Menuiserie Marcoux et Fils

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • Menuiserie Marcoux et Fils
Private companiesCoal Mining • Menuiserie Marcoux et Fils

Contactgegevens Menuiserie Marcoux et Fils: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Menuiserie Marcoux et Fils: address, phone, fax, email, website, opening hours

Menuiserie Marcoux et Fils

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue d'Haine 51-65 7134 Leval-Trahegnies (Binche), België

Telefoon (phone): +32 (3) 313-65-57 +32 (3) 313-65-57

Fax (fax): +32 (83) 688-35-43 +32 (83) 688-35-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Menuiserie Marcoux et Fils: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Menuiserie Marcoux et Fils"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Menuiserie Marcoux et Fils"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Menuiserie Marcoux et Fils, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Menuiserie Marcoux et Fils. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Menuiserie Marcoux et Fils, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Menuiserie Marcoux et Fils. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Menuiserie Marcoux et Fils
Products information Menuiserie Marcoux et Fils

BTW identificatienummer (tax): BE03152221679
Ondernemingsnummer: 8738494873
Hoofdstad (capital): 564,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 153,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Menuiserie Marcoux et Fils zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Menuiserie Marcoux et Fils
(Get full report from official database of BE for Menuiserie Marcoux et Fils)

Aanvulling soorten activiteiten voor Menuiserie Marcoux et Fils
Addition kinds of activities for Menuiserie Marcoux et Fils

573402. Computer software en accessoires | Computer software and accessories
603699. Spaarinstellingen, behalve federale, nec | Savings institutions, except federal, nec
871101. Sanitaire ingenieurs | Sanitary engineers
33121004. Blik | Tinplate
34639902. Aluminium smeedstukken | Aluminum forgings
50440204. Microfilm apparatuur | Microfilm equipment
58120100. Etnische restaurants | Ethnic food restaurants
75390103. Axle straightening, automotive | Axle straightening, automotive
95120402. Land-, minerale- en natuurbescherming, staatsregering | Land, mineral, and wildlife conservation, state government

Werken bij Menuiserie Marcoux et Fils: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Menuiserie Marcoux et Fils: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Menuiserie Marcoux et Fils. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Menuiserie Marcoux et Fils. Looking for open vacancies in other companies

 • Teamleader Warehouse (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ASAP BEVEREN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Binnen deze functie sta je in voor de dagelijkse operationele werking van het magazijn. Je coördineert, organiseert en stemt volgende activiteiten op elkaar af : * Ontvangst van goederen, geleverd door externe leveranciers * Tijdelijke stockering van goederen in het Warehouse * Orderpicking volgens de dagelijkse bestellingen van klanten * Verzamelen van goederen op de laadkades * Laden van vrachtwagens met zeer strikte en korte deadlines * stuffen en strippen van containers

 • Keukenmedewerker (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ASAP KORTRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant van ons zijn wij op zoek naar een keukenhulp. Je staat in voor het maken en bakken van hamburgers.

 • Energieke ervaren accountant (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wil jij werken in een tof bedrijf met energieke vibes en wil hij het bedrijf mee doen groeien? Zoek jij meer balans, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en individuele vrijheid? Dan is dit wellicht de job voor jou, reageer dan snel. Taken: - Je beheert diverse groeibedrijven op het vlak van boekhouding, fiscaliteit en BTW aangifte, maand- en jaarafsluitingen. Je bespreekt niet alleen de voorbije resultaten met de klant, maar kijkt ook mee vooruit en draagt je expertise bij. -  Op kantoor begeleid je de meer junior collega's vanuit je vakkennis en oefen je een controlling functie uit. Je ondersteunt je team met gefundeerd en gemotiveerd advies en bent de expert op wie zij steeds een beroep kunnen doen. -  In functie van je eigen ambitie en talenten werk je meer intern gericht (ondersteuning team) of extern gericht (klantrelatie).

 • Controller - Leuven - Permanent Position (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf actief in de groene energiesector in Leuven zijn wij momenteel op zoek naar een Controller voor een permanente positie. Het bedrijf is gevestigd in Leuven en is actief in de energiesector. Als Controller rapporteer je aan de Accounting & Controlling Manager met volgende verantwoordelijkheden: Je staat in voor de controlling van investeringsuitgaven tijdens de ontwikkelings- en constructiefase van onze nieuwe projecten; Je werkt samen met je collega's aan de maandelijkse afsluiting van de boekhouding: analyses en rapporteringen voor het management; Je staat in voor de voorbereiding van financiële en operationele rapporten ter attentie van de stakeholders; Je biedt ondersteuning aan de business en het management bij het evalueren van budgetten en forecast-modellen; Je bewaakt de onderliggende financiële data (kapitaal- en interestberekeningen, working capital, etc.) en verzekert dat dit in lijn ligt met de beslissingen van de board; Je houdt de analytische structuren in het ERP-systeem up-to-date. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Huishoudhulp in Waregem (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • Huishoudhulp (KASTERLEE)

  Regio: KASTERLEE

  Bedrijf: TRIXXO HOME KASTERLEE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je voert huishoudelijke taken uit bij mensen thuis in het systeem van de dienstencheques. Je zal voornamelijk als schoonmaker ingeschakeld worden maar af en toe wordt er ook gevraagd om te strijken.

