Deroo Tandtechnisch Labo

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • Deroo Tandtechnisch Labo
Private companiesMiscellaneous Retail • Deroo Tandtechnisch Labo

Contactgegevens Deroo Tandtechnisch Labo: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Deroo Tandtechnisch Labo: address, phone, fax, email, website, opening hours

Deroo Tandtechnisch Labo

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Koningin Astridlaan 219; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 222 92 44 (+32-09 222 92 44) 09 222 92 44 (+32-09 222 92 44)

Fax (fax): +32 (63) 965-98-46 +32 (63) 965-98-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Deroo Tandtechnisch Labo: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Deroo Tandtechnisch Labo"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Deroo Tandtechnisch Labo"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Deroo Tandtechnisch Labo, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Deroo Tandtechnisch Labo. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Deroo Tandtechnisch Labo, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Deroo Tandtechnisch Labo. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Deroo Tandtechnisch Labo
Products information Deroo Tandtechnisch Labo

BTW identificatienummer (tax): BE06893890380
Ondernemingsnummer: 8436096191
Hoofdstad (capital): 832,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 664,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in Deroo Tandtechnisch Labo zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Repair of dentures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Deroo Tandtechnisch Labo
(Get full report from official database of BE for Deroo Tandtechnisch Labo)

Aanvulling soorten activiteiten voor Deroo Tandtechnisch Labo
Addition kinds of activities for Deroo Tandtechnisch Labo

2326. Werkkleding van mannen en jongen | Men's and boy's work clothing
3499. Metaalproducten vervaardigd, anders | Fabricated metal products, nec
01719904. Krantenboerderij | Currant farm
23610100. Meisjes en kinderblouses en shirts | Girls' and children's blouses and shirts
30210205. Schoenen, rubberen of rubberen zoolstof bovenkanten | Shoes, rubber or rubber soled fabric uppers
35469904. Hamers, draagbaar: elektrisch of pneumatisch, chipping, enz. | Hammers, portable: electric or pneumatic, chipping, etc.
36340513. Broekenpers, elektrisch | Trouser pressers, electric
38230302. Fluidische apparaten, circuits en systemen voor procescontrole | Fluidic devices, circuits, and systems for process control
38610401. Fotolijsten afdrukken | Printing frames, photographic
58120312. Hotdog stand | Hot dog stand

Werken bij Deroo Tandtechnisch Labo: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Deroo Tandtechnisch Labo: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Deroo Tandtechnisch Labo. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Deroo Tandtechnisch Labo. Looking for open vacancies in other companies

  • Horecamedewerker 30h (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je hoofdtaak is het beheren van de bar, opnemen, bedienen afrekenen en afruimen van de bestellingen. Ook de mise-en-place onder handen nemen zal tot jouw takenpakket behoren. Verder ben je verantwoordelijk voor een verzorgde en propere omgeving die bezoekers uitnodigt een lekker drankje en hapje te nuttigen.Drankbestellingen handel je volledig zelf af, terwijl je eetbestellingen tijdig en correct doorgeeft aan de keuken. Ook bediening achter de bar zal tot jouw takenpakket behoren. Als proactieve medewerker ben je attent voor de noden van de bezoeker en handel je klachten op een respectvolle en effectieve manier af. Je zal als allround horecamedewerker worden ingezet met een variërend takenpakket. De horecamanager ondersteunt je in al je taken.

  • Magazijnier (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant op regio Ternat zijn wij op zoek naar een magazijnier - heftruckbestuurder. Je taken zijn: - Je rijdt met de heftruck. - Je staat in voor het picken van orders. - Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens. - Je zal klanten bedienen bij afhalingen.

  • VERPAKKER TEXTIELSECTOR WEEKEND (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een textielbedrijf in de regio zijn wij bij Forum Jobs opzoek naar een verpakker. Volgende taken behoren tot je takenpakket: producten verpakken: verschillende maten, dozen, aantal stuks/doos Kwaliteitscontrole is alles netjes zijn er geen fouten Is het formaat correct Zijn de labels correct Dozen stapelen op de paletten volgens de juiste instructies Lezen + begrijpen van de productiebon

  • Magazijnier Houtbedrijf (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant - een toonaangevend bedrijf dat een totaalaanbod biedt op vlak van renovatie, binnen- en buitenafwerking - zijn wij op zoek naar een magazijnier. Je zorgt voor de receptie en het technisch nazicht van de goederen. Je staat in voor stockbeheer en orderpicking. Je zorgt voor een correcte registratie van materieel. Daarnaast zorg je voor de belevering van diverse machines vanuit het magazijn naar de productie.

