ECURIE DES HAUTS DROITS

Contactgegevens ECURIE DES HAUTS DROITS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ECURIE DES HAUTS DROITS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ECURIE DES HAUTS DROITS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Trieu Gilson 26; 6280; Gerpinnes (Joncret), België

Telefoon (phone): 0475 46 19 07 (+32-0475 46 19 07) 0475 46 19 07 (+32-0475 46 19 07)

Fax (fax): +32 (61) 683-67-77 +32 (61) 683-67-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ECURIE DES HAUTS DROITS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ECURIE DES HAUTS DROITS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ECURIE DES HAUTS DROITS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ECURIE DES HAUTS DROITS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ECURIE DES HAUTS DROITS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ECURIE DES HAUTS DROITS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ECURIE DES HAUTS DROITS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ECURIE DES HAUTS DROITS
Products information ECURIE DES HAUTS DROITS

BTW identificatienummer (tax): BE03917144775
Ondernemingsnummer: 5769165039
Hoofdstad (capital): 337,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 703,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in ECURIE DES HAUTS DROITS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Stud farms

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ECURIE DES HAUTS DROITS
(Get full report from official database of BE for ECURIE DES HAUTS DROITS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ECURIE DES HAUTS DROITS
Addition kinds of activities for ECURIE DES HAUTS DROITS

091200. Vinvis | Finfish
201199. Vleesverpakkingsinstallaties, nec | Meat packing plants, nec
33990104. Plak, metaal | Paste, metal
34979907. Nikkelfolie | Nickel foil
39990202. Kombinaties, behalve hard rubber | Combs, except hard rubber

Werken bij ECURIE DES HAUTS DROITS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ECURIE DES HAUTS DROITS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ECURIE DES HAUTS DROITS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ECURIE DES HAUTS DROITS. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop slagerij en keukenhulp (KACHTEM)

    Regio: KACHTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een gekende slagerij regio Izegem is op zoek naar een winkelmedewerker en hulp in het atelier. Je helpt mee in de keuken van een slagerij met het maken van slaatjes, koude schotels,... Ook help je mee in diverse taken zoals toonbankverkoop in de winkel, afwassen, bestellingen klaarzetten... Ben je klantvriendelijk? Heb je ervaring in de verkoop van vlees/charcuterie/keuken? Ben je gemotiveerd en leergierig? Contacteer dan snel Konvert Izegem!

  • Magazijnier reachtruck (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een doe-het-zelf zaak regio Halle zijn we op zoek naar een magazijnier die in het bezit is van een reachtruck-attest. Het gaat hierbij om een lange termijnsopdracht met optie vast. Je takenpakket bestaat uit: het laden en lossen van materiaal met reachtruck elektronisch ontvangen van goederen info verlenen aan klanten waar nodig magazijn proper houden

  • Magazijnier/chauffeur C (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een houthandel in Tessenderlo zijn we op zoek naar een chauffeur C die het rijden wil combineren met magazijnwerk. Als chauffeur sta je in voor het leveren van houtmaatwerk (bv. deuren, keukens) aan particulieren en voor het transporteren van daktimmerhout naar werven. Je bent ook verantwoordelijk voor het laden en lossen van de vrachtwagen met een heftruck. De vrachtwagen is voorzien van een kraan. Je hebt een gevarieerde job, want je werkt ook als magazijnier: bv. bestellingen klaarzetten. De verhouding magazijnwerk en rijden is ongeveer 50/50. Tijdens de zomermaanden zal je meer rijden en in de winter sta je meer in het magazijn. Je werkt in dagdienst van 8u tot 16 à 17u. Langdurige opdracht, optie vast contract.

  • Machinist rupskraan (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ervaring met een rupskraan van minimum 20 ton en bereid om je collega's manueel te helpen met het leggen van buizen en funderingen? Je komt terecht in een toonaangevend wegenbouwbedrijf in de Kempen!

  • Gemotiveerde onderhoudsmecanicien (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een stabiel familiebedrijf dat actief is op de internationale bouwmarkt, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde onderhoudsmecanicien. Kan jij aan de slag in daguren of in een drie ploegensysteem? Heb jij reeds ervaring binnen een gelijkaardige functie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jouw takenpakket als onderhoudsmecanicien zal onder andere bestaan uit onderstaande zaken: Dagelijks preventief onderhoud van het mechanische gedeelte van het machinepark Opsporen en herstellen van mechanische defecten aan productiemachines Monteren van installaties Rapporteren van het verrichte werk Wil jij graag dit takenpakket op jou nemen en voldoe jij aan de onderstaande functie-eisen? Neem dan zeker snel contact met ons op!

  • VLOERDER (soepele vloerbekleding) (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Paal zijn we op zoek naar een vloerder voor het plaatsen van soepele vloerbekleding

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Nieuwerkerken, 9 uur per week. (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 9 uren per week voor 1 gastgezin wonende te Nieuwerkerken. Het gastgezin zoekt hulp voor licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken en koken . Je werkt op maandag, donderdag en vrijdag van 16:30 to 19:30. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen.

