Houssonloge Toitures

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • Houssonloge Toitures
Private companiesBusiness Services • Houssonloge Toitures

Contactgegevens Houssonloge Toitures: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Houssonloge Toitures: address, phone, fax, email, website, opening hours

Houssonloge Toitures

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Allée de Wésomont 5 4190 Werbomont (Ferrières), België

Telefoon (phone): +32 (65) 869-74-41 +32 (65) 869-74-41

Fax (fax): +32 (86) 517-95-31 +32 (86) 517-95-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Houssonloge Toitures: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Houssonloge Toitures"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Houssonloge Toitures"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Houssonloge Toitures, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Houssonloge Toitures. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Houssonloge Toitures, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Houssonloge Toitures. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Houssonloge Toitures
Products information Houssonloge Toitures

BTW identificatienummer (tax): BE09001892089
Ondernemingsnummer: 3727081298
Hoofdstad (capital): 360,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 681,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in Houssonloge Toitures zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Houssonloge Toitures
(Get full report from official database of BE for Houssonloge Toitures)

Aanvulling soorten activiteiten voor Houssonloge Toitures
Addition kinds of activities for Houssonloge Toitures

3651. Huishoudelijke audio- en videoapparatuur | Household audio and video equipment
207901. Margarine- en margarineoliën | Margarine and margarine oils
16119902. Snelweg- en straatonderhoud | Highway and street maintenance
22610301. Embossing katoenen breedgeweven stoffen | Embossing cotton broadwoven fabrics
23110104. Tailored jurk en sport jassen: mannen en jongens ' | Tailored dress and sport coats: men's and boys'
28690503. Parfum materialen, synthetisch | Perfume materials, synthetic
36480105. Fontein verlichting fixtures | Fountain lighting fixtures
38450000. Electromedische apparatuur | Electromedical equipment
50520104. Lood erts | Lead ore
72120104. Valet kleding dienst | Valet apparel service

Werken bij Houssonloge Toitures: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Houssonloge Toitures: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Houssonloge Toitures. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Houssonloge Toitures. Looking for open vacancies in other companies

 • Polyvalent arbeider (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: TEMPO-TEAM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal ingezet worden als operator aan zaagmachine/freesmachine voor het verwerken van aluminium; Je zal ingezet worden als hulparbeider bij controlewerk en aanvullen stock; Je bent flexibel om in te springen waar nodig.

 • Accountmanager Keukens (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  De ideale medewerker is trots op zijn/haar eigen keuken-ontwerp. De nodige interesse en feeling met het maken van schetsen en grafische tekenprogramma’s.

 • CALCULATOR/WERKVOORBEREIDER (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de vacature als calculator/werkvoorbereider wegenbouw bied je ondersteuning bij de voorbereiding van het project. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Kostprijsberekeningen maken van aanbestedingsdossiers; Contacten leggen met leveranciers en onderaannemers; Prijzen opvragen en vergelijken; Projectleiders bijstaan bij de organisatie van projecten; Offertes opmaken.

 • afwasser (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  afwassen zowel manueel als met de vaatwas keuken proper houden en kuisen af en toe wat helpen met groenten wassen in de keuken vuilbakken ledigen

 • VPC Supervisor Repair (KALLO)

  Regio: KALLO

  Bedrijf: Konvert Interim Beveren

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een logistieke firma in Kallo, zijn wij op zoek naar een Vehicle Processing Center (VPC) Supervisor (m/v). Vehicle Processing is een extra service dat dit bedrijf aanbiedt aan de klant. Hier worden allerlei handelingen uitgevoerd op nieuwe wagens alvorens ze geleverd of verscheept worden. Voor dit center zijn wij op zoek naar een supervisor verantwoordelijk voor de coördinatie en controle van de operaties. Je bent verantwoordelijk voor: - Toepassen en opvolgen van de veiligheidsvoorschriften + rapporteren en corrigeren van potentiële gevaren - Het behalen van afdelingscijfers (rendementen, leadtimes, kosten,…) binnen de verwachtingen van het management - Efficiënt plannen en voorzien van de nodige gekwalificeerde personen teneinde alle werkzaamheden volgens de klantverwachtingen af te werken - Voorzien van de nodige opleidingen teneinde professioneel en kwalitatief werk af te leveren - Volledigheid en correctheid van de administratie en rapportering met betrekking tot de afdelingsactiviteiten - Zorg dragen voor een goede werksfeer waar mensen graag komen werken en gemotiveerd zijn om steeds te verbeteren en respect hebben voor hun collega's, leidinggevenden en huisregels

 • ontwerpingenieur (MOORSLEDE)

  Regio: MOORSLEDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als ontwerpingenieur werk je aan de ontwikkeling van nieuwe machines of verbeter je bestaande. De focus ligt op het ontwerp van elektromechanische systemen. Je maakt hiertoe vnl. gebruik van de ontwerpsoftware SolidWorks. Je vertrekt van een lastenboek of concept en werkt het ontwerp gedetailleerd uit. Bestaande tekeningen bekijk je met een kritische blik. Je houdt rekening met adviezen berekeningen en wettelijke regels. Je volgt de nieuwe technologische trends van nabij. Op regelmatige basis ga je in gesprek met de werkvoorbereiders om een foutloze technische overdracht te garanderen. Dit met het oog op een efficiënt productieproces. Eens het productieproces gestart is bied je eveneens de nodige technische expertise en ondersteuning. Binnen deze functie is het noodzakelijk om informatie uit te wisselen met collega?s om samen te streven naar kwaliteit en efficiëntie.