 • Huishoudhulp in Oostakker-Gent (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Tongerlo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGERLO)

  Regio: TONGERLO

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • TECHNISCH OPERATOR METAALSECTOR - 2 PLOEGEN (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Select HR Geel

  Type: Studentenjob

  Als TECHNISCH OPERATOR bestaat je takenpakket uit: Het bedienen en instellen van verschillende machines in de productiehal; oplossen van kleine storingen aan de machines; mechanisch ombouwen van de machines; je bewaakt constant de kwaliteit van de producten. Trefwoorden: mechanisch , mechanica , operator , productie , productieoperator , productiemedewerker , productieomgeving , shiften , ploegen , vroege , late , 2 ploegen , technisch , techniek , metaal , metaalindustrie , ... Bedrijfsprofiel: SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.selecthr.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio.   Onze klant is een internationaal productiebedrijf actief in de metaalsector, gevestigd regio Geel. Voor hen zijn we nu op zoek naar een TECHNISCH OPERATOR om mee te werken in 2 ploegen.   Ben je minimum in het bezit van een technisch A2 diploma? Ben je flexibel ingesteld en bereid te werken in een 2 ploegensysteem? Dan ben jij de productieoperator die we zoeken!   Interesse? U kan ons telefonisch bereiken op het nummer 014/56 50 06 of stuur een mailtje naar [email protected]

 • HR Business Partner (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: BN60

  Type: Vaste Job

  Voor de verschillende filialen binnen deze regio ben je een volwaardige HR Business Partner. Je verplaatst je dan binnen deze regio en gaat naar het filiaal waar je nodig bent. Je staat in voor: - De interne en externe rekrutering en selectie in het kader van een snelle en kwalitatieve invulling van de vacatures. Hiervoor word je bijgestaan door een recruiter. Je bespreekt eveneens het contract in functie van het budget. - De introductie van nieuwe medewerkers. - Het bekijken van de opleidingsbehoeften van de medewerkers en de uitvoering van het opleidingsplan. - De organisatie en de opvolging van de jaarlijkse prestatiebeoordeling. - Je begrijpt beleidsparameters en kan bedrijfsparameters bepalen en denkt cross-functioneel. - De ondersteuning van managers en medewerkers, conform de doelstellingen en de waarden van het bedrijf. Je bouwt teams, moedigt samenwerking aan en kan conflicten managen. - Via concrete projecten meewerken aan de verdere uitbouw van een professionele HR-organisatie binnen het bedrijf. - In deze functie rapporteert je rechtstreeks aan de HR Director. Je neemt deel aan maandelijkse meetings met het volledige HR team.

 • Stabiliteitsingenieur (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: SPINDLE

  Type: Vaste Job

  Als stabiliteitsingenieur maak je stabiliteteitsberekeningen van structuren en de bijhorende lastenboeken en ramingen. Je maakt stabiliteitsplannen en meetstaten op. Je controleert plannen. Je brieft helder de berekeningen aan de CAD-ontwerper. Daarnaast meldt je pro-actief knelpunten en problemen aan de projectleider.

 • Inpakker - Productie Drukkerij (M/V) (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: VIO Aarschot

  Type: Werfreserve

  Voor een familiebedrijf in Aarschot zijn we opzoek naar gemotiveerde productiemedewerkers die nauwkeurig kunnen werken. Het takenpakket: • het manueel inpakken van goederen • het nauwkeurig stapelen van de goederen • het labelen van de etiketten op een correcte manier Je zal tewerkgesteld worden in een 2 ploegensysteem en soms ook dagdienst. Spreekt deze vacature jou aan, stuur dan snel je CV naar [email protected]

Zoek naar antwoorden van Menuiserie Marcoux et Fils in sociale netwerken
Look for responds of Menuiserie Marcoux et Fils in social networks

Lees alle opmerkingen voor Menuiserie Marcoux et Fils. Laat een reactie achter voor Menuiserie Marcoux et Fils. Menuiserie Marcoux et Fils bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Menuiserie Marcoux et Fils. Leave a respond for Menuiserie Marcoux et Fils. Menuiserie Marcoux et Fils on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Menuiserie Marcoux et Fils op de google maps. Adres en contacten Menuiserie Marcoux et Fils
Location of Menuiserie Marcoux et Fils on the google maps. Address and contacts of Menuiserie Marcoux et Fils

Andere gerelateerde bedrijven als come Menuiserie Marcoux et Fils Menuiserie Marcoux et Fils: MARC COUCKE | SAMUEL EDELMAN | ALE | JOZEF VREYS | Van Loot BVBA

Other related companies as Menuiserie Marcoux et Fils: MARC COUCKE | SAMUEL EDELMAN | ALE | JOZEF VREYS | Van Loot BVBA

Menuiserie Marcoux et Fils is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Menuiserie Marcoux et Fils, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03152221679. Het bedrijf Menuiserie Marcoux et Fils bevindt zich op het adres: Rue d'Haine 51-65 7134 Leval-Trahegnies (Binche). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 564,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 153,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Menuiserie Marcoux et Fils zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Menuiserie Marcoux et Fils is Steenkoolmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Menuiserie Marcoux et Fils is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Menuiserie Marcoux et Fils, openstaande posities, locatie van Menuiserie Marcoux et Fils op de kaart.

Menuiserie Marcoux et Fils is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Menuiserie Marcoux et Fils, company assigned to the tax number BE03152221679. The company Menuiserie Marcoux et Fils is located at the address: Rue d'Haine 51-65 7134 Leval-Trahegnies (Binche). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 564,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 153,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Carpenters. Products created in Menuiserie Marcoux et Fils were not found.
The main activity of Menuiserie Marcoux et Fils is Coal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Menuiserie Marcoux et Fils is not available. You also can look at reviews of Menuiserie Marcoux et Fils, open positions, location of Menuiserie Marcoux et Fils on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Menuiserie Marcoux et Fils, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Menuiserie Marcoux et Fils, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Menuiserie Marcoux et Fils, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Menuiserie Marcoux et Fils, employees, financial statistics.