K & K Music B.V.B.A.

Contactgegevens K & K Music B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data K & K Music B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

K & K Music B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industriepark 26 3290 Diest, België

Telefoon (phone): 13 (+32-13) 13 (+32-13)

Fax (fax): 13 (+32-13) 13 (+32-13)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) K & K Music B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "K & K Music B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "K & K Music B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van K & K Music B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen K & K Music B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of K & K Music B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees K & K Music B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti K & K Music B.V.B.A.
Products information K & K Music B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE02075286865
Ondernemingsnummer: 1569641113
Hoofdstad (capital): 689,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 632,000,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Rental of lighting and public address (PA) systems

Product categorie (product category): Rental Of Lighting And Public Address Pa Systems

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor K & K Music B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for K & K Music B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor K & K Music B.V.B.A.
Addition kinds of activities for K & K Music B.V.B.A.

202602. Gefermenteerde en gekweekte melkproducten | Fermented and cultured milk products
13899904. Gas comprimeren (aardgas) op de velden | Gas compressing (natural gas) at the fields
30110100. Binnenbuizen, alle soorten | Inner tubes, all types
36949900. Motor elektrische apparatuur, niet inbegrepen | Engine electrical equipment, nec
38270101. kijker | Binoculars
39310209. Ukulelen en delen | Ukuleles and parts
39440104. Dollwagens en karren | Doll carriages and carts

Werken bij K & K Music B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in K & K Music B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor K & K Music B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for K & K Music B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent Lijnoperator (m/v) (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beheert minstens 3 afvullijnen: je bent verantwoordelijk voor het afwerken van de productieplanning volgens kwaliteits- en productie KPI's. Dankzij jou loopt het productieproces op wieltjes. Tot jouw takenpakket behoren ook nog oa deze taken: - Hoofdbedienaar van verpakkingslijnen en -machines - verpakken en ompakken van het afgewerkt product - kwaliteitscontrole uitvoeren - kwaliteitsdocumenten invullen - labels inline + aan backup printer afdrukken - labels manueel stickeren en/of recht hangen - medewerkers aan de lijn werkinstructies geven en inschakelen tijdens referentiewissels - afgewerkte producten correct op pallet stapelen - verpakking en grondstoffen bijhalen en invoeren in de productielijnen - palletten aanmelden in het computersysteem -...

  • Aanvuller vaste avondploeg MAKRO Eke (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als aanvuller sta je in voor het aanvullen van de rekken, plaatsen van prijzen, datum- en kwaliteitscontrole, onderhoud van de rayons, hulp aan klanten, ...

  • Aanvuller te grootwarenhuis Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grootwarenhuis te Deurne zoekt Unique Merksem een volume aanvuller. Je takenpakket ziet er als volgt uit: - Je verzorgt de logistieke dienstverlening voor de afdeling - Je zorgt voor een aantrekkelijke presentatie van de producten in de verkoopsruimte, volgens de instructies op het gebied van aanwezigheid, versheid, productinformatie en promoties. - Je zorgt ervoor dat klanten hun aankopen vlot weten te vinden en helpt klanten vriendelijk verder - Je zorgt voor een correcte en duidelijke prijsaanduiding

  • afwasser (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    afwassen zowel manueel als met de vaatwas keuken proper houden en kuisen af en toe wat helpen met groenten wassen in de keuken vuilbakken ledigen

  • Allround onderhoudstechnieker (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een industriebouw bedrijf in de metaalsector zoeken we een onderhoudstechnieker voor het machinepark in het atelier. Na een inwerkperiode sta je in voor de onberispelijke werking van ons machinepark en het onderhoud van onze gebouwen en technische infrastructuur. Storingen in het machinepark los je snel en zelfstandig op. Je werkt en denkt mee aan technische projecten (o.m. installatie van nieuwe machines) soms samen met externe aannemers. Je staat mee in voor het periodiek onderhoud. Je rapporteert rechtstreeks aan het hoofd technische dienst.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO BEERVELDE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

  • Huishoudhulp regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Agilitas Aarschot

