Jespers Sammy interieurwerken

Contactgegevens Jespers Sammy interieurwerken: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Jespers Sammy interieurwerken: address, phone, fax, email, website, opening hours

Jespers Sammy interieurwerken

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kapelstraat 1A  Box 12 2520 Broechem (Ranst), België

Telefoon (phone): +32 (71) 401-56-91 +32 (71) 401-56-91

Fax (fax): +32 (58) 474-78-25 +32 (58) 474-78-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Jespers Sammy interieurwerken: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Jespers Sammy interieurwerken"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Jespers Sammy interieurwerken"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Jespers Sammy interieurwerken, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Jespers Sammy interieurwerken. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Jespers Sammy interieurwerken, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Jespers Sammy interieurwerken. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Jespers Sammy interieurwerken
Products information Jespers Sammy interieurwerken

BTW identificatienummer (tax): BE07596191406
Ondernemingsnummer: 2798187255
Hoofdstad (capital): 898,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 143,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Jespers Sammy interieurwerken zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Jespers Sammy interieurwerken
(Get full report from official database of BE for Jespers Sammy interieurwerken)

Aanvulling soorten activiteiten voor Jespers Sammy interieurwerken
Addition kinds of activities for Jespers Sammy interieurwerken

5451. Zuivelproducten winkels | Dairy products stores
322901. Glasmeubelen en accessoires | Glass furnishings and accessories
36310105. Kachels, schijf | Stoves, disk
36489907. Zonneschijnuitrusting, incl. | Sun tanning equipment, incl. tanning beds
39440303. Bingo boards (games) | Bingo boards (games)
51991001. Decals | Decals
67120000. Bankholdingsmaatschappijen | Bank holding companies

Werken bij Jespers Sammy interieurwerken: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Jespers Sammy interieurwerken: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Jespers Sammy interieurwerken. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Jespers Sammy interieurwerken. Looking for open vacancies in other companies

 • Verpleegkundige Heelkunde D3 (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ZNA

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Vacaturenummer: 5709 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: D3 Heelkunde Jobtime: 80% (30.4 uur/week) of 90/100% bespreekbaar Contract: bepaalde duur (1 jaar) Heelkunde D3 biedt zorg aan o.a. patiënten van de disciplines: longziekten, TBC, HIV, thoraxchirurgie, endocrinologie. Wil je werken met een multiculturele populatie in een dynamisch team? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je verleent individuele, totale en planmatige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit, eventueel met de steun van ziekenhuis- en verzorgingsassistenten. Je verzekert de continuïteit van de zorgverlening via mondelinge besprekingen, schriftelijke registraties in het verpleegdossier en verpleegkundige transfertnota’s. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. Je staat onder leiding van de (vervangend) hoofdverpleegkundige en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij, o.a. door mee te werken aan opgelegde taken door de instelling of overheid (bv. registratie, minimale verpleegkundige gegevens, …). De opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR specialist, op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer dan Maricel Vasquez Gomez, Verpleegkundig afdelingshoofd ZNA Stuivenberg, tel. 03 217 70 22. Heb jij er 100% zin in?

 • Zinkwerker (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de job als zinkwerker: ben je verantwoordelijk voor het plaatsen van hanggoten en het solderen van zink herstellen en/of vernieuwen van deklijsten en dakgoten op maat behoren tot je taak heb je ervaring in het plaatsen en solderen van standaard hwa's bak- en mastgoten repareren en/of vernieuwen van het zinkwerk voor dakkapellen behoren tot je taak heb je ervaring in het verwerken van diverse materialen waaronder koper en zink.

 • productiemedewerker inpak/ ovens : 2pl - nacht (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We zijn op zoek naar een productiemedewerker. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit : -je kan ingesteld worden op verschillende werkposten binnen de ovenafdeling als inpakafdeling - machineel of manueel aanmaken van premixen en assisteren van ovenoperatoren afvullen van bigbags met halffabrikaten maken van boxen voor bulkproducten verpakken van consumentendoosje in kartonnen overdozen assisteren van inpakoperatoren manueel bijstorten van garnituren aan - en afvoeren van materiaal - permanent visuele controles uitvoeren - invullen van nodige docu's - instaan voor orde en netheid

 • Lasser / Monteur Machinebouw (DESSELGEM)

  Regio: DESSELGEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Lasser/Monteur Machinebouw sta je in voor : Het lassen van machineconstructies. Samenbouwen van de onderdelen tot een werkende machine.

