De Feyter d'Hondt BVBA

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • De Feyter d'Hondt BVBA
Private companiesMiscellaneous Retail • De Feyter d'Hondt BVBA

Contactgegevens De Feyter d'Hondt BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Feyter d'Hondt BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Feyter d'Hondt BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lindestraat 40 9090 Melle, België

Telefoon (phone): +32 (84) 902-56-20 +32 (84) 902-56-20

Fax (fax): +32 (15) 283-26-22 +32 (15) 283-26-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Feyter d'Hondt BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Feyter d'Hondt BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Feyter d'Hondt BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Feyter d'Hondt BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Feyter d'Hondt BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Feyter d'Hondt BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Feyter d'Hondt BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Feyter d'Hondt BVBA
Products information De Feyter d'Hondt BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04223937988
Ondernemingsnummer: 7434967041
Hoofdstad (capital): 689,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 585,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in De Feyter d'Hondt BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Feyter d'Hondt BVBA
(Get full report from official database of BE for De Feyter d'Hondt BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Feyter d'Hondt BVBA
Addition kinds of activities for De Feyter d'Hondt BVBA

24991103. Meubelinlays (fineer) | Furniture inlays (veneers)
27419906. Racing vormen en programma's: uitgeverij en drukwerk | Racing forms and programs: publishing and printing
32950101. Bariet, gemalen of anderszins behandeld | Barite, ground or otherwise treated
34440503. Plaatsen, plaatwerk | Casings, sheet metal
38269907. Milieutechnische apparatuur | Environmental testing equipment
38290201. Actinometers, meteorologische | Actinometers, meteorological
52110204. jalousies | Jalousies
78320000. Bewegende theaters, behalve de inrijlaan | Motion picture theaters, except drive-in
80690300. Respiratoire ziekenhuis | Respiratory hospital

Werken bij De Feyter d'Hondt BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Feyter d'Hondt BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Feyter d'Hondt BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Feyter d'Hondt BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Technical Expert - Automation (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Randstad High Technics

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als marktleider beheert en onderhoudt onze klant tal van technische installaties in heel België. Van airco, elektriciteit en verlichting tot transportsystemen in luchthavens, sportcomplexen, zwembaden, kantoren, ziekenhuizen, industrie, ... . We nemen ook het volledige energiebeheer van gebouwen van klanten voor onze rekening en verzorgen facilitaire diensten zoals telefoniebeheer, catering, cleaning, klusjesdienst, onderhoud van groene zones en nog veel meer voor een pak organisaties en ondernemingen. We zijn op zoek naar een Technical Expert - Automation, die een bijdrage wil leveren aan de groei van een veelzijdige automatiseringsafdeling. De projecten zijn vooral gesitueerd in Vlaanderen en Brussel. Het betreft veelal projecten voor HVAC (heating ventilation and air conditioning), waterbehandeling van zwembaden en industriële productie van warm water, stoom, ijswater, perslucht. De programmering heeft betrekking op PLC-systemen, aandrijftechniek, meet- en regelapparatuur en SCADA. Je zorgt ervoor dat de projecten vanaf gespecifieerde offertes worden uitgewerkt tot volledig werkende systemen Je assisteert bij de inkoop, bereidt offertes voor en geeft indien nodig ondersteuning aan bedradingsmonteurs

 • Verkoopster/verkoper supermarkt 36,50u (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: ASAP GENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is een mooie supermarkt die op zoek is naar een gemotiveerde werkkracht die van afwisseling houdt en kan doorwerken. Je zal vooral de rekken aanvullen en opvolgen en controleren van vervallen producten.

 • HANDLANGER SERRE/HAGAARBOUW (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: AGO Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Is dit de job die u zoekt? Voor onze klant zijn we op zoek naar gedreven, leergierige monteur(s) voor de montage van verschillende en zeer uiteenlopende projecten in binnen- en buitenland.

