Horsting Henny BVBA

Particuliere bedrijvenWatervervoer • Horsting Henny BVBA
Private companiesWater Transportation • Horsting Henny BVBA

Contactgegevens Horsting Henny BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Horsting Henny BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Horsting Henny BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hazegewoud 40 2370 Arendonk, België

Telefoon (phone): +32 (61) 887-80-78 +32 (61) 887-80-78

Fax (fax): +32 (2) 467-82-10 +32 (2) 467-82-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Horsting Henny BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Horsting Henny BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Horsting Henny BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Horsting Henny BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Horsting Henny BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Horsting Henny BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Horsting Henny BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Horsting Henny BVBA
Products information Horsting Henny BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08327880859
Ondernemingsnummer: 4136322021
Hoofdstad (capital): 411,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 599,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in Horsting Henny BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Horsting Henny BVBA
(Get full report from official database of BE for Horsting Henny BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Horsting Henny BVBA
Addition kinds of activities for Horsting Henny BVBA

31720203. Gevallen, sieraden | Cases, jewelry
32810102. Banken, gesneden steen | Benches, cut stone
35440106. Dies, staalregel | Dies, steel rule
64119900. Verzekeringsagenten, makelaars en dienstverlening, niet inbegrepen | Insurance agents, brokers, and service, nec
73890404. Doek snijden, bout of kronkelen | Cloth cutting, bolting, or winding

Werken bij Horsting Henny BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Horsting Henny BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Horsting Henny BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Horsting Henny BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Aankoopverantwoordelijke (MARKE)

  Regio: MARKE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een snelgroeiende onderneming gespecialiseerd in productlancering zoeken wij een enthousiaste aankoopverantwoordelijke. Je maakt uitgebreide analyses met betrekking tot de verschillende markten, prijzen, producten en fabrikanten. Je volgt de aankoop en leveringen van de producten nauwgezet op. Ook zorg je ervoor dat de producten voldoen aan alle normen en de vereiste kwaliteiten. Je zorgt voor een duidelijke communicatie tussen het bedrijf en de leveranciers. Verder rapporteer je over je bezoeken aan buitenlandse leveranciers en buitenlandse beurzen.

 • Administratief Bediende (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant van ons gevestigd in het Waasland, zijn we opzoek naar een fulltime administratief bediende.

 • Postbode Tienen (m/v) (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een belangrijk deel van uw werk speelt zich af in het distributiekantoor. Je ontvangt de zendingen die tot jouw ronde behoren. Je zorgt er zelf voor dat je postronde gestructureerd en efficiënt verloopt. De rest van de tijd werk je in de buitenlucht: je reikt de gesorteerde post uit per fiets, motorfiets of per auto.

 • Jobstudent weekend winkelmedewerker (STADEN)

  Regio: STADEN

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt te Staden zijn we op zoek naar een studentdie op zaterdag en/of zondag kan komen werken in de winkel. Je zal instaan voor kassawerk of de easypay kassa.

 • Student dinsdag- en/of donderdagvoormiddag voor lossen containers (EERNEGEM)

  Regio: EERNEGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

  Type: Studentenjob

  Ben je op zoek naar een leuke studentenjob? Ben je hiervoor beschikbaar dinsdag- en/of dondervoormiddag? Dan stellen wij graag volgende vacature aan jou voor!Containers lossen Je staat in voor het manueel lossen van containers. Dit gaat om dozen van max 25 kg. Je stapelt deze op een pallet. Je houdt de laadkaai en het magazijn proper. Werkuren Je werkt op dinsdag- en donderdagvoormiddag 8u30-12u30.

 • Lesgever Dans (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: TASTE ART

  Type: Studentenjob

  TASTE-ART organiseert naschoolse, muzische spel- en sportactiviteiten voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Een jong gemotiveerd team van medewerkers staat klaar om een gevarieerd aanbod van sport, spel, kunst, expressie, cultuur en vooral veel plezier aan te bieden aan de kinderen. De activiteiten gaan na de lesuren door in de scholen waardoor niet enkel eigen leerlingen van die campus maar ook externe leerlingen welkom zijn. U gaat de actvitieit 'Studio 101' en 'Clipdance' geven. Deze activitiet loopt gedurende het volledige schooljaar en telt 28 lessen. Deze activiteit werkt rond kinderdans en zang.

