LUBBEEKS VERHUURCENTER bvba

Contactgegevens LUBBEEKS VERHUURCENTER bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUBBEEKS VERHUURCENTER bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUBBEEKS VERHUURCENTER bvba

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Staatsbaan 200; 3210; Lubbeek, België

Telefoon (phone): 016 62 23 54; 0800 94 400 (+32-016 62 23 54; 0800 94 400) 016 62 23 54; 0800 94 400 (+32-016 62 23 54; 0800 94 400)

Fax (fax): +32 (9) 536-45-85 +32 (9) 536-45-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUBBEEKS VERHUURCENTER bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUBBEEKS VERHUURCENTER bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUBBEEKS VERHUURCENTER bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUBBEEKS VERHUURCENTER bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUBBEEKS VERHUURCENTER bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUBBEEKS VERHUURCENTER bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUBBEEKS VERHUURCENTER bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUBBEEKS VERHUURCENTER bvba
Products information LUBBEEKS VERHUURCENTER bvba

BTW identificatienummer (tax): BE06712615966
Ondernemingsnummer: 1658630371
Hoofdstad (capital): 402,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 515,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Work platforms

Product categorie (product category): Rental - Machines,apparatus and tools Professional use

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUBBEEKS VERHUURCENTER bvba
(Get full report from official database of BE for LUBBEEKS VERHUURCENTER bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUBBEEKS VERHUURCENTER bvba
Addition kinds of activities for LUBBEEKS VERHUURCENTER bvba

4729. Passagiersvervoer regeling | Passenger transportation arrangement
922399. Correctionele instellingen, nec | Correctional institutions, nec
33340100. Aluminium ingots en platen | Aluminum ingots and slabs
34480107. Silo's, metaal | Silos, metal
50840512. ruimers | Reamers
60360000. Spaarinstellingen, behalve federale | Savings institutions, except federal

Werken bij LUBBEEKS VERHUURCENTER bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUBBEEKS VERHUURCENTER bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUBBEEKS VERHUURCENTER bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUBBEEKS VERHUURCENTER bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Temporary Customer Care Agent (WIEZE)

    Regio: WIEZE

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als klantendienstmedewerker ben je het centrale contactpunt van de klanten. Je bent in staat om klanten te woord te staan en hen te helpen bij vragen en noden. Daar,aast zal je klantenorders verwerken, het cash proces opvolgen en zorgen dat de juiste hoeveelheden bij de juiste klanten terechtkomen binnen het afgesproken tijdskader. Je zorgt er ook voor dat de verschillende afdelingen (productie, pricing, logistiek,...) op elkaar afgestemd zijn.

  • PLOEGCHEF METAALSECTOR (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, actief in de metaalsector, is voor hun atelier op zoek naar een ploegchef. Jouw taken als ploegchef: De mensen in productie nauwgezet opvolgen Bijsturen waar nodig Je leidt nieuwe mensen op Uitleg verschaffen over nieuwe procedures/machines Zelf meewerken in het atelier

  • Back Office Medewerker (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Back Office Medewerker in Brussel ben je het eerste aanspreekpunt voor de dealers en eindgebruikers in de BeLux. Het is een echte allround functie op het gebied van klantenservice met een commercieel randje: Jij bent naast de administratieve orderverwerking verantwoordelijk voor het beantwoorden van vragen omtrent onze producten de orderstatus het maken van offertes het signaleren van klantbehoeften en het informeren en adviseren van klanten. Service staat hoog in het vaandel. De Customer Service plant de routes voor de monteurs en informeert de klanten over de gemaakte afspraken. Daarnaast is het in deze functie ook erg belangrijk verkoopkansen te bemerken en te benutten. Hiermee assisteert de Customer Service de Sales Afdeling in de BeLux.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) voltijds/deeltijds Oekene,Sint-Elioos-Winkel,Ledegem (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Kessel-Lo - Leuven - Heverlee (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS MELLE (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Melle zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder op kantoor ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp met eigen vervoer voor de regio Turnhout/Geel en Mol (19u of 30u) (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: WEB

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een enthousiast iemand met of zonder ervaring. Werkattitude en motivatie zijn voor ons belangrijker dan ervaring of studieniveau. Je werkt bij gezinnen thuis. Poetsen is je belangrijkste taak, af en toe wordt je takenpakket uitgebreid met strijken, koken of boodschappen doen. Je bent woonachtig in de regio en beschikt over eigen vervoer. (wagen, fiets of bromfiets) Denk je dat deze job iets voor u is, laat ons dan snel iets weten. Wie weet maak je binnenkort wel deel uit van ons team!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Baasrode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BAASRODE)

    Regio: BAASRODE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Kelner student , voor terras ,feesten , banketten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CAPTAIN'S LOUNGE (VVW club)

    Type: Studentenjob

    opdinen in bistro , terras, opdienen tijdens diners , receptie's walking dinners

  • Gezocht: regisseur - camera technicus om kamp te geven - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als lesgever Filmen Heb je een passie voor filmen en regisseren en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! Tijdens een kamp van 5 dagen breng je de kinderen de eerste kennis mee van het filmen en regisseren. De werking van een camera, en wat zijn de basiselementen om tot een goede film te komen zijn de zaken die aan bod komen. Je begeleidt kinderen tussen 10 en 14 jaar. We hebben camera's voor de kinderen en er is een lespakket beschikbaar.