 • Huishoudhulpen in Riemst/Tongeren/Lanaken (Regio Tongeren-Maasmechelen)

  Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

  Bedrijf: Trixxo Home

  Type: Dienstenchequebaan

  Heb je zin om mensen te helpen met hun huishouden en ben je sociaal ingesteld en daarbij zin om je eigen werkuren te bepalen in samenspraak met ons... dan ben jij de persoon die wij zoeken!!! Mogelijke plaatsen van tewerkstelling zijn Riemst, Tongeren of Lanaken.

 • Huishoudhulp in Deurne (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • Poetshulp Dessel (DESSEL)

  Regio: DESSEL

  Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur ? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Verlichtingsadviseur (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: SPINDLE

  Type: Vaste Job

  Als verlichtingsadviseur onthaal je klanten in showroom of sta je hen telefonisch te woord. Je gaat op een creatieve en innovatieve manier op zoek naar de gepaste verlichting en bijhorende accessoires voor hun project. Indien het materialen zijn die niet standaard tot het gamma behoren ga je ook zelf actief opzoek naar een gepaste leverancier. Ook het uitwerken en opvolgen van de offertes behoort tot jou takenpakket. Daarnaast sta je ook in voor het technisch uitwerken van het dossier en lichtstudies.

 • Reliability Engineer voor internationale onderneming (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant regio Roeselare zijn we op zoek naar een Reliability Engineer voor een internationale onderneming:  Als Reliability Engineer sta je in voor volgend takenpakket: *Je analyseert en optimaliseert bestaande preventieve onderhoudsplannen  *Je definieert preventieve onderhoudsplannen voor nieuwe uitrusting *Je maakt gebruik van de tools FMEA (Failure Mode Effect Analysis) en RCM (Reliability Centered Maintenance)  *Je identificeert structurele problemen en je bent de drijvende kracht bij het analyseren van problemen *Je bent verantwoordelijk voor de lange termijn asset planning, waarbij je voorstellen formuleert voor vervangingsinvesteringen *Je wordt ook betrokken bij nieuwe projecten on-site, daar krijg je de rol om betrouwbaarheidsstudies op te stellen en reserveonderdelen te beheren voor nieuwe lijnen en service level agreements met leveranciers *Je staat nauw in contact met de technische manager: samen denk je na over verbeteringen voor installaties en beheer je de planning van het preventief onderhoud *Administratie behoort ook tot jouw takenpakket *Je blijft zoeken naar energiebesparende maatregelen   

 • commerci(e)le afgevaardigd(en) (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ACTIRIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  -*******ref 748826 Un consultant actif dans le secteur financier, Willemot, recherche un ou plusieurs délégué commercial (aux) indépendant . Fonction Au sein d'une équipe de professionnels dans le Secteur Financier. Vous êtes responsable du maintien et du développement de votre portefeuille clients. Vous êtes responsable de la réalisation de vos objectifs personnels.

Zoek naar antwoorden van Houssonloge Toitures in sociale netwerken
Look for responds of Houssonloge Toitures in social networks

Lees alle opmerkingen voor Houssonloge Toitures. Laat een reactie achter voor Houssonloge Toitures. Houssonloge Toitures bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Houssonloge Toitures. Leave a respond for Houssonloge Toitures. Houssonloge Toitures on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Houssonloge Toitures op de google maps. Adres en contacten Houssonloge Toitures
Location of Houssonloge Toitures on the google maps. Address and contacts of Houssonloge Toitures

Andere gerelateerde bedrijven als come Houssonloge Toitures Houssonloge Toitures: LESS = MORE ONTWERPBUREAU | GARAGE DENISTAS | SOFIM SELECT | FRONVILLE Ets | VT4

Other related companies as Houssonloge Toitures: LESS = MORE ONTWERPBUREAU | GARAGE DENISTAS | SOFIM SELECT | FRONVILLE Ets | VT4

Houssonloge Toitures is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Houssonloge Toitures, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09001892089. Het bedrijf Houssonloge Toitures bevindt zich op het adres: Allée de Wésomont 5 4190 Werbomont (Ferrières). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 360,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 681,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Houssonloge Toitures zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Houssonloge Toitures is Bedrijfsdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Houssonloge Toitures is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Houssonloge Toitures, openstaande posities, locatie van Houssonloge Toitures op de kaart.

Houssonloge Toitures is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Houssonloge Toitures, company assigned to the tax number BE09001892089. The company Houssonloge Toitures is located at the address: Allée de Wésomont 5 4190 Werbomont (Ferrières). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 360,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 681,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Carpenters. Products created in Houssonloge Toitures were not found.
The main activity of Houssonloge Toitures is Business Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Houssonloge Toitures is not available. You also can look at reviews of Houssonloge Toitures, open positions, location of Houssonloge Toitures on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Houssonloge Toitures, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Houssonloge Toitures, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Houssonloge Toitures, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Houssonloge Toitures, employees, financial statistics.