 • Winkelmedewerker tankstation Knokke (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als winkelmedewerker voor dit nieuwe tankstation te Knokke zijn wij op zoek naar een sociaal en opgewekt persoon die tijdelijk beschikbaar is voor een vervangingsopdracht van een 2-tal weken. Je wordt polyvalent ingezet op de verschillende plaatsen bij deze moderne zaak. Tot je taken kunnen behoren: de broodjeszaak Panos: klanten bedienen, broodjes maken,... de supermarkt: bediening, kassawerk, aanvullen,... tankstation: afrekenen Daarnaast ben je ook bereid om hier en daar het onderhoud, het proper houden van de zaak, voor je rekening te nemen.

 • Financial Officer (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Konvert Office Roeselare

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Konvert Office zoekt voor een klant in Ieper naar een financial officer (m/v). Je vervult de rol van hulpboekhouder voor 2 vennootschappen van de groep. Je verzorgt de A tot Y boekhouding , hierbij ben je verantwoordelijk voor facturatie, aankoopfacturen en financiële opvolging, alsook het maken van periodieke aangiftes. Samen met een collega ben je ook verantwoordelijk voor de inkoopzijde en het financiële luik van de boekhouding van de 2e vennootschap.

 • Deeltijdse Orderpicker in 2 ploegen (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Randstad Inhouse Essers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  H.Essers zoekt een deeltijdse orderpicker die beschikbaar is op maandag, donderdag en vrijdag en kan werken in 2 ploegen. Je bent verantwoordelijk voor het klaarmaken van bestellingen met behulp van de elektronische transpallet en de scanner en het inwikkelen van palletten met folie.

 • Reachtruck chauffeur, dagdienst, regio Baasrode (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een magazijn in Baasrode zijn we op zoek naar een reachtruck chauffeur! Jouw voornaamste taken zijn het laden/lossen, het verdelen van de ladingen over verschillende posten, de opvolggegevens duidelijk registreren, alsook orderpicking.

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Tongeren (RIEMST)

  Regio: RIEMST

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • HUISHOUDHULP - Werken bij zorgbehoevenden - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: 't GERIEF

  Type: Dienstenchequebaan

  Naar aanleiding van onze samenwerking met het OCMW van Herentals, krijgen we meer oudere klanten (65 jaar en ouder). Daarom zijn we op zoek naar huishoudhulpen die graag bij oudere mensen werken. Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. Soms mag je klein verstelwerk doen, maaltijden bereiden en boodschappen doen. De job is dus erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. Deze vacature betreft voornamelijk 'werken bij oudere mensen'. 't Gerief werkt niet uitsluitend bij senioren of bejaarden. Ons klantenbestand toont een zeer divers publiek. Solliciteren mag dus altijd: geef gerust je wensen door tijdens het sollicitatiegesprek. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

 • Student foodtruck (BEGIJNENDIJK)

  Regio: BEGIJNENDIJK

  Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

  Type: Studentenjob

  Student en op zoek naar een job voor een langere periode tijdens het schooljaar? Adecco rekruteert momenteel een student (m/v) om allround taken te doen in een traiteurzaak regio Begijnendijk. Je taken zullen bestaan uit het opnemen van bestellingen via de telefoon, inpakken en klaarzetten van bestellingen, mise en place van gerechten, afwassen, bedienen van klanten aan de toog, uitscheppen van gerechten en afrekenen aan de kassa. Om de zaken vlot te laten verlopen, ken je alle nummers en prijzen van de gerechten goed en weet je de procedures goed op te volgen. Een opleiding zal worden voorzien. Wij zijn gestart met een nieuwe foodtruck en zoeken studenten die met ons graag mee op route gaan. Muziekfestivals, beurzen, foodtruckfestivals. Het gaat zeer leuk worden maar we vragen flexibiliteit in werkuren.

 • Studenten (M/V) Verkoop Kustregio (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor verschillende winkels (H&M, River Woods, Flying Tiger,...) in Knokke zijn wij op zoek naar studenten om te werken in het weekend en vakantieperiodes (herfstvakantie, kerstvakantie,...).

