FLPAUWELIJN-CHRISTIAENS NV

Particuliere bedrijvenChemicaliën en Geallieerde Producten • FLPAUWELIJN-CHRISTIAENS NV
Private companiesChemicals and Allied Products • FLPAUWELIJN-CHRISTIAENS NV

Contactgegevens FLPAUWELIJN-CHRISTIAENS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLPAUWELIJN-CHRISTIAENS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLPAUWELIJN-CHRISTIAENS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vaartstr. 31 8630 Veurne - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-58-28-74-98 32-58-28-74-98

Fax (fax): 32-58-31-48-83 32-58-31-48-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLPAUWELIJN-CHRISTIAENS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLPAUWELIJN-CHRISTIAENS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLPAUWELIJN-CHRISTIAENS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLPAUWELIJN-CHRISTIAENS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLPAUWELIJN-CHRISTIAENS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLPAUWELIJN-CHRISTIAENS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLPAUWELIJN-CHRISTIAENS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLPAUWELIJN-CHRISTIAENS NV
Products information FLPAUWELIJN-CHRISTIAENS NV

BTW identificatienummer (tax): BE03515319824
Ondernemingsnummer: 1395782470
Hoofdstad (capital): 642,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 439,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in FLPAUWELIJN-CHRISTIAENS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Agriculture & Livestock

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLPAUWELIJN-CHRISTIAENS NV
(Get full report from official database of BE for FLPAUWELIJN-CHRISTIAENS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLPAUWELIJN-CHRISTIAENS NV
Addition kinds of activities for FLPAUWELIJN-CHRISTIAENS NV

363200. Huishoudelijke koelkasten en diepvriezers | Household refrigerators and freezers
32629902. China kookgerei | China cookware
32959902. Gieterijbekledingen, gemalen of anderszins behandeld | Foundry facings, ground or otherwise treated
33150201. Brads, staal: draad of snij | Brads, steel: wire or cut
35640200. Blowers en fans | Blowers and fans
51379904. Truien, vrouwen en kinderen | Sweaters, women's and children's

Werken bij FLPAUWELIJN-CHRISTIAENS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLPAUWELIJN-CHRISTIAENS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLPAUWELIJN-CHRISTIAENS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLPAUWELIJN-CHRISTIAENS NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Juridisch-Administratief Dossierbeheerder (M/F) (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Page Personnel Belgium

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als Juridisch-Administratief Dossierbeheerder ben jij verantwoordelijk voor de administratieve en juridische opvolging van de zowel nieuwe als bestaande dossiers. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een vastgoedontwikkelaar gelegen in Kortrijk. Ze staan bekend als een klassieke ontwikkelaar. Om een professionele werking te garanderen en om de projecten zo optimaal mogelijk te kunnen opvolgen zijn ze op zoek naar een nieuwe werknemer om hun team te versterken. Omschrijving Als Juridisch-Administratief Dossierbeheerder ben jij de ondersteunende schakel binnen het ontwikkelingsteam. Jij staat in voor de administratieve en juridische opvolging van de nieuwe en bestaande dossiers. Jouw voornaamste taken zijn: Jij bent verantwoordelijk voor het screenen van de nieuwe dossiers die binnenkomen. Je analyseert de markt om te onderzoeken indien het project al dan niet haalbaar is door middel van haalbaarheidsstudies en rendementsonderzoeken Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van contracten Je bent verantwoordelijk voor het samenstellen van verkoopsdossiers De administratieve opvolging

 • Verpleegkundige Angst- en Stemmingsstoornissen (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  De afdeling Angst- en Stemmingsstoornissen is op zoek naar een verpleegkundige, mag ook een student zijn die afgestudeerd is als verpleegkundige binnen de psychiatrie of met stage ervaring in de psychiatrie, om hen tijdens de maand augustus te ondersteunen. Je kan eventueel aan de hand van je eigen beschikbaarheden bijwerken op deze afdeling. Je staat in voor de begeleiding van de patiënten op de afdeling, het toedienen van de basiszorg, medicatie en het toezicht houden op de afdeling tijdens de verschillende activiteiten. De afdeling angst- en stemmingsstoornissen werkt in vroeg- dag en laatdiensten. Je wordt verloond volgens de barema's van UZ Gent en enige relevante anciënniteit wordt overgenomen.

 • Medewerker tuinaanleg REGIO HERENTALS (HERENTHOUT)

  Regio: HERENTHOUT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  U werkt samen met uw collega's in teams van 2 a 3 personen voor de aanleg van tuinen zowel bij particulieren klanten als bedrijven. klinkers leggen omheiningen plaatsen verhardingen vijvers zwembaden tuinhuizen houtconstructies ..

