V.G. Construct BVBA

Contactgegevens V.G. Construct BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data V.G. Construct BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

V.G. Construct BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Burmtiendestraat 87A 9140 Tielrode (Temse), België

Telefoon (phone): +32 (84) 782-10-51 +32 (84) 782-10-51

Fax (fax): +32 (16) 896-77-14 +32 (16) 896-77-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) V.G. Construct BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "V.G. Construct BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "V.G. Construct BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van V.G. Construct BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen V.G. Construct BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of V.G. Construct BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees V.G. Construct BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti V.G. Construct BVBA
Products information V.G. Construct BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07835693359
Ondernemingsnummer: 8425384521
Hoofdstad (capital): 109,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 656,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in V.G. Construct BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor V.G. Construct BVBA
(Get full report from official database of BE for V.G. Construct BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor V.G. Construct BVBA
Addition kinds of activities for V.G. Construct BVBA

353106. Backhoes, tractoren, kranen, ploegen en dergelijke apparatuur | Backhoes, tractors, cranes, plows, and similar equipment
503999. Bouwmaterialen, nec, nec | Construction materials, nec, nec
33669901. Brass gieterij, nec | Brass foundry, nec
35520204. Hosiery machines | Hosiery machines
35850508. Tanks, soda water | Tanks, soda water
80490500. Verpleegkundigen en andere medische assistenten | Nurses and other medical assistants

Werken bij V.G. Construct BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in V.G. Construct BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor V.G. Construct BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for V.G. Construct BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Techniekers On-site (m/v) (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: Actief Interim Mechelen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een grote logistieke speler in de regio, zijn wij dringend op zoek naar 2 techniekers. Als On-site technieker ben je, naar de klanten toe, de spilfiguur van het bedrijf. Je bent verantwoordelijk voor de herstellingen van onder andere TV's, koelkasten, vaatwassers, wasmachines, etc... Hiernaast zorg je ook voor een efficiënte installatie van deze toestellen. Je zorgt voor een professionele opvolging (periodiek onderhouden van koffiemachines). De herstellingen, installaties gebeuren bij de klant (vooral particulieren en/of bedrijven). Je installeert of bouwt nieuwe apparaten nauwkeurig in. Je staat de klanten eveneens te woord bij vragen en geeft hen de nodige raad bij problemen met hun toestellen. Je registreert de uitgevoerde werkzaamheden nauwkeurig op de tablet. Indien nodig, draag je zorg voor een correcte afhandeling van de verbruikte onderdelen. Kortom een afwisselende functie met genoeg sociale contacten en waarin jij voldoende uitdaging hebt.

 • VOLVO TRUCKS werft aan! (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Volvo Trucks in Oostakker zoekt bedreven productiemedewerkers m/v om in twee ploegen aan de slag te gaan. Heb je een sterke interesse in de auto-industrie? En ben je op zoek naar een verrijkende job in de productie? Dan is dit jouw kans!

 • Salesmanager Vlaanderen (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Sales Manager ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van het marktaandeel in Vlaanderen. Vanuit een doorgedreven markt- en productkennis sta je in voor het adviseren omtrent en verkopen van onze hoogstaande producten en diensten. Je benadert prospecten op een professionele commerciële en klantgerichte manier. Je weet hen te verrassen kunt goed luisteren hebt lef en overtuigingskracht. Daarnaast ben je zeer commercieel ingesteld spontaan en ondernemend. Naast de verkoop werk je nauw samen met de projectmanagers voor het uitvoeren en opvolgen van de projecten. Tenslotte verwachten we eigen initiatieven voor de continue vernieuwing en optimalisatie van onze diensten dit vanuit de opgedane marktkennis en klantenverwachtingen.

 • Ervaren schrijnwerker - voltijds - Herentals (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Herentals zijn wij op zoek naar een polyvalente schrijnwerker met ervaring. Jouw taken zijn: Plaatsen van binnen- en buitenschrijnwerk Ondersteunen van andere teams indien nodig

 • Mecanicien (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een grote klant van Let\\\'s Work regio Izegem zoeken we gemotiveerde mecaniciens met dat extra tikkeltje pit in zich! Je komt in een betrouwbaar bedrijf terecht waar stevige, langdurige relaties met de klanten heel belangrijk zijn. Ze kunnen dat grotendeels garanderen door hun goede ingesteldheid en het inspelen op de behoeftes van de klant. Een goede en correcte communicatie met alle betrokken partijen van de onderneming zijn van groot belang, samen met eerlijkheid, snelheid en transparantie tussen de firma en de werknemers. Tot jouw takenpakket behoort het sleutelen aan machines en onderhouden uitvoeren. Daarnaast sta je in voor het oplossen van problemen of storingen. Je zorgt ook voor het vervangen van zowel filters als slangen. Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en met plezier naar het werk komt? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn!

 • Klantendienstmedewerker (business) (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

  Type: Interim met optie "vast werk"

  De Helpdesk Online For Business heeft een brede expertise: Zij beantwoorden vragen en lossen problemen op in verband met het elektronisch bankieren op Windows, Mac, tablet en smartphone van professionele KBC-klanten. Zij geven gebruikersondersteuning aan de collega’s van het kantorennet. Verder ondersteunen zij alle software die KBC aanbiedt aan zijn professionele klanten. Functie: Je staat in voor de eerstelijnsopvang van de binnenkomende telefoons en e-mails op de helpdesk, waarbij je de professionele klanten en collega’s van de kantoren ondersteunt op het vlak van installatie, configuratie en gebruik van de door KBC aangeboden producten elektronisch bankieren. Voor niet-courant problemen en klachten kan je terugvallen op een gespecialiseerde collega (Operational Support). Op rustige momenten kan je tijdelijk op andere projecten worden ingezet.

