G.D.L. Transport NV

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • G.D.L. Transport NV
Private companiesPersonal Services • G.D.L. Transport NV

Contactgegevens G.D.L. Transport NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data G.D.L. Transport NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

G.D.L. Transport NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lar M 40 8930 Rekkem, België

Telefoon (phone): 56 (+32-56) 56 (+32-56)

Fax (fax): 56 (+32-56) 56 (+32-56)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) G.D.L. Transport NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "G.D.L. Transport NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "G.D.L. Transport NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van G.D.L. Transport NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen G.D.L. Transport NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of G.D.L. Transport NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees G.D.L. Transport NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti G.D.L. Transport NV
Products information G.D.L. Transport NV

BTW identificatienummer (tax): BE09809112548
Ondernemingsnummer: 2639160156
Hoofdstad (capital): 953,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 331,000 EUR
Werknemers (employees): 40 to 100
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Transport services; Warehouses

Product categorie (product category): Rental Of Commercial Vehicles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor G.D.L. Transport NV
(Get full report from official database of BE for G.D.L. Transport NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor G.D.L. Transport NV
Addition kinds of activities for G.D.L. Transport NV

511302. Wegwerpplaten, kopjes, servetten en eetgerei | Disposable plates, cups, napkins, and eating utensils
14559901. Ball clay mijnbouw | Ball clay mining
21319901. Tabak kauwen | Chewing tobacco
22410406. gimps | Gimps
28190205. Hydrocyaanzuur | Hydrocyanic acid
28239902. Sigaretrek, cellulosevezel | Cigarette tow, cellulosic fiber
38240202. Tellers, revolutie | Counters, revolution
51590103. Katoen, rauw | Cotton, raw

Werken bij G.D.L. Transport NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in G.D.L. Transport NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor G.D.L. Transport NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for G.D.L. Transport NV. Looking for open vacancies in other companies

  • BANDENMONTEUR (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant een bedrijf te Mechelen zijn we dringend op zoek naar een bandenmonteur! Als Bandenmonteur: Sta je in voor het monteren en demonteren van wielen, banden en velgen. Herstel je en zorg je voor de wielbalans en wielgeometrie. Varieert je opdracht van het herstellen van nagelgaten en kleine beschadigingen in het loopvlak en de zijwanden van personenwagens, tot het vulkaniseren van vrachtwagenbanden. Jij zorgt ervoor dat de banden weer in topconditie zijn, helemaal klaar voor op de weg.

  • NACHTWERK - MAGAZIJN REGIO AVELGEM - HEEL HOOG LOON! (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in de regio van Avelgem zijn we op zoek naar extra arbeidskrachten om in het magazijn te werken. U werkt in de vaste nacht van 22-6u. In het magazijn help je met verschillende magazijntaken: - orderpicker - inpakken van goederen - laden/lossen - ... Heel goede verloning!

  • HUISHOUDHULPEN REGIO GENK (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: ASLV

    Type: Dienstenchequebaan

    Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. ASLV Huishoudhulp stelt ook geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid, en graag mensen willen helpen.

  • Stadstour begeleider (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar uitdagende studentenjob? Lees dan zeker verder! Je zal werken als begeleider in de stad Oudenaarde. Het is een soort stadswandeling waarin de deelnemers golven door de stad en tegelijkertijd allerlei weetjes over de stad uitgelegd krijgen. Je begeleidt een groep op een enthousiaste manier door een binnenstad en je geeft telkens leuke weetjes mee Je voorziet de groep van materiaal en je ziet toe op een veilig spelverloop onder het motto "safety first" Na de wandeling maak je de winnaar bekend adhv de bijgehouden scores Duurtijd begeleiding maximaal 3 uur per groep, meerdere groepen per dag mogelijk

  • Sterke jobstudent zondag hulp kippenkraam (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak/ slagerij in Izegem zijn wij op zoek naar een gemotiveerde, sterke jobstudent! Ben je vrij op zondagvoormiddag van 8u30 - 12u30? Ben je klantvriendelijk en heb je een goede fysiek? Ben je gemotiveerd en wil je graag een centje bijverdienen? Solliciteer dan snel bij Konvert Izegem! Je helpt op zondagvoormiddag om de kippen te braden aan het spit. Deze kan je er zelf opsteken en afhalen.

  • Jobstudent (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Elektricien (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: ESV-BLOMME

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een installateur met enige ervaring. Als installateur sta je in voor het plaatsen en vernieuwen van de elektriciteit bij voornamelijk particuliere klanten. Dit zowel bij renovatie als nieuwbouw. Je plaatst de elektrische leidingen en sluit zelfstandig de zekeringkasten aan. Samen met de zaakvoerder maak je de elektrische schema's op. Je staat in voor foutopsporing. Ons bedrijf plaatst niet enkel elektriciteit, maar ook sanitair, verwarming, airco, ventilatie, zonnepanelen en zonneboilers. Je krijgt de mogelijkheid om deze technieken aan te leren en met tijd zelf te plaatsen. Voor deze aanwerving wensen wij GEEN beroep te doen op de tussenkomst van interimkantoren.