 • polyvalent medewerker grondstoffenmagazijn (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je werkt als orderpicker in het grondstoffenmagazijn, waar je volgende taken zal uitvoeren: Je doet de manuele picking van diverse grondstoffen uit de frigo's en diepvries aan de hand van fiches per productiebatch. Je zorgt dat alle fiches correct en tijdig afgewerkt zijn. Je werkt volgens het gekende FIFO-systeem. Je staat in voor de orde en netheid in de frigo's, de diepvries en het voorraadmagazijn.

 • Mechanieker Bouw/Tuinmachines (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Heist op den Berg zijn wij op zoek naar een technieker van tuin- en industriële machines. Als onderhoudstechnieker werk je in een klein team en zorg je dat de machines die we verhuren steeds in onberispelijke staat verkeren. Dankzij jou , kan de klant rekenen op perfect onderhouden en dus veilige en uitstekend functionerende machines of apparaten. Dankzij jou, kan de klant zijn klussen probleemloos aan en denkt hij de volgende keer onmiddellijk weer aan onze klant. Dit is de droomjob voor een technieker die van aanpakken weet. Wat mag je allemaal doen je hoofdtaak is het onderhouden en herstellen van alle machines en apparaten die we verhuren. je brengt kleine verbeteringen aan die het de huurder makkelijker maken je helpt mensen bij het laden en lossen van de gehuurde voorwerpen je werkt onderhoudsschema's uit voor de verschillende materialen en voert deze nauwgezet uit je bestelt en beheert gereedschappen en materialen die nodig zijn voor het uitvoeren van de onderhouds- en herstelwerkzaamheden. sporadisch geef je mensen die een machine of apparaat komen huren professioneel advies zodat ze thuis meteen aan de slag kunnen. bij het terugbrengen van de gehuurde voorwerpen, controleer je deze op gebreken/ defecten en luister je naar de ervaringen van de klant.

 • Student tekenaar E-plan in Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Studentenjob

  Unique Menen is op zoek naar een student tekenaar E-Plan (m/v) voor een bedrijf in Roeselare.

 • Gedreven cnc-bediener twee ploegen (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: vind! Waregem

  Type: Studentenjob

  Als operator sta je in voor het bedienen van cnc-gestuurde machines. Je bedient ook een cnc-robot en vult olie aan. Je wast de vette onderdelen af en maakt ze schoon. Je voorziet de machine ook van de nodige materialen.

 • Sales Promotor | Bose (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

  Type: Studentenjob

  Bose is een wereldleider op vlak van audio-apparatuur. Al jaar en dag staan ze bekend voor hun sterke kwaliteit en innovativiteit.   Momenteel hebben ze een nieuw product op de markt: ‘Noise-Masking Sleepbuds’. Met deze kleine oordopjes kan je gemakkelijker inslapen en de nachtrust beter laten verlopen. Om dit product te promoten zijn we op zoek naar Sales Promotoren die in verschillende Media Markt winkels het product demonstreren en verkopen.   Je zal (potentiële) klanten uitleg geven over het nieuw, gelanceerd product en deze demonstreren bij grote retailers. Je bent hierbij hét vaste aanspreekpunt op de winkelvloer. Je wordt tijdens het weekend ingeschakeld en in je eigen regio.

 • Dossierbeheerder (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: RANDSTAD FINANCE

  Type: Vaste Job

  Voor een klant van ons uit Zonhoven zijn we opzoek naar een dossierbeheerder . Je bent verantwoordelijk voor het boeken van aankoop-, verkoopfacturen, bankdocumenten. Daarnaast stel je balansen en resultaatrekeningen op. En help je bij het voorbereiden en indienen van BTW aangiften. Kortom het afwerken van klantendossiers van A tot Z.

 • WERFLEIDER BURGERLIJKE BOUWKUNDE - Regio Hasselt (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: SERTEC nv

  Type: Vaste Job

  Als werfleider ben je verantwoordelijk voor een efficiënte uitvoering van 1 of meerdere werven, (afhankelijk van de grootte van het project) van voorbereiding tot oplevering. Als werfleider sta je in voor het aansturen, coördineren, opvolgen en bijsturen van alle werkzaamheden voor het realiseren van je project(en). Je ondersteunt de projectleider met de administratieve opvolging van de werf: Opstellen en bewaken van de uitvoeringsplanning Het onderhouden van de contacten met de opdrachtgever, de architect, het studiebureau,… Deelnemen aan werfvergaderingen . Waken over de kwalilteit en de veiligheid op de werf Leiden van het werfteam