  • SPOORBOUWER & BESTUURDER WERFMACHINES (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor het aanleggen onderhoud en herstellen van spoorlijnen zal je handenarbeid verrichten en gebruik maken van de daarvoor aangewezen werfmachines zoals: minigraver graafmachine kraan-wegvoertuig hydraulische spoorkraan ... U deinst er niet voor terug om ook klein onderhoud aan de machines te doen. Ervaring als grondwerker en met de hydraulische kraan is een MUST!

  • Technisch operator (m/v) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: DE PILOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Kortrijk zoeken we een operator met technishe kennis. Je staat in voor het bedienen van de machine.

  • Studenten Horeca Winterfeesten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Als student op de Gentse Winterfeesten kan je op een leuke manier een centje bijverdienen! Zo kan je ingeschakeld worden voor zowel barwerk , schaatsverhuur, als verkoper.... Hiervoor zoeken we naar gemotiveerde studenten die beschikbaar zijn voor de volledige periode van 07/12/2018 tot 06/01/2019. Ben jij dus veel dagen vrij in de periode van de Gentse Winterfeesten? En heb je nog voldoende uren over om als student te werken? Contacteer ons dan zo snel mogelijk op [email protected] of 09 218 09 80!

  • Student Administratie - WEEKEND (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Wij, Xtra Interim & Select, zijn momenteel op zoek naar een student die ons kan ondersteunen tijdens het weekend. (zaterdag en/of zondag Wij bieden jou een zeer breed takenpakket én de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Heb jij een eigen laptop en kan je gebruik maken van internet? Ben je iemand enthousiast, die ook zeer graag telefoneert? Ben je een administratieve duizendpoot? Dan kan deze job misschien wel jouw droom van een studentenjob worden ! Lees zeker verder ! TAKENPAKKET Je zorgt voor de juiste opmaak van contracten. Je doet algemeen administratief werk. Jij zorgt mee voor de planning in het weekend van één van onze grootste klanten. Jij bent het aanspreekpunt voor onze klanten tijdens het weekend. Je werkt op zaterdag en/of op zondag.

  • Jobstudenten -zaalpersoneel (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een leuke brasserie op de Grote Markt van Ieper zoeken we jobstudenten om in het weekend op te dienen. Bediening massa Afruimen

  • ALGEMEEN DIRECTEUR (BE772367) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: MEVACO BOUWBEDRIJF

    Type: Vaste Job

    Mevaco Bouwbedrijf, gelegen in Aalter, is een gezond en succesvol familiebedrijf, opgericht in 1979 door Josef Meerschman, die tot op heden het bedrijf leidt. Mevaco realiseert een jaaromzet van € 30 miljoen met een 70-tal medewerkers (waaronder een 30-tal bedienden) actief binnen de drie hoofdactiviteiten: algemene aannemingen klasse 7, productie van prefab betonelementen en projectontwikkeling. Door het aanbieden van een totaalconcept, volharding en focus op kwaliteit, veiligheid en milieu ontwikkelde Mevaco Bouwbedrijf zich tot een kwalitatief hoogstaande en gewaardeerde partner van heel wat opdrachtgevers (projectontwikkelaars, openbare instellingen zoals scholen, rust- en verzorgingsinstellingen, en private klanten). Om hun toekomstige structuur verder vorm te geven, zoeken zij, voor de algemene aannemingen en productie van prefab betonelementen een (m/v) ALGEMEEN DIRECTEUR Hands-on en charismatische leider met een operationele en commerciële focus Functie Je bent eindverantwoordelijke voor het dagelijkse beleid en bepaalt, in nauw overleg met de aandeelhouders, de langetermijnstrategie van Mevaco Bouwbedrijf aan de hand van een businessplan dat rendabele en structurele groei garandeert. Na analyse van de organisatiestructuur & -processen, doe je voorstellen die leiden tot optimalisering van de operationele efficiëntie en performantie. Dit behelst onder meer het garanderen van de afwerking en oplevering van de werven binnen de afgesproken uitvoeringstermijn, door een striktere planning en opvolging enerzijds en een proactievere bijsturing anderzijds. Je waakt over de financiële performantie van het bedrijf en de projecten op basis van een duidelijke rapportering die je besluitvorming ondersteunt, en een gedegen nacalculatie. Als empathische peoplemanager, sterke leider en open communicator ben je een klankbord voor je team en overkoepel je de verschillende afdelingen (operationeel, financieel, HR en commercieel) om zo tot een geïntegreerde implementatie van het beleid te komen. Je vindt een goed evenwicht tussen het ‘challengen’ van je medewerkers en het bestendigen van de positieve familiale cultuur. Je onderhandelt met verschillende klanten en stakeholders (onderaannemers, studiebureaus, overheden, architecten, enz.) en bouwt op deze manier aan een gevuld orderboek en een sterk netwerk. Je zet in op langetermijnpartnerships met klanten op basis van vertrouwen, kwaliteit en toegevoegde waarde. Je rapporteert rechtstreeks aan de aandeelhouders en de raad van bestuur.

