IBM Software Group

Contactgegevens IBM Software Group: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IBM Software Group: address, phone, fax, email, website, opening hours

IBM Software Group

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 1831-Diegem, België

Telefoon (phone): 02-712.10.42 (+32-02-712.10.42) 02-712.10.42 (+32-02-712.10.42)

Fax (fax): 02-712.10.66 (+32-02-712.10.66) 02-712.10.66 (+32-02-712.10.66)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IBM Software Group: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IBM Software Group"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IBM Software Group"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IBM Software Group, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IBM Software Group. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IBM Software Group, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IBM Software Group. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IBM Software Group
Products information IBM Software Group

BTW identificatienummer (tax): BE08600067138
Ondernemingsnummer: 8353698730
Hoofdstad (capital): 665,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 417,000 EUR
Werknemers (employees): 43
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in IBM Software Group zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IBM Software Group
(Get full report from official database of BE for IBM Software Group)

Aanvulling soorten activiteiten voor IBM Software Group
Addition kinds of activities for IBM Software Group

01160000. Soja bonen | Soybeans
29520101. Mastiek dakcompositie | Mastic roofing composition
35320406. Pelletfabrieken (mijnbouwmachines) | Pellet mills (mining machinery)
37149904. Vijfde wiel, motorvoertuig | Fifth wheel, motor vehicle
51930102. Planters en bloempotten | Planters and flower pots
87420303. Merchandising consultant | Merchandising consultant

Werken bij IBM Software Group: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IBM Software Group: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IBM Software Group. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IBM Software Group. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator plooibank (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Lommel zijn we op zoek naar een gemotiveerde operator die overweg kan met een plooibank. De verantwoordelijkheden voor deze functie bestaan uit: - Het bewerken van diverse metalen stukken/onderdelen door deze op maat te plooien. - Zelfstandig technische tekeningen lezen. - Zelfstandig bepalen van instellingen van de machine. - Instaan voor het productiewerk.

  • Productieoperator weger (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Technisch Operator sta je in voor : Het volledig zelfstandig draaien van de lijn, uitvoeren van lotwissels, productwissels,... Het oplossen van technische problemen bij stilstand en uitvoeren van klein onderhoud. Het vontinu bewaken van de goede werking van de instalaties.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Wachtebeke (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Merchtem/Meise (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.   Je zal vooral naar klanten gaan in de regio Merchtem, Meise en omstreken. De klanten zijn moeilijk bereikbaar met openbaar vervoer, waardoor een auto noodzakelijk is.

  • Mobiele Huishoudhulp regio Limburg (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Itzu Home is een door Sodexo erkende onderneming die werknemers in dienst neemt om huishoudelijk werk uit te voeren bij particulieren. Wij dragen kwaliteit, service en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Ons bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een vaste waarde op de markt. Momenteel zijn wij op zoek naar een mobiele huishoudhulp. Als mobiele huishoudhulp vervang je vaste huishoudhulpen bij afwezigheid en verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bent zeer flexibel op vlak van werkuren. Je hebt relevante ervaring in de schoonmaaksector en hebt een grondige kennis van schoonmaaktechnieken. Je drukt je zeer goed uit in het Nederlands en bent klantvriendelijk. Je bent sociaal vaardig en legt gemakkelijk contact. Daarenboven ben je in het bezit van een rijbewijs B. Je bent discreet en kan zelfstandig werken. Onverwachte wijzigingen in de planning vormen voor jou geen probleem.

  • Student sales assistant (m/v) (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Studentenjob

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die zich minstens 2 keer per week kunnen vrijmaken voor volgende taken: - telefonisch klantencontact - agenda / afsprakenplanning voor de commerciële buitendienst

  • FREELANCE STUDIECOACH (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons Re-Mind team heeft versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen & studiecoaching te kunnen invullen. We zoeken gevarieerde profielen die voor ons aan de slag gaan. Het aantal lesuren per week is variabel en door de coach te bepalen. Overdag, ’s avonds maar ook in het weekend leerlingen & studenten ondersteunen is zeker mogelijk. De job kan dus als bijberoep uitgeoefend worden & is perfect combineerbaar met het studentenleven. Klinkt interessant? Is het zeker en vast!