 • Relatietherapeut / Seksuoloog (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: GEZONDHEIDSPRAKTIJK WONDELGEM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gezonheidspraktijk Wondelgem is op zoek naar een collega die ons team wil versterken. De praktijk werkt rond 3 pijlers (voeding, psychologie en beweging) en dit moet dan ook bij onze teamleden centraal staan. Bachelor Klinische Psychologie met extra ervaring en opleiding binnen relatietherapie en seksuologie (met voorkeur Masteropleiding) Zelfstandige basis met mogelijkheid tot het uitbouwen van een eigen patiëntenbestand. Therapie geven aan koppels of (jong)volwassenen met de focus op relationele-/gezins- problemen Een goede portie enthousiasme, professionaliteit en de bereidheid om je als zelfstandige te profileren en positioneren, contacten met doorverwijzers te onderhouden en uit te bouwen. Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei door blijvende intervisie, supervisie, opleiding Bereidheid tot het gebruiken van sociale media (facebook, instagram,...) Beschikbaarheid van de ruimte is te bepreken met een collega waar je de ruimte mee zal delen.

 • Internaat met permanente openstelling : Opvoeder ( leefgroepbegeleider) in Huis Aan Zee (DE HAAN)

  Regio: DE HAAN

  Bedrijf: M.P.I.G.O. DE VLOEDLIJN

  Type: Werfreserve

  Je begeleidt kinderen en jongeren in de leefgroepwerking tijdens weekends en schoolvakanties. De focus van de begeleiding ligt op een zinvolle vrijetijdsbesteding. je creëert een aangename en veilige omgeving voor onze kinderen en jongeren je werkt samen met de teamleden binnen jouw leefgroep. je handelt vanuit de visie en doelstelling van de organisatie. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- CV : mailen naar zowel : 1) beheerder.huisaa[email protected] + 2) [email protected]

Zoek naar antwoorden van FLPAUWELIJN-CHRISTIAENS NV in sociale netwerken
Look for responds of FLPAUWELIJN-CHRISTIAENS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLPAUWELIJN-CHRISTIAENS NV. Laat een reactie achter voor FLPAUWELIJN-CHRISTIAENS NV. FLPAUWELIJN-CHRISTIAENS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLPAUWELIJN-CHRISTIAENS NV. Leave a respond for FLPAUWELIJN-CHRISTIAENS NV. FLPAUWELIJN-CHRISTIAENS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLPAUWELIJN-CHRISTIAENS NV op de google maps. Adres en contacten FLPAUWELIJN-CHRISTIAENS NV
Location of FLPAUWELIJN-CHRISTIAENS NV on the google maps. Address and contacts of FLPAUWELIJN-CHRISTIAENS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLPAUWELIJN-CHRISTIAENS NV FLPAUWELIJN-CHRISTIAENS NV: V & V Sport BVBA | Vanwijnsberghe Fashion NV | Roekens | Janssen-Fritsen NV | Armaco

Other related companies as FLPAUWELIJN-CHRISTIAENS NV: V & V Sport BVBA | Vanwijnsberghe Fashion NV | Roekens | Janssen-Fritsen NV | Armaco

FLPAUWELIJN-CHRISTIAENS NV is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLPAUWELIJN-CHRISTIAENS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03515319824. Het bedrijf FLPAUWELIJN-CHRISTIAENS NV bevindt zich op het adres: Vaartstr. 31 8630 Veurne - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 642,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 439,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Agriculture & Livestock. Producten gemaakt in FLPAUWELIJN-CHRISTIAENS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLPAUWELIJN-CHRISTIAENS NV is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLPAUWELIJN-CHRISTIAENS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLPAUWELIJN-CHRISTIAENS NV, openstaande posities, locatie van FLPAUWELIJN-CHRISTIAENS NV op de kaart.

FLPAUWELIJN-CHRISTIAENS NV is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLPAUWELIJN-CHRISTIAENS NV, company assigned to the tax number BE03515319824. The company FLPAUWELIJN-CHRISTIAENS NV is located at the address: Vaartstr. 31 8630 Veurne - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 642,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 439,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Agriculture & Livestock. Products created in FLPAUWELIJN-CHRISTIAENS NV were not found.
The main activity of FLPAUWELIJN-CHRISTIAENS NV is Chemicals and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLPAUWELIJN-CHRISTIAENS NV is not available. You also can look at reviews of FLPAUWELIJN-CHRISTIAENS NV, open positions, location of FLPAUWELIJN-CHRISTIAENS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLPAUWELIJN-CHRISTIAENS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLPAUWELIJN-CHRISTIAENS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLPAUWELIJN-CHRISTIAENS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLPAUWELIJN-CHRISTIAENS NV, employees, financial statistics.