 • Industriële reiniger tankwagens (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Tempo-Team

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Tempo-team is op zoek naar een industriële reiniger voor het reinigen van tankwagens. Je voornaamste taken zijn: - je voert het cleaningsorder correct en kwalitatief uit - je ziet toe op de veiligheid en het milieu rond de cleaningsbanen - je beheerst de procedures binnen het ISO systeem

 • Gemotiveerde poetsdames/-heren Regio Geel (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: HET POETSPALEIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio GEEL Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als huishoudhulp maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel een fiets? We bekijken graag samen de mogelijkheden

 • Huishoudhulp regio Zutendaal (ZUTENDAAL)

  Regio: ZUTENDAAL

  Bedrijf: Itzu Home

  Type: Dienstenchequebaan

  In 2006 werd het zusterbedrijf van Itzu Cleaning, Itzu Home (het vroegere [email protected]), opgericht om gezinnen en huishoudens verder te helpen met allerlei huishoudelijke taken, zoals schoonmaken, strijken, boodschappen doen enz. Het dienstenchequebedrijf Itzu Home staat garant voor een excellente service in Limburg, Brussel en West-Vlaanderen. Omwille van verdere uitbreiding zijn wij steeds op zoek naar huishoudhulpen om ons team te versterken. Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen!

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Mechelen-aan-de-Maas – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MECHELEN-AAN-DE-MAAS)

  Regio: MECHELEN-AAN-DE-MAAS

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Studenten supermarkt vast op dinsdag en/of donderdag, Kessel-Lo (KESSEL-LO)

  Regio: KESSEL-LO

  Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt in Kessel-Lo zijn wij op zoek naar studenten die enkele dagen in de week beschikbaar zijn. Het zou vooral zijn voor dinsdag van 8u tot 13u, donderdag 8u tot 13u en eventueel op vrijdag van 16u tot 21u.

 • Jobstudent (GISTEL)

  Regio: GISTEL

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Postbode Temse (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

  Type: Vaste Job

  Voor bpost regio Temse zijn we op zoek naar een postbode. Als postbode sorteer en verdeel je zowel brieven, pakketten, kranten, aangetekende zendingen en reclamefolders. De verdeling gebeurt zowel met de fiets, elektrische fiets en de wagen. En dit met zorg en oog voor kwaliteit. Bpost biedt jou een zeer gevarieerde job waarbij je zowel een stuk binnen werkt als buiten aan de slag gaat. Slechte weersomstandigheden mogen je dus niet afschrikken. Je start tussen 4u en 7u 's morgens en werkt gemiddeld 7u36 per dag. Vroege uren kunnen werken is dus een must. Zaterdagwerk hoort ook bij deze job.

 • Dynamische verkoper - prefab beton (BORSBEKE)

  Regio: BORSBEKE

  Bedrijf: B.M.S.

  Type: Zelfstandige activiteit

  Uw taak zal er voornamelijk uit bestaan om onze producten - prefab betonnen constructie-elementen - te promoten bij een specifieke doelgroep. Dit kan deels bestaan uit telefonische en/of fysieke contacten op werven, maar eveneens het aansnijden of verder uitwerken van online tools om onze bedrijfsactiviteit verder kenbaar te maken aan het doelpubliek. Deze taak kan worden uitgebreid met uitwerken van de offerte-aanvragen tem het uitwerken van productietekeningen, dit afhankelijk van de interesse en mogelijke tijdsbesteding.

Zoek naar antwoorden van Jespers Sammy interieurwerken in sociale netwerken
Look for responds of Jespers Sammy interieurwerken in social networks

Lees alle opmerkingen voor Jespers Sammy interieurwerken. Laat een reactie achter voor Jespers Sammy interieurwerken. Jespers Sammy interieurwerken bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Jespers Sammy interieurwerken. Leave a respond for Jespers Sammy interieurwerken. Jespers Sammy interieurwerken on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Jespers Sammy interieurwerken op de google maps. Adres en contacten Jespers Sammy interieurwerken
Location of Jespers Sammy interieurwerken on the google maps. Address and contacts of Jespers Sammy interieurwerken

Andere gerelateerde bedrijven als come Jespers Sammy interieurwerken Jespers Sammy interieurwerken: ANISERCO SA | IBM Software Group | LODE GRYFFROY | La Fuente | ANNE RENARDY

Other related companies as Jespers Sammy interieurwerken: ANISERCO SA | IBM Software Group | LODE GRYFFROY | La Fuente | ANNE RENARDY

Jespers Sammy interieurwerken is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Jespers Sammy interieurwerken, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07596191406. Het bedrijf Jespers Sammy interieurwerken bevindt zich op het adres: Kapelstraat 1A  Box 12 2520 Broechem (Ranst). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 898,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 143,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Jespers Sammy interieurwerken zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Jespers Sammy interieurwerken is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Jespers Sammy interieurwerken is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Jespers Sammy interieurwerken, openstaande posities, locatie van Jespers Sammy interieurwerken op de kaart.

Jespers Sammy interieurwerken is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Jespers Sammy interieurwerken, company assigned to the tax number BE07596191406. The company Jespers Sammy interieurwerken is located at the address: Kapelstraat 1A  Box 12 2520 Broechem (Ranst). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 898,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 143,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Carpenters. Products created in Jespers Sammy interieurwerken were not found.
The main activity of Jespers Sammy interieurwerken is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Jespers Sammy interieurwerken is not available. You also can look at reviews of Jespers Sammy interieurwerken, open positions, location of Jespers Sammy interieurwerken on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Jespers Sammy interieurwerken, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Jespers Sammy interieurwerken, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Jespers Sammy interieurwerken, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Jespers Sammy interieurwerken, employees, financial statistics.