Broux Houtconstructies BVBA

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • Broux Houtconstructies BVBA
Private companiesDepository Institutions • Broux Houtconstructies BVBA

Contactgegevens Broux Houtconstructies BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Broux Houtconstructies BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Broux Houtconstructies BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Haltstraat 94 3900 Overpelt, België

Telefoon (phone): +32 (15) 530-46-42 +32 (15) 530-46-42

Fax (fax): +32 (84) 473-73-77 +32 (84) 473-73-77

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Broux Houtconstructies BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Broux Houtconstructies BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Broux Houtconstructies BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Broux Houtconstructies BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Broux Houtconstructies BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Broux Houtconstructies BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Broux Houtconstructies BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Broux Houtconstructies BVBA
Products information Broux Houtconstructies BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01315307617
Ondernemingsnummer: 5460174560
Hoofdstad (capital): 159,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 778,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Broux Houtconstructies BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Broux Houtconstructies BVBA
(Get full report from official database of BE for Broux Houtconstructies BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Broux Houtconstructies BVBA
Addition kinds of activities for Broux Houtconstructies BVBA

239401. Canvas luifels en luifels | Canvas awnings and canopies
25110504. Rekken, boek en tijdschrift: hout | Racks, book and magazine: wood
33510200. Koper en buislegering buis en buis | Copper and copper alloy pipe and tube
45229900. Luchtvervoer, onbeschadigd, nec | Air transportation, nonscheduled, nec
50849914. Recycling machines en uitrusting | Recycling machinery and equipment

Werken bij Broux Houtconstructies BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Broux Houtconstructies BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Broux Houtconstructies BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Broux Houtconstructies BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • verkoper voeding/kassa (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als kassamedewerker help je de klanten aan de kassa verder je scant de producten in en je gaat over tot de betaling. Hier is het heel belangrijk dat je klantvriendelijk en erg service gericht bent. Je zorgt ervoor dat er een correcte klant afhandeling gebeurd. In kalme momenten ga je te werk in de winkel met het aanvullen van de producten.

 • Glasplaatser (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bekwame klant van Let\\\'s Work regio Waregem zijn we op zoek naar een ervaren glasplaatser die dat extra vleugje pit in zich heeft! Je belandt in een innovatief bedrijf dat veel aandacht besteedt aan kwaliteit en een snelle, stipte service. Met zijn 30 jaar ervaring op de teller zoeken ze altijd naar klantgerichte oplossingen en dat samen met de werknemers van de firma. Jouw taak als glasplaatser zal vooral betrekking hebben op particuliere woningen (glazen deuren, glazen ramen, constructies...). Ben jij iemand die gedreven is en graag de handen uit de mouwen steekt? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn! Bel snel 056 51 73 38 Let\\\'s Work construct Kortrijk

 • Coordinator Customer Account in Zellik (RELEGEM)

  Regio: RELEGEM

  Bedrijf: OFFICE TEAM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Coordinator Customer Account in Zellik. Onze klant is gelegen in Zellik en op zoek naar een Coordinator Customer Account (M/V) met ervaring in een klantgerichte functie. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Coordinator Customer Account (M/V) zijn: * Je staat in voor een nauwkeurige administratieve opvolging van het orderproces van jouw klanten; * Je zorgt voor een correcte afhandeling van klanten orders, facturatie en voor het opstellen van rapportages in SAP; * Je werkt nauw samen met het shared service center in Polen en bent het aanspreekpunt voor een correcte opvolging met jouw klanten; * Je bouwt een goede relatie met jouw klanten op en denkt mee om zo toegevoegde waarde te leveren; * Je maakt deel uit van een klein team en rapporteert aan de Senior Business Analyst en Finance Manager. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Poetshulp/Huishoudhulp in 's Herenelderen - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Business Unit Manager PMO (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: THE PROJECT PILOTS