 • Winkelbediende M/V (MERKSPLAS)

  Regio: MERKSPLAS

  Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

  Type: Studentenjob

  Ben jij die enthousiaste winkelmedewerker op zoek naar een nieuwe uitdaging? Samen met je collega's zorg je voor een aangenaam winkelgebeuren. algemene kassataken klanten verder helpen rekken aanvullen winkel op orde houden

 • Jobstudent: Afwasser (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: BISTRO-OPERA

  Type: Studentenjob

  Momenteel zijn wij voor onze bistro op zoek naar een afwasser.

 • HR consulent (m/v) (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: FORUM JOBS SINT NIKLAAS

  Type: Vaste Job

  Het enthousiaste team van Forum Jobs Zele is op zoek naar een nieuwe collega! Als HR consulent binnen Forum Jobs sta jij dagelijks in voor het matchen van de juiste kandidaat aan de juiste vacature. Hiervoor speur jij de gebruikelijke jobsites af en ons uitgebreid kandidatenbestand. Ga je nadien de kandidaten screenen door middel van online testing en sollicitatiegesprekken op kantoor. Verder ben je als consulent ook een aanspreekpunt voor vragen omtrent sociale wetgeving van klanten en uitzendkrachten.

 • Boekhouder/Financieel medewerker met ambitie (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: Kempens Heftruckbedrijf

  Type: Vaste Job

  Kempens Heftruckbedrijf is een toonaangevend bedrijf in vorkheftrucks, hoogwerkers, schaarliften, verreikers, voorzetapparatuur, veegmachines en opbouwsystemen. ( www.khb.be) Momenteel zijn wij op zoek naar een gedreven boekhouder/financieel medewerker. Je takenpakket bestaat uit: inboeken van facturen en bankverplichtingen op meerdere boekhoudkundige software pakketten BTW-aangiftes batchfacturatie van huur- en onderhoudscontracten controle van intrastat en intracommunautaire gegevens voor aangiftes opvolgen van investering/afschrijvingstabellen afwerken boekhouding en voorbereiden afsluiting (inclusief updaten afschrijvingstabel en balans) opvolging facturatie en betalingen van nieuwe en occassie machines ten aanzien van klanten, intern of intercompany afspreken en opvolgen van betalingsplannen bij klanten opvolging van te ontvangen creditnota's van leveranciers nazicht boekhoudparameters in softwarepakket

 • technieker voor onderhoud van opleggers en trailers (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: vind! Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Samen met je collega's sta je in voor het onderhoud van opleggers en trailers. Dit kan zowel gaan over preventief onderhoud als over herstellingen. Daar onder kan vallen : smeren van de vrachtwagens, herstellingen aan de verlichting, onderhoud van de hydraulica, ...

 • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in HEUSDEN (HEUSDEN)

  Regio: HEUSDEN

  Bedrijf: HAIRCLUB

  Type: Leercontract

  Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Heusdenl. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van V.G. Construct BVBA in sociale netwerken
Look for responds of V.G. Construct BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor V.G. Construct BVBA. Laat een reactie achter voor V.G. Construct BVBA. V.G. Construct BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for V.G. Construct BVBA. Leave a respond for V.G. Construct BVBA. V.G. Construct BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie V.G. Construct BVBA op de google maps. Adres en contacten V.G. Construct BVBA
Location of V.G. Construct BVBA on the google maps. Address and contacts of V.G. Construct BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come V.G. Construct BVBA V.G. Construct BVBA: OPEN GEZIN VZW | ELECTRO MISSIAEN | CHEZ CHIKI | GARDERIE LE SOLEIL | Biltereyst P

Other related companies as V.G. Construct BVBA: OPEN GEZIN VZW | ELECTRO MISSIAEN | CHEZ CHIKI | GARDERIE LE SOLEIL | Biltereyst P

V.G. Construct BVBA is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is V.G. Construct BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07835693359. Het bedrijf V.G. Construct BVBA bevindt zich op het adres: Burmtiendestraat 87A 9140 Tielrode (Temse). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 109,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 656,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in V.G. Construct BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van V.G. Construct BVBA is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van V.G. Construct BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van V.G. Construct BVBA, openstaande posities, locatie van V.G. Construct BVBA op de kaart.

V.G. Construct BVBA is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is V.G. Construct BVBA, company assigned to the tax number BE07835693359. The company V.G. Construct BVBA is located at the address: Burmtiendestraat 87A 9140 Tielrode (Temse). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 109,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 656,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Carpenters. Products created in V.G. Construct BVBA were not found.
The main activity of V.G. Construct BVBA is National Security and International Affairs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of V.G. Construct BVBA is not available. You also can look at reviews of V.G. Construct BVBA, open positions, location of V.G. Construct BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over V.G. Construct BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf V.G. Construct BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about V.G. Construct BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company V.G. Construct BVBA, employees, financial statistics.