  • Stabiliteitsontwerper (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Ben je iemand die graag stabiliteitsberekeningen maakt? Bekijk dan zeker deze vacature! Als stabiliteitsontwerper wordt er van jou verwacht dat je : In staat bent om stabiliteitsberekeningen te maken en ze achteraf op een heldere manier kan uitleggen aan je BIM-ontwerper. Stabiliteitsplannen opmaakt en deze ook controleert. Op een pro-actieve manier je projectleider op de hoogte houdt van de knelpunten en problemen die je tegenkomt.

  • WERFLEIDER ELEKTRICITEIT VLAANDEREN (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: TOMACH ENGINEERING

    Type: Vaste Job

    De studie van het bestek en de plannen voorafgaand aan de werken. U maakt zich de specifieke aanpak en technische plannen binnen het bestek eigen en bereidt het toezicht van de werf voor; Het organiseren en plannen van de activiteiten op de werf, en dit op een kwaliteitsvolle en efficiënte manier; Het opvolgen van de uitvoering van de activiteiten op de werf aan de hand van het projectplan; Het assisteren van werfvergaderingen en de communicatie op de werf; Het werfdossier, door het bijhouden van het archief en het invoeren van gegevens in de diverse systemen conform opgelegde procedures; Het permanent oplossen van technische problemen vanuit uw vakkennis en ervaring.

  • Chef-kok (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: BRASSERIE MARIE - DGLV

    Type: Vaste Job

    Voor onze zaak in Grobbendonk, gelegen naast de oevers van het Albertkanaal, zijn we op zoek naar een nieuwe Chef-kok Je krijgt een verantwoordelijke functie waarbij volgende taken van belang zijn: - Je stelt de menukaart op en bespreekt ze in overleg met de zaakvoerder. - Bij het opstellen van de menukaart houd je rekening met het seizoensaanbod en de prijs van voedingswaren. (Onze menukaart verandert 4 keer per jaar) - Je bent verantwoordelijk over alle warme bereidingen en stuurt het keukenteam aan bij het bereiden van alle koude gerechten. - Keukenteam leiden en hun uren plannen, behoort ook tot jouw takenpakket. - Presentatie (dresseren) van alle gerechten zijn van groot belang.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Flexi-job winkelbediende slagerij (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Flexijob

    Voor een supermarkt in de regio van Tielt zoekt Konvert een flexi-job winkelbediende voor de slagerij. U staat in voor het bestellen van de klanten, snijden van charcuterie, inpakken van vlees en bereide gerechten, maken van belegde broodjes,...

Zoek naar antwoorden van G.D.L. Transport NV in sociale netwerken
Look for responds of G.D.L. Transport NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor G.D.L. Transport NV. Laat een reactie achter voor G.D.L. Transport NV. G.D.L. Transport NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for G.D.L. Transport NV. Leave a respond for G.D.L. Transport NV. G.D.L. Transport NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie G.D.L. Transport NV op de google maps. Adres en contacten G.D.L. Transport NV
Location of G.D.L. Transport NV on the google maps. Address and contacts of G.D.L. Transport NV

Andere gerelateerde bedrijven als come G.D.L. Transport NV G.D.L. Transport NV: Duchêne A | B.C. DEURNE | DE MEKKERBEK | MUS?E D. & A. VAN BUUREN | Schaak (Het)

Other related companies as G.D.L. Transport NV: Duchêne A | B.C. DEURNE | DE MEKKERBEK | MUS?E D. & A. VAN BUUREN | Schaak (Het)

G.D.L. Transport NV is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is G.D.L. Transport NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09809112548. Het bedrijf G.D.L. Transport NV bevindt zich op het adres: Lar M 40 8930 Rekkem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 953,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 331,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Rental Of Commercial Vehicles. Lijst met producten zijn Transport services; Warehouses.
De hoofdactiviteit van G.D.L. Transport NV is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van G.D.L. Transport NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van G.D.L. Transport NV, openstaande posities, locatie van G.D.L. Transport NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

G.D.L. Transport NV is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is G.D.L. Transport NV, company assigned to the tax number BE09809112548. The company G.D.L. Transport NV is located at the address: Lar M 40 8930 Rekkem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40 to 100 employees work in this company. Capital - 953,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 331,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Rental Of Commercial Vehicles. List of products are Transport services; Warehouses.
The main activity of G.D.L. Transport NV is Personal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of G.D.L. Transport NV is not available. You also can look at reviews of G.D.L. Transport NV, open positions, location of G.D.L. Transport NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over G.D.L. Transport NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf G.D.L. Transport NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about G.D.L. Transport NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company G.D.L. Transport NV, employees, financial statistics.