  • Brand Ambassador Telecom (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Zoek jij een uitdagende bijverdienste in de commerciële sector? Ben jij gedreven, communicatief sterk, enthousiast en heb je interesse in al wat mobile en multimedia betreft? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar Brand Ambassadors die actief zullen zijn in eigen regio. BESCHRIJVING Als Brand Ambassador zal je actief zijn bij Media Markt. Hierbij ligt de focus op het enthousiast benaderen van (potentiële) klanten en het demonstreren van telecom producten met als doel de verkoop van deze fantastische producten te stimuleren. Je bent proactief en gaat zelfstandig aan de slag om klanten te informeren, te adviseren. Je werkt voor één van de populairste A-merken in de wereld! PROFIEL Jij vindt al wat mobile en multimedia betreft geweldig en je bent altijd geïnteresseerd in de nieuwste gadgets op dit gebied. Van nature beschik jij over een bepaalde energie en heb je de kracht om mensen te overtuigen. Zelf krijg je een enorme voldoening wanneer een tevreden klant de deur uit stapt met het product waar hij naar op zoek was. Je bent regelmatig beschikbaar op vrijdag en/of zaterdag Je bent commercieel en klantgericht Je hebt een volwassen houding en representatieve look Enige telefonische en/of retail verkoopervaring is een + Je bent minimum 18 jaar. Je beheerst het Nederlands en/of het Frans WAT BIEDEN WIJ? Een leuke, zelfstandige en ondernemende functie De kans om jezelf goed te ontwikkelen in een sales functie binnen een sterk groeiend bedrijf in de mobile sector Producttraining Een marktconform salaris + Kilometervergoeding Een eerste commerciële ervaring die steeds goed is meegenomen op je CV! Zin in deze leuke vakantiejob... stuur snel je CV

  • Verkoper / verkoopster in bakkerswinkel (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: DELICAKE

    Type: Studentenjob

    Verkoper / verkoopster in een bakkerswinkel/broodjeszaak. Je job bestaat voornamelijk uit het bedienen van klanten en het maken van belegde broodjes, maar ook producten afbakken en afwerken behoren tot het takenpakket.

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Medewerker HR-dienst Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je jouw competenties in de HR-wereld verder ontwikkelen en dit als student regio Lokeren? Het bedrijf valt onder de chemische sector en vervaardigt benzinetanks. Verder bieden ze machinebouw aan voor grote automobiel klanten. Je taken zullen bestaan uit: het in kaart brengen, standaardiseren van functiebeschrijvingen. Het in kaart brengen van welke skills er zijn op vandaag, welke hebben we nodig en welke opleidingen moeten we hiervoor voorzien?

  • tijdelijk administratief medewerker (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: t-office West-Vlaanderen

    Type: Vaste Job

    behandelen van binnegekomen productiestalen en salessamples ongeveer 50% meetwerk : ruwe meting van een aantal productiestalen en opmeten van prototypes voor fitting pakjes maken en comments ingeven Bedrijfsprofiel: Deze organisatie is al jarenlang actief in het ontwerpen van modieuze kledij maar tevens ook in het herbergen van bestaande merken. Ze hebben verschillende vestigingen zowel nationaal als internationaal en ondertussen werken een 60-tal medewerkers dag in dag uit om de kledij tot bij de mensen te brengen. 

Zoek naar antwoorden van ECURIE DES HAUTS DROITS in sociale netwerken
Look for responds of ECURIE DES HAUTS DROITS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ECURIE DES HAUTS DROITS. Laat een reactie achter voor ECURIE DES HAUTS DROITS. ECURIE DES HAUTS DROITS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ECURIE DES HAUTS DROITS. Leave a respond for ECURIE DES HAUTS DROITS. ECURIE DES HAUTS DROITS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ECURIE DES HAUTS DROITS op de google maps. Adres en contacten ECURIE DES HAUTS DROITS
Location of ECURIE DES HAUTS DROITS on the google maps. Address and contacts of ECURIE DES HAUTS DROITS

Andere gerelateerde bedrijven als come ECURIE DES HAUTS DROITS ECURIE DES HAUTS DROITS: Broodboetiek Roelandts | MAN?GE LA LAMBR?E | BOOTES OUTDOOR ADVENTURE | ANA?S | Despret A

Other related companies as ECURIE DES HAUTS DROITS: Broodboetiek Roelandts | MAN?GE LA LAMBR?E | BOOTES OUTDOOR ADVENTURE | ANA?S | Despret A

ECURIE DES HAUTS DROITS is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ECURIE DES HAUTS DROITS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03917144775. Het bedrijf ECURIE DES HAUTS DROITS bevindt zich op het adres: Rue du Trieu Gilson 26; 6280; Gerpinnes (Joncret). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 337,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 703,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Stud farms. Producten gemaakt in ECURIE DES HAUTS DROITS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ECURIE DES HAUTS DROITS is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ECURIE DES HAUTS DROITS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ECURIE DES HAUTS DROITS, openstaande posities, locatie van ECURIE DES HAUTS DROITS op de kaart.

ECURIE DES HAUTS DROITS is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is ECURIE DES HAUTS DROITS, company assigned to the tax number BE03917144775. The company ECURIE DES HAUTS DROITS is located at the address: Rue du Trieu Gilson 26; 6280; Gerpinnes (Joncret). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 337,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 703,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Stud farms. Products created in ECURIE DES HAUTS DROITS were not found.
The main activity of ECURIE DES HAUTS DROITS is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ECURIE DES HAUTS DROITS is not available. You also can look at reviews of ECURIE DES HAUTS DROITS, open positions, location of ECURIE DES HAUTS DROITS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ECURIE DES HAUTS DROITS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ECURIE DES HAUTS DROITS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ECURIE DES HAUTS DROITS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ECURIE DES HAUTS DROITS, employees, financial statistics.