Bo-Bois SPRL

Contactgegevens Bo-Bois SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bo-Bois SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bo-Bois SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Menin 218 7700 Moeskroen, België

Telefoon (phone): +32 (16) 940-25-92 +32 (16) 940-25-92

Fax (fax): +32 (2) 702-40-53 +32 (2) 702-40-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bo-Bois SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bo-Bois SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bo-Bois SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bo-Bois SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bo-Bois SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bo-Bois SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bo-Bois SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bo-Bois SPRL
Products information Bo-Bois SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE08573974609
Ondernemingsnummer: 1991790771
Hoofdstad (capital): 112,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 171,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in Bo-Bois SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bo-Bois SPRL
(Get full report from official database of BE for Bo-Bois SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bo-Bois SPRL
Addition kinds of activities for Bo-Bois SPRL

225305. Blouses, shirts, broek en pakken | Blouses, shirts, pants, and suits
23230102. Stropdassen, mannen en jongens ': gemaakt van aangekochte materialen | Neckties, men's and boys': made from purchased materials
23920302. Dekens: gemaakt van aangekochte materialen | Blankets: made from purchased materials
28740000. Fosfatische meststoffen | Phosphatic fertilizers
39490902. Netten: badmintom, volleybal, tennis, enz. | Nets: badmintom, volleyball, tennis, etc.

Werken bij Bo-Bois SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bo-Bois SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bo-Bois SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bo-Bois SPRL. Looking for open vacancies in other companies

 • TUINARBEIDER (OTEGEM)

  Regio: OTEGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een tuinbedrijf te Otegem zijn we op zoek naar een tuinarbeider.

 • Heftruckbestuurder (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: ASAP TERNAT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant van ons regio Asse zijn we op zoek naar heftruckbestuurders voor cosmetica producten. - Je zal bestellingen klaarmaken voor klanten. Hier zal je dan zeker te maken hebben met verfijnd werk aangezien details hier echt van pas komen. Deze kartonnen dozen zal je dan ook moeten inpakken. Deze zal je vervolgens in rekken moeten plaatsen met behulp van een heftruck/elektrisch transpallet. - Je zorgt voor orde en netheid op de werkvloer.

 • Tijdelijke administratieve functie op financiële afdeling: schoolverlaters zijn welkom (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor de financiële afdeling zijn we op zoek naar een tijdelijke collega die verantwoordelijk zal zijn voor de post- en factuurverwerking. Je controleert de facturen en volgt de betalingen op, (inkomende als uitgaande facturen). Je bent het eerste aanspreekpunt voor leveranciers, klanten en collega's en hebt verschillende administratieve taken. Het gaat over een opdracht van +-1 jaar.

 • installateur Sanitair M/V (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je functie bestaat vooral uit het installeren en onderhouden van centrale verwarming, sanitair in nieuwbouw als renovatie.

 • CHAUFFEUR C REGIO MENEN (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs C en bestuurderskaart. Je kan een onberispelijk parcours als verkeersgebruiker voorleggen. Je hebt een relevante praktijkervaring achter de rug als distributiechauffeur en hebt reeds ervaring met afleveren in drukke centra in België. Elke morgen opstarten om 3u stipt vormt voor jou geen hindernis. Je bent iemand die verantwoordelijkheid kan dragen en houdt van stiptheid. Je spreekt goed Frans en/of Nederlands.

 • Huishoudhulp (DILSEN-STOKKEM)

  Regio: DILSEN-STOKKEM

  Bedrijf: DIENSTENONDERNEMING DILSEN-STOKKEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Momenteel zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal instaan voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen aan huis in het kader van dienstencheques. Dit omvat o.a. schoonmaken (inclusief ramen), wassen, strijken, kleine naaiwerken en bereiden van maaltijden. Je voert deze taken uit in de regio Dilsen-Stokkem.