  • Sales Representative Medische Sector (THINES)

    Regio: THINES

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    Je belangrijkste doel is de loyaliteit en ontwikkeling van de klantenportefeuille Je bent verantwoordelijk voor het promoten van het bedrijf en zijn producten en het vergroten van marktaandeel in de bovengenoemde regio Om dit te doen, steun je de prospectie van nieuwe klanten en volg je bestaande klanten op. Je beheert de commerciële onderhandelingen en bent verantwoordelijk voor de contracten en de distributie van de producten Bovenop je commerciële taken, komt er een klein deel administratie bij te pas (facturen, bestellingen, ...) en een correct voorraadbeheer (10% van je werktijd) Bedrijfsprofiel: Onze klant is specialist in het leveren van producten voor eerstehulpverlening, verzorging en hygiëne. De producten zijn zowel bestemd voor de medische wereld als voor de industrie, de gemeenten en steden, arbeiders, scholen, sportcentra enz.

  • Productiemedewerker / magazijnmedewerker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: HEVADEX

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het afvullen en verpakken van coatingproducten, zoals o.a. luchtdichting coatings en beschermfolies. Daarnaast sta je ook in voor magazijnwerk: Je ontvangt de goederen en verpakkingen. Je controleert de leveringen. Je plaatst de goederen op de daarvoor voorziene plaats.

Zoek naar antwoorden van LUBBEEKS VERHUURCENTER bvba in sociale netwerken
Look for responds of LUBBEEKS VERHUURCENTER bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUBBEEKS VERHUURCENTER bvba. Laat een reactie achter voor LUBBEEKS VERHUURCENTER bvba. LUBBEEKS VERHUURCENTER bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUBBEEKS VERHUURCENTER bvba. Leave a respond for LUBBEEKS VERHUURCENTER bvba. LUBBEEKS VERHUURCENTER bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUBBEEKS VERHUURCENTER bvba op de google maps. Adres en contacten LUBBEEKS VERHUURCENTER bvba
Location of LUBBEEKS VERHUURCENTER bvba on the google maps. Address and contacts of LUBBEEKS VERHUURCENTER bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come LUBBEEKS VERHUURCENTER bvba LUBBEEKS VERHUURCENTER bvba: FLRAGOLLE NV | ECURIE DES HAUTS DROITS | DUNEPANNE | Zonnetje ('t) | AC Rama

Other related companies as LUBBEEKS VERHUURCENTER bvba: FLRAGOLLE NV | ECURIE DES HAUTS DROITS | DUNEPANNE | Zonnetje ('t) | AC Rama

LUBBEEKS VERHUURCENTER bvba is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUBBEEKS VERHUURCENTER bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06712615966. Het bedrijf LUBBEEKS VERHUURCENTER bvba bevindt zich op het adres: Staatsbaan 200; 3210; Lubbeek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 402,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 515,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Rental - Machines,apparatus and tools Professional use. Lijst met producten zijn Work platforms.
De hoofdactiviteit van LUBBEEKS VERHUURCENTER bvba is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUBBEEKS VERHUURCENTER bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUBBEEKS VERHUURCENTER bvba, openstaande posities, locatie van LUBBEEKS VERHUURCENTER bvba op de kaart.

LUBBEEKS VERHUURCENTER bvba is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUBBEEKS VERHUURCENTER bvba, company assigned to the tax number BE06712615966. The company LUBBEEKS VERHUURCENTER bvba is located at the address: Staatsbaan 200; 3210; Lubbeek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 402,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 515,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Rental - Machines,apparatus and tools Professional use. List of products are Work platforms.
The main activity of LUBBEEKS VERHUURCENTER bvba is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LUBBEEKS VERHUURCENTER bvba is not available. You also can look at reviews of LUBBEEKS VERHUURCENTER bvba, open positions, location of LUBBEEKS VERHUURCENTER bvba on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUBBEEKS VERHUURCENTER bvba, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUBBEEKS VERHUURCENTER bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUBBEEKS VERHUURCENTER bvba, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUBBEEKS VERHUURCENTER bvba, employees, financial statistics.