Van Loy M

Contactgegevens Van Loy M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Loy M: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Loy M

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Leistraat 54 2260 Tongerlo (Westerlo), België

Telefoon (phone): +32 (68) 354-29-27 +32 (68) 354-29-27

Fax (fax): +32 (51) 350-55-40 +32 (51) 350-55-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Loy M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Loy M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Loy M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Loy M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Loy M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Loy M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Loy M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Loy M
Products information Van Loy M

BTW identificatienummer (tax): BE04881469726
Ondernemingsnummer: 3955047607
Hoofdstad (capital): 763,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 216,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in Van Loy M zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Loy M
(Get full report from official database of BE for Van Loy M)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Loy M
Addition kinds of activities for Van Loy M

358500. Koel- en verwarmingsapparatuur | Refrigeration and heating equipment
07820000. Gras- en tuindiensten | Lawn and garden services
25990000. Meubels en armaturen, niet inbegrepen | Furniture and fixtures, nec
30690502. Zolen, laars of schoen: rubber, compositie of vezel | Soles, boot or shoe: rubber, composition, or fiber
51491000. Suiker, honing, melasse en siroop | Sugar, honey, molasses, and syrups
87110201. Machine tool design | Machine tool design

Werken bij Van Loy M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Loy M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Loy M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Loy M. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur C distributie (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Randstad Transport

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Chauffeur C distributie Wij zoeken een chauffeur C om distributie te doen va ngekoelde voedingswaren vanuit Gent. Er wordt om half 6 gestart met het laden van de vrachtwagen, daarna doe je een ronde om alles bij de klanten te brengen. Je bent het uithangbord van de firma en bent zeer klantvriendelijk, er worden tussen de 6 en 10 stops gedaan per dag, afhankelijk van de route. Er wordt ongeveer 38u/week gewerkt en eventuele overuren worden onmiddellijk uitbetaald, het standaardloon ligt iets hoger dan €13 per uur.

 • Voltijdse winkelverantwoordelijke bakkerij regio Wetteren (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Heb jij een grote verantwoordelijkheidszin, hou je van klantencontact en heb je affiniteit met voeding? Dan ben jij waarschijnlijk de kandidaat die wij zoeken! Wat kan jij verwachten? Je waakt over de algemene kwaliteit van jouw winkel en staat in voor de professionele en klantvriendelijke uitstraling ervan. Je zal instaan voor het goede verloop en optimalisatie van jouw winkel. Hieronder valt ook het plaatsen van winkelbestellingen, de dagelijkse kasafsluiting en stortingen. Je werkt naar vooropgestelde targets qua omzet, personeelskost en stock. Uiteraard krijg je hiervoor de nodige ondersteuning van interne diensten. Je coacht jouw team op een inspirerende manier en zorgt voor een goede taakverdeling binnen jouw team. Je maakt werkplanningen op en beheert het verlof. Je staat in voor opleiding, communicatie en coaching van nieuwe medewerkers. Als winkelverantwoordelijke ben jij dé schakel tussen de winkel en de regioverantwoordelijke en zorg je voor een vlotte en heldere communicatie.

 • Gedreven inpakkers gezocht (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor één van onze klanten in regio Gent zijn we op zoek naar gedreven en punctuele inpakkers, die in staat zijn om precies en fijn inpakwerk af te leveren. Het bedrijf is gespecialiseerd in farmaceutische producten, wat betekent dat je terecht komt in een steriele en schone werkomgeving. Concreet zal je verantwoordelijk zijn voor het manueel inpakken van de farmaceutische goederen. Ben je gemotiveerd, wil je graag als inpakker werken, kan je fijn werk afleveren en ben je onmiddellijk beschikbaar? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

 • Medewerker schoonmaak (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: DEVOGEL SCHOONMAAK DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Je wordt ingeschakeld om schoon te maken bij particuliere klanten thuis. Je werkt voor één vaste klant te Roeselare (met mogelijkheid tot uitbreiding klantenbestand).

 • Word jij onze nieuwe collega huishoudhulp? (LANDEN)

  Regio: LANDEN

  Bedrijf: PWA/DCO

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij gemotiveerd? Hou jij van poetsen? Doe jij ook graag andere kleine huishoudelijke taken? Kan je zelfstandig werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!! Als medewerker-huishoudhulp (via het systeem van de dienstencheques) sta je in voor het verrichten van huishoudelijke taken (schoonmaken van de woning, poetsen van de ramen, strijken, eventueel bereiden van kleine maaltijden of boodschappen doen) bij één of meerdere particulieren. Wij zijn vooral en dringend op zoek naar nieuwe medewerkers, woonachtig in Landen of in één van de deelgemeenten van Landen, omdat ons klantenbestand (personen bij wie u werkt) zich bijna uitsluitend in Landen situeert.