 • Productiestudenten gezocht regio Oostakker (van ma tem vrij) (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: AGO Jobs &HR

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf gelegen te Oostakker zijn wij op zoek naar ervaren productiemedewerk(st)ers om te werken tijdens het academiejaar op een vaste dag of meerdere vaste dagen. Taken: productiewerk (bv: alles uitpakken en weer herinpakken,...)

 • Lijnverantwoordelijke 2-ploegen (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Konvert Interim Tielt

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde lijnverantwoordelijke 2 ploegen. Je start als operator/inpakker om zo stap voor stap door te groeien tot lijnverantwoordelijke. Als inpakker bestuur je de verpakkingsmachine waarbij iedere rol afzonderlijk in folie wordt verpakt. De verpakte rollen worden in dozen gestopt en vervolgens op paletten gestapeld. Het takenpakket van de lijnverantwoordelijk bestaat uit het voorbereiden van de kleurtest, ploegoverdracht en communicatie met het team. Daarnaast controleer je de verpakking van het eindproduct, stel je de machines correct in en los je storingen op. Kortom een gevarieerde functie met verantwoordelijkheid!

 • Bediener Freesmachine - wegenbouw (LICHTERVELDE)

  Regio: LICHTERVELDE

  Bedrijf: MAES ADIEL

  Type: Vaste Job

  Je taken als bediener freesmachine: Je bedient de freesmachine om asfalt af te frezen. Je staat in voor het instellen van de freesmachine naar diepte & niveau. Je vertrekt dagelijks vanuit Lichtervelde naar onze werven.

 • Steller-operator m/v (HAMONT-ACHEL)

  Regio: HAMONT-ACHEL

  Bedrijf: PUNCH METALS

  Type: Vaste Job

  We zijn op zoek naar een steller-operator in 2-ploegen. Je staat in voor de instellingen van diverse plaatbewerkingsmachines. 1000 ton, 500 ton, transfer persen. Je draagt zorg voor het afleveren van een kwalitatief product dat aan alle eisen moet voldoen. Instellen van de verschillende plaatbewerkingsmachines (persen). Houden van toezicht op de correcte uitvoering van de werkmethode en geven van instructies in dag- of ploegendienst mede onder leiding van de voorman. De steller is naast de voorman de aanspreekpersoon wanneer een productiemedewerker problemen ondervindt tijdens de uitvoering van zijn taken. Oplossen van kleine storingen. Bepalen a.d.h.v. de dagplanning welk werk op welke machine komt en mensen toewijzen (voornamelijk buiten de daguren). Is de eerste aanspreekpersoon van de productiemedewerkers. Zorgen voor de volledige inrichting van de werkplek. Dit houdt in dat alle benodigde materialen aanwezig en correct opgesteld zijn. Maken van de eerste producten bij het in productie nemen van een nieuwe order en het uitvoeren van de eerste productcontrole. Zorgen voor vrijgave van productie. Dit houdt in dat de productiesituatie voldoet aan de veiligheidsvoorschriften, de kwaliteitseisen zijn gewaarborgd, dat de arbeiders zijn geïnstrueerd i.v.m. het gebruik van de verschillende machines en het vervullen van de controlehandelingen. Activeren van de instelgegevens en instructiegegevens voortvloeiend uit de praktijk, dit in samenwerking met de voorman. Zorgen voor orde, netheid en veiligheid op de werkplek. Meewerken aan de optimalisatie van o.a.diverse gereedschappen, machines en werkmethodes.

 • Java Quality Assurance Engineer (SINT-GILLIS)