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij Agilitas Home Services aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Nieuwrode. Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Teammanager Inbound met Ervaring (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een contactcenter gelegen in Berchem, zijn wij op zoek naar een ervaren Teamleader Inbound. Een greep uit het takenpakket: - Je leidt jouw team zowel taak- als mensgericht. - Je staat in voor de ondersteuning, coaching en ontwikkeling van je team. - Je bewaakt de resultaten van het team en zorgt dat deze in lijn zijn met de doelstellingen van het bedrijf. - Je bent mede verantwoordelijk voor voor het volledige proces van people management: van rekrutering en aanwerving tot opleiding en opvolging. - Samen met je collega's teammanagers ben je het aanspreekpunt voor opdrachtgevers. - Samen met je collega's teamleaders werk je aan de overkoepelende doelstellingen van de afdeling. - Je werkt actief mee aan de realisatie van overkoepelende doelen.

  • Installateur sanitair Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Thuisverpleegkundige (ZERKEGEM)

    Regio: ZERKEGEM

    Bedrijf: THUISVERPLEGING SIEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. In deze functie zal je instaan voor uitvoeren van verpleegkundige activiteiten bij klanten aan huis in de regio Ichtegem - Oudenburg - Jabbeke - Gistel. Je doet de dagelijkse verzorging, inspuitingen, palliatieve zorgen, ...

  • Stagiair(e) | Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: G4S

    Type: Leercontract

    G4S is de wereldleider in geïntegreerde beveiliging, gespecialiseerd in securitydiensten en aanverwante services op zes continenten. De groep is actief in ongeveer 90 landen en is de grootste werkgever genoteerd op de London Stock Exchange, met meer dan 570.000 medewerkers, en met een secundaire notering in Kopenhagen. G4S is marktleider in België en stelt er meer dan 6000 mensen tewerk. Voor onze administratieve zetel te Vilvoorde zijn we op zoek naar stagiaires. We bieden de mogelijkheid aan studenten om hun kennis om te zetten in de parktijk en samen werken we graag een traject uit op basis van jouw verwachtingen en interesses. Dien je een project uit te werken rond een specifiek topic of wil je allround ervaring op doen binnen jouw domein, we bekijken het graag samen met jou. Afhankelijk van jouw studierichting kunnen we een stageplaats aanbieden op de dienst : - Engineering - Marketing - HR Recruitment & Development - Payroll - Administration - ...

  • SCHOONMAAKSTER - SCHOONMAKER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: THE OLD BILL PUB

    Type: Flexijob

    We zoeken een bekwame medewerker voor het onderhouden van onze zaak. Je werkt dagelijks een 2-tal uurtjes. Interesse? Solliciteer snel.

Zoek naar antwoorden van K & K Music B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of K & K Music B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor K & K Music B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor K & K Music B.V.B.A.. K & K Music B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for K & K Music B.V.B.A.. Leave a respond for K & K Music B.V.B.A.. K & K Music B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie K & K Music B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten K & K Music B.V.B.A.
Location of K & K Music B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of K & K Music B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come K & K Music B.V.B.A. K & K Music B.V.B.A.: PIERRE DETHIER | HORSTEN | Snyers SA | RAPHAEL OLLEVIER | FEDERALE POLITIE

Other related companies as K & K Music B.V.B.A.: PIERRE DETHIER | HORSTEN | Snyers SA | RAPHAEL OLLEVIER | FEDERALE POLITIE

K & K Music B.V.B.A. is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is K & K Music B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02075286865. Het bedrijf K & K Music B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Industriepark 26 3290 Diest. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 689,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 632,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rental Of Lighting And Public Address Pa Systems. Lijst met producten zijn Rental of lighting and public address (PA) systems.
De hoofdactiviteit van K & K Music B.V.B.A. is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van K & K Music B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van K & K Music B.V.B.A., openstaande posities, locatie van K & K Music B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

K & K Music B.V.B.A. is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is K & K Music B.V.B.A., company assigned to the tax number BE02075286865. The company K & K Music B.V.B.A. is located at the address: Industriepark 26 3290 Diest. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 689,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 632,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rental Of Lighting And Public Address Pa Systems. List of products are Rental of lighting and public address (PA) systems.
The main activity of K & K Music B.V.B.A. is Services, Not Elsewhere Classified, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of K & K Music B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of K & K Music B.V.B.A., open positions, location of K & K Music B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over K & K Music B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf K & K Music B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about K & K Music B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company K & K Music B.V.B.A., employees, financial statistics.