  Type: Vaste Job

  The Project Pilots, als onderdeel van de Cronos groep, telt intussen 30 consultants. Wij zijn gespecialiseerd in Project Management Services en coaching in tal van sectoren en project domeinen. Gezien het belang van een transparante projectopvolging, uniforme rapportage en administratieve ondersteuning van projecten, focussen wij ons binnen The Project Pilots sinds kort ook op rollen binnen eenProject Management Office. In dat kader zijn wij op zoek naar een Business Unit Manager PMO die onder de noemer van The Project Pilots het PMO-verhaal onder zijn of haar leiding verder wil gaan uitbouwen. Zit het ondernemerschap in jouw bloed, maar wil je dit doen in een gecoördineerde omgeving? In deze job opportuniteit krijg je enerzijds de mogelijkheid om zelf hands-on jouw PMO-skills verder te ontwikkelen en anderzijds om het Projectmanagement Office uit te bouwen en het team van Project Pilots en de klantenportefeuille verder uit te breiden. Jouw takenpakket COACHING en Ondernemerschap Als Business Unit Manager PMO heb je een eigen P&L en bepaal je mee de verdere uitbouw en samenstelling van het team. In dat kader ben je nauw betrokken bij: - Aanwerving van nieuwe medewerkers - Coaching van nieuwe en huidige medewerkers om hun skills en competenties verder te ontwikkelen. - Coördinatormeeting binnen Slingshot bijwonen. Je denkt ook na over ‘next steps’ om het Project Management Office verder uit te bouwen en bekend te maken bij een ruim publiek. Je zal onze services op vlak van IT Project Management Office optimaliseren door gebruik te maken van de nieuwste standaarden en tools. SALES Als Business Unit Manager PMO neem jij de leiding in het vinden van nieuwe potentiële klanten: - Je werkt pre-sales trajecten uit en staat mee in voor het bid management van totaaloplossingen bij de klant of implementaties van PMO-tools. - Je bouwt een goede relatie op binnen Cronos d.m.v. netwerken - Je voert ook AUDIT’s uit bij potentiele klanten om via onsite detectie het maturiteitsniveau omtrent hun projecten te bepalen en bijkomend te detecteren welk type PMO opportuun kan zijn. CONSULTING Je bent zelf ook nog hands-on actief als Project Management Officer bij klanten. - Je zal klanten ondersteunen bij het strategisch verhaal rond PMO of helpt hen bij de opzet van een PMO - Daarnaast kan jij ook deeltijds worden ingezet om de PMO bij de klant op administratief/ strategisch of controlerend vlak te gaan ondersteunen.

 • MEDEWERKER VERWERKING EFFECTEN BANK (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Select HR Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Beschik jij over een Bachelor- of Masterdiploma en heb jij een sterke interesse in effecten/beurswezen? Werk je daarenboven zeer nauwkeurig? Dan ben jij dé Effectenmedewerker die wij zoeken!   Jouw takenpakket : Verwerking van effecten transacties, dit specifiek voor trades en optie verwerking en settlement Dagelijks opvolgen en oplossen van binnenkomende aanvragen van de front, back-office en externe partijen via mail, telefoon, post Meewerken aan rapportages: dagelijks in kaart brengen van volumes en fouten per securities tak Zoeken naar niet efficiënte processen en de implementatie van verbeteringen   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler actief in de banksector. Voor hun kantoor te Antwerpen zoeken wij een medewerker die instaat voor de verwerking van effecten, meer specifiek trades en opties.

 • Technicus HVAC (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant actief in technische installaties in grote gebouwen (kantoren, industrie,.…), waaronder elektrische-, verwarmings-, klimatisatie-, koel-, sanitaire- en (brand)beveiligingsinstallaties, zijn we op zoek naar een HVAC technieker. Functie: U staat in voor het onderhoud, de regeling en de controle van de goede werking van de HVAC-, elektrische en sanitaire installaties in grote kantoorgebouwen, dit voor de regio West-Vlaanderen.