  Regio: SINT-GILLIS

  Bedrijf: Smals

  Type: Vaste Job

  Het Service Introduction Center (SIC) bewaakt de technische kwaliteit van de bij Smals ontwikkelde softwaretoepassingen. In het bijzonder valideert het team de performantie en stabiliteit van de toepassingen alvorens ze in productie worden genomen. Het team voert ook opdrachten uit als reviews van de architectuur, analyse van incidenten in de productieomgeving, begeleiding bij projecten, technische opleidingen voor de teams, en ontwikkelen van ondersteunende tools. Als Java Quality Assurance Engineer bepaal je mee de nodige testen en testomgeving om eventuele problemen met de performantie en/of de stabiliteit van complexe toepassingen snel op te sporen. Je implementeert de testen aan de hand van tools als JMeter of Gatling. Als er mock services of bijkomende tooling nodig zijn ontwikkel je die ook. Je analyseert de resultaten kritisch en met oog voor detail. Bij eventuele problemen, vastgesteld tijdens de testen of in productie, doe je bijkomend onderzoek naar de oorzaak en werk je samen met de betrokken teams om het probleem op te lossen. Je rapporteert mondeling en schriftelijk over de testresultaten en vaststellingen. Afhankelijk van je eigen capaciteiten en interesses krijg je ook de mogelijkheid om mee te ontwikkelen aan de interne tools van het SIC.

 • Onderhoudstechnieker Spuitgiet machines (BEVERST)

  Regio: BEVERST

  Bedrijf: DS Smith

  Type: Vaste Job

  - Doet correctief onderhoud aan de infrastruktuur volgens de onderhoudsplannen - Bespreken zware pannes met de Hoofd Onderhoud - Opsporen en oplossen van pannes - Rapporteert aan Hoofd Onderhoud over de gevonden pannes - Doet preventief onderhoud aan de infrastructuur volgens de onderhoudsplannen - Bouwt, op aangeven van Hoofd Onderhoud, nieuwe apparaten, aanpassingen op bestaande machines/apparaten - Stelt verbeteringen aan machines voor - Neemt deel aan technische besprekingen met leveranciers of officiële instanties wanneer gevraagd - Uitwerken van projecten aan de hand van opgegeven informatie en richtlijnen - Voert zelfstandig taken uit zonder expliciete werkinstructies, gelet op de expertise die hij bezit bij het uitvoeren van zijn taken - Neemt de nodige initiatieven om de opgelegde taken naar behoren uit te voeren, zoals bijvoorbeeld het aanvragen van vuurvergunningen, het laten bestellen van de nodige stukken/onderdelen en het opvragen van de nodige assistentie - Bijwerken van de nodige formulieren ter staving van de onderhoudstaken en preventieve acties

Zoek naar antwoorden van Bo-Bois SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Bo-Bois SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bo-Bois SPRL. Laat een reactie achter voor Bo-Bois SPRL. Bo-Bois SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bo-Bois SPRL. Leave a respond for Bo-Bois SPRL. Bo-Bois SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bo-Bois SPRL op de google maps. Adres en contacten Bo-Bois SPRL
Location of Bo-Bois SPRL on the google maps. Address and contacts of Bo-Bois SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Bo-Bois SPRL Bo-Bois SPRL: VANDE GAER | KOEN MOERMANS | MICHEL DUBOIS | JESSIE DECKMYN | EDDY BODART

Other related companies as Bo-Bois SPRL: VANDE GAER | KOEN MOERMANS | MICHEL DUBOIS | JESSIE DECKMYN | EDDY BODART

Bo-Bois SPRL is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bo-Bois SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08573974609. Het bedrijf Bo-Bois SPRL bevindt zich op het adres: Rue de Menin 218 7700 Moeskroen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 112,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 171,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Bo-Bois SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bo-Bois SPRL is Educatieve diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bo-Bois SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bo-Bois SPRL, openstaande posities, locatie van Bo-Bois SPRL op de kaart.

Bo-Bois SPRL is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bo-Bois SPRL, company assigned to the tax number BE08573974609. The company Bo-Bois SPRL is located at the address: Rue de Menin 218 7700 Moeskroen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 112,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 171,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Carpenters. Products created in Bo-Bois SPRL were not found.
The main activity of Bo-Bois SPRL is Educational Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Bo-Bois SPRL is not available. You also can look at reviews of Bo-Bois SPRL, open positions, location of Bo-Bois SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bo-Bois SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bo-Bois SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bo-Bois SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bo-Bois SPRL, employees, financial statistics.