 • Treinmechaniekers - NMBS Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

  Type: Vaste Job

  Ben je een teamspeler en wil jij als treinmechanieker meewerken aan de opstart van de nieuwe onderhoudslijn van de motorrijtuigen MR80 en MR96? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar een dynamische medewerker die wil meewerken aan het onderhoud van reizigerstreinen in een nieuwe montage- en demontagelijn. Je monteert en controleert de mechanische installaties van het reizigersmaterieel. Je bouwt je kennis van het treinmaterieel op. Je werkt oplossingen uit bij technische problemen. Je bent bereid om in 2 ploegen te werken. Je werkt in de productiehal van het reizigersmaterieel. Je werkt in een technische omgeving waar veiligheid een prioriteit is.

 • Junior Accountant in Accountantskantoor (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: CERTAFIN

  Type: Vaste Job

  Certafin is een accountantskantoor dat zich richt op ondernemers, vrije beroepen en zelfstandigen die beroep willen doen op haar uitstekende vakkennis en service op gebied van accountancy, analytische boekhouding, fiscaal en financieel management. Om onze groei verder te ondersteunen zijn wij op zoek naar een nieuwe enthousiaste collega om ons team te vervolledigen. Functie: • Als Junior Accountant zal je starten onder de vleugels van een ervaren dossierbeheerder met de mogelijkheid om door te groeien naar een volwaardig dossierbeheerder. Takenpakket: • Het verwerken van de boekhoudkundige documenten van de klanten zoals onder meer aan- en verkoopfacturen, kas- en bankverplichtingen • Het voorbereiden van de BTW aangiften • De maandelijkse en kwartaalverplichtingen van de klanten • De voorbereidingen voor de afsluiting van de jaarrekeningen in opdracht van de dossierbeheerder • De voorbereiding van aangiften in de personen- en vennootschapsbelasting • Administratieve taken zoals het kopiëren en klasseren van documenten, enz… • Mogelijkheid tot stage IAB

 • MARKETING MANAGER (BE771638) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

  Type: Vaste Job

  Onze klant, gelegen in regio Gent realiseert als voedingsproducent en –distributeur een omzet van meer dan 45 miljoen €. Om de verdere groei van de onderneming te kunnen garanderen, zijn wij op zoek naar een (M/V): MARKETING MANAGER Strategische coach Functie Je formuleert en ontwikkelt de strategieën en beleidslijnen inzake Marketing en dit in lijn met de organisatiedoelstellingen en stelt deze aan de leden van het directiecomité. Je ontwikkelt een performante organisatie inzake Marketing waardoor je op een kostenefficiënte en kwaliteitsvolle werkwijze optimale resultaten voor de afdeling weet te behalen. Je beheert het budget van de afdeling, monitort de verschillende activiteiten van de afdeling en je weet je te organiseren om de resultaten te garanderen binnen de beleidslijnen van het financieel plan. Je beoordeelt de marktontwikkelingen op korte en middellange termijn voor het volledige productengamma binnen alle markten, speelt zo in op commerciële opportuniteiten. Je evalueert de verschillende marketingacties op hun effectiviteit en impact op de verkoop en uitwerken je werkt aangepaste oplossingen uit, ter effectieve ondersteuning aan Sales. Je selecteert de externe partners zoals reclamebureaus en marktonderzoekinstellingen, legt met hen de basis voor een lange termijnsamenwerking. Je bouwt aan een hecht marketingteam van hooggekwalificeerde experten en specialisten moedigt de samenwerking tussen hen aan. Je zorgt voor een vlot functionerende afdeling waarbij je oog hebt voor de competentie-ontwikkeling van je team, uitwisseling van informatie om zo de continuïteit van je afdeling te garanderen.

 • Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7) regio Antwerpen (vast of freelance) (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

  Type: Zelfstandige activiteit

  P4P zoekt voor een klant een Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7) in de regio Antwerpen. FUNCTIEBESCHRIJVING: Als Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7) kom je terecht in een consultant rol. In eerste instantie zal je worden ingezet bij een klant gelegen in Antwerpen en actief in de chemische sector. Je zal verantwoordelijk zijn voor de upgrade van een PCS7 systeem. Je gaat versie 6 omzetten naar versie 8 en werkt daarvoor samen met de huidige programmeur. Jouw takenpakket als Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7): Uitvoeren van nauwkeurige technische analyses Het schrijven van software in PCS7 Het opstellen en uitvoeren van testen De indienstname van de software

 • Zelfstandige verkoper kunst & design (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: ANNETT HOFFMANN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als zelfstandige verkoper van kunst & design ben je een gedreven verkoper met passie voor kunst & design. Resultaatgericht werken met oog voor de behoeftes van de klant staan in uw agenda geschreven! Verkopen ligt u in het bloed en u optimistische houding kan iedereen overtuigen! Art is Design! Design is Art!

 • ITS Group Benelux - Linux Administrator (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Job description Proactively maintain and develop all Linux infrastructure technology to maintain a 24x7x365 uptime service Engineering of systems administration-related solutions for various project and operational needs Maintain best practices on managing systems and services across all environments Fault finding, analysis and of logging information for reporting of performance exceptions Proactively monitoring system performance and capacity planning Manage, coordinate, and implement software upgrades, patches, hot fixes on servers, workstations, and network Hardware Create and modify scripts or applications to perform tasks Provide input on ways to improve the stability, security, efficiency, and scalability of the environment Collaborate with other teams and team members to develop automation strategies and deployment processes Skills Previous working experience as a Linux Administrator Bachelor's degree in Computer Science, Information Systems or similar relevant degree In depth knowledge of Linux: RedHat, CentOS, Debian, etc. Hands on experience with MySQL and/or MariaDB Familiarity with VMware and SAN management and concepts Solid knowledge of protocols such as DNS, HTTP, LDAP, SMTP and SNMP Additional Linux certifications (RHCT, RHCE and LPIC) will be considered an advantage Strong problem solving and communication skills

Zoek naar antwoorden van Horsting Henny BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Horsting Henny BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Horsting Henny BVBA. Laat een reactie achter voor Horsting Henny BVBA. Horsting Henny BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Horsting Henny BVBA. Leave a respond for Horsting Henny BVBA. Horsting Henny BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Horsting Henny BVBA op de google maps. Adres en contacten Horsting Henny BVBA
Location of Horsting Henny BVBA on the google maps. Address and contacts of Horsting Henny BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Horsting Henny BVBA Horsting Henny BVBA: LADBROKE | de Trazegnies C | GARAGE DEN DOORN | C?CILE HUSSON | LUTGARDE MOORS

Other related companies as Horsting Henny BVBA: LADBROKE | de Trazegnies C | GARAGE DEN DOORN | C?CILE HUSSON | LUTGARDE MOORS

Horsting Henny BVBA is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Horsting Henny BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08327880859. Het bedrijf Horsting Henny BVBA bevindt zich op het adres: Hazegewoud 40 2370 Arendonk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 411,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 599,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Horsting Henny BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Horsting Henny BVBA is Watervervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Horsting Henny BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Horsting Henny BVBA, openstaande posities, locatie van Horsting Henny BVBA op de kaart.

Horsting Henny BVBA is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Horsting Henny BVBA, company assigned to the tax number BE08327880859. The company Horsting Henny BVBA is located at the address: Hazegewoud 40 2370 Arendonk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 411,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 599,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Carpenters. Products created in Horsting Henny BVBA were not found.
The main activity of Horsting Henny BVBA is Water Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Horsting Henny BVBA is not available. You also can look at reviews of Horsting Henny BVBA, open positions, location of Horsting Henny BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Horsting Henny BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Horsting Henny BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Horsting Henny BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Horsting Henny BVBA, employees, financial statistics.