld voor verschillende herstellingen op vlak van sanitair, verwarming, vloer en tegelwerken, schrijnwerkerij en elektriciteit zoals plaatsen van verlichting en stopcontacten, klinken vervangen, kastdeurtjes herstellen, kleine schilderwerken, wc ontstoppen, verhuizen, tuin onderhouden, reinigen van gevels.... Uurrooster is vrijdag 14:00 - 22:00, zaterdag 14:00 - 22:00, zondag 10:00 - 18:00 ( vrijdag kan ook vanaf 18:00 hr)

Zoek naar antwoorden van Poumay J in sociale netwerken
Look for responds of Poumay J in social networks

Lees alle opmerkingen voor Poumay J. Laat een reactie achter voor Poumay J. Poumay J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Poumay J. Leave a respond for Poumay J. Poumay J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Poumay J op de google maps. Adres en contacten Poumay J
Location of Poumay J on the google maps. Address and contacts of Poumay J

Andere gerelateerde bedrijven als come Poumay J Poumay J: Ellegeest M | G.D.L. Transport NV | WOUTER DOBBELAER | POLICE F?D?RALE | DANNY WALRAVENS

Other related companies as Poumay J: Ellegeest M | G.D.L. Transport NV | WOUTER DOBBELAER | POLICE F?D?RALE | DANNY WALRAVENS

Poumay J is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Poumay J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02100280761. Het bedrijf Poumay J bevindt zich op het adres: Rue des Palmiers 41 1150 Sint-Pieters-Woluwe (Brussel). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 110,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 101,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Poumay J zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Poumay J is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Poumay J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Poumay J, openstaande posities, locatie van Poumay J op de kaart.

Poumay J is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Poumay J, company assigned to the tax number BE02100280761. The company Poumay J is located at the address: Rue des Palmiers 41 1150 Sint-Pieters-Woluwe (Brussel). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 110,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 101,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Carpenters. Products created in Poumay J were not found.
The main activity of Poumay J is Personal Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Poumay J is not available. You also can look at reviews of Poumay J, open positions, location of Poumay J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Poumay J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Poumay J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Poumay J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Poumay J, employees, financial statistics.