 • Ervaren winkelmanager regio Dendermonde (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: COLRUYT

  Type: Vaste Job

  Tevreden klanten en tevreden medewerkers? Als ervaren winkelmanager begrijp je de wisselwerking tussen beiden en zorg je er dankzij je coördinatie- en organisatietalent voor dat je Colruyt-filiaal op rolletjes loopt. Voor je uit de startblokken schiet, bieden we je een grondige opleiding aan. Als ervaren winkelmanager heb je al een eerste ervaring als leidinggevende achter de rug. Eerst brengen we je talenten en competenties in kaart. Op basis daarvan stellen we een opleidingstraject op waarmee we aan de slag gaan. Na je opleiding word je winkelmanager en krijg je de leiding over een Colruyt-filiaal met 35 tot 60 medewerkers. Van rayonverantwoordelijken en bediende verkopers tot eerste verkopers: ze verwachten allemaal dat je hen helpt en motiveert om hun taken zo goed mogelijk te vervullen. Als winkelmanager neem je onderstaande taken op: Een team coachen. Je bent er voor je team, staat open voor hun mening en houdt rekening met hun feedback. Je vervangers zorgen voor de organisatie op de werkvloer en staan samen met jou in voor de dagelijkse coaching van de medewerkers. Jij begeleidt hen waar nodig en creëert zo een aangenaam werkkader, zodat iedereen zich goed voelt. Doelstellingen bepalen en realiseren. Je zet de beschikbare middelen optimaal in. Zo behaal je je doelstellingen op vlak van zakencijfer en loonkost. Daarnaast stel je de werking van je filiaal kritisch in vraag. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. De dienstverlening optimaliseren. Ook op commercieel vlak ben jij de verantwoordelijke. Je hebt aandacht voor klantvriendelijkheid en veiligheid en draagt die houding uit naar je team. Zo kunnen zij de klanten op een klantgerichte en commerciële manier verder helpen. Tijdens je opleiding werk je in een Colruyt-winkel volgens een variabel uurrooster.

Zoek naar antwoorden van De Feyter d'Hondt BVBA in sociale netwerken
Look for responds of De Feyter d'Hondt BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Feyter d'Hondt BVBA. Laat een reactie achter voor De Feyter d'Hondt BVBA. De Feyter d'Hondt BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Feyter d'Hondt BVBA. Leave a respond for De Feyter d'Hondt BVBA. De Feyter d'Hondt BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Feyter d'Hondt BVBA op de google maps. Adres en contacten De Feyter d'Hondt BVBA
Location of De Feyter d'Hondt BVBA on the google maps. Address and contacts of De Feyter d'Hondt BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come De Feyter d'Hondt BVBA De Feyter d'Hondt BVBA: REGA NV | Lamort-Marchal C | Rogge P | HOUTTEQUIET | ASSUR-SERVICES

Other related companies as De Feyter d'Hondt BVBA: REGA NV | Lamort-Marchal C | Rogge P | HOUTTEQUIET | ASSUR-SERVICES

De Feyter d'Hondt BVBA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Feyter d'Hondt BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04223937988. Het bedrijf De Feyter d'Hondt BVBA bevindt zich op het adres: Lindestraat 40 9090 Melle. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 689,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 585,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in De Feyter d'Hondt BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Feyter d'Hondt BVBA is Diversen Detailhandel, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Feyter d'Hondt BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Feyter d'Hondt BVBA, openstaande posities, locatie van De Feyter d'Hondt BVBA op de kaart.

De Feyter d'Hondt BVBA is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Feyter d'Hondt BVBA, company assigned to the tax number BE04223937988. The company De Feyter d'Hondt BVBA is located at the address: Lindestraat 40 9090 Melle. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 689,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 585,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Carpenters. Products created in De Feyter d'Hondt BVBA were not found.
The main activity of De Feyter d'Hondt BVBA is Miscellaneous Retail, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of De Feyter d'Hondt BVBA is not available. You also can look at reviews of De Feyter d'Hondt BVBA, open positions, location of De Feyter d'Hondt BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Feyter d'Hondt BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Feyter d'Hondt BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Feyter d'Hondt BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Feyter d'Hondt BVBA, employees, financial statistics.