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Zemst (ZEMST)

  Regio: ZEMST

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Huishoudhulpen regio Rotselaar - Werchter (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: HAPPI HOME

  Type: Dienstenchequebaan

  Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Rotselaar - Werchter. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

 • (Jobstudent) Zwemlesgever Sportoase Ter Heide Rotselaar (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: GROEP SPORTOASE

  Type: Studentenjob

  • Je bent verantwoordelijk voor het geven van zwemlessen. Mogelijke lessen zijn: watergewenning, het aanleren van zwemslagen,… • De lessen vinden plaats op zaterdag • Engagement voor een gans schooljaar • Administratieve opvolging: zwemlijsten invullen • Rapportering aan de zwembadmanager • Opvolgen en naleven van de nodige veiligheidsprocedures

 • PRIVATE BANKER MORTSEL (MORTSEL)

  Regio: MORTSEL

  Bedrijf: Select HR Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Beschik je over een Bachelor- of Masterdiploma, aangevuld met ervaring als "Personel Banker "of "Private Banker"? Ben je daarenboven sterk klant- en servicegericht en houd je van de uitbouw van een lange termijnrelatie met klanten ?  Dan ben je de Private Banker die we zoeken ! Je bent verantwoordelijk voor het adviseren van een bestaande klantenportefeuille op vlak van beleggingen en vermogensplanning: Actief beheer van een bestaande klantenportefeuille (vermogens vanaf €500.000); Verantwoordelijk voor uitbouw van bestaande klantenportefeuille en optreden als vertrouwenspersoon voor bestaande en nieuwe klanten met een beleggingsportefeuille; Op de hoogte blijven van de evoluties in de bankwereld (fiscaliteit, successie,  producten en diensten,...); Je neemt deel aan netwerkevents om je portefeuille uit te breiden. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een belangrijke speler in de banksector. Voor hun kantoor in Mortsel zoeken we een PRIVATE BANKER.

 • Onderhoudsmechanicus (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Vaste Job

  •Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud, de dagelijkse interventies en de algemene onderhoudstaken van onze productie- en verpakkingsmachines. •Je bent sterk in het analyseren van storingen en weet snel en efficiënt in te grijpen bij eventuele defecten. •Je denkt actief mee in het ontwikkelen van aanpassingen en verbeteringen aan ons machinepark. •Je werkt nauw samen met de productie- en verpakkingsafdeling.

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • Zelfstandig Logopedist / Logopediste (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Lore Heyns

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn dringend op zoek naar een collega voor onze praktijk in Tessenderlo-Hulst! Je werkt voornamelijk met kinderen met leer-, spraak- en taalproblemen;

Zoek naar antwoorden van Van Loy M in sociale netwerken
Look for responds of Van Loy M in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Loy M. Laat een reactie achter voor Van Loy M. Van Loy M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Loy M. Leave a respond for Van Loy M. Van Loy M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Loy M op de google maps. Adres en contacten Van Loy M
Location of Van Loy M on the google maps. Address and contacts of Van Loy M

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Loy M Van Loy M: FA. DE LAUSNAY | FLOR AGRI SA | EL PARADISO | PIERRE HUVELLE | LEKKERBEK

Other related companies as Van Loy M: FA. DE LAUSNAY | FLOR AGRI SA | EL PARADISO | PIERRE HUVELLE | LEKKERBEK

Van Loy M is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Loy M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04881469726. Het bedrijf Van Loy M bevindt zich op het adres: Leistraat 54 2260 Tongerlo (Westerlo). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 763,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 216,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Van Loy M zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Loy M is Onroerend goed, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Loy M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Loy M, openstaande posities, locatie van Van Loy M op de kaart.

Van Loy M is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Loy M, company assigned to the tax number BE04881469726. The company Van Loy M is located at the address: Leistraat 54 2260 Tongerlo (Westerlo). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 763,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 216,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Carpenters. Products created in Van Loy M were not found.
The main activity of Van Loy M is Real Estate, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Loy M is not available. You also can look at reviews of Van Loy M, open positions, location of Van Loy M on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Loy M, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Loy M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Loy M, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Loy M, employees, financial statistics.