  • Sales Manager Oost- en West VL (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als Sales Manager sta je in voor het adviseren in de meest ruime zin van het woord. Je inventariseert onze klanten hun behoeften en biedt hen de beste op maat gemaakte oplossingen aan. Taken en verantwoordelijkheden: Je behartigt prijsaanvragen, waarbij je steeds op zoek gaat naar de beste oplossing voor de klant in functie van materiaalkeuze en logistieke mogelijkheden Je verzamelt marktinformatie die een belangrijke input vormt bij het bepalen en bijsturen van onze marktstrategie Je inventariseert kansen en ontwikkelingen in de markt Je draagt zorg voor het actueel bijhouden van informatie in het interne klantopvolgingssysteem Je beheert je administratie nauwgezet zodat je ten allen tijde correcte en transparante informatie kan verstrekken Je beheert het klantenbestand en relaties en bouwt je netwerk verder uit: betonsector, aannemers, groothandelaars bouwmaterialen Je volgt klachten op, zorgt voor goede communicatie en accurate afhandeling Je werkt samen als team met de andere afdelingen binnen de organisatie en speelt hierin een trekkersrol In deze functie rapporteer je aan de Commercieel Directeur, met wie je continu overlegt over de marktbenadering en klantopvolging.

  • RESERVE schoonmaak regio Geraardsbergen 2018 (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Geraardsbergen zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van Deroo Tandtechnisch Labo in sociale netwerken
Look for responds of Deroo Tandtechnisch Labo in social networks

Lees alle opmerkingen voor Deroo Tandtechnisch Labo. Laat een reactie achter voor Deroo Tandtechnisch Labo. Deroo Tandtechnisch Labo bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Deroo Tandtechnisch Labo. Leave a respond for Deroo Tandtechnisch Labo. Deroo Tandtechnisch Labo on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Deroo Tandtechnisch Labo op de google maps. Adres en contacten Deroo Tandtechnisch Labo
Location of Deroo Tandtechnisch Labo on the google maps. Address and contacts of Deroo Tandtechnisch Labo

Andere gerelateerde bedrijven als come Deroo Tandtechnisch Labo Deroo Tandtechnisch Labo: FORTIS | EDIT. MUSICALES POUCHENEL/FةDةRATION JACQUES BREL | BOLLEKENS | VANDERZANDEN Y | Postillon (Le)

Other related companies as Deroo Tandtechnisch Labo: FORTIS | EDIT. MUSICALES POUCHENEL/FةDةRATION JACQUES BREL | BOLLEKENS | VANDERZANDEN Y | Postillon (Le)

Deroo Tandtechnisch Labo is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Deroo Tandtechnisch Labo, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06893890380. Het bedrijf Deroo Tandtechnisch Labo bevindt zich op het adres: Koningin Astridlaan 219; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 832,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 664,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Repair of dentures. Producten gemaakt in Deroo Tandtechnisch Labo zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Deroo Tandtechnisch Labo is Diversen Detailhandel, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Deroo Tandtechnisch Labo is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Deroo Tandtechnisch Labo, openstaande posities, locatie van Deroo Tandtechnisch Labo op de kaart.

Deroo Tandtechnisch Labo is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Deroo Tandtechnisch Labo, company assigned to the tax number BE06893890380. The company Deroo Tandtechnisch Labo is located at the address: Koningin Astridlaan 219; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 832,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 664,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Repair of dentures. Products created in Deroo Tandtechnisch Labo were not found.
The main activity of Deroo Tandtechnisch Labo is Miscellaneous Retail, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Deroo Tandtechnisch Labo is not available. You also can look at reviews of Deroo Tandtechnisch Labo, open positions, location of Deroo Tandtechnisch Labo on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Deroo Tandtechnisch Labo, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Deroo Tandtechnisch Labo, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Deroo Tandtechnisch Labo, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Deroo Tandtechnisch Labo, employees, financial statistics.