  • Sportieve Promotors van Voedingssuplementen - D (Regio Limburg (B)-Köln (D))

    Regio: Regio Limburg (B)-Köln (D)

    Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij breiden uit en zijn op zoek naar enthousiaste & sportieve PROMOTORS Als hobby-inkomen, parttime, fulltime of carrière-switch, in eigen regio. in vrije uren. Onbegrensde mogelijkheden: U heeft de mogelijkheid om zelf te beslissen hoeveel tijd u besteedt. U kunt kiezen waar, wanneer en hoe u werkt, zelfs wereldwijd. U heeft geen voor-opleiding of ervaring nodig, met Herbalife is het heel eenvoudig om uw eigen zaak op te zetten. U kan zelfstandig werken. U bent ondernemend ingesteld. U bent sociaal aangelegd. U staat open om nieuwe dingen te leren. U leert bij tijdens de jobuitvoering en U volgt de voorziene (basis)-opleiding. U leert alles wat u moet weten door een persoonlijke coach, een Herbalife Member/ervaringsdeskundige. U heeft ook de zekerheid dat u de ondersteuning krijgt van het succesvol en betrouwbaar internationaal bedrijf Herbalife International nv.

  • Taaltrainers Nederlands (Belgische onderneming - Sector: vervoer en mobiliteit) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: CLL TALENCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL is op zoek naar freelance ervaren taaltrainers Nederlands om intensieve lessen te geven in een Belgische onderneming - Sector: vervoer en mobiliteit. U staat in voor de lessen Nederlands voor de bedienden van het bedrijf en begeleidt cursisten in groepjes (max. 4-5 cursisten) U zorgt voor in-company trainingen en conversatietafels op verschillende locaties in het Brusselse en legt de nadruk op de professionele context U baseert de lessen op de dagelijkse taalbeheersing en op gepersonaliseerde activiteiten en materiaal en focust op de mondelinge vaardigheden U begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject ==> voltijdse (35u/week van maandag tot vrijdag). Status: zelfstandig of via een payrolling/interim bureau

  • Sorteerster 2-ploegen (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Werfreserve

    Voor een gekend voedingsbedrijf, regio Kortemark, zijn wij op zoek naar een sorteerder/ster voor werfreserve. Je staat aan de lopende band en sorteert de groenten op grootte en gebreken. Je doet graag bandwerk en maakt er geen probleem van om in twee ploegen te werken.

  • Winkelbediende kranten/broodjeszaak (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: HET BROODPUNT

    Type: Flexijob

    We zijn momenteel op zoek naar een flexijob medewerker voor onze kranten-broodjeszaak te Heist-op-den-Berg. Je bereid de broodjes/snacks voor de klanten en staat in voor de voorbereidingen en de reinheid van de koude keuken.

  • Chef De Partie (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

    Type: Flexijob

    • Assisteren van keukenverantwoordelijke • Kennis van snijtechnieken • Meewerken aan bereidingen • Assisteren bij alle keukenactiviteiten • Waarborgen van kwaliteit en smaak • Respecteren van keukenwetten • Degelijke productkennis

Zoek naar antwoorden van IBM Software Group in sociale netwerken
Look for responds of IBM Software Group in social networks

Lees alle opmerkingen voor IBM Software Group. Laat een reactie achter voor IBM Software Group. IBM Software Group bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IBM Software Group. Leave a respond for IBM Software Group. IBM Software Group on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IBM Software Group op de google maps. Adres en contacten IBM Software Group
Location of IBM Software Group on the google maps. Address and contacts of IBM Software Group

Andere gerelateerde bedrijven als come IBM Software Group IBM Software Group: S.K. NIEUWE KEMPEN | JEAN-LUC HAINAUT | Godratex BVBA | Caes M | I.P.C.

Other related companies as IBM Software Group: S.K. NIEUWE KEMPEN | JEAN-LUC HAINAUT | Godratex BVBA | Caes M | I.P.C.

IBM Software Group is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IBM Software Group, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08600067138. Het bedrijf IBM Software Group bevindt zich op het adres: 1831-Diegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 43 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 665,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 417,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in IBM Software Group zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van IBM Software Group is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IBM Software Group is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IBM Software Group, openstaande posities, locatie van IBM Software Group op de kaart.

IBM Software Group is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is IBM Software Group, company assigned to the tax number BE08600067138. The company IBM Software Group is located at the address: 1831-Diegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 43 employees work in this company. Capital - 665,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 417,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in IBM Software Group were not found.
The main activity of IBM Software Group is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of IBM Software Group is not available. You also can look at reviews of IBM Software Group, open positions, location of IBM Software Group on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IBM Software Group, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IBM Software Group, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IBM Software Group, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IBM Software Group, employees, financial statistics.