 • Ploegchef (MEULEBEKE)

  Regio: MEULEBEKE

  Bedrijf: Konvert Interim Tielt

  Type: Vaste Job

  Voor een textielbedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde meewerkend ploegchef voor de vaste nacht. Je stuurt een team van 3 à 4 operatoren aan. Je bent verantwoordelijk voor het volledige productieproces, o.a. voor het instellen van de machines en het opstarten van de lijnen. Je voert gegevens in de computer en brengt de productiesnelheid in kaart.

 • Metaalbewerker gezocht regio Aalter. (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Randstad

  Type: Vaste Job

  Je taken binnen het bedrijf als metaalbewerker zijn het maken en herstellen van de aanwezige machines. Maar ook het vervaardigen van machines, instaleren van industriële instalaties en het lezen van technische plannen. Hiervoor is kunnen lassen een vereiste. Deze job bevat veel variatie, en is zeker geen seriewerk. Optie vast.

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Eeklo-Zelzate)

  Regio: Regio Eeklo-Zelzate

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • Sales Manager B2B (NIEUWPOORT)

  Regio: NIEUWPOORT

  Bedrijf: BRANDS Benelux

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je bent een sales talent met een relevante werkervaring en ambitie in een soortgelijke functie met merken en speciaal zaken binnen lifestyle merken en fashion. Als manager werk je proactief en beschik je over een sterk analytisch vermogen en strategisch inzicht. Je beschikt over een sterke ondernemerszin, je bent een goed onderhandelaar met sterk commercieel inzichten je weet deuren te openen die voor anderen gesloten blijven. Je bent een teamplayer, flexibel, pragmatisch, hands-on, resultaatgericht en denkt mee met de organisatie naar de ontwikkeling van onze merken en business. Opleiding : professionele bachelor (of gelijkgesteld aan werkervaring/motivatie). Voeling of een achtergrond met marketing is een pluspunt. Talenkennis : Nederlands, Frans en Engels. Je bent vertrouwd met MS Office toepassingen en weet vlot om te gaan met sales ondersteunende tools.

 • Natuurlijk gezond consulent (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

Zoek naar antwoorden van Broux Houtconstructies BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Broux Houtconstructies BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Broux Houtconstructies BVBA. Laat een reactie achter voor Broux Houtconstructies BVBA. Broux Houtconstructies BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Broux Houtconstructies BVBA. Leave a respond for Broux Houtconstructies BVBA. Broux Houtconstructies BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Broux Houtconstructies BVBA op de google maps. Adres en contacten Broux Houtconstructies BVBA
Location of Broux Houtconstructies BVBA on the google maps. Address and contacts of Broux Houtconstructies BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Broux Houtconstructies BVBA Broux Houtconstructies BVBA: WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF. | DI BIASE | LABO ROYON | Senpro NV | ELLEE FOTOGRAFIEK

Other related companies as Broux Houtconstructies BVBA: WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF. | DI BIASE | LABO ROYON | Senpro NV | ELLEE FOTOGRAFIEK

Broux Houtconstructies BVBA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Broux Houtconstructies BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01315307617. Het bedrijf Broux Houtconstructies BVBA bevindt zich op het adres: Haltstraat 94 3900 Overpelt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 159,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 778,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Broux Houtconstructies BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Broux Houtconstructies BVBA is Depotinstellingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Broux Houtconstructies BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Broux Houtconstructies BVBA, openstaande posities, locatie van Broux Houtconstructies BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Broux Houtconstructies BVBA is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Broux Houtconstructies BVBA, company assigned to the tax number BE01315307617. The company Broux Houtconstructies BVBA is located at the address: Haltstraat 94 3900 Overpelt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 159,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 778,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Carpenters. Products created in Broux Houtconstructies BVBA were not found.
The main activity of Broux Houtconstructies BVBA is Depository Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Broux Houtconstructies BVBA is not available. You also can look at reviews of Broux Houtconstructies BVBA, open positions, location of Broux Houtconstructies BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Broux Houtconstructies BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Broux Houtconstructies BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Broux Houtconstructies BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Broux Houtconstructies BVBA, employees, financial statistics.